Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πρόσεξε ποσα USB ports έχεις? Θα τα έχεις σίγουρα όλα γεμάτα με συσκευές. Το usb τρώει υπολογιστικούς πόρους από το PC. Mε το ethernet δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα καθώς η επεξεργασία των διευθύνσεων και των πακέτων του δικτύου γίνεται από την κάρτα δικτύου και όχι από το PC.

Mπορεί αυτό να ναι το σουπερ ντουπερ usb wifi, αλλά εισαι σίγουρος για αυτό? Μην το πάρεις και μετά δεν πιάνει σήμα στο διπλανό δωμάτιο.

Μπά, ούτε με τα USB έχω πρόβλημα, ούτε με την απόσταση.

Όσο για πόρους, πόσο πιά να τρώει???

Ένας P4 3.4GHz και 2GB RAM δεν του φτάνουν, με μιά 1024 σύνδεση?

Μπά, αν αυτά είναι τα προβλήματα, δεν νομίζω να έχω πρόβλημα.

Τέσπα, θα δούμε.

Απλώς περνάω υπερκαταναλωτική φάση αυτή τη περίοδο και το κάθε ευρώ μετράει.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ανεξάρτητα από το αν το Wii είχε ethernet ή όχι, δέν χρειάζεσαι και router για να συνδεθείς?
a)oxi to syndeeis panw sthn 2h ethernet tou pc, poloi exoun syndesei etsi tis konsoles tous xwris to extra kostos tou router b)pleon oi perisoteroi providers sou dinoun modemaki/router me mia ethernet e3odo panw

PS.an einai na dwseis 30e dwse 70e na pareis ena linksys wifi router, na paizeis me to pc kleisto ;) kai naxeis kai megalyterh eyeli3ia kai na mporeis na sthseis ena an8rwpino dyktio

Δημοσ.
Κάτσε ρε Dare, γιατί κάπου κάνεις λάθος.

Ανεξάρτητα από το αν το Wii είχε ethernet ή όχι, δέν χρειάζεσαι και router για να συνδεθείς?

Χρειάζεσαι, όπως χρειάζεσαι και για τις άλλες 2 κονσόλες.

Οπότε, για κάποιον όπως εμένα που δεν έχει router, θα πρέπει να αγοράσει έναν.

Σωστός?

Άρα επιβαρύνεται με ένα έξτρα κόστος 50-100 Ευρώ.

Ε, γιατί να σκάσω τα 100 να πάρω ρούτερ, και να μή δώσω 30 να πάρω το USB Wi-Fi και να τελειώσει το πράγμα εκεί. Το συνδέω στο PC και έλειξε.

Ούτε ταλαιπωρία ούτε τίποτα, σε αντίθεση με το router πού καί πιό ακριβός είναι ,αλλά θέλει και ρυθμίσεις, setup και δε ξέρω και γώ τι άλλο.

Υπάρχει και το άλλο όμως. Να πάρεις ένα switch που κάνει 12 ευρώ και το pc σου να δουλεύει σαν server. Ανάλογα ποσες θυρες έχει το switch μπορείς να βάλεις και το αντίστοιχο αριθμό συσκευών (pc, εκτυπωτη δικτυακό).

internetshare_router2.jpg

Eγω έχω κάνει το άλλο. Αγορασα καλώδιο crossover και ένωσα το λαπτοπ με το pc. Το pc μου έχει adsl ιντερνετ οποτε διαμοιράζω το ιντερνετ και προς το λαπτοπ.

ics-diag-xover.gif

PS.an einai na dwseis 30e dwse 70e na pareis ena linksys wifi router, na paizeis me to pc kleisto ;) kai naxeis kai megalyterh eyeli3ia kai na mporeis na sthseis ena an8rwpino dyktio

Αυτό είναι η καλύτερη λύση -wifi adsl modem/router- . Έχεις και κλειστό τον ΗΥ και δεν έχεις καλώδια και άλλα τέτοια. Στην εικόνα δεν παίρνεις ξεχωριστά modem Και router. Πωλείται ενιαία συσκευή που κάνει και τις δυο δουλειές. Εδώ είναι ενσύρματο, αλλά αντίστοιχα και για ασύρματο

internetshare_router1.jpg

Δημοσ.
a)oxi to syndeeis panw sthn 2h ethernet tou pc, poloi exoun syndesei etsi tis konsoles tous xwris to extra kostos tou router b)pleon oi perisoteroi providers sou dinoun modemaki/router me mia ethernet e3odo panw

α) Μπά, 2η ethernet δεν έχει το laptop μου (βασικά κανένα από τα 2).

