Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

PDZ καινούργιο Βιντεάκι -1 λεπτό- από multiplayer σε map τύπου DESERT.

Η ομάδα του παικτη φαίνεται ντυμένη στα πράσινα και οι αντίπαλοι στα κόκκινα. Όλα μου άρεσαν πολύ (γραφικά,animations,ήχοι κτλπ) και φαίνεται ότι θα κάνει θραύση το multiplayer.

Αυτό που είναι εκνευριστικό είναι φωνή του σχολιαστή που είναι ελεινή.

Ελπίζω να μπορεί να απενεργοποιηθεί από τα options.

Σε κάποια σκηνή ο παίκτης καταλάθος πυροβολεί κάποιον δικό του στο κεφάλι (βασικά ο άλλος μπήκε μπροστά την ώρα που ο πρώτος σκόπευε από την διόπτρα και την έφαγε στο κεφάλι :grin: )

Να σου συμβεί κάτι τέτοιο και να έχεις και τον σχολιαστή να φωνάζει :teeeam kiiiller με την γελοία φωνή του , δεν λέει... :razz:

http://rapidshare.de/files/7844946/MULTIPLAYER_2.wmv.html

11oh.th.jpg 22cq.th.jpg 37mx.th.jpg 49po1.th.jpg 59dc.th.jpg

Δημοσ.

eida to video tou multiplayer PD0

re paidia to paixnidi ainai tragiko! to animation einai APARADEKTO, oxi oxi, to animation einia *APARADEKTO*. Ta grafika METRIOTATA kai oi hxoi tragikoi (an kai mporei na ftaiei h poiotita)

entaksi MPOREI na xbox na bgalei gamata grafika, GOW, PGR3 ktl, fantastika jow dropping grafika, alla to PD0 eksakolouthei na einai patata

dhladh sovara tora?

showthread.php?t=110673&page=81&pp=15

914642_20051028_screen003.jpg

ti diaolo eimai tyflos h kati tetoio?

Δημοσ.

Συνφωνώ με τον epote...επίσης πρόσεξα και κάτι που δεν ανέφερε κανείς....Το πόσο βλακεία και παλούκι είναι να παίζεις first person shooter με gamepad....Για όσους γνωρίζουν κάνει μπαμ μόνο και μόνο απο τον τρόπο που κινείται ο στόχος...

Δημοσ.

Xbox 360 fan noise ranked

You know those car freaks that can identify the make and model of a vehicle simply by listening to the rumble of the engine? The Xbox 360 makes such aural feats easy for us gamefreaks because, well, the sucker is loud.

Hereʼs how the Xbox 360 ranks in terms of noise output versus the other fan-cooled devices in the apartment.

Old, clunky refrigerator

Xbox 360

PlayStation 2 (fat version, not slim-line)

Panasonic PT-AE700U projector

GameCube

Xbox 360 power supply

IBM T42p (Laptop)

Dell Latitude C610 (Laptop)

iBook G4 (Laptop)

We donʼt have an original Xbox to test it against, or we would. Water-cooling mod, anyone?

http://xbox360.joystiq.com/entry/1234000503068848/

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σκοπεύω να πάρω το Xbox 360 όταν βγει, αλλά έχω κάποιες απορίες. Επειδή δεν μπορώ να διαβάζω 82 σελίδες, θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει;

1) Θα παίζει βίντεο divx, αρχεία mp3 κλπ χωρίς τσιπάκι;

2) Σε πόσο καιρό θα βγει τσιπάκι και πόσο περίπου θα κάνει;

3) Αξίζει το Live ή δεν υπάρχει για τα περισσότερα παιχνίδια κανένας παίκτης;

Με λίγα λόγια αξίζει να αγοράσεις τα παιχνίδια αυθεντικά για να παίζεις και online ή όχι (και να έχεις πάρα πολλές παραπάνω δυνατότητες;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
ti diaolo eimai tyflos h kati tetoio?
kai pistepse me , i eikona auti to adikei to Half-Life 2 Lost Coast. Ginetai akomi kalytero...

Valto se 1920x1200 mprosta sou na paizei kai ... exe ena potiri nero dipla... :P

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Σκοπεύω να πάρω το Xbox 360 όταν βγει' date=' αλλά έχω κάποιες απορίες. Επειδή δεν μπορώ να διαβάζω 82 σελίδες, θα μπορούσε κάποιος να μου απαντήσει;

1) Θα παίζει βίντεο divx, αρχεία mp3 κλπ χωρίς τσιπάκι;

2) Σε πόσο καιρό θα βγει τσιπάκι και πόσο περίπου θα κάνει;

3) Αξίζει το Live ή δεν υπάρχει για τα περισσότερα παιχνίδια κανένας παίκτης;

Με λίγα λόγια αξίζει να αγοράσεις τα παιχνίδια αυθεντικά για να παίζεις και online ή όχι (και να έχεις πάρα πολλές παραπάνω δυνατότητες;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων![/quote']

1)NAI tha iparhei to microsoft media center

2)Apo oti lene oi fimes tha vgei amesa...isos mazi kai me tin kikloforia

3)To LIVE axizei 100% ine oti kalitero egw prosopika ehw na pw gia to xbox , kai se ola ta games iparhoun poloi pehtes apo olo ton kosmo

Δημοσ.
Συνφωνώ με τον epote...επίσης πρόσεξα και κάτι που δεν ανέφερε κανείς....Το πόσο βλακεία και παλούκι είναι να παίζεις first person shooter με gamepad....Για όσους γνωρίζουν κάνει μπαμ μόνο και μόνο απο τον τρόπο που κινείται ο στόχος...

