iSpO_fAcTo Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 First Xbox360 Game Pirated? http://www.gamersreports.com/news/230/
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Λάθος post. Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο...
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Melee cancels local Xbox sale A melee erupted among a crowd of shoppers in the rush for the new Xbox 360 video game console at a Wal-Mart Supercenter in northeast Maryland. http://www.cnn.com/2005/US/11/23/xbox.scuffle.ap/index.html
privateer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Microsoft on defective X360s Microsoft has responded to claims that some of its Xbox 360s are breaking down by arguing that the reports are "isolated" and that this sort of thing is inevitable after a launch of this nature. Soon after the 360 launched in the US on November 22, forums started to buzz with reports of folks whose 360s froze or overheated as they tried to load or play games, and they were understandably a little miffed about this. Microsoft's Molly O'Donnell told GameSpot, "We have received some isolated reports and calls of consoles not operating as expected. The call rate is well below what you'd expect of a consumer electronics product of this complexity." Advertisement "The most important thing to note here is that the vast majority of Xbox 360 owners are having an outstanding experience with their new systems," she added. Well, some would argue the most important thing is that you replace broken machines quickly, Molly, but that said, this kind of thing does happen with most launches - the PSP had dead pixels, the PS2 had disc read errors, even the original Xbox had problems (the Xbox this writer bought for himself had a dodgy graphics chip, and Microsoft sorted it out very quickly). Look outside the games industry, and the iPod nano had alleged build quality issues, and that Hoover I bought last week didn't work. Chances are it's just that so many got sold at once, to a bunch of people who spend most of their time on the Internet. Kind of illustrates the vocal minority point really. So don't worry too much, those of you with 360 pre-orders - the chances are that the percentage of users who will experience problems is very small, and Microsoft says it hopes to replace any defective units within five business days of a consumer making contact. http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61876
Pytzamarama Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 eleos! panta tixainoun se launches afta. elpizw fisika na min mou tixei. pantws i MS ston tomea customer care einai OK.akoma thimamai ta 2 games epilogis mas pou mas edwse se osous pirame tin konsola prin to prwto price cut...
BlizardBill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Τώρα όμως φαίνεται ότι πάει να τα γλυτώσει, και δεν αναγνωρίζει ουσιαστικά κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα . Πιθανόν να το φτιάξει πρώτα στην επόμενη φουρνιά, και απλά να αντικαθιστά σιγά σιγά όσα "καίγονται" . Και κάποιες συμβουλές που φαίνονται λογικές. The overheating problem will be the most common. (If your console turns off or the screen freezes 90% of the time its an over heating issue. If you get one of the error screens its an OS-HD problem.) Try one or several of the following: - Double check proper fastening of all cables. Some of them seem to be of the sunsobitches type. - Don't place your X360 [or Power Unit] inside a tight space, pay special attention on the back and sides of your unit, this thing needs to breathe like a MOFO - Don't place [either console or Power Unit] directly over carpet - Don't place [either console or Power Unit] on top of another piece of hardware that might get hot too (ie a TV set or a convection oven) - If possible, place a fan on either side of the X360 and point it towards the unit..... turn the fan on, geez! - Unpack the thing out of the damn box before playing!!
