epote Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Σε τηλεφωνική του συνέντευξη στους Reuters o Bill Gates μεταξύ άλλων είπε ότι θα δοκιμάσουνε ξανά εάν δεν τα πάνε καλά τώρα. "We 'll play again".... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! γαματο την πηρε χαμπαρι ο μπιλις οτι ουτε και σε αυτη τη γυρα θα τα παει καλα το χκουτι (tribute στον slay) και αρχισε τα damage control. btw στον επιχειρηματικο κοσμο το "αν δεν τα παμε καλα τωρα θα τα παμε καλα μετα" ισοδυναμει με το "δεν θα τα παμε καλα τωρα, βλεπουμε τι γινεται στο μελον" γιατι αν δεν φοβοντουσταν τα χειροτερα θα λεγανε "ε γαμαμε γιατι να το κρυψωμεν αλλοστε" καλο μου αρεσε
DIMERR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Afierwnw tin parakatw eikona ston slay: Perisotera gia to simban edw: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEFkyluApkqqsVUkVu.php
NeTeD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Απλά είναι πολύ φανερό ποιός λέει τα αρνητικά μόνο και μόνο για να προκαλέσει (ή να καθυσηχάσει τον εαυτό του) και ποιός τα λέει για να ενημερωνόμαστε και να κάνουμε την κουβεντούλα μας. Όταν η περίληψη και "ελεύθερη μετάφραση" ενός ποστ είναι: "Όσοι πάρετε το xbox είστε ζώα και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος έξυπνος που θα περιμένω το PS3" είναι προκλητικό. Απλά δοκιμάστε να αντικατάστήσετε μερικά ποστ με αυτήν την πρόταση και θα κατάλαβετε. Το στυλ τα μαρτυράει όλα. Πωπω ξενερώνω πάντως με αυτά που ακούω για τη θερμοκρασία και τα κολλήματα Την Πέμπτη στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού έχει εκδήλωση για δημοσιογράφους αλλά και για 2000 επισκέπτες (τί μου θυμίζει ) με την παρουσιάση του 360 (http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat=X360&cat_id=11&art_id=1175). Βάλτε εδώ το όνομά σας: http://www.mccann.gr/xbox/ (αν δεν είναι ήδη αργά...) και περιμένετε μήπως είστε απ'τους τυχερούς. Δεν ξέρω αν είναι κλήρωση ή όποιος προλάβει...
ababapanos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 egw ehw idi parei prosklisi ala den xerw an tha prolavw na paw... toulahiston na mporousa na ixera mehri pia ora tha kratisei... giati xekinaei tis 6 kai egw mporw na paw apo tis 8 kai meta
BlizardBill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Όταν η περίληψη και "ελεύθερη μετάφραση" ενός ποστ είναι: "Όσοι πάρετε το xbox είστε ζώα και εγώ είμαι ο μεγαλύτερος έξυπνος που θα περιμένω το PS3" είναι προκλητικό. Απλά δοκιμάστε να αντικατάστήσετε μερικά ποστ με αυτήν την πρόταση και θα κατάλαβετε. Το στυλ τα μαρτυράει όλα. Αυτό το στυλ το έχουν και μερικοί που μετράνε τις μέρες ανάποδα , λένε "Άντε γεια", "περιμένετε εσείς κοροΐδα που πιστεύετε το Hype της Sony" , κλπ. Αλλά δεν τους λέει και κανείς τίποτα γιατί δεν έγινε και τίποτα τόσο τρομερό. Από την άλλη ,ο slay πχ γράφει με σωστό τρόπο συνήθως και σχετικά τεκμηριωμένα πράγματα, οπότε αν νομίζεις ότι μέσα από αυτά αναδεικνύετε η «χαζομάρα» όσων παίρνουν Xbox, η ευθύνη ανήκει στo xbox360 και την Microsoft, και όχι τόσο σε αυτόν που ποστάρει.
