Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά τις βλέπετε τις φωτό που έβαλε ο privateer?

Γιατι σε εμένα είναι μισές.Δεν ανοίγουνε ολόκληρες.

Mozilla exeis gia browser?dokimase na tis anikseis me IE

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο projector είναι όλα τα λεφτά, τώρα που έχουν πέσει τρομερά οι τιμές τους .

Θες και τηλεόραση βέβαια, αλλά κατά την γνώμη μου αξίζει 100 φορές να δείς το GT ή το PGR σε πραγματικά μεγάλη οθόνη

Δημοσ.

ρε παιδιά γιατί δεν αφήνεται την "μέτρια" κονσόλα της Microsoft...αφού απ' τα "γεγονότα" που δίνουν τα sony funboys φαίνεται πως είναι για τα μπάζα...οπότε όλοι ps3 για να κατασκευάσουμε και κανα πύραυλο για ρομαντική βόλτα στη σελήνη.............τα πράγματα έχουν ξεφύγει.

Δημοσ.

kai o projector ine kalos, omos ton sindew me to xbox mehri twra se exeretikes periptoseis otan erhonte filoi sto spiti kai diorganonoume vradies pro evolution, giati den thelw na halaw tin lampa gia pehnidia, ton ehw kirios gia movies, oute kan tileorasi.

Δημοσ.

Πάντως το big screen λέει φοβερά παιδιά... και η ποιότητα εικόνας ενός projector 1000-1200 ευρώ , πιστεύω ότι είναι καλύτερη από τις μεγάλες και πανάκριβες τηλεοράσεις που έχω δει στα καταστήματα.

(στα υπόψην , γιατί γενικά αυτή η τεχνολογία αξίζει, και πριν επενδύσουμε σε HD σύστημα για τo νεο ps3 , ή έστω xbox360, ας κοιτάξουμε και εκεί . )

Δημοσ.

Άντε γεια αγορά xbox360 2 Δεκέμβρη...το oblivion πάει για Φεβρουάριο 2006.

http://xbox360.ign.com/articles/663/663056p1.html

Κρίμα πραγματικά ο μόνος τίτλος που άξιζε να πάρει κάποιος αμέσως το xbox360 ειδικά όσοι δεν είχαν δυνατό pc πάει τόσους μήνες μετά.Μεγάλο πλήγμα για τις αρχικές πωλήσεις..

Δημοσ.

Κρίμα πραγματικά ο μόνος τίτλος που άξιζε να πάρει κάποιος αμέσως το xbox360 ειδικά όσοι δεν είχαν δυνατό pc πάει τόσους μήνες μετά.Μεγάλο πλήγμα για τις αρχικές πωλήσεις..

Oti hmoyn etoimos na to kano post, alla den pisteyo oti tha exei kai megalo plhgma stis arxikes polhseis, ola deixnoyn oti h M$ den einai ikanh na exei sthn agora oses konsoles tha ithele, opote oti bgalei tha to poylhsei oytos h allos, opote to plhgma einai apo thn idia thn M$ protarxika.

Δημοσ.
Άντε γεια αγορά xbox360 2 Δεκέμβρη...το oblivion πάει για Φεβρουάριο 2006.

http://xbox360.ign.com/articles/663/663056p1.html

Oυπς το γρουσούζεψα μου φαίνεται σε προηγούμενο post μου.... :) :)

Και εγώ θεωρώ πως είναι μεγάλο πλήγμα για το 360.....και δεν βλέπω κανένα

άλλο τίτλο να καλύπτει την απώλεια.... :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...