Προφανώς δεν έχεις παίξει ή δεν παίζεις συχνά σε κονσόλες.

Μπορεί ο χειρισμός των FPS με τα gamepads να μήν είναι ότι καλύτερο, αλλά για έναν έμπειρο, τα καταφέρνει καλύτερα απ'ότι ένας με mouse/keyboard. Φυσικά όμως δεν υπάρχει η αμεσότητα που έχεις με το δεύτερο τρόπο.

Πάρα ταύτα όμως είναι κοινώς αποδεκτό ότι το χειρηστήριο του XBOX ήταν μακράν το καλύτερο από τις τρείς εταιρίες.

Το χειρηστήριο του XBOX360 είναι ακόμα ακριβέστερο και καλύτερο.

Για σένα πιστεύω θα ταιριάζει γάντι ο controller της Nintendo, ο οποίος λένε ότι θα προσφέρει τη μεγαλύτερη φυσικότητα που έχουμε δεί ποτέ σε controller και πιθανώς καλύτερη ανταπόκριση από αυτή του mouse.

Δημοσ.

@Epote

Η σχεδίαση του παιχνιδιού δεν έχει καμία σχέση με αυτή του HL.

Είναι μία καρτουνίστικη αναπαράσταση της πραγματικότητας και πρόκειται για την ίδια σχεδιαστική γραμμή που υπήρχε στα PerfectDark και GoldenEye.

Ειδικά το πρώτο θεωρείται ένα από τα καλύτερα fps όλων των εποχών στις κονσόλες και το μόνο που έχω δει να παίρνει 99 βαθμολογία.

H RARE ακολούθησε και στο PerfectDarkZero την ίδια κατεύθηνση σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των γραφικών αλλά ταυτόχρονα πρόσθεσε όλα τα NextGen τεχνικά χαρακτηριστικά. (φωτισμούς , normal & parallax mapping , physics & particles , τεράστια drow-distances κτλπ)

Tώρα το κατά πόσο θα γίνει δεκτή αυτή η μίξη καρτούν και ρεαλισμού είναι κάτι που δεν το ξέρω. Αλλά από αύριο θα ξέρουμε.

Δεν ξέρω πόσες ώρες έχεις περάσει παίζοντας online shooters αλλά διαφωνώ με πολλά από αυτά που είπες .

Έχω παίξει με την σειρά Medal Of Honour - Call Of Duty- FarCry -Counter Strike.

Τα animations του παιχνιδιού μου φάινονται μία κλάση ανώτερα από όλα αυτά τα παιχνίδια.

Για τον ήχο εάν εννοείς την φωνή του εκφωνητή θα συφωνήσω (το έγραψα και εγώ πιο πάνω ) Πρέπει να την αλλάξουν το συντομότερο δυνατόν με κάποιο patch η να επιτρέπουν την απενεργοποίησή της.

Τα όπλα και όλοι οι υπόλοιποι ήχοι είναι φανταστικοί.

Ο σχεδιασμός των όπλων και τα animations που έχουν είναι τα καλύτερα που έχουν παρουσιαστεί ποτέ σε fps κατά γενική ομολογία.

Το φοβερό mapping βγάζει μάτια. Δεν πρόσεξες το πλακώστρο δρομάκι όπου κάθε πέτρα του φαίνεται σαν να είναι φτιαγμένη ξεχωριστά (paralax mapping) Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλές άλλες μεγάλες επιφάνειες όπως τοίχοι κτλπ. Εδώ το FEAR πήγε να χρησιμοποιήσει λίγο parallax για να δώσει πραγματική αίσθηση του βάθους στις τρύπες του τοίχου και μισο-απέτυχαν (όπως εξηγεί στην τεχνική ανάλυση του για το παιχνίδι το Anandtech).

Ο φωτισμός είναι επίσης φοβερός. Το φώς αντανακλάται πάνω σε όλες τις επιφάνειες ξεχωριστά (Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι το παράκαναν και έχουν κάνει το παιχνίδι πολύ "γυαλιστερό").

Και κάτι άλλο που με ενδιαφέρει.

Σχετικά με τα media που το είδες ότι δεν θα παίζει mp3 γιατί εγώ μέχρι σήμερα ήξερα το αντίθετο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...