Braveheart1980 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αυτο το καλωδιο δεν ειναι component Ειναι 2 για τον ηχο (κοκκινο,ασπρο) και ενα για εικονα (κιτρινο) Component θα βγει ; Τιμουλα γνωριζουμε;(κανα 30αρι πχ H tv μου εχει μονο ενα component input που εχω συνδεδεμενο το 360 Πως μπορω να συνδεσω και αλλο component εκει; Υπαρχει κατι σαν «πολυμπριζο»;;;
iSpO_fAcTo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Ρε παιδιά το ξέρατε ότι θα έχει Power Supply; Πολύ Xbox 360 η δουλεία: Για να μικρίνουμε το μέγεθος της κονσόλας το βγάζουμε απ'έξω.
xrest Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Nai ontws de blepw to kako se auto.k to cube etsi itan.k to n64 tou to kollages apo pisw...lol.
FILIM0N Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Αν κάποιος θελει να το συνδέσει με το TV-Tuner του PC, το συνδέει κανονικά με τα RCA? Εμενα που έχει μονο είσοδο S-Video θα κάνει δουλειά κάποιος μετατροπέας RCA σε S-Video? Λογικά θα πρέπει να ανοίγω το πρόγραμμα τηλεόρασης στο PC και να βάζω ΑV για να παιξει, ετσι? Εχει γενικως καποιο μειονεκτημα ή πλεονεκτημα το παιχνιδι sto PC? (σε TFT)
iSpO_fAcTo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 iSpO_fAcTo που ειναι το κακο σε αυτο? Δεν ξέρω είχα σχηματίσει την εντύπωση ότι δεν θα είχε. Τόσα articles που έχω διαβάσει που αναφέρουν το τόσο μικρό μέγεθος τους δεν πολυαναφέρουν ότι έχει και brick box. Όχι ότι είναι παράγοντας που θα με κάνει να μην το πάρω απλά το λέω. First day buyer εννοείτα!
panther_512 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Eπίσης, κάτι άλλο που πρέπει να διευκρινήσουμε, είναι αυτό που λένε μερικοί που κάναν hands- on, ότι νιώθουν να στοχεύουν την sensor bar και όχι την οθόνη, ενώ όταν απομακρύνονται από την οθόνη, η στόχευση γίνεται πολύ καλύτερη. Αυτό δεν νομίζω να μπορεί να διορθωθεί, αλλά δεν είναι κάτι το αρνητικό, αρκεί να καταλάβουμε γιατί γίνεται. Επιστρατεύτηκα λοιπόν το ταλέντο μου στη ζωγραφική, και με το πολύπλοκο πρόγραμμα paint, έκανα μερικές ρεαλιστικές απεικονίσεις για να καταλάβετε καλύτερα: Τα πράγματα νομίζω είναι αυτονόητα: Η στόχευση θα γίνεται με υπέρυθρες, αν και στη πραγματικότητα θα συμβαίνει το αντιθετο, δηλαδή το χειριστήριο είναι ο δέκτης και η sensor bar ο πομπός, αλλά για απλοποίηση των εικόνων, το σχεδιάζω αντίθετα. Για τα παιχνίδια λοιπόν που θέλουν στόχευση, αν είμαστε πολύ κοντά στην οθόνη, το υπέρυθρο σήμα δεν φτάνει ικανοποιητικά στην sensor bar και έτσι πρέπει να ψιλοστοχεύουμε προς αυτήν. Αντίθετα, αν κάτσουμε σε απόσταση ίση με 2 φορές τη διαγόνειο της οθόνης μας (που είναι και η ελάχιστη απόσταση που πρέπει να καθόμαστε για να μή χαλάσουμε τα ματάκια μας), το πρόβλημα εκμηδενίζεται διότι το σήμα φτάνει ικανοποιητικά στην sensor bar. Συνεπώς, για τα παιχνίδια που θέλουν στόχευση, να μή κολλάτε στην οθόνη για να μή νιώθετε ότι στοχεύετε την μπάρα. Αυτά.
