Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Wolfidi , το παιχνίδι με τα πατίνια (tony hawk) πήρε 8.3 , 8.5 και 9,0 στα reviews!

To COD2 επίσης μετά και από τα τελευταία 2 reviews (9.0 στο 1UP και 8.8 στο Gamespot) είναι κατά γενική ομολογία πλεόν καλήτερο στο xbox360 από ότι στο PC !!

Μέχρι στιγμής λοιπόν μιλάμε για την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη Launch Lineup που έχει γίνει.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που δεν έχουν γίνει ακόμα review αλλά εδώ είμαστε και θα τα δούμε και αυτά :)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Wolfidi ' date=' το παιχνίδι με τα πατίνια (tony hawk) πήρε 8.3 , 8.5 και 9,0 στα reviews!

To COD2 επίσης μετά και από τα τελευταία 2 reviews (9.0 στο 1UP και 8.8 στο Gamespot) είναι κατά γενική ομολογία πλεόν καλήτερο στο xbox360 από ότι στο PC !!

Μέχρι στιγμής λοιπόν μιλάμε για την καλύτερη και ποιο ολοκληρωμένη Launch Lineup που έχει γίνει.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που δεν έχουν γίνει ακόμα review αλλά εδώ είμαστε και θα τα δούμε και αυτά :)[/quote']

Δεν είπα ότι δεν είναι καλό το τονυ χοκ... εγώ ρώτησα πόσοι την βρίσκουν\γουστάρουν\φτιάχνονται\τους αρέσει να πάιζουν τέτοια παιχνίδια σαν κι αυτό.. ? Πόσοι θα υποκινηθούν από τέτοιους τίτλους, αλλά και από παρόμοιους σαν κι αυτόν, να πάρουν τώρα το 360 ??? Ελάχιστοι ίσως...

Το CoD2 είναι καλύτερο στο Xbox360 μόνο και μόνο επειδή έχει γίνει καλύτερο optimization και έτσι πάιζει απρόσκοπτα, ενώ στο PC πρέπει να επέμβεις στο config file για να ανεβείς 10 frames χωρίς ουσιαστικά να αλλάζουν και πάρα πολλά..... και μιλάμε για το sp Αν το πρόσεχαν όσο και στο xbox τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.... άλλωστε δεν έχει και τόσο φοβερά γραφικά που να δικαιολογούν τέτοιο κόψιμο

Δημοσ.

Δεν ξεκολάτε λίγο?

Και για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, ο Slay δεν ξεκινάει μόνος του τα flames.

Απλώς μας δείχνει συνεχώς την άλλη όψη του νομίσματος και επειδή σε κάποιους δεν αρέσει να ακούν αρνητικά πράγματα για την κονσολίτσα τους, επιτίθονται στον ίδιο με υποτιμιτικά σχόλια.

Και μπορεί ο ίδιος να είναι κολλημένος με το PS3, ελάχιστα με ενδιαφέρει όμως διότι τα αρνητικά που μας παρουσιάζει για το XBOX360 δεν τα κατεβάζει από το κεφάλι του. Αν είστε μάγκες, τεκμηριώστε κι εσείς τα αρνητικά σχόλιά σας για το PS3 σto αντίστοιχο thread.

Και καλά κάνει στην τελική να μας δείχνει και τα αρνητικά, ώστε να είμαστε καλύτερα ενημερωμένοι και να αποφασίσουμε πιά κονσόλα θα πάρουμε.

Εσείς που είστε καρακολλημένοι με τη μία ή την άλλη κονσόλα και δεν δέχεστε αντίθετες απόψεις, δε χρειάζεται κάν να παρακολουθείτε τα threads αυτά. Εφόσον τα βλέπετε όλα με παρωπίδες, καλύτερα κλείστε τελείως τα μάτια σας και περιμένετε απλώς τη στιγμή που θα πάτε στο κατάστημα να αγοράσετε τη κονσόλα σας.

