Slay Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2005 Kai allh foto apo to trofodotiko toy 360, kai nai einai akoma to gnosto terastio toyblo, h foto einai apo ta stands toy walmart sthn amerikh. http://img463.imageshack.us/img463/8232/xbox360psu29av.jpg
epote Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 kala gia na kano to dikigoro tou diavolou tora, to psirizoume kai emeis ligaki, entaksi exei megalo trofodotiko, logiko einai me toses energeiakes apaithseis, outos h allos to trofodotiko to xoneis piso apo thn tv foras thn stoli radioprostasias kai paizeis oxi xoris plaka, entaksi apla ena trofodotiko einai
jimbrav Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 re paidia me tetoio hardware xreiazete arketo power gia na doylepsei!!!me ta pc den vpepete ti ginete!!!! to exoyme ksanapei!!!!
jimbrav Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 J Allard interview. http://xbox360.ign.com/articles/660/660456p1.html
GordonFreeman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 τι διαφορετικο εχουν τα καινουρια controlers απο τα παλια? Αν εννοείς τι διαφορετικό έχουν από αυτά του PS2 (έτσι όπως τα περιέγραψε ο slay), από όσα έχω διαβάσει μέχρι σήμερα πρέπει να είναι η μέρα με την νύχτα σε ευχρηστία και ακρίβεια. Τώρα εάν θέλεις την προσωπική μου εμπειρία θα πρέπει να περιμένεις να τo χρησιμοποιήσω και να γράψω ακριβώς ποια είναι η αίσθηση που μου έδωσε. κοιτα τα board του halo στο gamefaqs και συγκρηνε τα με τα board του half life 2, counter strike, doom3 κτλ...ειναι σαφες οτι στο pc δεν "επιασε" για ορισμενους βασικους λογους ΕΝΑΣ εκ τον οποιον ηταν οτι η μεταφορα ηταν κακιστη και απαιτουσε για γραφικα παροχημενα πολυ δυνατο υπολογιστη (εδω δεν ειχε καν rag dolls)το παιχνιδι ηταν εθιστικο, αλλα μεχρι εκει, η επαλιψημοτητα των επιπεδων ηταν εκνευριστικη. Και αυτο το λεω εγω που εχω τερματισει τρια marathon και απλα ΛΑΤΡΕΥΩ την bungie...αλλα η αληθεια να λεγεται. Τα στοιχεία που μου δίνεις τα έιχα διαβάσει τότε χωρίς όμως να ενδιαφέρομαι καθόλου για το παιχνίδι. Απλά εξαιτίας του μεγάλου ντόρου που είχε γίνει , όπου έμπαινα στο νετ έβρισκα και κάποια πληροφορία για το HALO στο pc. Ακόμα και σε tests για κάρτες γραφικών που διάβαζα είχαν μέσα και τις επιδόσεις της κάρτας στο HALO. Προφανώς όλα αυτά δεν συνέβησαν επειδή το παιχίδι πέρασε απαρατήρητο , όπως αναφέρει ο slay. Τώρα σχετικά με το πόσο καλό ήταν (αν και έχουμε βγει εκτός θέματος) δεν το έχω παίξει για να έχω προσωπική γνώμη αλλά θα μου επιτρέψεις να θεωρώ σωστές τις γνώμες κάποιων σοβαρών sites που το έκαναν review: gamespοτ: 9.0 (editors choise) Gamespy : 5/5 GameZone: 9.2 Αυτά μόνο ένα αδιάφορο game δεν δείχνουν. ωραια, να σε ρωτησω κατι gordon, εσυ γιατι δεν παιρνεις τετοιον controler? αφου κερδισε στο τεστ του IGN Δεν κέρδισε κανένα test , απλά έδειξε ότι έχει βελτιωθεί αισθητά από όλους τους προκατόχους του. Και αυτό είναι σημαντικό στοιχείο για μία κονσόλα όπως το xbox που βασίζεται στα FPS πολύ περισσότερο από το ps2 το οποίο δεν τα πήγε ποτέ καλά με αυτό το είδος παιχνιδιών (Οπότε είναι λογικό οι κάτοχοί του να μην ενδιαφέρονται και τόσο για την ακρίβεια του gamepad στα fps). Και για να απαντήσω στην τελική ερώτησή σου , Θα το αγοράσω μαζί με το xbox360 όμως το θεμα ειναι το εξις, οτι το mouse ειναι εκ των πραγματων ταχυτερο/ακριβεστερο, ειναι κατασκευαστικο το ζητημα γιατι εξαρτάτε απο την ταχυτητα του χεριου σου και οχι απο την ταχυτητα που εχει ορισει ο κατασκευαστης στο pad.