asmilon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Οποτε πρεπει να τους γραψουμε για τα καλα και να επιλεξουμε εναλλακτικους της Nortec. Nα δουμε ποσο θα το κρατησουν αυτο το βιολι και ποσα θα βαλουν στην τσεπη τους οταν ολοι προτιμουν τους φθηνοτερους απο αυτους...
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέχρι τώρα ήμουν πολύ δυσαρεστημενος με κόλπα της Nortec αλλά όλα αυτά άλλαξαν πριν από λίγα λεπτά . Πήρα το mail επιβεβαίωσης παραγγελείας απο το play! Zelda + Red Steel 98.98e delivered και αφήστε τη Nortec, Κωτσόβολους, Μουλτιράμες, Γερμανους και Ιταλους να λένε ότι θέλουν. :-D :-D
wiimaniac Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 dimitri exeis xanaparageilei apo ekei? soy exoyn erthei kanonika?
DimitRi_Del Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Κανονικοτατα, έχω παρει 5-6 παιχνιδια για Cube, ταινίες dvd και μουσικά cd και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πριν απο Play αγόραζα από Αμαζον αλλά τα αργούσαν πολύ μερικές φορές και ξενέρωνα.Απο Play έχω πάρει και άλλη μια φορά preorder audio cd και μου ήρθε 1-2 μέρες μετά από την ημερομηνία κηκλοφορίας!!!!
FILIM0N Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Nomizw oti 8a endiefere th Nintendo ti kanei h Nortec sthn Ellada. Sto katw-katw blaptei thn idia thn etairia otan bgazei fix timh gia olh thn Eurwph. Krima! Omws shmera ta pragmata einai diaforetika me to internet, pou spaei to fainomeniko monopwleio ths Nortec.
panther_512 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Το play.com είναι απείρως αξιόπιστο. Το μόνο που φοβάμαι είναι μή πείξουν στις παραγγελείες και δεν φτάσουν για εμάς. Δεν θα περάσει πάντως αυτό έτσι αγαπητοί μου φίλοι. Αν όντως η Nortec κάνει την π*%στιά και βγάλει έστω και ένα παιχνίδι πάνω από τα 50 Ευρώ, τότε είναι στο χέρι μας να ενημερώσουμε τους διάφορους καταναλωτές για φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να αγοράζω το παιχνίδι 44 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά (και είμαι και Κύπρο) από Αγγλία και το μαγαζί δίπλα από το σπίτι μου να πουλάει το ίδιο παιχνίδι 60, μόνο και μόνο επειδή έχει τη σφραγίδα της Nortec. Σκέφτομαι να τους στείλω mail, όπου θα τους ενημερώσω ότι εις περίπτωση που ισχύσουν οι προαναφερόμενες τιμές, θα ξεκινήσουμε ενημέρωση των καταναλωτών για τις απαράδεκτες υπερτιμολογήσεις των προϊόντων τους.
DimitRi_Del Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Σκέφτομαι να τους στείλω mail, όπου θα τους ενημερώσω ότι εις περίπτωση που ισχύσουν οι προαναφερόμενες τιμές, θα ξεκινήσουμε ενημέρωση των καταναλωτών για τις απαράδεκτες υπερτιμολογήσεις των προϊόντων τους. Εγώ είμαι μέσα σε αυτό, έχω φύγει καρφί για ΙΝΚΑ
heyou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέχρι τώρα ήμουν πολύ δυσαρεστημενος με κόλπα της Nortec αλλά όλα αυτά άλλαξαν πριν από λίγα λεπτά . Πήρα το mail επιβεβαίωσης παραγγελείας απο το play! Zelda + Red Steel 98.98e delivered και αφήστε τη Nortec, Κωτσόβολους, Μουλτιράμες, Γερμανους και Ιταλους να λένε ότι θέλουν. :-D :-D Εγω εχω παραγγείλει τα Zelda+Wii Play (Μαζι με Wii-mote). Αντε καλα παιχνίδια σε ολους!
winmik2kx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέσα και γω αν παίξει καμιά φάση με υπογραφές για mail στη NoE...
Braveheart1980 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Οι τιμες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ Οχι μονο ειμαι μεσα για υπογραφες,αλλα ειμαι προθυμος να αναλβω και ενεργο ρολο και στη συλλογη υπογραφων και στην εγγραφη κειμενου διαμρτυριας Νομιζω οτι πρεπει καταρχήν να τους στειλουμε ενα ευγενικο και κομψο email και το email που θα τους στειλουμε με την απαντηση που θα μας στειλουνε,να τα κανουμε πακετο forward σε ελληνικα περιοδικα του χωρου ΚΑΙ στην Nintendo! Και ΑΚΟΜΑ καλυτερα να παμε ΚΑΙ στις 16-21 Νοεμβριου στο Hilton που θα εχει παρουσιαση (με δημοσιογραφους κτλ) και να διαμαρτυρυθουμε ΚΑΙ εκει ΥΓ To Wii Play Pack που λεει η Nortec ειναι δηλ αυτο http://www.play.com/Games/Wii/STCS3/3-/1720583/Wii_Play_Mini_Games/Product.html ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.