PS:

Φίλε Wolfidi, συμφωνώ μαζί σου, αλλά δυστυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Ανεξαρτήτως λόγων και αιτιών, το αποτέλεσμα που έχουμε εμείς οι παίκτες είναι ένα COD2 να είναι καλύτερο (στο SP τουλάχιστον)στο ΧΒΟΧ360 από την έκδοση για PC.

Φυσικά αυτό μπορεί να έγινε και επίτηδες, ώστε να δείξουν και καλά την ανωτερότητα του XBOX360 σε σχέση με τα σημερινά PC. Και πάλι όμως αυτό που μετράει είναι το τελικό αποτέλεσμα....

Δημοσ.

"Εσείς που είστε καρακολλημένοι με τη μία ή την άλλη κονσόλα και δεν δέχεστε αντίθετες απόψεις, δε χρειάζεται κάν να παρακολουθείτε τα threads αυτά. Εφόσον τα βλέπετε όλα με παρωπίδες, καλύτερα κλείστε τελείως τα μάτια σας και περιμένετε απλώς τη στιγμή που θα πάτε στο κατάστημα να αγοράσετε τη κονσόλα σας."

Panther αν με τη συγκεκριμενη προταση προσπαθεις να δικαιωσεις τον Slay, μαλλον το αντιθετο επιτυγχανεις....

Δημοσ.
Δεν είπα ότι δεν είναι καλό το τονυ χοκ... εγώ ρώτησα πόσοι την βρίσκουν\γουστάρουν\φτιάχνονται\τους αρέσει να πάιζουν τέτοια παιχνίδια σαν κι αυτό.. ? Πόσοι θα υποκινηθούν από τέτοιους τίτλους' date=' αλλά και από παρόμοιους σαν κι αυτόν, να πάρουν [b']τώρα [/b]το 360 ??? Ελάχιστοι ίσως...

Το CoD2 είναι καλύτερο στο Xbox360 μόνο και μόνο επειδή έχει γίνει καλύτερο optimization και έτσι πάιζει απρόσκοπτα, ενώ στο PC πρέπει να επέμβεις στο config file για να ανεβείς 10 frames χωρίς ουσιαστικά να αλλάζουν και πάρα πολλά..... και μιλάμε για το sp Αν το πρόσεχαν όσο και στο xbox τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.... άλλωστε δεν έχει και τόσο φοβερά γραφικά που να δικαιολογούν τέτοιο κόψιμο

Το θέμα είναι ότι εσύ (από ότι έχω καταλάβει) ήθελες ένα halo3.

Για εμένα είναι καλύτερα να βγεί αρκετούς μήνες αργότερα (όπως και το Wolfenstein) για να το φτιάξουν έχοντας πολύ καιρό την κονσόλα στα χέρια τους και όχι μόνο 2 μήνες.

Τα fps μπορούν να στραβώσουν σε πολύ περισσότερα σημεία από ότι ένα ραλάκι...

Για κανένα παιχνίδι δεν πρόκειται ποτέ να γίνει πραγματικό optimization σε ένα pc. Αυτό είναι και το ελάτωμά τους σε σχέση με τις κονσόλες.

Πραγματικό optimization είναι να φτιάξουν το παιχνίδι πάνω σε μία PC πλατφόρμα που θα έχει: X cpu , X gpu , το τάδε motherboard , μνήμη κτλπ.

Αυτό είναι αδύνατον να γίνει.

Για αυτό τον λόγο το COD2 θα έβγαινε έτσι ακριβώς όπως βγήκε για το pc ακόμα και εάν δεν υπήρχε καθόλου το xbox360.

Το γεγονός είναι ότι μαζί με το FEAR αποτελούν τα δύο βαρύτερα fps που υπάρχουν.

Σε μία 7800gtx ρυθμίσεις τέρμα με: 1280x1024 - 4xAA &AF παίζει με έναν μέσο όρο 34 f/s και στις βαριές καταστάσεις to minimun είναι στα 19 δηλαδή κλάφτα χαράλαμπε.