β) Ναί το modem της ADSL έχει ehtrnet, η οποία πάει στο laptop. Το Wii πού θα πάει???

PS: Να παίζω με το PC κλειστό??? Βασικά το laptop μου που το έχω συνδεδεμένο στην ADSL δέν έχει κλείσει ποτέ του, τα τελευταία 2.5 χρόνια.

24 ώρες το 24 ανοιχτό. Εντάξει, για να μήν υπερβάλω, το έκλεισα φέτος το καλοκαίρι και πέρσι που ήρθα Ελλάδα. :P

Δημοσ.
apoteleis meionothta pleon
β) Ναί το modem της ADSL έχει ethernet, η οποία πάει στο laptop. Το Wii πού θα πάει???
8a sou proteina to wireless ths linksys etsi ki aloiws, alla an eixe to wii ethernet kai me ena switch 8a kanes thn douleia sou

PS: Να παίζω με το PC κλειστό??? Βασικά το laptop μου που το έχω συνδεδεμένο στην ADSL δέν έχει κλείσει ποτέ του, τα τελευταία 2.5 χρόνια.
kala na pa8eis :P mou 8ymizeis epoxes agglias prin 5xronia pou xame prwtobalei adsl(basika cable) kai to pc mou htan server ki akouga olh noixta grrrrrrrr :P
Δημοσ.

β) Ναί το modem της ADSL έχει ehtrnet, η οποία πάει στο laptop. Το Wii πού θα πάει???

24 ώρες το 24 ανοιχτό. Εντάξει, για να μήν υπερβάλω, το έκλεισα φέτος το καλοκαίρι και πέρσι που ήρθα Ελλάδα. :P

Δες τα προηγούμενα σχηματάκια. Στο pc που έχεις το ιντερνετ (A), θα συνδέσεις ένα πχ 4-πορτο switch. Θα έχεις τη δυνατότητα σύνδεσης αντίστοιχων συσκευών επάνω στο switch, οποτε θα έχεις ένα μικρο δικτυο όπου το A θα διαμοιράζει στα υπόλοιπα (και στο Wii) το ιντερνετ.

h 2h lysh pou anafereis einai kai ayth pou xrhshmopieite kyriws apo aplous home users ;) gi ayto lew ti mlkies kanei h N

Για αυτό είναι κλέφτες στη Νιντέντο. Αν είχε το Wii ethernet port θα το συνδέαμε οικονομικά στο ιντερνετ.

Μάλιστα θα μπορούσαμε με μόνο 3,5 ευρώ να το συνέσουμε (περίπου 3.5 ευρώ κάνουν τα 10 m καλωδίου crossover)

Υπάρχουν βέβεαια και αντάπτορες από USB σε ethernet αλλα δεν ξέρω ποσο κανουν και αν ειναι καλοι.

Δημοσ.

kala na pa8eis :P mou 8ymizeis epoxes agglias prin 5xronia pou xame prwtobalei adsl(basika cable) kai to pc mou htan server ki akouga olh noixta grrrrrrrr :P

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

Εντάξει, μιλάμε αυτό το grrrrrrrrrr τη νύχτα δεν το έχω συνηθίσει απλώς, δεν μπορώ να κοιμηθώ χωρίς να το ακούω!

Μά φορά αναγκάστηκα να το κλείσω, μετά από παράπονα φίλων μου που κάτσαν να κοιμηθούν στο σπίτι και έμεινα άγρυπνος σχεδόν όλη νύχτα.

Μιλάμε νεκρική σιγή!!!!

Απαπαπαπα! Αν δεν ακούω τα ανεμιστήρια, δεν κλείνω μάτι!

Και τώρα πάμε σε μερικές νέες ειδήσεις:

Mii on Parade

Nintendo reveals some interesting details about Wii's Mii Channel functionality.

In the latest edition of Nintendo's "Iwata Asks" series, in which the company's president interviews the designers of Wii and its applications, Iwata switches focus to the Mii Channel. He chats with Mr. Nogami, former director of Animal Crossing DS and one of two directors of the Mii Channel, about the setup and the functionality.

