Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο heyou

Τον router δε θα το βαλεις μονο για παιχνιδια,

Θα το πάρεις για να εξυπηρετήσεις τις ανάγκες σου. Όποιες και αν είναι αυτές. Δεν νομίζω πως το κόστος είναι απαγορευτικό. Όπως νομίζει βέβαια ο καθένας.

απο που και ως που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια HDTV για το 360 και το PS3?

Τότε δεν βλέπεις τα γραφικά που μπορεί να βγάλει η κονσόλα σου. Άρα απαιτείται...

Αλλιώς θα βλέπεις 480p που εσύ σνομπάρεις.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οπως ειπα, τρολλαρεις συνεχεια!!

σε μια SDTV, θα τριβεις τα ματια σου συγκρινoντας αυτα που δειχνει το 360/ps3 σε σχεση με αυτα που δειχνει το wii

δεν απαιτειται HDTV. αξιζει ομως.

κατι που δεν μπορεις να το πεις με τιποτα για το wii.

Δημοσ.

Όχι p3tran, δεν είναι απαραίτητος ο ασύρματος router.

Υπάρχει και η δυνατότητα με USB 2.0 adaptor.

Ενσύρματα δηλαδή.

Ο καθένας επιλέγει τί θέλει.

Το Wi-Fi είναι ένα υπέρ, αλλά άμα δεν θές να σκάσεις τα φράγκα για ασύρματο router, μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου και ενσύρματα.

Από κεί και πέρα, η Nintendo είχε βγάλει Wi-Fi ανταπτοράκι για το PC ώστε να συνδέεται ασύρματα με το DS. Το ανταπτοράκι αυτό έχει 30 Ευρώ.

Μπορούν να βγάλουν κάτι παρόμοιο και για το Wii, ή μπορεί αυτό το ίδιο να είναι συμβατό.

Δημοσ.

εξτρα κοστος ναι ή οχι?

εχει ανακοινωθει το usb dongle που λες? τιμη για wii?

το pc μου καιει 500w(+monitor). θα το εχω ανοιχτο μονο και μονο για το wii?

τι θελω να πω...

ολα καλα και αγια, δεν ειναι με τιποτα.

το wifi μπηκε κυριως για να εξυπηρετησει την συνδεση με τους κατοχους DS.

απο τσιγγουνια ($1?) δεν βαλανε μια στανταρ θυρα, οπως και τοσα αλλα πραγματα.

Δημοσ.
re file petran mikropramata psaxneis twra...

τις τελευταιες 2-3 μερες, εχω ψαξει αρκετα το θεμα, λογω και των επισημων αναγγελιων.

οποιος θελει ας κανει μια σουμα.

λιγο το ενα, λιγο το αλλο, στον πιανει τον κωλο η nintendo μια χαρα.

component, router, dvd playback, browser, headset, joypad, 60e games, ακριβα VC games, δεν ξερω τι αλλο θα προκυψει (για save game απαιτειται sd card?),

+παλια τεχνολογια, ε, αυτα δεν κανουν το wii τοσο "φθηνο" οπως νομιζαμε ολοι.

θα το παρω, οπως και αρκετοι αλλοι, αλλα καλα ειναι να λεμε τα πραγματα με τ'ονομα τους.

60ε το duck hunt? ε οκ!

Δημοσ.

δεν εχω λινκ προχειρο αλλα (στο gaf καπου) γραφτηκε με quotation οτι "τα εσωτερικα 512 θα ειναι αποκλειστικα για χρηση του service, και τιποτα αλλο δεν θα γραφεται εκει"

ποτε δεν διαψευστηκε, και εκει η πλειοψηφια ειναι nintendo fans.

αν θυμαμαι καλα το ειπε ο αμερικανος PR σε ερωτηση μετα την παρουσιαση.

ψαχνω για τελικη επισημη τοποθετηση, αλλα οσο βρηκα για το "region free games", αλλο τοσο βρηκα και για αυτο.

Δημοσ.

Τελικη(?) επισημη τοποθετηση:

Joystick: Wii not even remotely region-free

earth_no.jpg

Posted Sep 15th 2006 8:25PM by Ludwig Kietzmann

Filed under: Nintendo Wii

Remember when Nintendo's Perrin Kaplan told Wired News that first-party Wii games would be free of regional shackles?

Well, it turns out that she never received the internal memo stating the exact opposite:

The Wii will not be region-free. Not even a little.

Some confusion arose after David "there's no DS redesign" Yarnton told UK press that the system would indeed be region-locked.

Were Kaplan's comments misinterpreted somehow? After all, having region-free games and a region-free system are two very different things.

We took the issue to a Nintendo US spokesperson and received the clarification we desired, unpleasant as it was.