Και μιλάμε για ένα σύστημα που έχουν ελάχιστοι οπότε φαντάσου σε κάπως ποιο αδύναμα PCs.

Στο 360 τρέχει στα 60 με 4ΧΑΑ (ακόμα και εάν πέσει στα 50 δε καταλαβένεις την παραμικρή διαφορά στην κίνηση) και έχει ελαφρώς καλύτερο DrowDistance και texture detail. Δηλαδή καλύτερα και από μία XT1800XT

http://www.driverheaven.net/reviews/r520reviewxvxv/COD2.htm

Σχετικά με τα πατίνια ούτε εγώ ενδιαφέρομαι αλλά όπως είπα για εμένα τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν την πρώτη ημέρα (FPS / αθλητικά / Racing / ActionAdventure) Είναι από τεχνική άποψη απλά τα καλύτερα που μπορείς να παίξεις σε οποιαδήποτε πλατφόρμα.

Τώρα εάν κάποιο από αυτά δεν σε ενδιαφέρει σαν υπόθεση τότε καλά κάνεις και δεν το πέρνεις τώρα το Μασίνι. Δεν υπάρχει λόγος να δώσεις 400 ευρώ για να το έχεις στο δωμάτιο να κάθετε.

Απλά εμένα με ενδιαφέρουν κάποια από αυτά και εκτός αυτού θα έπρεπε να κάνω 1500 ευρώ αναβάθμιση τα χριστούγεννα και πάλι δεν θα μπορούσα να παίξω τα παιχνίδια όπως πρέπει (ακριβως το ίδιο έγινε και σε όλες τις άλλες αναβαθμίσεις που έχω κάνει).

Τουλάχιστον γλύτωσα από την Κοροιδία των PCs και για πρώτη φορά θα παίξω τα παιχνίδια που μου αρέσουν , στις ανώτερες ρυθμίσεις , κάνοντας 400 ευρώ αναβάθμιση.

Thats All :)

Δημοσ.
Τουλάχιστον γλύτωσα από την Κοροιδία των PCs και για πρώτη φορά θα παίξω τα παιχνίδια που μου αρέσουν , στις ανώτερες ρυθμίσεις , κάνοντας 400 ευρώ αναβάθμιση.

αληθεια στην ελλαδα πως πανε οι προπολησεις? εννοω θα υπαρχουν 360 στα μαγαζια η θα ειναι δυσκολονα βρεθουν?

Δημοσ.

This week, we at 1UP finally got our shipment of Xbox 360s. Sure, we'd seen these little white towers of joy at press events, parties... heck, our sister magazine Electronic Gaming Monthly even has a bunch of them locked away somewhere. But now, we have our own to play with... strip down... stare at... probe... explore. So we're giving you the full Xbox 360 monty.

http://www.1up.com/do/feature?cId=3145585&did=1

Δημοσ.
"Εσείς που είστε καρακολλημένοι με τη μία ή την άλλη κονσόλα και δεν δέχεστε αντίθετες απόψεις' date=' δε χρειάζεται κάν να παρακολουθείτε τα threads αυτά. Εφόσον τα βλέπετε όλα με παρωπίδες, καλύτερα κλείστε τελείως τα μάτια σας και περιμένετε απλώς τη στιγμή που θα πάτε στο κατάστημα να αγοράσετε τη κονσόλα σας."

Panther αν με τη συγκεκριμενη προταση προσπαθεις να δικαιωσεις τον Slay, μαλλον το αντιθετο επιτυγχανεις....[/quote']

Και μπορεί ο ίδιος να είναι κολλημένος με το PS3' date=' ελάχιστα με ενδιαφέρει όμως διότι τα αρνητικά που μας παρουσιάζει για το XBOX360 δεν τα κατεβάζει από το κεφάλι του. Αν είστε μάγκες, τεκμηριώστε κι εσείς τα αρνητικά σχόλιά σας για το PS3 σto αντίστοιχο thread.[/quote']

To εξήγησα αυτό που λές στο ίδιο post που είχα κάνει.

Δημοσ.