NeTeD Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Καμία χαζομάρα δεν αναδεικνύεται, όπως τη βρίσκει ο καθένας και όπου αγαπά θα πετάξει τα ευρώ του. Σύνηθης τακτική μερικών ατόμων είναι να προσάπτουν την χαζομάρα με τον τρόπο που λένε ότι λένε. Και φυσικά αυτό ισχύει για κάθε πλευρά, αλλά μία, δύο άντε τρεις φορές συγχωρείται (και στις δύο πλευρές - ειδικά όταν αυτά τα σχόλια είναι "εν βρασμώ" και δεν διακρίνεται από πίσω τους η μανία να ποστάρουν μόνο και μόνο για να την πουν στον άλλον). for the record κι εγώ δεν είμαι πολύ σύμφωνος με το ban παρόλο που όσα έλεγε ο slay ξυπνούσαν τον flamer μέσα μου επειδή υπάρχει όμως πολύς κόσμος που τσιμπάει, μάλλον γι'αυτό ενεργούν όπως ενεργούν οι mods ώστε να μετριάσουν το φαινόμενο
BlizardBill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Σύνηθης τακτική μερικών ατόμων είναι να προσάπτουν[/b'] την χαζομάρα με τον τρόπο που λένε ότι λένε. Όσοι ψάχνουν και τονίζουν τα ελαττώματα του xbox , απλά μας λένε ότι το μηχάνημα δεν είναι καλό και δεν αξίζει για πάρα πολλούς λόγους να το αγοράσουμε , πράγμα που είναι 100% αλήθεια και για εμένα. Το τι θα κάνει ο άλλος , και αν νιώθει έξυπνος ή χαζός είναι προσωπικό του θέμα και ίσως έχει να κάνει με το τι πιστεύει ότι αγοράζει, για ποιο λόγο το αγοράζει κλπ. Εφόσον υπάρχει ένα επίπεδο στα επιχειρήματα, που το είχε νομίζω ο slay γενικά, δεν βλέπω τι σε ενοχλεί. (πες μου κανένα παράδειγμα με κάτι που δεν σου άρεσε, μήπως καταλάβουμε και βελτιωθούμε όλοι μας) for the record κι εγώ δεν είμαι πολύ σύμφωνος με το ban παρόλο που όσα έλεγε ο slay ξυπνούσαν τον flamer μέσα μου επειδή υπάρχει όμως πολύς κόσμος που τσιμπάει' date=' μάλλον γι'αυτό ενεργούν όπως ενεργούν οι mods ώστε να μετριάσουν το φαινόμενο[/quote'] Και εγώ καταλαβαίνω το ban αν είπε κάτι παραπάνω, αντε να το τραβήξουν και λίγο επειδή δεν αρέσει το περιεχόμενο των post του σε κάποιους και προκαλείται flame, αλλά μέχρι ένα όριο όλα έτσι ? μην δικαιολογούμε και τα πάντα. Οχι ότι μας ρώτησε και κανείς βέβαια, ότι νομίζουν κάνουν, ενώ είμαι και σχεδόν σίγουρος πως δεν συμβαίνει τίποτα σοβαρό και σε λίγο θα επιστρέψει ο slay δριμύτερος, με ότι μας έχει ξεφύγει
digitalsoul Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 entaxh ta tonisame ta elatwmata tou xbox kai ta xanatonisame se vathmo pou katantise kourastiko xeroume ti pame na agwrasoume kai poly kala malista kai den eimaste toso vlakes pou elege o sly katamoutra panta para ta tosa kosmitika epitheta pou xernage apantousa panta me ligo xioumor(tsi pistevw toulaxiston) an o tropos mou enoxlouse kapion tha mporouse na to pei kai na to stamathsw amesws den exw kanena provlhma me ton sly kai kala kanei na sou leei kapoia pragmata ews ena orio omws. otan apantaei oti les anoisies kai se geloiopoiw opote goustarw kai tetia pistevw oti kanoun kako sto foroum oso gia to anapodo metrima den pistevw oti einai kako (exeis paei strato??) twra gia to oti to ps3 einai pio kalo opws lei o sly malon etsi tha einai kai den vlepw kai polous xbox360kides na lene oxi omws gia ton diko tous logo theloun na paroun to xbox360 kai etsi thleoun telospanton opote to na prospatheis se 200 peripou post na tous alaxhs gnwmh den einai kai oti kalytero. Genikos eimai kata twn ban kai tha protimousa na einai pisw o sly (na tou pw thn wra anapoda) an omws arxiname kai kosmoume ton kathena me omorfa logia opws kanei o sly kai o epote pou kai pou ti tha kanoume sto telos??? as afisoume to topic makria apo antiparatheseis pou travane poly kai na grafoume tis apopsismas pio kosmia.
