Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν γνωρίζει κάποιος γερμανικά και μπορεί να βοηθήσει :wink:

(να μας πει καποια σημαντικά πράγματα από αυτά που αναφέρονται)

Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχουν προσπαθήσει και θα περιέχονται 9 temples, πολλοί από τους οποίους βρίσκονται και στο Ocarina of Time

EDIT: Για να μην 'ζορίζεται' η σελίδα αφαιρώ τις εικόνες. Οποιος θέλει να τις δει σε αυτό το site:

http://www.aussie-nintendo.com/?v=news&p=5412

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά άσχετο: καλύτερα που το Metroid θα βγει το 2007! Που θα βρούμε λεφτά για τόσα παιχνίδια που θέλουμε να αγοράσουμε! Σιγά σιγά, με το μαλακό... :D :D :wink:

Δημοσ.

Aυτό που μου αρέσει περισσότερο, είναι ότι το Zelda είναι στην ουσία GameCube παιχνίδι.

GameCube παιχνίδι 3της γενιάς.

Αν λοιπόν το GameCube μπορεί να βγάζει τέτοια γραφικά, και το Wii είναι 2-3 φορές δυνατότερο, άρα να περιμένουμε πολύ ωραιότερα γραφικά στο μέλλον...

Δημοσ.

H Nintendo το αδίκησε. Αν είχε ακολουθήσει την ιδια τακτική που ακολούθησε τώρα με το Wii, θα ήταν επιτυχημένο.

'Οπως λέει και ο σοφός λαός, οι μα...ίες πληρώνονται.

Και το αδίκησε, ενώ είναι και γ@μώ τα μηχανήματα.

πχ

"CPU: Core Base: PowerPC 750CXe, 43-mm² die (modified PowerPC G3 750 RISC with about 50 new instructions)

Manufacturing Process: 0.18 micrometre IBM copper-wire technology

Clock Frequency: 485 MHz"

Βάζεις έναν PowerPC επεξεργαστή, που αποδίδει 35% παραπάνω σε σχέση με τον pentium στα ίδια MHz!, με επιπλέον κυκλώματα ειδικά για επεξεργασία παιχνιδιών. Λοιπόν μια τέτοια CPU αποδίδει παρά πολλές φορές περισσότερο σε σχέση με το αν ήταν σε έναν Η/Υ, αφού είναι αφιερωμένη στο να κάνει μία μονο δουλειά και όχι τις 500 δουλειές που τρέχουν στον Η/Υ.

Έχει ειδικά σχεδιασμένη κάρτα γραφικών από την ΑΤΙ.

Και άλλα πολλά τελος πάντων, αλλά τελικά η Νιντέντο κάνει χαλια προμόσιον και επιλογές.

"Nintendo reported that as of June 30, 2006 they have sold a total of 21.00 million Nintendo GameCube units worldwide. Nintendo has sold 4 million in Japan, 12.27 million units in the Americas, and 4.72 million units elsewhere"

Είναι δυνατόν μόνο 4 μύρια στην Ιαπωνία?

Neu16.gifz323.gif

Δημοσ.

Οσον αφορα το Gamecube, αν και η Nintendo δε το προσεξε τοσο πολυ απο θεμα Marketing, το σιγουρο ηταν οτι το προσεξε ποιοτικα (οπως και καθε μηχανημα της). Και δεν αναφερομαι μονο στο τι hardware ειχε, αλλα και στην ποιοτητα κατασκευης.

Δεν ξερω αν εχετε δει ενα βιντεακι με μια τρελλη που ξεσπα πανω στα GameCube, Xbox, PS2 για να δει ποια κονσολα ειναι πιο ανθεκτικη, παντως μετα απο ριψη ενος 10κιλου πανω στις κονσολες, γκολφ με μια βαριοπουλα και ελευθερη πτωση απο 7 μετρα η μονη κονσολα που επαιζε ηταν το GameCube! Το PS2 μαλιστα τα εφτυσε με την πρωτη!

PS Το βιντεακι το βρηκα εδω: "Τεστ" PS2 vs XBOX vs GC

Δημοσ.

Μη χαλαρώνουμε! Εικόνες από το Zelda.

(φανταστειτε τι έχει να γίνει όταν πάρουμε το παιχνίδι στα χέρια μας, και τι φωτογραφίες-βίντεο θα μπουν στο φόρουμ :wink: )

zm09.jpg

zm16.jpg

scan3.jpg

zm01.jpg

Δημοσ.

Από άποψη γραφικών? Έχουν μια θαμπάδα, αλλά νομίζω επειδή είναι scans. Πιστεύω στο τέλος θα είναι παραπάνω από αξιόλογα. Πάντως μου φαίνεται το έχουν κάνει πολύ ατμοσφαιρικό το παιχνίδι, όπως πρέπει.

Δημοσ.

Eίναι τα scans αλλά είναι κι επειδή αρκετές από τις φώτο που είδαμε πρίν είναι λίγο over-blown σε μεγαλύτερες αναλύσεις από 480p.

Όπως και να έχει, στα μόνιτόρ μας είναι φυσικό να βλέπουμε jaggies και τα γραφικά να φαίνονται ελαφρώς "χοντροκομμένα".

Αυτά δεν θα φαίνονται όμως στην απλή TV.

Η απλή TV λόγω της χαμηλής της ανάλυσης, κρύβει τα jaggies και λοιπές ατέλειες. Κάτι σαν ψευδο ΑΑ.

Σαν παράδειγμα, ότι παιχνίδι παίζω στο PC μου, πρέπει να του έχω ανάλυση το λιγότερο 1024Χ768 ώστε να μήν φαίνονται τα pixels στο μόνιτορ.

Αντίθετα, αν μεταφέρω την εικόνα στην 32'' TV μου, η 640Χ480 έχει το ίδιο οπτικό αποτέλεσμα. Δεν φαίνονται pixels ή jaggies.

Βέβαια αυτό δεν ισχύει τόσο πολύ σε HD-TVs, μιάς και πλησιάζουν το μόνιτορ του PC σε ευκρίνεια.

Δημοσ.
milwntas gia sfalmata sto marketing....

Pre-Launch Wii Demo Kiosks Only At Gamestop

According to GS, Nintendo has plans to demo the Wii, but only in Gamestop stores. It was confirmed by a Gamestop executive that GS would be the only North American retailer with demo stations (according to an article in the Dallas Morning News). The executive also said that the chain has not yet decided if they will be accepting Wii and PS3 pre-orders. Launch day is approaching fast, I hope they decide soon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...