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 O Slay στέλνει τα χαιρετίσματά του σε όλους. Παράλληλα, μου είπε για μιά θεωρία του, η οποία επειδή μου φαίνεται απολύτως λογική, θα την δημοσιοποιήσω εδώ. Θα ήθελα να τονίσω ότι ο σκοπός μου δεν είναι να αποτρέψω κανέναν από το να πάρει το XBOX360. Απλώς πιστεύω ότι είναι καλό να περιμένουμε λίγο όλοι μας να δούμε τί γίνεται με αυτά τα κολλήματα που παθαίνει το XBOX360. ξεκινάμε λοιπόν: Εδώ βλέπουμε μιά φωτογραφία του εσωτερικού του XBOX360. Η μεγάλη ψύκτρα που μοιάζει με πυργάκι ψύχει τον τριπλό-core-dual thread per core πανίσχυρο επεξεργαστή του XBOX360. Είναι μιά τεράστια ψύκτρα με σωληνώσεις που εμπεριέχουν υγρό για την καλύτερη ψύξη του επεξεργαστή. Παρόμοιες ψύκτρες θα δούμε σε όλα σχεδόν τα laptops, μόνο που είναι πολύ λιγότερο ψηλές. Αντίθετα για την GPU, βλέπουμε μιά πάρα πολύ λεπτή απλή ψύκτρα. Η ψύκτρα αυτή είναι δίπλα από το πυργάκι που βλέπουμε στη φωτογραφία. Αν και αρκετά πλατιά, το πάχος της είναι εξαιρετικά μικρό.... Άραγε κάνει επαρκή ψύξη στη GPU? Τέτοιου τύπου ψύξη βλέπουμε μόνο σε low-badget PC graphic cards. Γιατί όμως βάλαν τόσο λεπτή ψύκτρα? Η απάντηση παρακάτω.... Εδώ βλέπουμε μιά φωτογραφία όπου περιλαμβάνεται καί ο αγωγός αέρα που συνδέει τα 2 ανεμιστήρια με τις 2 ψύκτρες. Απόλυτα λογικό αν σκεφτούμε τις θερμοκρασίες που αναπτύσονται εκεί μέσα... Αλλά γιατί τόσο λεπτή η ψύκτρα της GPU??? Και η απάντηση δίνεται σε αυτή τη φωτογραφία: Ακριβώς πάνω από τη ψύκτρα της GPU είναι τοποθετημένο το DVD-drive, το οποίο από μόνο του είναι συνεχής πηγή μεγάλων θερμοκρασιών. Έχουμε δηλαδή το εξής σάντουιτς: DVD-Drive (πηγή ζέστης)-πολύ λεπτή ψύκτρα-GPU (πηγή ζέστης) Αυτή η τοποθέτηση των υλικών σε καμία περίπτωση δεν συνίσταται από τους ηλεκτρονικούς μηχανικούς και ο λόγος είναι απλός: Για να έχουμε επαρκή ψύξη σε αυτό το σάντουιτς, η ψύκτρα θα πρέπει να έχει συνεχώς χαμηλότερη θερμοκρασία από το DVD-Drive και τη GPU. Αν δεν προλάβει να απορροφήσει ταυτόχρονα επαρκή θερμότητα καί από τις δύο πηγές, τότε επιστρέφει θερμότητα στη συσκευή που είναι πιό κρύα. Δηλαδή, αν η GPU π.χ πιάσει καμιά 80-άρα βαθμούς (απόλυτα λογική τιμή) και το DVD-Drive έχει 40, η ψύκτρα αν δεν κάνει τη δουλειά της απολύτως καλά, θα δώσει καμιά 10-ριά 20-αριά βαθμούς στο DVD-drive. Και αυτό είναι σίγουρο ότι θα συμβαίνει. Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλή είναι αυτή η πάρα πολύ λεπτή ψύκτρα και το πόσο δυνατό είναι το ανεμιστήρι, του οποίου όμως η απόδοση θα μειώνεται με το πέρασμα του χρόνου. Στα διάφορα forums με παιδιά που το έχουν το XBOX360 ήδη στα χέρια τους, αναφέρουν ότι μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού τα δισκάκια είναι ασυνήθιστα ζεστά. Αν η M$ έβαζε ένα slim-slot DVD-drive, θα μπορούσε να βάλει διπλάσσια ψύκτρα σε εκείνο το χώρο... Μήπως δεν το έκανε για να διατηρήσει τα κόστα παραγωγής χαμηλά....? Είμαι σίγουρος ότι οι ηλεκτρονικοί μηχανικοί της M$ ξέρουν καλύτερα από μένα τί γίνεται με τις θερμοκρασίες εκεί μέσα. Όμως αυτή η τοποθέτηση των υλικών με βάζει σε ανησυχίες. Για όσους πάντως αγοράσετε τώρα το XBOX360 σας, να το έχετε σε σημείο που να αερίζεται πάρα πολύ καλά. Μή το βάλετε σε χαλιά ή μέσα σε κλειστά ή στενά ντουλαπάκια. Όπως και να'χει, αυτή είναι μόνο μιά θεωρία και τίποτα παραπάνω. Credits στον Slay.
epote Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 alla ena flame post tou slay tsk tsk tsk pia aytos o anthropos, xeirotero troll den yparxei!
Bourdoulas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παρευρέθηκα στο event που έκανε η Microsoft για το Xbox 360 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Μια λέξη έχω να πω...απογοητεύθηκα...καταρχάς οι οθόνες που ήταν συνδεμένα τα xbox ήταν επιεικώς για τον σούτσο (κάτι samsung)…πολλά παιχνίδια με χαρακτηριστικότερο το Kameo πιξέλιαζαν (!) σε μεγάλο βαθμό...what the fuck?! Το PGR 3 αρκετά καλό, αλλά όχι κάτι mind blowing...καλύτερο χαρακτηριστικό του τα γραφικά...το PDZ εντάξει τι να πω ρε παιδιά...δεν μου άρεσε καθόλου λόγω του χειρισμού βασικά...τελείωσε οι κονσόλες δεν είναι για FPS δεν πα να βελτιώσουν όσο θέλουν τα χειριστήρια, δεν πρόκειται να φτάσουν το επίπεδο mouse + keyboard. Το NBA Live 06 είχε απίστευτα γραφικά...αυτό με τον ιδρώτα είναι πολύ καλό εφφέ...έβλεπες τις σταγόνες να πέφτουν...ΟΜΩΣ...το frame rate ήταν χαμηλό! Ήμαρτον, σε κάποιες στιγμές πήγαινε τόσο σιγά που μου έσπαγε τα νεύρα...Το FIFA 06 κι αυτό πολύ καλά γραφικά και πιο αληθοφανές από ποτέ...όπως επίσης και το Madden 06... Το Quake 4 είχε τα ίδια γραφικά όπως στο PC με μια 7800GTX. Εγώ περίμενα κάτι παραπάνω...ο χειρισμός ήταν σαφώς καλύτερος απ’ αυτόν του PDZ, αλλά και πάλι δεν συγκρίνεται με το PC…με τίποτα όμως...Το Call of Duty μια από τα ίδια...Απ’ τα παιχνίδια που ξεχώρισα ήταν Codemned...πολύ καλά γραφικά...όπως επίσης και το NFS:MW... Το χειριστήριο του Xbox360 είναι καλύτερο απ’ του πρώτου και μικρότερο...είναι πιο σταθερό στο χέρι....αυτά μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή...αν είχα σπίτι την κονσόλα ίσως να είχα μια καλύτερη εντύπωση... Έχω φωτο τις οποίες θα ποστάρω αύριο...