BlizardBill Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 entaxh ta tonisame ta elatwmata tou xbox kai ta xanatonisame se vathmo pou katantise kourastiko Μα βρίσκουμε συνέχεια και άλλα βρε' date=' ευτηχως υπάρχουν πολλά και έτσι κάνουμε μια ποικηλία. para ta tosa kosmitika epitheta pou xernage apantousa panta me ligo xioumor(tsi pistevw toulaxiston) Και αυτός έβαζε λίγο χιούμορ όμως... άσε που βλέπω ότι πολλές φορές αρχίζατε εσείς να τον προκαλείτε προσωπικά με διάφορους τρόπους. Πριν σου απαντήσει και φάει Ban πχ, εσύ του είπες από το πουθενά : "OK PAIDIA LOGIKH TOU SLY.... kala krasia" και είχες κανονικό δούλεμα ενδιάμεσα για αυτά που "είπε" . (άσε που αμέσως μετά τον έβρισες χειρότερα ) Οπότε καλύτερα να παραδεχτείς ότι φταις και εσύ με τον γενικό σου τρόπο ... εκτός και αν είσαι σίγουρος πως αν ψάξω δεν θα βρω και άλλα ωραία πραγματάκια . oso gia to anapodo metrima den pistevw oti einai kako (exeis paei strato??) Ναι, βρε ψάρακα, και γράφαμε με κάτι τάβλες έξω από το φυλάκιο κάθε βράδυ πόσες έμεναν, και κάθε πρωί μας έβαζαν να το ξηλώσουμε και μοίραζαν κρατήσεις.... Δεν σου είπε κανείς και τίποτα, πλάκα είχε, αλλά όταν γράφεις "34 kai simera psaroukla sly kai neoura epote kai ola ta ala stravadia tou ps3 topic . eseis pote ??? " μην κάθεστε και ψειρίζετε μετά το ύφος που ίσως κρύβετε πίσω από κάποια είδηση . ΥΓ Και κάτι σχετικό με το topic έστω και εδώ... στο ebay πωλούνται προς 700-800 ευρώ τα xbox360 !!! Πραγματικά έδωσαν πολύ λίγα κομμάτια τουλάχιστον για την Αμερική, αφού εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει τέτοια ζήτηση. http://search.ebay.com/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.com%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=xbox+360&category0
anark Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Apo CNN money: Xbox 360 on eBay? $5,000 and up http://money.cnn.com/2005/11/22/technology/personaltech/xbox_ebay/index.htm
Bourdoulas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Xaxaxa ayto me to smashmyxbox.com einai ola ta lefta...skepsoy tora na perimeneis mesa sto krio mpas kai prolabeis na pareis ena xbox360 kai na erxetai enas me mia bariopoyla kai na spaei mprosta sta matia soy tin konsola...xaxaxaxa...analoga exoyn ginei kai me allles siskeyes opos to ipod, eno 8a ginei kai gia to ps3/revolution.