Nintendo has long experimented with the idea of enabling players create their own avatars, but the Mii Channel system takes these caricatures into a custom-built online community known as Wii Parade. Within this virtual world exists Mii Plaza, a community where gamers' Mii Channel characters can mingle with each other.

mii-on-parade-20061003040933198.jpg

From the very start of this software's development, we wanted to allow the characters created by users to appear in the games. In fact, as long as the software developers make the games compatible with the Mii system, these characters will also be able to appear in the games they produce. One more interesting thing is that the Mii characters do not always feature as the main characters in the games," said Nogami. "You can also find them popping up as faces in the crowd. For instance, in Wii Sports, a Mii you made a while ago and had forgotten about might turn up one day in the spectators' seats. Also, since you can store Mii on your Wii Remote, you can bring your Mii to use on your friend's Wii!"

mii-on-parade-20061003040932869.jpg

"To put it simply, Mii Parade is a system that uses the network to allow Mii characters created by many people to mix and mingle," said Mr. Nogami. "You can line up Mii characters in the 'Mii Plaza', but at the start the only Mii characters you will find are those you have created yourself. Over time, however, using the WiiConnect24 system, other users' Mii characters can come and visit. In the same way, your Mii can make an appearance on someone else's Wii, although this won't happen unless the user has authorized it. The user can choose whether or not to allow their Mii to come and go on the network, so the only Mii characters that will appear on someone else's Wii are those where the user has permitted it."

It's possible for Mii Channel characters to interact with other characters from around the globe. "Your Mii can pop up anywhere," said Nogami, adding, "I should point out, though, that your Mii will never go missing from your own Wii."

Δες τα προηγούμενα σχηματάκια. Στο pc που έχεις το ιντερνετ (A), θα συνδέσεις ένα πχ 4-πορτο switch. Θα έχεις τη δυνατότητα σύνδεσης αντίστοιχων συσκευών επάνω στο switch, οποτε θα έχεις ένα μικρο δικτυο όπου το A θα διαμοιράζει στα υπόλοιπα (και στο Wii) το ιντερνετ.

Κατάλαβες γιατί είναι κλέφτες στη Νιντέντο? Αν είχαν ethernet port θα το συνδέαμε οικονομικά στο ιντερνετ.

Μάλιστα θα μπορούσαμε με μόνο 3,5 ευρώ να το συνέαμε (περίπου 3.5 ευρώ κάνουν τα 10 m καλωδίου crossover)

Υπάρχουν βέβεαια και αντάπτορες από USB σε ethernet αλλα δεν ξέρω ποσο κανουν και αν ειναι καλοι.

Άκουστε να δείτε πώς θα γίνει.

Παρ'όλο που από PC είμαι expert με τη βούλα (Τεχνικός υπολογιστών πρίν από κάτι αιώνες), με δίκτυα και λοιπά μπαρμπαδέλια δεν ασχολήθηκα ποτέ και δεν ξέρω σχεδόν τη τύφλα μου.

Όταν με το καλό αγοράσουμε τα Wii μας, παρακαλείσθε να μου δωσετε τα φώτα σας για αξιόπιστη και οικονομική λύση.

Γιατί, ότι μου πείτε τώρα, θα το ξεχάσω σε χρόνο dt :P

Δημοσ.

Δύο λύσεις για τη σύνδεση του Wii με το internet. (οποιος βρει και άλλες ας ενημερώσει το thread)

Για χάρη της Νιντέντο και του Wii αποφασίζουμε είτε Wifi ρούτερ (από 50 και πάνω ή adsl modem/router από 70 και πάνω) είτε USB-to-ethernet αντάπτορα (που κάνει 35 ευρώ). :neutral: :-? :-?

Για τη δεύτερη επιλογή δεν ξέρω αν θα συνεργάζεται ένας αντάπτορας του εμπορίου με το Wii ή πρέπει να πάρεις κάποιον της Νιντεντο.

Δημοσ.

wraia loipon kyrisw tin paysi toy thematos internet gia to wii giati paraasxolithikame!!! siga min doyme ton kairo, tis eidiseis, kai to google map ap to wii!!! oso gia ti vc opoios thelei exw apo nes,snes,n64,gba ta apanta se emulator!!!!

peite kanena kolpo na to agorasoyme pio fthina. mipws an pame oloi ki poyme sti nortec koita na deis eimaste 20 atoma an ta paroyme oloi mazi ti skonto tha exoyme?

Δημοσ.
wraia loipon kyrisw tin paysi toy thematos internet gia to wii giati paraasxolithikame!!! siga min doyme ton kairo, tis eidiseis, kai to google map ap to wii!!! oso gia ti vc opoios thelei exw apo nes,snes,n64,gba ta apanta se emulator!!!!
den einai 8ema browsing alla online gqaming opws kai ta paixnidia gia to vc apo kei 8a ta katebazeis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...