"We've heard conflicting reports from lots of folks out there, but can tell you that Wii will be region encoded, as will first-party software."

It's a segmented world after all.

3912007_badboyshockedagain.gif

Δημοσ.

Κάτσε λίγο ρε p3tran.

Το ότι δεν είναι region free, το έχω ποστάρει από τα χθές.

Μπορείς να μου εξηγήσεις τί σκοπό εξυπηρετούνε αυτά τα πόστ που κάνεις????

Για troll δεν σε έχω, οπότε περιμένω να μου πείς κάποια σωστή εξήγηση.

Πάντως αυτό που κάνεις μόνο ενημέρωση δεν θα το έλεγα.

Περισσότερο για "'εμμεσο" κράξιμο μου φαίνεται.

Δημοσ.

sorry πανθηρα, αλλα μεχρι τωρα οι αμερικανοι ελεγαν οτι ειναι, και οι ευρωπαιοι οτι μπορει και να μην ειναι.

και εσυ στο ποστ σου, το ιδιο πραγμα ειπες..

Wii Titles Region-Encoded

Games and online content will be region-specific.

Wii games will not be region-free according to Nintendo UK's General Manager David Yarnton. Speaking exclusively with IGN at Nintendo's European Wii press event in London, Yarnton confirmed that Wii games and online content will be region-encoded, meaning European gamers won't be able to play titles from the US and Japan and vice-versa.

The news follows comments made by Perrin Kaplan, Nintendo of America's Vice President of Marketing and Affairs, which IGN reported on yesterday.

Άλλα λέει ο Αμερικάνος και άλλα ο Άγγλος......

εγω εγραψα την τελικη επιβεβαιωση απο τον αμερικανο, η οποια ανακοινωθηκε προσφατα..

και αυτο ισχυει για ολα τα regions. γιατι επισης ειχε ακουστει οτι θα ηταν region-free usa-jap, και locked μονο ευρωπη.

και αυτο παιζει ρολο για καποιον που σκεφτεται να αγορασει. οχι?

τεσπα... παντως οταν θελω να κραξω κατι, το κανω ευθεως (οπως με το θεμα της τιμης) και οχι πλαγια ή εμμεσα

Δημοσ.

Wii Bleach

Screens and more from the new anime conversion.

Sega's Wii support will debut with Monkey Ball, but close on its heals, in Japan at least, will be Bleach Wii. Fully titled Bleach Wii Shiraha Kirameku Rondo, the anime to Wii conversion will hit Japan in December.

Today, as part of a briefing held for the Japanese press, Sega has shared a few new details on the game. Players make use of the Wiimote to directly slash their swords up, down, left and right. You can even perform forward thrust moves by moving the Wiimote forward.

Bleach fans will want to tune in for this little fact. Sega has announced that Bleach Wii will have an all new character whose creation was supervised by series father Tite Kubo himself. The character, Altoro, will be voiced by famous voice actor Tomokazu Seki.

We've also managed to get some direct grab screenshots of Bleach Wii. Take a look, as this is likely the last time you'll get to see the game for a bit now. Bleach Wii, sadly, won't be appearing at the Tokyo Game Show in playable form

Early biuld pics:

bleach-20060915041255963.jpg

bleach-20060915041257181.jpg

bleach-20060915041255275.jpg

Δημοσ.

Ρε πετράν το να κάθεσαι να κατηγορείς τη N για το ότι είναι ακριβή για το ένα ή για το άλλο, οφελεί σε κάτι; Πιστεύεις ότι ο π.χ. panther_512 ή ο apple64 θα πειστούν να μην την παρούν; Έχουμε αποφασίσει ότι θα την πάρουμε,ότι και να λες τώρα δεν θα μας αλλάξεις γνώμη. Αν δεν σου αρέσει μην την πάρεις. Αλλά μην κάθεσαι και δημιουργείς flames για το θέμα στο topic και γίνει όπως στα topic των άλλων κονσολών. Mια χαρά ήμασταν ήσυχα εδώ πέρα.

Όσον αφορά τώρα που λες ότι δεν χρειάζεται HD τηλεόραση για τις άλλες δύο κονσόλες αμα το πάμε έτσι ούτε στο Wii χρειάζεται σύνδεση Internet για να παίξεις. Θέλω μόνο να ξέρω πως θα παίξεις Dead Rising σε SD τηλεόραση. (Κακία!)

Άσε εμάς να παίζουμε Zelda με τα χάλια γραφικά του και ας το έχουμε χρησοπληρώσει! Γιατί σαφώς όλες οι άλλες κονσόλες έχουν ξαφνικά από τότε που ανακοινώθηκε η τιμή του Wii σούπερ τιμές για αυτά που προσφέρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...