xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 "καμια σχεση με τα specs που διερρευσαν, αυτος μιλαει για ισοδυναμα πραγματα με 360." kala den iparxei periptwsei gia kati tetoio..eipame..apla to revo tha "kerdizei" dinami apo tin stigmi pou den ipostirizei HD. pantws to red steel itan polli omorfo,k fisika perimenoume k alla deigmata tis dinamis tou revo.
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 κι ομως xrest... αυτος ο han_solo ή πινει και δεν μας δινει, ή ξερει οσα δεν ξερει ο κοσμος ολος.. System 1 specs can be viewed on the first page of this thread, posted by White Wolf. Nintendo now has to choose between the System 1, thatʼs on the front page, or these Modified Specs. System 1 Modified CPU: 1 IBM Custom PowerPC 2.5 GHz with 256 KB L1 cache and 1 MB of L2 cache (an L3 cache is rumored). Itʼs Dual Threaded 13 billion dot product operations per second Revolution GPU ATI Custom based RN520 core. The "N" stands for Nintendo, and is because the ArtX team is with them, that is why itʼs an "N". GPU core at 600 MHz. Will support up to 2048x1268 resolution, HD support is still being decided. Will have 256 MBʼs of 1T-SRAM (the RAM is much better due to some tweaking, compared to GCʼs RAM. The latency and Cells are much more efficient and faster. Around 1.2 ns is the latency, on average). It is shared and unified with the Main Memory. 32 parallel floating-point dynamically scheduled shader pipelines. Polygon Performance: 500 million triangles per second theoretical, average in game would be around <100 Million/sec> Shader Performance: ~50 billion shader operations per second Revolution memory 512 MB of 700 MHz 1T-SRAM Other bits and pieces Revolution will support a PPU chip (Physical Processing Chip). There will be 32 MBʼs of its own RAM, which will link to the CPU and GPU and the Controller. There will also be a separate sound card that will support only DD 5.1 – DTS 7.1, rumors has it will have 16 MBʼs, like the Cube DSP So thereʼs the modified version. I think this would be on par with Xbox360, though PS3 could have an edge in the CPU area. In the GPU area the Revolution beats PS3, and technically would match Xbox 360. για να δουμε.... τι θα δουμε.....
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 παρε κι αλλο ενα λινκ με τα 'υποτιθεμενα' specs πιο μαζεμενα.. http://theconsolewars.blogspot.com/2005/09/han-solo-smuggles-revolution.html
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 ama einai etsi(pou den einai)tote i timi tou revo thanai sta epipeda 360..k deuteron an ontws eixan tetoio sistima den thaxe perasei to "minima" mesa apo tin N oti emeis koitame tin epanastasi k oxi ta specs twn allwn dio antagwnistwn. Mallon kati pinei...
apple64 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ειναι δυνατον το XBOX με εναν modified Pentium III 733 MHz και το Revolution με εναν custom PowerPC 729 MHz να εχουν την ιδια δυναμη; Εεεε όχι και PIII. Celeron είναι μικρέ. 128Κ L2 Cache Βέβαια δεν είναι modified. Σιγά μην άλλαζε κάτι η Intel. Είναι ένας Celeron 733MHz. Αντίθετα ο Gekko είναι μία καταπληκτική customιά. Σκέψου ότι έχει 162MHz Bus!!! Μεγαλήτερο από κάθε άλλο G3 της αγοράς! Οπότε η διαφορά είναι ακόμη πιο μεγάλη. Αν μάλιστα ο PPC έχει ολόκληρο το Velocity Engine τότε άσ´ το καλήτερα. Αλλά τι συγκρίνουμε τώρα... Στην τελική ελάχιστη σημασιά έχει. Παιχνίδια θέλουμε με καλό gameplay όχι τρομερά γραφικά χωρίς ουσία.
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 auto to oxi tromera grafika,mono gameplay to thewrw polli ipokritiko pantws.den paei pros esena apple alla genikotera.i dinami mia konsolas boitha oxi mono na bgalei wraio grafiko alla auto to sintheto grafiko na boitha to gameplay me megaliteri interactivity
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 εγω ξερω να πω οτι μηνυμα-ξεμηνυμα, ευτυχως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο gaming με το 360, και ετσι παρακολουθω ολες τις εξελιξεις, τα hype wars και τις δηλωσεις των υπολοιπων με ΑΝΕΣΗ! οποτε ας κανουνε οτι θελουνε και οταν τα δουμε στα ραφια βλεπουμε.. θα προτιμουσα ομως αυτο το χειριστηριο να βαραει high definition εχθρους και οχι 480. και εκει ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ των καλυτερων γραφικων. (μιας και γραφτηκε η λεξη 'ανουσια') περνας σε αλλο επιπεδο...