epote Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Σύνηθης τακτική μερικών ατόμων είναι να "ορισμενα ατομα εδω μεσα δεν συμπαθουν το ατομο μου γιατι εγω ειμαι ανθρωπος που τα λεει εξω απο τα δοντια" η γενια του big brother...oh my god! θα παρακαλουσα να βρητε post του slay που να αυτοεπαναλαμβανονται και να μην δινουν καινουριες καθε φορα πληροφοριες...
panther_512 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Είδα και εγώ στο net άπειρες αναφορές για ποικίλα προβλήματα στο XBOX360. Ορισμένα μάλιστα παρουσίασαν πρόβλημα από την αρχή, ενώ άλλα μέσα στο πρώτο μισάωρο. Όπως και να 'χει το ζήτημα, δεν μπορούμε ακόμα να πούμε με βεβαιότητα πόσο σοβαρό είναι το όλο θέμα. Πάντα οι κονσόλες της πρώτης φουρνιάς βγάζουν προβλήματα. Αυτό είναι γεγονός. Αλλά και από posts που αναφέρουν προβλήματα, πόσα άραγε είναι αυθεντικά??? Τώρα αν μιλάμε για ένα 1%, το πρόβλημα δεν είναι τεράστιο. Αλλά αν μιλάμε για πάνω από 10%, τότε μιλάμε για καταστροφή. Είναι νωρίς όμως για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ευτυχώς εμείς στην Ελλάδα έχουμε λίγο πιό προσγειωμένα μυαλά και ενημερωνόμαστε καλά πρίν ξοδέψουμε τα Eυρουλάκια μας. Όσο αφορά το Slay, εντάξει, πιστεύω παρατράβηξε λίγο το ban που έφαγε. Και μπορεί πού και πού να ξεπηδάνε μερικά flames, αλλά είμαστε καλή παρέα όλοι εδώ μέσα και κάνουμε καλές συζητήσεις. Και σε σύγκριση μάλιστα με ξένα forums, όπου το μόνο που κάνουν είναι να σκυλοβρίζονται μεταξύ τους, οι συζητήσεις μας εδώ φαντάζουν σαν συνεδρία Πανεπιστημίου. Πιστεύω ο Slay πρέπει να επανέλθει για να φέρει λίγο "Balance in the Force". :-)
Rising1980 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Συγγνώμη παιδιά, αλλά έχει σημασία η διαμάχη XBOX 360 vs PS3 όταν και στα 2 συστήματα θα δούμε ξανά τα ίδια παιγνίδια με διαφορετικό αύξοντα αριθμό; Μόνο τα γραφικά αλλάζουν. Κατά τ' άλλα από gameplay τα ίδια και τα ίδια. Αλλά βέβαια είδαμε και τι αντιμετώπιση είχε το Dreamcast που πήγε να διαφοροποιηθεί. Δηλαδή εσείς που μετράτε μέρες να πάρετε XBOX (ναι, έχω πάει στρατό ) γιατί το κάνετε; για να παίξετε PGR 3, Halo 3, Malakia XXIV κτλ; Πραγματικά, δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν και συγγνώμη αν το έκανα. Έχω βαρεθεί όμως να έχω την ίδια αίσθηση deja-vu σε κάθε νέα ανακοίνωση-παρουσίαση κονσόλας...
privateer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Amped 3 - TeamXbox - 8.2/10 Condemned - Game Revolution - B+ FIFA 06 - Gamespy - 2.5/5 FIFA 06 - Game Revolution - C Gun - Game Revolution - B King Kong - Gamespot - 8.2/10 (same for all platforms) NBA Live 06 - Gamespy - 2.5/5 NBA 2K6 - Gamespy - 4/5 Need for Speed: Most Wanted - Game Revolution - B+ Perfect Dark Zero - Gamespy - 4/5 Project Gotham Racing 3 - Game Revolution - B+ Ridge Racer 6 - Gamespy - 4.5/5 Ridge Racer 6 - TeamXbox - 7.4/10 T.H.A.W. - Gamespy - 4.5/5 T.H.A.W. - Game Revolution - B Tiger Woods 06 - TeamXbox - 6.9/10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.