Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως ηταν αναμενομενο αρχισε τις "εκπτωσεις" η Sony. To εχουμε δει το εργο στο παρελθον' date=' προφανως θα το ξαναδουμε και τωρα.Επεται συνεχεια...[/quote']

Τι λέτε ρε παιδιά... διαβάστε ξανά τη είπαν από την Sony.

"Όπως όμως δηλώσαμε νωρίτερα, σκοπεύουμε να πλησιάσουμε τον στόχο της απόλυτης συμβατότητας όσο το δυνατόν περισσότερο"

Και βάλτε τώρα ότι το τα playstation2 προγραμματίζεται πολύ πάνω στο hardware ενώ το Xbox σε directX, για να καταλάβετε πόσο πιο δύσκολο είναι να κάνεις εξομοίωση στην κονσόλα της Sony.

Αντί να το περιμένουμε από την Microsoft όπως είναι το λογικό, μιλάμε για "εκπτώσεις" , την στιγμή που ο ανταγωνιστής είναι τόσο πίσω !!!

Καλα να ειμαστε' date=' μεχρι να βγει το PS3 (εχει ακομα καιρο...) εχουμε να ακουσουμε και αλλα "δυστυχως αλλά..."

Btw στις 2 Δεκ θα εχω και wireless controller και σκληρο...[/quote']

Μην ξεχνάς την απόλυτη "έκτωση" , το απλό πακέτο του Xbox360 , που για να σώσεις πρέπει να αγόράσεις την πανάκριβη ειδηκή memory card !!!

(Πάνω που σταμάτισε η Sony αυτή την άσχημη πολητική, την αντέγραψε η Microsoft. )

Α, και εγώ θα έχω bluetooth χειριστήρια , για να μην χάνω όταν ανάβει ο φούρνος μικροκυμάτων :)

ειχα πει στον storm πριν απο καποιο καιρο να βρεθουμε να "κουβεντιασουμε" απο κοντα. Στην αρχη μου ειπε που και ποτε. Μετα μαλλον εψαξε λιγακι παραπανω για μενα και καταλαβε οτι εκανε μαλακια και το ακυρωσε.Εχω ακομα τα Pm:p Οποτε μην τον παιρνετε και πολυ στα σοβαρα' date=' ειναι γραφικος και ακακος:) γουτσου γουτσου το καλο μου![/quote']

Γενικά δεν "συζητάμε" με τον κάθε καραγκιόζη που βρίσκετε μπροστά μας … δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα.

( Αλλά με τον τρόπο που φέρεσαι , δεν ξέρω αν νομίζεις πως περνιέσαι για έξυπνος … εγώ δεν θα το έλεγα . )

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Α' date=' και εγώ θα έχω bluetooth χειριστήρια [/quote']

εχω δοκιμασει bluetooth moyse και hands free.δεν θα ελεγα οτι ειναι ακακο και καλο.προσωπικα το bluetooth το αποφευγω.

Δημοσ.

Havok FX Supports GPU-accelerated Physics

Havok, developer of middleware physics engines, made some interesting announcements today at the Austin Game Developers Conference, including the development of Havok FX, which will support GPU-accelerated physics.

They also announced a number of Xbox 360 titles that will use Havok's HydraCore multi-threaded system. The titles include:

# Amped 3

# Condemned

# NBA Live 06

# The Outfit

# Perfect Dark Zero

# Saint's Row

http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3145117

Δημοσ.

MICROSOFT'S VOLE DRAMA ARMY DROPPED a bombshell today in a backhanded way.

During a talk on multithreaded programming, Microsoft used the three core, two thread per core Xbox360 as an example.

The bombshell was that the first generation of Xbox titles, all of them, are single threaded. Not good.

The INQ has gotten its hands on an Xbox360, yes, there is a Wal-Mart near us, and was completely underwhelmed by the quality of the games. Graphics quality was poor, and pixels were showing up blocky, ruining the wow-factor of the new console.

http://www.theinquirer.net/?article=27249

an kai to arthro proerxetai apo to anaxiopisto Inquier isos na exei mia dosh alitheias , kathos mono ta telika devkits poy edose h MS eixan thn xCPU ta prohgoymena eixan G5, 3 mhnes gia na ftiaxeis multithreaded kodika den einai kai to eykolotero pragma ston kosmo.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να έχει μία δόση αλήθειας.

Εάν η G5 έχει 2 cores τότε αυτό ταιριάζει και με τις δηλώσεις των Devs της Activision ότι χρησιμοποίησαν δύο πυρήνες (σε επίπεδο xbox360 δύο threads) για το CoD2.

Από την μία αυτό δείχνει ότι υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι single threaded αλλά από την άλλη ότι στην καλύτερη πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει το 1/3 της CPU.

Τώρα σχετικά με το πόσο καλά έδειχναν τα παιχνίδια όλα αυτά που γράφει είναι παπαντζιές γιατί όλοι έχουμε δει τόνους βιντεάκια και ξέρουμε πόσο καλή έιναι η ποιότητα των γραφικών και ότι στην χειρότερη περίπτωση είναι ισάξια με τα κορυφαία των πανάκριβων High End PCs.

Εάν λοιπόν τα μηχάνιμα βγάζει τέτοια παιχνίδια χρησιμοποιώντας μόνο ένα μέρος της δύναμής του , τότε φαντάζομαι τι έχουμε να δούμε όταν χρησιμοποιήσει όπως πρέπει. :smile:

41 Xbox 360 games & their release dates

http://www.gamersreports.com/index.php?sid=4185

Επιτέλους !! Η λίστα αυτή ήταν η πιο πολυαναμενώμενη μετά την λίστα του Σίντλερ :grin:

Δημοσ.

"Εάν λοιπόν τα μηχάνιμα βγάζει τέτοια παιχνίδια χρησιμοποιώντας μόνο ένα μέρος της δύναμής του , τότε φαντάζομαι τι έχουμε να δούμε όταν χρησιμοποιήσει όπως πρέπει. "

Thats the point Gordon...

Ειναι αναμενομενο, οπως και με ολες τις αλλες κονσολες στο παρελθον, οτι η πλειονοτητα των πρωτης γενιας τιτλων, δεν θα εκμεταλευεται σε μεγαλο βαθμο το hardware.Σε ορισμενους μαλιστα τιτλους - απο οτι εχουμε δει μεχρι τωρα - φαινεται η βιασυνη των developers να προλαβουν τις ημερομηνιες μη εχοντας -μεχρι προσφατα- τα τελικα dev kits.

Παντως οταν βλεπω τιτλο πρωτης γενιας σαν το PGR3 δεν μπορω παρα να ειμαι πολυ αισιοδοξος για τους τιτλους που θα ακολουθησουν...

Δημοσ.

egw idi vrika tin TV pou tha sinodevei to neo mou XBOX 360 sto saloni...

http://www.pixmania.com/gr/gr/99557/art/samsung/ocaunaoc-lcd-hd-16-9-32-8.html

diladi ti? tha ehoume sistimata me teleia grafika se ipsiles analiseis kai den tha mporoume na ta apolafsoume stis twrines tileoraseis, kai tha ta pezoume me analisi hamiloteri akoma kai apo 800x600 ???? giauto apo simera oloi ikonomia!

post-4988-129062925636_thumb.gif

Δημοσ.

Egw pisteyw oti tha pesoun kai allo oi times se tetoies tileoraseis.Idika otan arxisoun na bgainoun ta blu ray kai hd dvd players e tote tha pesoun anagastika kai oi times.Ipomoni!

Episis ayti i samsung ipostirizei to 1080i mono kai oxi to 1080p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...