Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

p3tran, δεν είναι XBOX360.

Απ'όλα αυτά που είδες, από όλες τις δυνατότητες που προσφέρει αυτή η κονσόλα, μιλάμε θα παίξεις τα παιχνίδια όπως δεν τα έχεις ξαναπαίξει ποτέ, εσύ κόλλησες στα γραφικά????

Θα δείς στο Halo3 τη δράση που θα έχει στο Red Steel ή στο Metroid? Θα δείς κακούς πάνω κάτω δεξιά αριστερά, ή θα μπορείς να τους πυροβολήσεις τόσο γρήγορα και τόσο εύκολα όσο με το Wiimote?

Τα γραφικά ήταν πάρα πολύ ωραία και η όλη παρουσίαση πάρα πολύ καλή.

Εσύ τώρα κόλλα στα γραφικά.

Λές και δέν μας το είπανε.

Η Νintendo παίρνει τελείως διαφορετικό δρόμο. Αν θές να βλέπεις απίστευτα γραφικά, παίξε στο XBOX360. Αν θες να παίξεις παιχνίδια που δεν μπορείς να παίξεις πουθενά αλλού, αγόρασε ένα Wii.

Γιατί το Wii είναι Revolution!!!

PS: Και μιλάμε για 27 PLAYABLE τίτλους αύριο!!! 27 φίλε μου!!!

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε συ πανθηρα, κι εγω γουσταρω γουιιι, αλλα να ειναι τουλαχιστον λιιιγο καλυτερο απο το xbox1.

τελικα αυτο το 360 σε κακομαθαινει πολυ...

Δημοσ.
ρε συ πανθηρα' date=' κι εγω γουσταρω γουιιι, αλλα να ειναι τουλαχιστον λιιιγο καλυτερο απο το xbox1.

τελικα αυτο το 360 σε κακομαθαινει πολυ...[/quote']

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ!!!!!!

Τί να σε κάνω?

Γ@μ@τ@ γραφικά δεν ήθελες? Ε τώρα που τα έχεις τί κατάλαβες?

Πάντως τα γραφικά όπως και να το κάνουμε παλιώνουν. Τα απίστευτα γραφικά που βλέπεις στο μηχάνημά σου του χρόνου θα θεωρούνται απλώς ωραία και τον επόμενο χρόνο old-fashioned.

Τί μένει μετά????

Το gameplay.

Και στο gameplay το Wii παραδείνει μαθήματα!!!

Δημοσ.

Επίσης να επισημάνω ότι μας δηλώσαν ότι ακόμα δεν μας είπαν όλα τα μυστικά περι hardware και controller!!!

Μας το είπαν όταν μας έδειχναν το speaker+microphone που έχει το χειρηστήριο.

Καλά το speakeraki στο χειρηστήριο καταπληκτική ιδέα!

Θα βαράς με το όπλο και θα ακούς το πυροβολισμό στο χέρι σου.

Θα τεντώνεις το τόξο και θα ακούς το βέλος να φεύγει από το χέρι σου και να πηγαίνει στην οθόνη.

Αυτό θα πεί immersion στο παιχνίδι!

Καλύτερο και από surround!

Δημοσ.

ε οχι και καλυτερο απο surround το ηχειακι στο τηλεχειριστηριο!!.. θα μας τρελλανεις εσυ!! :)

ασε που αμα κανει πολυ βαβουρα, θα θελει συνεχεια μπαταριες ή φορτιση. ;)

και αμα τα γραφικα δεν παιζουνε κανενα ρολο, και μενει μονο το gameplay, τοτε γιατι εγραψες πιο πριν αυτο?:

"Τώρα δείχνει το DS και ξενερώνω........"

το ds εχει καλυτερο gameplay ;p

Δημοσ.

Γιατί φίλε μου ξενέρωνα?

Μα τα ξέρουμε όλα για το DS, γι'αυτό. Απλώς προσπαθούσαν να το προωθήσουν κι άλλο.

Εγώ ήθελα τα νέα για το Wii.

Όσο για το ηχειάκι, πλάκα μου κάνεις έτσι?

Θα σκούς το πυροβολισμό στο χέρι σου. Θα ακούς το μπαλάκι (τένις, μπέιζμπολ, πινγκ-πόνγκ) να χτυπάει στο χέρι σου και μετά ο ήχος να μεταφέρεται στην οθόνη.

Καλύτερο από surround όχι (μιλούσε ο ενθουσιασμός) αλλά το τέλειο συνοδευτικό για surround ή ακόμα και απλό stereo ήχο.

Δημοσ.

Red Steel Video

Οποιος εχει αμφιβολιες για τις δυνατοτητες του Wii στα γραφικα μπορει να δει το video που υπαρχει στο IGN που εχει πολυ καλη ποιοτητα ωστε να βγαλει ασφαλη συμπερασματα.

Μην ξεχναμε οτι προκειται για launch παιχνιδι και βρισκομαστε 6 μηνες πριν την κυκλοφορια του.

Video

Δημοσ.

Παίδες επειδή επειδή δεν μπορούσα live αλλά θέλω πολύ να δω τη παρουσίαση, αν πετύχει κανείς σε κανά θείο το video ας δώσει κανά tip για το filename... thanx!

Τις 2 εκδόσεις του Zelda πως τις κρίνετε? Είμαι περίεργος να δω τι διαφορές θα έχουν...

Δημοσ.

Μπράβο ρε Κώστα!

p3tran τα βίντεο που πόσταρε ο Kostacurtas τα είδες????

Και έχει ακόμα 6 μήνες για να τελειώσει το παιχνίδι.

Απλά καταπληκτικά τα γραφικά!!!! Και το animation τέλειο!!!

Δημοσ.
Παίδες επειδή επειδή δεν μπορούσα live αλλά θέλω πολύ να δω τη παρουσίαση' date=' αν πετύχει κανείς σε κανά θείο το video ας δώσει κανά tip για το filename... thanx!

Τις 2 εκδόσεις του Zelda πως τις κρίνετε? Είμαι περίεργος να δω τι διαφορές θα έχουν...[/quote']

Winmik2kx, για την ώρα δες τα βιντεάκια που πόσταρε ο Kostacurts (Red Steel trailers Real-time) να πάθεις την πλάκα σου.

Όσο για το Zelda, η διαφορά μεταξύ των 2 εκδόσεων θα είναι μόνο στο χειρισμό.

Δημοσ.

Με πρόλαβες!

Και τελικά το τετράγωνο κουτάκι που σύνδεε το analog stick με το Wiimote έφυγε. Τώρα είναι ένα απλό βυσματάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...