kostacurtas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο p3tranτο wiimote, ειναι ενα τηλεκοντρολ. τελεια και παυλα. η γιαγια μου χρησιμοποιει τηλεκοντρολ εδω και 15 χρονια. -Γη καλει p3tran. -....... -p3tran λαμβανεις; -....... -Ο p3tran παρακαλειται να επιστρεψει απο τον πλανητη XBOX! -Γιατι; -p3tran με χαρα σε πληροφορουμε οτι λογω της αξεπεραστης αντικειμενικοτητας σου καταχωρηθηκες στα ρεκορ guinness! -Σας ευχαριστω πολυ! -Οταν επιστρεψεις μπορεις να παραλαβεις το δωρο σου που ειναι ενα εξελιγμενο τηλεκοντρολ. Λεγεται οτι ειναι λιγο βελτιωμενο σε σχεση με το τηλεκοντρολ που χρησιμοποιουσαν οι προγονοι σου πριν 15 χρονια. Μπορεις να δεις το δωρο σου στην παρακατω φωτογραφια. Ευχαριστουμε. -
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 1. φιλε costacurta μαλλον δεν παρακολουθησες την συζητηση απο την αρχη και ισως πηδηξες και τιποτα παραγραφους. στην ερωτηση "τι ειναι πιο ψαρωτικο για εναν ασχετο?" α) το τηλεχειριστηριο του wii ή β) τα high definition φωτορεαλιστικα γραφικα του 360 η σωστη απαντηση παραμενει η .... (β) βεβαια αν μου κανεις δωρο το 2ο wiimote που θα χρειαστω ετσι κιαλλιως, εισαι πολυ ωραιος και μαγκιτης. 60ε ειναι αυτα. 2. προς υπερασπιση του panther και του wii, πρεπει να πουμε και τα εξης: καλως ή κακως, η gpu του wii φαινεται πως ειναι μια "εξελιγμενη" gpu του GC. χωρις να μπω σε λεπτομεριες, οποιος εχει αμφιβολιες περι τουτου ας ριξει μια ματια στο beyond3d που τα λενε αναλυτικα και τεχνικα. (επισης αν μπειτε στον κοπο να διαβασετε τι λενε εκει, θα δειτε οτι ολοι συμφωνουνε οτι το wii ειναι overpriced για την τεχνολογια που κουβαλαει.) τι σημαινει αυτο? (οχι για την τιμη, για τα τεχνικα) σημαινει πως τωρα πολλα πραγματα που βλεπουμε ειναι απλως ports, αλλα παραλληλα σημαινει κιολας οτι στο μελλον θα υπαρχει βελτιωση. οχι τραγικη βελτιωση, δεν προκειται ξαφνικα να ανεβουν οι αναλυσεις και να βλεπουμε τα τρελλα mappings, particles, shaders κλπ, αλλα μπορειτε **σιγουρα** να περιμενετε μια σοβαρη βελτιωση οσο περναει ο καιρος. οχι βεβαια οπως μας τα ειπε o xrestman μερικες σελιδες πριν , αλλα εχει ψωμι ρε παιδι μου. απλως ενω απο παραδοση απο γενια σε γενια οριζουμε την αυξηση δυναμης Χ10, η nintendo θα πρωτοτυπησει αυτη τη γενια και θα παει -αντι για Χ10- Χ2, αντε Χ3. μακαρι να της βγει. εγω μεσα!
privateer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Biohazard Wii indepth Extensive information on the gameplay and content of RE:Wii has surfaced. -The game consists of 4 "chapters", RE1's mansion, RE2's RPD, RE3's city areas and RE4's village (plus surrounding areas). -Each chapter has 2 characters to choose from. RE1 has Jill and Chris, RE2 has Leon and Claire, RE3 has Jill and Carlos and RE4 has Leon and Ada. -There are several characters that can be unlocked by playing through the game: Rebecca Chambers, Hunk and Albert Wesker. -The gameplay of all chapters is designed around RE4's. Press the B trigger on the wiimote to go into over-the-shoulder view, aim with the pointer and press A to fire. -The game will have QTEs, but rather than push buttons you have to make motions with the wiimote in order to get through them. -All characters will have mêlée attacks, just like RE4. -To encourage replayablility, each character has strengths and weaknesses, similar to how in RE4:Mercenaries Ada had the least health, Krauser was the slowest, etc. -Just like in RE4:Mercenaries each character has a unique set of weapons. What's more players can only carry 2 weapons at any one time. Chris gets a pistol and shotgun whilst Jill gets a pistol and grenade launcher. -You will be able to find several new weapons during each stage. For example, RE1 will have Richard's shotgun, RE2 will have the Desert Eagle, RE4 will have the Chicago Typewriter. There will also be new weapons like Krauser's anti-personnel robots. -Similar to Devil May Cry 3, after each chapter you can save your data and any new weapons picked up will be available for use in Arcade Mode. -Arcade Mode is like a giant Mercenaries minigame, where you pick a character and stage and blast through it. Building on the resounding success of Mercenaries seen when RE4 was released. -Scenario mode will feature a large number of ingame cutscenes. -New content not in the games that the chapters were based on will be added. The primary goal of this will be to link RE4 and Umbrella's status in it more closely with the rest of the series. -Ammo conservation will play a part in the gameplay, so it's not just constant action like RE4. -Trailer coming at TGS. rehorror.net
xrest Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 re petran signwmi to wii den sou fainetai esena ikano gia ninja gaiden grafiko dld?
apple64 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kostacurtas και panther_512 μην ασχολήστε με τον p3tran!!!!!!! Έλεος! Μην δίνετε σημασία ρε σεις!!!! Αντίθετα πορώστε μας και ΑΛΛΟ! Φοβερές οι φωτογραφίες του Red Steel που postαρες panther_512. Πάντως το πιο αστείο που διάβασα (νομίζω εδώ) είναι ότι το Wii Sports είναι κάτι σαν demos!!!!! Demos που; Στην διασκέδαση και το γέλιο που θα ρίξεις με τους φίλους σου; Μιλάμε για μία σειρά παιχνιδιών που θα μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων! Που μπορώ να το προπαραγγείλω;;-)
xrest Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 gia pes re apple ti akribws einai to wii sports?