GordonFreeman

Το θέμα είναι ότι εσύ (από ότι έχω καταλάβει) ήθελες ένα halo3.

Για εμένα είναι καλύτερα να βγεί αρκετούς μήνες αργότερα (όπως και το Wolfenstein) για να το φτιάξουν έχοντας πολύ καιρό την κονσόλα στα χέρια τους και όχι μόνο 2 μήνες.

Τα fps μπορούν να στραβώσουν σε πολύ περισσότερα σημεία από ότι ένα ραλάκι...

Δεν με νοιαζει αν βγει το Halo 3.... Βγει δεν βγει δεν με νοιάζει

Αλλά θα μπορούσαν να έχουν πιο νωρίς ξεκινήσει να δουλεύουν ορισμένους πιο δημοφιλείς τίτλους όπως Ghost recon 3, GoW κάνα RPG.... τότε θα ήταν καλύτερα...σίγουρα

Πάντως και πάλι εγώ δεν θα αγόραζα κονσόλα σε τέτοια τιμή.... εφόσον οι περισότερποι τίτλοι θα πάιξουν και σε PC (και έχω πολύ μέτριο PC αλλά το προτιμώ από κονσόλα)

Δημοσ.

Panther, δεν ειναι μονον θεμα τι ποσταρει καποιος.Η εμμονη καποιου να ενδιαφερεται να μειωσει τον ενθουσιασμο καποιων (αναλωνοντας μερος του χρονου του ψαχνοντας αρνητικες ειδησεις για μια κονσολα που ΔΕΝ προκειται να αγορασει) μονο και μονο επειδη ο ιδιος ειναι αναγκασμενος να περιμενει περισσοτερο για να νιωσει το ιδιο, εμενα δεν μου καθεται καλα.

Ολη δηλαδη αυτη η αρνητικοτητα εμενα μου βγαζει κατι ασχημο.

Μου θυμιζει καποιους φτωχους που ευχονται οι πιο πλουσιοι να χασουν τα λεφτα τους και οχι να πλουτισουν οι ιδιοι, καποιους με κλονισμενη υγεια που ευχονται να αρρωστησουν ολοι οι υπολοιποι παρα να γινουν καλα οι ιδιοι ή καποιους υπερβαρους που θα προτιμουσαν να παχυνουν ολοι οι αλλοι παρα να αδυνατισουν αυτοι.

Εσυ το βλεπεις αυτο διαφορετικα...τι να κανουμε δεν μπορουμε να συμφωνισουμε σε ολα.

Για το αλλο θεμα περι του αν ειναι καποιος μαγκας θα πρεπει να ποσταρει αρνητικες ειδησεις στο PS3 thread ,θα πρεπει να σκεφτεις οτι (εκτος του οτι πολλοι ΔΕΝ ενδιαφερονται για το τι θα κανει το PS3 παρα μονον για την κονσολα που θα αγορασουν) δεν ειναι επιθυμια ολων να προσπαθησουν να φρεναρουν τον ενθουσιασμο των αλλων.Αν θελει ο οποιοσδηποτε στο thread του PS3 να πιστευει οτι η κονσολα του θα ειναι απο αλλο πλανητη, οτι θα κανει αυτο και το αλλο και κλπ, με γεια του με χαρα του.Αν αυτο τον κανει να περναει καλυτερα ,καλως εχει οτι αποψη εχει.Γιατι να μπω εγω στη διαδικασια να σπαταλησω το χρονο μου με καθημερινες αναζητησεις στο δικτυο μονο και μονο για να του περιορισω τις προσδοκιες;Τι θα κερδισω;

Και αυτο που λες για τεκμηριωση των αποψεων κλπ, γνωμη μου ειναι οτι μπαινεις σε διαδικασια διαλογου με καποιον οταν ξερεις οτι και αυτος ειναι διατεθημενος να παραδεχθει τα λαθη του και οτι η κουβεντα θα οδηγησει καπου...

