Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να παίρνατε μια κονσόλα για ένα rpg σαν το oblivion?έχετε παίξει το morrowind στο πρώτο xbox?επιοικός χάλια...
panther_512 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Ρε παιδιά είναι δυνατόν να παίρνατε μια κονσόλα για ένα rpg σαν το oblivion?έχετε παίξει το morrowind στο πρώτο xbox?επιοικός χάλια... Ρε Bourdoula όχι και χάλια το Morrowind!!! Δεν ξέρω το port του XBOX αν ήταν καλό ή όχι, αλλά στο PC ήταν καταπληκτικό. Ίσως σε μερικούς να μην πολυάρεσε το γεγονός ότι ήταν πολύ open-ended, αλλά σίγουρα είναι ένα εξαιρετικό RPG. Καί το πιό ωραίο πράγμα με τα RPG είναι ότι τα γραφικά μπαίνουν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Το πιό σημαντικό πράγμα είναι το gameplay και μόνο αυτό. Και το Morrowind σε αυτό το τομέα ήταν καταπληκτικό. Φυσικά και τα γραφικά (για την εποχή του) ήταν κορυφαία.
DIMERR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Mia xara itan to morrowind sto xbox opws kai sto pc.Exw kai tis 2 version gia ayto to lew. @BlizardBill Pisteyw oti ston projectora ta xrwmata kai i antithesi den einai toso kali opws se mia lcd kai etsi exei kaliteri eikona.Alliws oloi tha pernan projectores kai oxi lcd.
Predatorkill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Για να αγορασεις προτζεκτορα θελει χρημα παιδια.Ειδικα αν τον θελετε για games.Μετα θελεις καλο πανι για να προβαλεις,και ενα καλο πανι ειναι αρκετα ακριβο. Με projector Sharp στα 1024χ768 με καλο πανι ειναι απλα απιστευτο το xbox με component συνδεση. Προσωπικη μου αποψη ειναι να αγορασεις μια lcd στις 37" με αποκριση στα 6ms και αναλυση 1920x1080p (ναι,1080p) στα 3.500 ευρω περιπου.Εχεις το κεφαλι σου ήσυχο,οχι ακριβες λαμπες καθε τρεις και λιγο.Ασε που οι περισσοτεροι δεν εχουν το σωστο χωρο για να βαλουν projector. Ο projector θελει σκοταδι για να πεις οτι πιανεις το max στη ποιοτητα.Και μη ξεχνατε οτι μονο οι DLP projectors δειχνουν σωστα το μαυρο χρωμα και ειναι σαφως πιο ακριβοι!! Απο το δικη μου πλευρα εχω μια LG 42" plasma PX-11 5000:1 contrast στα 855x488 και το xbox μου σε high definition με Monster cable component(140 ευρω το πληρωσα σα λαστιχο για ποτισμα ειναι,τοσο χοντρο) συνδεση και παιζει απλα απιστευτα.Τις ταινειες τις βλεπω σε upscaled σημα μεσω DVI και ειναι απιστευτα ζωντανα τα χρωματα. Λεφτα να υπαρχουν και μπορεις να φτιαξεις πολυ καλο home entertainment system.Προσοχη στους πωλητες των καταστηματων,οι πιο πολυ δεν εχουν ιδεα για το τι μπορει να σου παρεχει το εκαστοστε ηλεκτρονικο προιον.Με μια κουβεντα,ειναι απλα ανημερωτοι. Αυτο που προτεινω σε υποψηφιους αγοραστες ειναι το εξης φορουμ,το μεγαλυτερο και πιο εγκυρο στο κοσμο οσον αφορα τα Audio/Visual προιοντα: http://www.avforums.com Eκει μπορειτε να βρειτε τα ΠΑΝΤΑ για οποιοδηποτε προιον σκεφτεστε να αγορασετε μεσα απο προσωπικες εμπειριες διαφορων χρηστων...
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 predatorkill posa metra ine HDMI kalodio sou kai kostise 140 euro? apo auta pou akow oi times pezoun giro sta 15 euro to metro ....
BlizardBill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 3.500 είναι τρελά λεφτά, και οι 40 ίντσες δεν μπορούν να συγκριθούν κατά την γνώμη μου με τις 70-90 ίντσες ενώς dlp projector των 1300 ευρώ, που δείχνει σε τοίχο... απλά άλλη αίσθηση . Ίσως εσύ να έχεις πετύχει κάτι καλό, αλλά εγώ όσες plasma-lcd τηλεοράσεις έχω δει στα καταστήματα , απλά με κάνουν να τραβάω τα μαλλιά μου από την άσχημη εικόνα και την πανάκριβη τιμή. Πρέπει οπωσδήποτε κάποιος να δει με τα μάτια του έναν φτηνό projectora πριν δώσει τόσα λεφτά για home theatre... εχώ την εντύπωση ότι ο κόσμος δεν τους αγοράζει κυρίως από άγνοια, λόγο της μικρής φωτεινότητας ,ή επειδή νομίζει πως οι λάμπες είναι ακριβές.
