panther_512 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Wii-φάει καλα αυτη τη φορα... XAXAXAXXAXAXA!!!! Αυτό ήταν πολύ πετυχημένο! Τέλος πάντων, πρέπει να σχολάσω (ξεθεωθήκαμε και σήμερα στη δουλειά) και έχω και πονοκέφαλο και πρέπει να οδηγήσω και 86 χιλιόμετρα μέχρι το σπίτι μου. Τα λέμε μετά.
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω βαρεθεί να ακούω για specs και την τιμή του Wii. Έλεος. Την τιμή του την βρίσκω απολύτως φυσιολογική, όπως και για τα παιχνίδια του. Και θα συμφωνίσω με: Δεν πληρώνεις μόνο τα υλικοτεχνικά. Πληρώνεις για την καινοτομική ιδέα και το νέο τρόπο με τον οποίο θα παίζεις τα παιχνίδια.
heyou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Το gamecube δεν έπιασε στην αγορά γιατί δεν είχε υποστήριξη απο αλλες εταιρειες λογισμικου και δεν ειχε καποια ιδιαίτερη καινοτομια. Το PSX είχε ήδη έτοιμο 'κοινό' για τον διάδοχο του, το PS2. Το Wii είναι όντως καινοτόμο στον τρόπο παιχνιδιού και έγινε σωστή προώθηση. Οι εταιρείες λογισμικού πίστεψαν στο καινοτόμο παιχνίδι που φέρνει και το στηρίζουν. Εκτός από αυτό, η Νιτέντο το παρουσίαζε τμηματικά (λίγο-λίγο) και τήρησε τα χρονοδιαγράμματα και περίπου τις τιμές που είχε προαναγγείλει. Επαιξε σωστά το κομμάτι marketing, στο οποίο υστερούσε τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω θα κάνει τρελές πωλήσεις και θα επανέλθει στην πρώτη θέση μετά απο 12 χρόνια (για τις κονσόλες μιλώ).
xrest Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 de kserw gia prwti thesi.oi konsoles tis nintendo pote den itan gia olous.oson afora to software egw den exw bebaiwthei 100% akoma
apple64 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Το Wii έχει μια χαρά τεχνικά χαρακτηριστικά. Τα γραφικά που έχουμε δει μέχρι τώρα είναι υπερ-αρκετά. Γιατί στο κόστος του 360 δεν προσθέτετε και μία HD οθόνη; Μήπως panther νομίζεις ότι ο καθένας μας έχει από μία HD τηλεόραση; Στην τελική μόνο μία εταιρία μπορεί να μου προσφέρει Zelda, Mario, Metroid, Pikmin & Mario Kart. Εεεε λοιπόν εγώ προτιμώ να παίξω αυτά τα παιχνίδια. 8 Δεκεμβρίου λοιπόν θα παίζουμε το καινούργιο Zelda!!! Πάντως λόγο του wiimote θα βγάλουμε τρελά γούστα στο Metroid. Panther πόσα εκατομμύρια δολάρια θα χάσει η μικρο-μαλακή από το Zune; 500 είναι καλά; Να τ' αφήσω; ;-)
grjohn Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που είχα ένα xbox360 μπορώ να πω ότι τα γραφικά ήταν εκπληκτικά αλλά δυστυχώς τα παιχνίδια δεν με τράβηξαν. Το μέγιστο που έπαιξα ήταν κανένα 10ωρο συνολικά το oblivion αλλά και αυτό το παράτησα. Σε αντίθεση με το DS που πήρα και πραγματικά έχει πολύ ωραία παιχνίδια. Βέβαια υπάρχουν κατηγορίες gamers. Για παράδειγμα εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα FPS. Οπότε καλύτερο είναι να κρίνουμε τις κονσόλες με βάση τα groups των ανθρώπων που ταιριάζουν και όχι συνολικά για όλο τον πληθυσμό. Το ότι μπορει το xbox ή το ps3 να πουλήσουν 100 φορές όσο το wii δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαίρονται πραγματικά παίζοντας με το wii. Αυτό είναι η ουσία. Να παιρνάμε καλά. Αν ήμασταν όλοι οι ίδιο και θέλαμε να παίζουμε τα ίδια τότε προφανώς θα υπήρχε μία κονσόλα και θα ήταν και η καλύτερη
p3tran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Γιατί στο κόστος του 360 δεν προσθέτετε και μία HD οθόνη; Μήπως panther νομίζεις ότι ο καθένας μας έχει από μία HD τηλεόραση; εσυ στο κοστος του wii γιατι δεν προσθετεις και μια high-def κονσολα? ασε που νομιζα οτι ειχες ενα APPLE HD 23'' μονιτορ.. μαλλον λαθος καταλαβα...
Exoskeletor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 250 euro e? polu fthnh konsola. koita na deis h malakismenh tha me kanei na thn paro
Exoskeletor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 oxi morh koufala tha antistatho k tha perimeno ps3
apple64 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Όλα τα περίμενα σαν απάντηση αλλά μαθήματα συμπεριφοράς από εσένα δεν το περίμενα. Η απάντηση μου ήταν ανάλογη του αστεϊσμού σου.
p3tran Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Όλα τα περίμενα σαν απάντηση αλλά μαθήματα συμπεριφοράς από εσένα δεν το περίμενα. Η απάντηση μου ήταν ανάλογη του αστεϊσμού σου. οσο ζεις μαθαινεις junior..
heyou Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ πάντως που είχα ένα xbox360 μπορώ να πω ότι τα γραφικά ήταν εκπληκτικά αλλά δυστυχώς τα παιχνίδια δεν με τράβηξαν. Το μέγιστο που έπαιξα ήταν κανένα 10ωρο συνολικά το oblivion αλλά και αυτό το παράτησα. Σε αντίθεση με το DS που πήρα και πραγματικά έχει πολύ ωραία παιχνίδια. Βέβαια υπάρχουν κατηγορίες gamers. Για παράδειγμα εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου τα FPS. Οπότε καλύτερο είναι να κρίνουμε τις κονσόλες με βάση τα groups των ανθρώπων που ταιριάζουν και όχι συνολικά για όλο τον πληθυσμό. Το ότι μπορει το xbox ή το ps3 να πουλήσουν 100 φορές όσο το wii δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν άνθρωποι που θα χαίρονται πραγματικά παίζοντας με το wii. Αυτό είναι η ουσία. Να παιρνάμε καλά. Αν ήμασταν όλοι οι ίδιο και θέλαμε να παίζουμε τα ίδια τότε προφανώς θα υπήρχε μία κονσόλα και θα ήταν και η καλύτερη Συμφωνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.