Btw, εγω ΔΕΝ γουσταρω καθολου την Sony και γιαυτο ΔΕΝ ποσταρω στο thread του PS3 γιατι δεν μου φταιει κανενας να τον εκνευρισω...

Δημοσ.

θα πρεπει να σκεφτεις οτι (εκτος του οτι πολλοι ΔΕΝ ενδιαφερονται για το τι θα κανει το PS3 παρα μονον για την κονσολα που θα αγορασουν) δεν ειναι επιθυμια ολων να προσπαθησουν να φρεναρουν τον ενθουσιασμο των αλλων.

Αν θελει ο οποιοσδηποτε στο thread του PS3 να πιστευει οτι η κονσολα του θα ειναι απο αλλο πλανητη' date=' οτι θα κανει αυτο και το αλλο και κλπ, με γεια του με χαρα του.Αν αυτο τον κανει να περναει καλυτερα ,καλως εχει οτι αποψη εχει.[/quote']

Δεν νομίζω ότι είναι η δουλειά των forum να δίνουν το κλίμα της "τρελής χαράς" ... αυτή είναι δουλειά των διαφημίσεων περισσότερο.

Αν κάποιος ενδιαφέρετε μόνο για αυτό που θα αγοράσει, χωρίς να θέλει να ακούει τα ελαττώματα ή για τον ανταγωνισμό μπας και του πέσει ο ενθουσιασμός , ας μην έρχεται εδώ.

Εγώ λέω να πείτε και κανένα ευχαριστώ στον Slay , γιατί τουλάχιστον είναι αρκετά σοβαρός και πραγματικά δεν τα βγάζει από την κοιλιά του , και αν είναι ας ανοίξουμε ένα άλλο topic με θέμα «Τι μας αρέσει στο Xbox «

Δημοσ.

Stormwatch, δεν μπορώ να διαφωνίσω σε αυτά που λές.

Μια μικρή παρτήρηση μόνο. Δεν είπα όποιος είναι μάγκας πρέπει να ποστάρει αρνητικά πράγματα για το PS3. Εννόησα ότι, μπορεί ο Slay να ποστάρει αρνητικά πράγματα για το XBOX360, αυτά που ποστάρει όμως βασίζονται σε πληροφορίες και όχι στο κεφάλι του, όπως μερικοί που αρέσκονται να οξήνουν τα πνεύματα με χαζο-σχόλια.

Από την άλλη, η απομυθοποίηση που κάνει στην κονσόλα είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς τους αναποφάσιστους (βασικά για το Revo πάω, τώρα για δεύτερη κονσόλα θα δούμε πιά από τις δυό θα πάρουμε).

Δεν νομίζω ότι μειώνει τον ενθουσιασμό αυτών που θέλουν να μείνουν ενθουσιασμένοι. Αντίθετα, αποτρέπει άτομα (σαν εμένα) να κάνουν βεβιασμένες αγορές λόγω τυφλού ενθουσιασμού.

Ούκ ολίγες φορές αγόρασα κάτι λόγω τυφλού ενθουσιασμού και μετά έκλαιγα τα λεφτά μου.

Να σου δώσω παράδειγμα:

Με το Kameo π.χ ενθουσιάστηκα πάρα πολύ. Βγήκε ο Slay και είπε πέρα από την απλώς καλή βαθμολογία του ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικά μικρό (κάτω των 10 ωρών).

Ε συγνώμη δηλαδή, αλλά ευχαριστώ τον Slay που το είπε, γιατί 60 Ευρώ για 8 ώρες game δεν δείνω.

Ή αποκαλύφθηκε κάποια πατάτα στο σχεδιασμό του XBOX360. Είμαι σίγουρος ότι ο Slay θα πεταχτεί πρώτος πρώτος να μας το πεί.Παράδειγμα λέω τώρα.

Όπως και θα ευχαριστήσω και το άτομο που θα κάνει το ίδιο πράγμα για το PS3 ή το Revo (αν και για το Revo είναι λίγο δύσκολο, γιατί Nintendo Rulezzz :-) :-) ).

Αυτά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...