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 apple τι να σου πω ρε φιλε... :???: αλλα θα μου πεις.... apple δεν εχεις? πως να μη σου φανει καταπληκτικο το red steel ;ppPPpp στερημενε!
panther_512 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Wii DVD-movie Playback Out NOA confirms that Wii will not play Hollywood DVD movies. Nintendo of America's vice president of marketing and corporate affairs, Perrin Kaplan, confirmed to IGN Wii today that its forthcoming Wii console will not play Hollywood DVD movies. The decision to remove the functionality was made in order to deliver the machine at a cheaper cost and because most people today already own DVD players.
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 εχω διαβασει οτι μαλλον θα ειναι addon functionality το dvd playback. δηλ. θα πληρωνεις αμα θελεις (ισως μεσω του online να κατεβαινουν/ενεργοποιουνται καποια codecs κ.α.) και θα μπορεις να βλεπεις dvd. εκει που τα ειχα δει αυτα, ελεγε οτι θα αυξανε το κοστος του καθε Wii κατα $7 το out-οf-the-box dvd playback. και για οικονομια το αφησανε απ'όξω
apple64 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Wii is region-free In Q&A with Wired News, NOA VP of marketing and corporate affairs Perrin Kaplan said, among other things, that Nintendo's upcoming Wii home console will be region-free. Kaplan said Wii will be able to play games from other regions, but did suggest there was a region lock that publishers would be able to use at their option, though Nintendo was unlikely to use that feature. In addition, when asked about Virtual Console downloads, Kaplan offered reassurance that paid downloads aren't permanently tied to the console they were bought on. In the event your Wii is destroyed, serviced, or the like, Nintendo will permit you to redownload titles to your new Wii. Υ.Γ. Μην του απαντάτε του p3tran! Μην ασχολήστε...
heyou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μπειτε http://www.wii.com Προστέθηκε και η αμερικάνικη εκδοση Από το site για το Wii Sports: Bundled with the hardware, Wii Sports delivers a natural, intuitive and realistic feel to five different sports. Τι εννοεί? οτι βρίσκεται αποθηκευμένο στη μνήμη το παιχνίδι?
p3tran Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Υ.Γ. Μην του απαντάτε του p3tran! Μην ασχολήστε... α, ωραια. :mrgreen: εχω λιγο χρονο ακομα σημερα.. Πάντως το πιο αστείο που διάβασα (νομίζω εδώ) είναι ότι το Wii Sports είναι κάτι σαν demos!!!!! Demos που; Στην διασκέδαση και το γέλιο που θα ρίξεις με τους φίλους σου; Μιλάμε για μία σειρά παιχνιδιών που θα μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων! να σε ενημερωσουμε και για το wii sports λοιπον... καταρχην' date=' για καθε ενα φιλο σου που θες να παιζεις μαζι του, και να γελατε μεχρι δακρυων, θα προσθετεις +60 ευρα. τοσο κανει το καθε wiimote. παμε παρακατω: το wii sports ειναι μια απλοποιημενη στο επακρο version καποιων αθλητικων παιχνιδιων (και οχι μονο) που πρωτιστως εχουν σκοπο να σε εξοικιωσουν με το Wiimote. τα γραφικα ειναι επισης εξαιρετικα απλοποιημενα, και συμφωνα με τους κατασκευαστες θυμιζουν 8-bit graphics αλλα με 3d technology. ετσι λοιπον στο tennis [img']http://www.computerandvideogames.com/medialib/screens/screenshot_157147_thumb300.jpg[/img] ΔΕΝ ελενχεις τους παιχτες και την κινηση τους στο γηπεδο, παρα μονο κουνας το Wiimote για να βαρεσεις το μπαλακι. αντιστοιχα στο baseball ασχολεισαι μονο με το μπαλλακι για το golf ισχυουν τα ιδια, και ακομα και την πορεια σου την κανονιζεις με το συμβατικο joypad. οσο για το airplane, καλυτερα να δεις αυτο το video για <<να γελασεις μεχρι δακρυων>> καταλαβαινω την πορωση σου για το wii, αλλα αν δεν σου αρεσει η αληθεια διαβασε καλυτερα μικυ-μαου :oops: ξαναλεω οτι εχει μελλον το wii, αλλα καλα ειναι να ειμαστε εντος πραγματικοτητας.
heyou Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Φημες για Ευρώπη: http://wii.ign.com/articles/732/732764p1.html
apple64 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά νομίζεις ότι δεν ξέρω τι είναι το Wii Sports; Αυτό είναι το Wii Sports!!!!!! (Στην μέση τις σελίδας η φώτο μιλάνε από μόνες τους) Βλακία μου που σου απαντάω. Όσο για γραφικά (εντελώς άχρηστα για μένα) το Mac Pro (4 Xeon & ATI X1900XT 512ΜΒ) και η 23 Apple HD οθόνη μου είναι μαλλον πολλά για το 360 σου. Στερημένος λοιπόν μάλλον είσαι εσύ.
Braveheart1980 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Φημες για Ευρώπη: http://wii.ign.com/articles/732/732764p1.html Οχι Μαρτη!!!!!! Πετε μου οτι ειναι ψεμμα!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.