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 etsi petran..egw tin exw brei trela me to 360,k ta games pou tha bgalei.ante narthei k to ps3 na simplirwsw to kare.gia to revo tha perimenw na dw ti ipostiriksei thaxei k fisika tin timi tuo.me to 360-ps3 den tsiggouneuomai logw twn games tous.gia to revo episis den tha tsiggouneutw arkei na dw ta games tou.san palios sega maniac panta krataw pisini me tin ninty..lol pantws an parw k revo nanai kala i samsung den thaxw problima sindesewn..HDMI gia ps3,component gia 360,scart gia revo..ola panw k i tv tha kaei apo tin dinami twn triwn. BRING MORE PHOTOS BABEEEEEEEE..THATS WHAT I MEANNNNNNN..YEP:)
apple64 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα που επιβεβαιώνουν αυτό που λέω. Εγώ είμαι αυτής της άποψης πάντως... Κατά την γνώμη μάλιστα δεν υπάρχουν πάνω από 2-3 παιχνίδια που μπορούν να συγκριθούν με το Super Mario 3 Bros. στο NES. Ας έχουν άπειρα πολύγωνα και 3D ήχο. Τα καλά παιχνίδια δεν θέλουν εκατομμύρια χρώματα και 10 CPU's. Άποψη μου. Μην βαράτε...
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Εγώ θα συμφωνήσω με τον apple, αλλά δεν χρειάζεται να φτάνουμε και στο άλλο άκρο. To GameCube δηλαδή δεν είχε καλά γραφικά??? Τώρα έχουμε ένα μηχάνημα 2-3 φορές δυνατότερο που θα παίζει πάλι σε νορμάλ τηλεοράσεις. Τί θέλω να πώ? Ότι αν κάποιος έχει π.χ ένα κοινό παιχνίδι για REVO και XBOX360 και μιά απλή τηλεόραση, τα ίδια γραφικά θα βλέπει στο ένα, τα ίδια στο άλλο. Η HD-TV είναι που κάνει τη διαφορά. Με λίγα λόγια λοιπόν, τα παιχνίδια στο Revo θα έχουν καταπληκτικά γραφικά. Τελεία και παύλα. Και όπως λένε όλοι όσοι έπιασαν το χειρηστήριο του Revo και έπαιξαν, η εμπειρία τους άρεσε τόσο πολύ, που τα υπόλοιπα χειρηστήρια τους φάνταζαν παλαιοληθικής εποχής. Είδατε το πόστ του Kostacurta με την ανάλυση του Redsteel??? Επιτόπου στροφή σε ένα δευτερόλεπτο Οι κακοί βρίσκονται σε πολλά επίπεδα (από πάνω σου, από κάτω σου κλ) και χάρις στο χειρηστήριο είναι παιχνιδάκι να τους πετύχεις. Όχι να παιδεύεσαι με τα analog sticks να βρείς στόχο. .....και πολλά άλλα που δεν τα γράφω γιατί θα πάρει ώρα και αν με πάρει χαμπάρι ο διευθυντής τη βάψαμε. Δεν υπάρχει περίπτωση (κατά τη γνώμη μου) να παίξει κάποιος FPS στο Revo και να πεί μετά: "Ωραίο μωρέ, αλλά τα γραφικά του XBOX360 είναι καλύτερα". Δεν υπάρχει περίπτωση, εκτός και αν μιλάμε για fanboy. Και τέλος, το να λέτε ότι οι αναλυτές λένε και καλά ότι το Revo θα αποσκοπεί και πάλι σε 8-χρονα, όταν το πρώτο παιχνίδι που βλέπουμε φωτος είναι καθαρά για μεγαλύτερους και όταν έχουμε συνεχώς ανακοινώσεις παιχνιδιών βίας,τρόμου κλ, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, τί να πώ άλλο! Ωπ! Βρήκα τί άλλο να πώ. Όπως λοιπόν έλεγα και παλιότερα, είμαι 100% σίγουρος ότι το Revo θα είναι σίγουρα η δεύτερη κονσόλα όλων, και η πρώτη αυτών που δεν θα αγόραζαν κονσόλα.