Predatorkill Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 To καλωδιο δεν ειναι HDMI ειναι component.Ειναι της Monster Cables,η μεγαλυτερη και καλυτερη βιομηχανια καλωδιων για ηχο/εικονα(και οχι μονο) παγκοσμιως. Αυτο το καλωδιο κανονικα στην Αμερικη εχει 70-80 ευρω αλλα εδω στην Ελλαδα το πουλανε 140.Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι απιστευτη(και εχω ενα τσουβαλι καλωδια ). Οσοι εχετε καλωδια Scart για να συνδεσετε το DVD σας με τη τηλεοραση(οτι τηλεοραση και αν ειναι) αγορασμενα απο το πωλητη της "γειτονιας" τοτε ειναι καιρος να τα πεταξετε και να αγορασετε Monster Cable.Θα δειτε μεγαλη διαφορα στην εικονα σας.Η τεχνολογια που χρησιμοποιουν ειναι πατενταρισμενη στην Αμερικη,μοναδικη λοιπον στο κοσμο...Υπαρχουν φυσικα και για καθε κονσολα οπως xbox και PS2.Ειναι καπως ακριβα αλλα αξιζουν καθε δεκαρα ειδικα αν εχετε τηλεοαραση υψηλης ευκρεινιας. Οσον αφορα τους projectors εχεις δικιο οτι ο κοσμος εχει πληρη αγνοια και δεν γνωριζει τιποτα γυρω απο αυτους.Μην λες ομως οτι οι πλασμα και οι lcd εχουν κακασχημη εικονα.Μαλλον δεν την εχεις δει πως παιζει στο σπιτι σου με τις δικες σου ρυθμισεις,με τον δικο σου φωτισμο,με την δικια σου "καθαρη" συνδεσμολογια και οχι μεσα απο splitters εικονας για να παιζουν ολες μαζι το ιδιο DVD. Πολλοι λενε οτι το lcd θα σκοτωσει το πλασμα και εχουν ηδη πεσει στα 4ms(4ms για να αναψει το τρανζιστορ,αλλα κανενας δεν μας λεει ποσα θελει για να σβησει.Καποιοι λενε πως θελει 15-20ms για να σβησει,στο περιπου καθως αυτος ο αριθμος πρεπει να εχει οσο γινεται πιο μικρη διαφορα) τα πανελ τους.Εγω πιστευω οτι το χρωμα που δινει το πλασμα δεν τη δινει κανενας αλλος τροπος προβολης.Αλλο να βλεπεις ταινεια σε 10.000:1 και αλλο σε 1200:1(projectors για π.χ.) ειδικα στο τοιχο οπως ειπες πιο πανω.Αγορασε ενα καλο πανι να δεις πως παιζει μετα.1000 φορες καλυτερα. ababapanos σε χασαμε!!Δεν θα "περασεις" απο το site μια βολτα?Εχουν αλλαξει οι καιροι τωρα πλεον!
Wolfidis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Predatorkill τι κάθεσαι και λες και πορώνεις τον κόσμο... δεν τους λυπάσαι???
Predatorkill Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Εχω ασπρισει σαν πανι projectora!!! Μολις ειδα ενα zombie!! Που εισαι Wolfidakoooooooooooooooooooooooooooo??????? Εχεις χαθει παντελως!
jimbrav Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Kameo Site Launched http://www.kameo.com/kameocom/microsite/en-gb/main.html
privateer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 First look at Xbox 360 mms://wm.microsoft.com/ms/msnse/0510/25766/1_first_look_at_xbox_360_2005_MBR.wmv
jimbrav Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 First look at Xbox 360 mms://wm.microsoft.com/ms/msnse/0510/25766/1_first_look_at_xbox_360_2005_MBR.wmv pos mporoyme na to doyme ayto? to vazo ston browser anoigei o wmp alla den ginete tipota.
privateer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Mesw wmp paizei.Afou kanei buffering meta apo ligo xekina to video.Paizei rolo bebaia kai ti syndesh exeis.
jimbrav Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2005 Mesw wmp paizei.Afou kanei buffering meta apo ligo xekina to video.Paizei rolo bebaia kai ti syndesh exeis. ok thanks!!poli kalo to videaki!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.