ababapanos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 i ekdilosi den xekinaei tis 6? i kanw lathos?
panther_512 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 το PDZ εντάξει τι να πω ρε παιδιά...δεν μου άρεσε καθόλου λόγω του χειρισμού βασικά...τελείωσε οι κονσόλες δεν είναι για FPS δεν πα να βελτιώσουν όσο θέλουν τα χειριστήρια' date=' δεν πρόκειται να φτάσουν το επίπεδο mouse + keyboard. [/quote'] Κοίταξε, είναι λίγο άδικο να συγκρίνεις το χειρηστήριο του XBOX360 στα FPS με το keyboard/mouse στα PC. Σιγουρα με το δεύτερο τρόπο χειρισμού έχεις καλύτερο έλεγχο, αλλά ένας έμπειρος κονσολάς τα καταφέρνει μιά χαρά με το gamepad. Το θέμα είναι: Είναι καλύτερος ο έλεγχος στα FPS σε σύγκριση με το χειρηστήριο του XBOX 1 και του PS2? Αν ναί, τότε το χειρηστήριο είναι όντως καλύτερο. Όταν με το καλό βγεί το PS3 και το Revo, τότε θα μπορούμε να κάνουμε πραγματικά καλές συγκρίσεις πάνω στα χειρηστήρια των κονσόλων, ειδικά για τα FPS... PS: Πάντως δεν βλέπω να γίνονται σχόλια για τη θεωρία του Slay στο προηγούμενο post μου. Ίσως η θεωρία του να είναι υπερβολικά λογική ώστε να φέρουμε αντιρρήσεις...... Ποιός ξέρει, ο χρόνος θα δείξει...
Wolfidis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Σχετικά με το χειριστήριο και τα FPS έχω να πω πως όταν πήρα το πρώτο halo δεν μπορούσα με τίποτα να το παίξω, όμως μετά από μερικές ώρες το απολάμβανα πραγματικά.... Από κει και πέρα, τουλάχιστον το Η1 πιστεύω ότι φτιάχτηκε για gamepad και είναι απολαυστiκότερο απο το mouse/keyboard. Αν συνηθίσεις το Gamepad θα απολαμβάνεις πιο πολύ τα FPS, σίγουρα Σχετικά με το NBA Live 06 το παιχνίδι είναι για τα μπάζα... βλέπε gamespot. Λογικό αν σκεφτείς ποια εταιρία το έβγαλε.... ευτυχώς υπάρχει και το 2κ6!!!! Το οποιο ήταν και παραμένει πολύ καλύτερο από τα live... Όμως ούτε και αυτά, ούτε και το PGR3 είναι αρκετά... Και όσον αφορά το Q4, ε καλά με τέτοιες πατάτες θα πάει πολύ μπροστά Τώρα για τις θερμοκρασίες που πιάνει η κοσνόλα αυτό είναι καλό νομίζω, που ζεστενεται δηλαδή, εφόσον έχει ακριβήνει και το πετρέλαιο να ζεαταίνει και το δωμάτιο λίγο...
Japan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Λοιπόν παρευρέθηκα στο event που έκανε η Microsoft για το Xbox 360 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Sorry, alla stis 6 den ksekinaei to event???
Rising1980 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2005 Σχετικά με τη θεωρία του slay: Αυτό θα ίσχυε σε περίπτωση που ΟΛΑ τα Xbox που πουλήθηκαν είχαν πρόβλημα. Μάλλον ελαττωματικά εξαρτήματα μου μυρίζουν και όχι σχεδιαστικό λάθος. Αλλά απ'την άλλη δεν είμαι ηλεκτρολόγος-μηχανικός για να ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.