Προς το περιεχόμενο

The Official Nintendo Wii topic {8 Δεκεμβρίου κυκλοφορία σε Ευρώπη/250?}

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

11 Minutes Of Call Of Duty 3 Wii Footage

Stream or Download (311 Mb) or Short YouTube Version

Δεν μπορεσα να το δω ακομα, γιατι γινεται λιγο πανικος και σερνεται ο server, αλλα στο forum του NeoGaf λενε οτι ειναι παρα πολυ καλο!

cod3rd7.jpg

cod32aj4.jpg

Awesome Gameplay Montage Of Twilight Princess

Drop-dead gorgeous new direct feed montage of Link as a wolf, in flight, swordplay and much, much more!

Off-Screen Trailer Of Metroid Prime 3

Retro has done it!

Direct-Feed Montage Οf Excite Truck

Wow! You won't believe the jumps in this game.

Υ.Γ: Εκπληκτικη η εναλλαγη διαστασεων στο Twilight Princess! Θα μας στειλει παλι το Zelda!

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν το Wii θα κυκλοφορήσει εξαχής και σε μαύρο χρώμα?

Ακόμη υπάρχει κανένα μαγαζί για να το προπαραγγείλουμε?

Δημοσ.

...μαλλον δεν θα εχει ουτε component καλωδια.

οσο για προπαραγγελια zous, φανταζομαι πως δεν θα υπαρχουν ελλειψεις...

οποτε εκτος αν η προπαραγγελια σου εξασφαλιζει καποια καλυτερη τιμη ή καποιο εξτρα...

Δημοσ.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει πλέον είναι...

πότε θα μας δώσει την δυνατότητα η αντιπροσωπεία να το προ-παραγγείλουμε!:mrgreen:

Στο wikipedia λέει πως μπορείς να το συνδέσεις με computer monitor. Πως γίνεται αυτό;:confused: Όλες μου τις κονσόλες τις έχω πάνω στο monitor αλλά υπάρχει ενδιάμεσα ένα TV box. Μήπως γράφει βλακείες το wikipedia;

Δημοσ.
H σύνδεση wi-fi θα είναι δωρεάν?

H σύνδεση????

Νομίζω κατάλαβα τί ρωτάς.

Το Wii θα έχει μέσα του Wi-Fi, δηλαδή μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με άλλες συσκευές, όπως και το DS.

Αλλά για να μπείς στο Internet, χρειάζεσαι να έχεις εσύ κάποια σύνδεση, όπως καλή ώρα τώρα, και να έχεις Wi-Fi στον υπολογιστή σου.

Το Wii θα συνδεθεί ασύρματα με το PC σου και θα μοιραστεί την σύνδεση του Internet. Ακριβώς όπως και με το DS.

Από κεί και πέρα, οι υπηρεσίες της Nintendo, δηλαδή το online play κλ κλ, θα δίνονται δωρεάν.

Αν κάνω οποιοδήποτε λάθος, παρακαλώ τα πλήθη να με διορθώσουν.

Δημοσ.

Σωστός panther. Απλά νομίζω πως είναι καλύτερα να έχεις ένα WiFi router ώστε να μην χρειάζεται να έχεις ανοιχτό και τον υπολογιστή σου. Η τιμή τους είναι σχετικά καλή (50-60 ευρώ ένα ενσύρματο router, 90-100 ευρώ το ασύρματο) και αρκετά από αυτά μπορείς να τα πάρεις δώρο μαζί με το ADSL σου.

Δημοσ.
H σύνδεση wi-fi θα είναι δωρεάν?

η "συνδεση" ειναι δικια σου. αυτη που εχεις ηδη.

απλως θα χρειαστεις αναγκαστικα εναν wireless router προκειμενου να συνδεθεις.

(πανθηρα ειδες που καμια φορα τα "υπερ" εχουν και τα "κατα" τους?)

Δημοσ.

Για πολλούς αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι φαντάζομαι δεν έχουν τηλέφωνο στο δωμάτιο τους οπότε αναγκαστικά επιλέγουν ασύρματο router ή έχουν ένα καλώδιο να τρέχει μέσα στο σπίτι. Ασύρματα router πλέον δίνονται δωρεάν και με πακέτα ADSL. Όσοι μάλιστα έχουν και φορητό τότε έχουν έναν ακόμη λόγο να έχουν WiFi. Εγώ για παράδειγμα αυτή την στιγμή γράφω μέσω του laptop μου από το... κρεβάτι! Είναι ωραία φάση. Παίρνεις τον φορητό στο μπαλκόνι και πίνεις το τσάι σου στο φως του ήλιου με τον φορητό στα πόδια. :-)

Πάντως σε κάθε περίπτωση το κόστος του ασύρματου router (100 ευρώ) είναι ελάχιστο μπροστά στα 1500 και βάλε μιας HD τηλεόρασης που απαιτούν οι άλλες κονσόλες.

Δημοσ.
Για πολλούς αυτό δεν είναι πρόβλημα. Οι περισσότεροι φαντάζομαι δεν έχουν τηλέφωνο στο δωμάτιο τους οπότε αναγκαστικά επιλέγουν ασύρματο router ή έχουν ένα καλώδιο να τρέχει μέσα στο σπίτι. Ασύρματα router πλέον δίνονται δωρεάν και με πακέτα ADSL. Όσοι μάλιστα έχουν και φορητό τότε έχουν έναν ακόμη λόγο να έχουν WiFi. Εγώ για παράδειγμα αυτή την στιγμή γράφω μέσω του laptop μου από το... κρεβάτι! Είναι ωραία φάση. Παίρνεις τον φορητό στο μπαλκόνι και πίνεις το τσάι σου στο φως του ήλιου με τον φορητό στα πόδια. :-)

Πάντως σε κάθε περίπτωση το κόστος του ασύρματου router (100 ευρώ) είναι ελάχιστο μπροστά στα 1500 και βάλε μιας HD τηλεόρασης που απαιτούν οι άλλες κονσόλες.

Ε ναι. Τον router δε θα το βαλεις μονο για παιχνιδια, αλλά και για το λαπτοπ ή για άλλο PC που βρίσκεται στο σπίτι. Πλέον βρίσκεις καλο και με 70 ευρώ.

Δημοσ.

καταληγεις τα τρολλαρεις συνεχεια. :!:

απο που και ως που ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ μια HDTV για το 360 και το PS3?

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

αντιθετως ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ενας WIRELESS ROUTER προκειμενου να συνθεθεις στο Wii online.

βασικα για την συντριπτικη πλειοψηφια, για να συνδεθεις στο XBOX LIVE δεν απαιτειται ΤΙΠΟΤΑ (θες wi-fi συνδεση? (γιατι?? πες μου ενα λογο!!) ε, παρε wifi adaptor),

ενω για να συνδεθεις στο Wii Online πρεπει να σκασεις καποια (σοβαρα) φραγκα επιπλεον για wifi router.

και επισης μαθε οτι πολυς κοσμος εχει ΗΔΗ ADSL, και δεν πηρε wireless router δωρακι (που ειναι τωρινες προσφορες, και οχι αναγκαστικα απο τον provider της επιλογης σου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...