p3tran Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 εεε panther!! τωρα πας στο αλλο ακρο!! δεν υπαρχει περιπτωση να παιξεις το ιδιο game σε 1080 ή σε 720 και μετα να μη σου φανει βλαμμενο σε 480. αμα δε με πιστευεις αντε γυρνα τα windows σου se 640x480. τι να λεμε τωρα? το αυτονοητο? επισης ιδια (χαμηλη) αναλυση, δεν παει να πει ιδια δυναμη. σκεψου ποσα παραπανω φιλτρα μπορει να περασει στην ιδια σκηνη στην ιδια αναλυση ενα μηχανημα που ειναι δυο-τρεις φορες πιο δυνατο απο ενα αλλο.... οσο για το χρονο που κανει καποιος να σημαδεψει... σορρυ, αλλα τα pc που κανεις 720μοιρες στροφη σε 0.0002 δευτερολεπτα και κανεις headshot, εχουνε ξεφυγει παααρα πολυ μακρια απο τα δικα μου γουστα για ρεαλισμο. :-? γουσταρω analog joypad και μαλιστα να ειναι το ιδιο για ολους!!! ειδικα οταν μιλαμε MULTIPLAYER, βοηθαει πολυ στο να παιζουνε ολοι με ισους ορους. ελπιζω το χειριστηριο του revo να μην παει να εξομιωσει την βλακεια με τα mouse στα pc. θα ειναι ξενερωμα.. επισης ΕΥΤΥΧΩΣ που οι 3rd party developers σαν την ubi φτιαχνουνε games για μεγαλυτερες ηλικιες, γιατι δεν ξερω ποσο θα ενθουσιαζομουνα με το καινουργιο mario στο revo. με το steel ομως φτιαχτηκα!!
apple64 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Το Gamecube έχει πάρα πολύ καλά γραφικά. RE4 και Zelda: Twinlight Princess είναι μερικά παραδείγματα των δυνατοτήτων του.
panther_512 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 E καλά, γούστα είναι αυτά. Όταν πρωτοβγήκαν τα FPS στα PC που χρησιμοποιούσαν το mouse, εγώ επέμενα να παίζω μόνο με πληκτρολόγιο. Όταν μετά έκανα και εγώ την αλλάγή στο mouse είδα το φώς το αληθινό. Πιστεύω φίλε μου και με το Revo κάπως έτσι θα πάει το πράγμα. Στην αρχή θα προτιμάς το χειρηστήριο του XBOX και όταν μετά περάσει ο καιρός και συνηθίσεις το χειρισμό του Revo, θα αναρωτιέσαι πώς μπορούσες κι έπαιζες με τα analog sticks. Τώρα όσο αφορά τη ταχύτητα, στην ανάλυση του Redsteel, το είπαν, ότι δηλαδή το χειρηστήριο είναι τόσο μεγάλης ακρίβειας και γρήγορο, που επίτηδες έβαλαν καθυστέρηση πλήρους στροφής 1 δευτερόλεπτο. Αλλιώς θα είχε τη ταχύτητα του mouse. Τέλος πάντων, έχω καραενθουσιαστεί με τις φώτο του παιχνιδιού μετά από τόσους μήνες αναμονής και έχω θολώσει λίγο. Οπότε να μου συγχωρέσετε τυχόν υπερβολές που λέω
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 to gamecube itan mia para polli kali konsola.toxw k gw k eixa apolausei polli gaming.ena de mporw na katalabw.giati thewrite to RE4 apisteuto grafiko.to cube mporouse polli perissotera,k fainetai oti i capcom skeftotan k to ps2 otan ginotan i anaptiksi tou.grafiko megaleio k apo ta kalitera tis genias?Starfox Adventures,Metroid Prime,RESI 1,Zero(k as eixe pre-rendered peribalonta)klp.gia mena to RE4 adikei to cube k tha mporouse poli kalitera.gia ps2 nai poli wraio grafiko
xrest Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 E καλά' date=' γούστα είναι αυτά. Όταν πρωτοβγήκαν τα FPS στα PC που χρησιμοποιούσαν το mouse, εγώ επέμενα να παίζω μόνο με πληκτρολόγιο. Όταν μετά έκανα και εγώ την αλλάγή στο mouse είδα το φώς το αληθινό. Πιστεύω φίλε μου και με το Revo κάπως έτσι θα πάει το πράγμα. Στην αρχή θα προτιμάς το χειρηστήριο του XBOX και όταν μετά περάσει ο καιρός και συνηθίσεις το χειρισμό του Revo, θα αναρωτιέσαι πώς μπορούσες κι έπαιζες με τα analog sticks. Τώρα όσο αφορά τη ταχύτητα, στην ανάλυση του Redsteel, το είπαν, ότι δηλαδή το χειρηστήριο είναι τόσο μεγάλης ακρίβειας και γρήγορο, που [b']επίτηδες [/b]έβαλαν καθυστέρηση πλήρους στροφής 1 δευτερόλεπτο. Αλλιώς θα είχε τη ταχύτητα του mouse. Τέλος πάντων, έχω καραενθουσιαστεί με τις φώτο του παιχνιδιού μετά από τόσους μήνες αναμονής και έχω θολώσει λίγο. Οπότε να μου συγχωρέσετε τυχόν υπερβολές που λέω makari natan oloi oi fanboy san esena...ti les twra.afou fantasou egw poumai dispistos pros tin N me psiloexei kanei na to skeftomai to konsolaki..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.