privateer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 http://www.gfdata.de/archiv10-2006-gamefront/2313.html
heyou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Eπίσης, κάτι άλλο που πρέπει να διευκρινήσουμε, είναι αυτό που λένε μερικοί που κάναν hands- on, ότι νιώθουν να στοχεύουν την sensor bar και όχι την οθόνη, ενώ όταν απομακρύνονται από την οθόνη, η στόχευση γίνεται πολύ καλύτερη. Αυτό δεν νομίζω να μπορεί να διορθωθεί, αλλά δεν είναι κάτι το αρνητικό, αρκεί να καταλάβουμε γιατί γίνεται. Επιστρατεύτηκα λοιπόν το ταλέντο μου στη ζωγραφική, και με το πολύπλοκο πρόγραμμα paint, έκανα μερικές ρεαλιστικές απεικονίσεις για να καταλάβετε καλύτερα: Τα πράγματα νομίζω είναι αυτονόητα: Η στόχευση θα γίνεται με υπέρυθρες, αν και στη πραγματικότητα θα συμβαίνει το αντιθετο, δηλαδή το χειριστήριο είναι ο δέκτης και η sensor bar ο πομπός, αλλά για απλοποίηση των εικόνων, το σχεδιάζω αντίθετα. Για τα παιχνίδια λοιπόν που θέλουν στόχευση, αν είμαστε πολύ κοντά στην οθόνη, το υπέρυθρο σήμα δεν φτάνει ικανοποιητικά στην sensor bar και έτσι πρέπει να ψιλοστοχεύουμε προς αυτήν. Αντίθετα, αν κάτσουμε σε απόσταση ίση με 2 φορές τη διαγόνειο της οθόνης μας (που είναι και η ελάχιστη απόσταση που πρέπει να καθόμαστε για να μή χαλάσουμε τα ματάκια μας), το πρόβλημα εκμηδενίζεται διότι το σήμα φτάνει ικανοποιητικά στην sensor bar. Συνεπώς, για τα παιχνίδια που θέλουν στόχευση, να μή κολλάτε στην οθόνη για να μή νιώθετε ότι στοχεύετε την μπάρα. Αυτά. Bluetooth είναι η σύνδεση το Wii-mote με την κοσόλα. Η στόχευση γίνεται με υπέρυθρες? ή το Wiimote επικοινωνει με κάποιον πομποδέκτη με τους σενσορς της μπαρας?
panther_512 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Bluetooth είναι η σύνδεση το Wii-mote με την κοσόλα. Η στόχευση γίνεται με υπέρυθρες? ή το Wiimote επικοινωνει με κάποιον πομποδέκτη με τους σενσορς της μπαρας? Με bluetooth γίνεται η αποστολή των εντολών από τα γυροσκόπια κατευθείαν στη κονσόλα. Έτσι μεταφέρονται όλες οι tilt/acceleration εντολές. Η στόχευση όμως για FPS και λοιπά τίτλους γίνεται με υπέρυθρες και γι'αυτό υπάρχει η sensor bar. Μόνο που στη πραγματικότητα, η sensor bar έχει τα υπέρυθρα LEDs και το χειριστήριο το δέκτη. Επειδή λοιπόν η στόχευση γίνεται με υπέρυθρες, όπως έδειξα στο σχήμα, όσο πιό κοντά στην οθόνη βρίσκεσαι, τόσο πιό πολύ θα νιώθεις ότι στοχεύεις την μπάρα. Αντίθετα, άμα κάτσεις σε απόσταση, αυτό το αίσθημα εκμηδενίζεται.
heyou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Yπάρχουν κάτι τύποι σε χειρότερη κατάσταση απο εμάς!
wiimaniac Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2006 i thewria moy oti to diafano pisw meros toy vismatos to nunchuk oti tha denentai me tin strap nomizw oti olo kai plisiazei na vgei alithini...
wiimaniac Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 ayta poy einai s\an thikes cd ti einai? ta wimote tha pairnoyn kai thikes? http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps
panther_512 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2006 ayta poy einai s\an thikes cd ti einai? ta wimote tha pairnoyn kai thikes? http://www.engadget.com/2006/10/07/wii-retail-details-markup-and-endcaps Mπράβο στον Kostacurta για τις pics που βρήκε και μπράβο σε σένα για τις εικόνες που ανακάλυψες! Ναί, πρέπει να είναι σιντιέρες για τα παιχνίδια και ναί, είναι λαστιχένιες θήκες για καλύτερο κράτημα, αλλά κυρίως για προστασία του χειριστηρίου από πεσίματα! Άς ποστάρουμε τις εικόνες εδώ να τις δούνε και οι υπόλοιποι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.