ειναι ΤΟΣΟ απλο το ζητημα. Ναι το mouse είναι ακριβέστερο και δεν το αμφισβήτησε κανείς αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι το gamepad του xbox360 έχει βελτιωθεί σημαντικά . Ξαναδιάβασε τις πολύ καλές αντιδράσεις του στον έλεγχο του κεντρικού χαρακτήρα του FEAR , την στιγμή μάλιστα που το χειριζόταν ένας κλασικός χρήστης mouse. Εγώ δεν το περίμενα ότι θα τα πήγαινε τόσο καλά. The rest of the buttons were very responsive, and we have to report that the degree of precision while manipulating both joysticks was impressive, or at least better than we'd hoped. At close range, the shots we fired at enemies hit them in the face just as easily as if we were using a mouse, but at long ranges it became slightly more imprecise. Still, I'm only saying that because I'm used to using a mouse in first person shooters, and anyone familiar with using a console controller in first person shooters will have very little to complain about with the X360 controller. Personally, I still would rather use a mouse, but this controller left very little room for criticism. http://xbox360.ign.com/articles/660/660250p1.html Σε αυτό πρόσθεσε το ότι στο HALO σε ένα map που ευνοούσε τις μάχες σε κοντινή απόσταση ο χρήστης του controller νίκησε εύκολα τον αντίπαλο με mouse και άλλους 15 τυχαίους αντιπάλους στο νετ όπως αναφέρει: ...To kill any thoughts that I was only able to win because Charles isn't good at Halo, I hopped online to play a game with some random folks across the internet. I ended up winning that game (Slayer in Chill Out) against 15 other people. It just goes to show that a seasoned controller user is just as good, if not better, than any mouse and keyboard player. Playing Halo on the 360 controller has me excited all over again about the release of the Xbox 360. Playing FPS's on Microsoft's new console is going to be a real treat. http://insider.ign.com/articles/660/660505p1.html *Για το killzone διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα είναι γαμάτο. Προς το παρόν ξεκινάμε με μόνο δεδομένο ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν μία μετριότητα. Στην πορεία και όταν θα έρθουν καινούργια στοιχεία το ξανασυζητάμε.
epote Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 δεν το έχω παίξει για να έχω προσωπική γνώμη αλλά θα μου επιτρέψεις να θεωρώ σωστές τις γνώμες κάποιων σοβαρών sites που το έκαναν review: να το παιξεις εχει πλακα. Δεν ειναι για 5/5 γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο επειδη οι πιστες ειναι τρομακτικα επαναλαβανομενες, ειναι ο ιδιος διαδρομος ξανα και ξανα και ξανα. Οι κριτικες ειναι τοσο καλες γιατι το παιχνιδι συρθηκε απο τα μαλλια ως killer up με τον ιδιο τροπο που σερνετε τωρα το PD0. Δεν ηταν κακο, ειναι απο αυτα τα FPS που σε τραβανε να τα τερματησεις, αλλα πχ το half life 2 ηταν καλυτερο σχετικα με το pad: συνεπως απο οτι καταλαβαινω εχουν βελτιωσει τους αλγοριθμους διωρθοσης του imput και τετοια πραγματα, γιατι η βασικη - εγγενης - δυσκολια με τα pads ειναι το μικρο ευρος κινησης του μοχλου και η αναγκη ελατηριου επαναφορας, πραγματα τα οποια ειναι απαραιτητα αν δεν θες τενοντιτιδα στο αντιχειρα Συνεπως ενα πολυ μικρο λαθος (τρεμουλο πχ) του χεριου στο μοχλο με τις 30 μοιρες ευρως κινησης μεταφραζεται σε μεγαλο λαθος στην οθονη. εν αντιθεσι το ποντικι ειναι αμεσος τροπος ελεγχου, δεν εχει κατι να το ελεγχει, ειναι το που θα βαλεις το χερι σου. τεσπα, this is neither here nor there αν τα επομενα pads ειναι καλα για fps τοσο το καλυτερο για ολους μας. shame old PR shit η συνεντευξη του allard, αυτος ο ανθρωπος σχεδον φτανει τον kutaragi...
Wolfidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 GordonFreeman Aν δεν έχεις παίξει το Halo1 (ξεχνατο το 2) δεν έχεις παiξει τίποτα.... Ειδικά σε Coop... Το μοναδικό παιχνίδι που δεν το βαριέσαι όσο και αν το παιξεις.... τρομερό gameplay ανώτερο του HL2, ποικιλία σε οχήματα με ουσιαστική χρησιμότητα αλλά το αφήνει ανοικτό αν θες να δοκιμάσεις με τα πόδια ή να επιλέξεις με ποιό όχημα θα προχωρήσεις πχ με ghost ή με tank, επίσης τρομερή ΑΙ, άψογα σχεδιασμένες πίστες χωρίς να γίνονται γραμμικές (όχι όλες) , ωραίο σενάριο, χιούμορ κτλ. Αλλά αν το παίξεις σε coop τότε πραγματικά αυτό είναι που το κάνει να ξεχωρίζει, είναι φτιαγμένο για cooperative..... Ωστόσο προσωπικά πιστέυω πως το halo1 έχει αντιγράψει το Gunman Chronicles απο το οποίο έχει πάρει αρκετά πράγματα όπως το ότι έχουμε και έδώ 4 διαφορετικές παρατάξεις, ανθρωποι, μηχανές, εξωγήινοι, ζομπι, (το GC είχε τρεις αν θυμάμαι καλά) έχει πάρει απο τα οχήματα πχ τανκς, έχει πάρει απο τα χρώματα πχ το μωβ που κυριαρχεί στο Halo, έχει πάρει το ότι κάποια στιγμή συμμαχείς με τις μηχανες κτλ.... Για μενα έιναι το καλύτερο FPS σε SP με διαφορά. Όχι δεν είναι για 10/10 αλλά για παραπάνω!!! Έπειτα έρχεται το HL2 (το οποίο είναι αρκετά μεταγενέστερο) και κατόπιν το χάος...
GordonFreeman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Wolfidi για την εποχή που βγήκε το παιχνίδι στο xbox (τέλη 2001) και με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις θεωρούταν όντως ότι καλύτερο υπάρχει σε FPS. Έριξα μία ματιά στα reviews και είδα ότι το gamespot του έχει δώσει 9.7 ενώ ο μέσος όρος σε όλα τα reviews που υπάρχουν (155 reviews) είναι 9.6 Μαζί με το HL2 είναι ίσως τα fps με την υψηλότερη βαθμολογία ever. Ενώ χαρακτηριστικό είναι το τότε σχόλιο του GAMESPOT : Not only is this easily the best of the Xbox launch games, but it's easily one of the best shooters ever, on any platform. Αλλά το θέμα είναι ότι από τότε πέρασε πολύς καιρός και νομίζω ότι εάν δοκίμαζα να το παίξω με τα σημερινά δεδομένα , ναι μεν θα είχε πλάκα όπως είπε και ο epote αλλά από την άλλη θα το αδικούσα με όλα αυτά που έχω δει από τα μεταγενέστερα παιχνίδια (στον τεχνικό τομέα). Πάντως άσχετα από αυτό , τι ήταν αυτό που πιστεύεις ότι χάλασε την συνταγή στο halo2 ? Γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται να μην το συμπαθείς ιδιαίτερα.
Wolfidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 GordonFreeman Πάντως άσχετα από αυτό , τι ήταν αυτό που πιστεύεις ότι χάλασε την συνταγή στο halo2 ? Γιατί από αυτά που γράφεις φαίνεται να μην το συμπαθείς ιδιαίτερα. οι προγραμματιστές του Halo 2 λένε ότι το παιχνίδι φτιάχτηκε τελείως διαφορετικό στην αρχή αλλά στην πορεία συνειδητοποίησαν ότι δεν θα μπορούσε να το τρέξει το xbox. Έτσι λοιπόν άλλαξαν όλο το παιχνίδι (μέσα σε λίγους μόνο μήνες) και σήμερα έχουμε αυτό που έχουμε (Αυτός είναι και ο λόγος που δεν εμφανίζεται πουθενά η 1ή πίστα του παιχνιδιού που παρουσιάστηκε στην προτελευταία Ε3 - και είχαν πάθει όλοι πλάκα όταν την είδαν. Δεν μπορούσε να σηκώσει το xbox τέτοια πράγματα!!) Έτσι αυτό το οποίο άλλαξε σε σχέση με το 1 ένα ήταν τα πολύ καλύτερα γραφικά και το ότι μπορούσες να κρατάς 2 όπλα ταυτόχρονα. Δυστηχώς όμως οι πιστες είναι πράγματι βαρετες χωρις την δομή του πρώτου και πραγματικά το βαριέσαι. Να φανταστέις μου την έσπασε τόσο πολύ που δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Το Ηalo 1 είναι κατ εμέ το καλύτερο FPS που βγήκε ποτέ σε single φάση. (θεωρώ ότι έχει πολύ ανώτερο gameplay και από ΗL2 και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι. Αναλογικά πάντα βάση του χρόνου αλλά ακόμα και τώρα δεν το έχει πλησιάσει κανένα FPS ούτε Far Cry ούτε HL2, άλλωστε πχ στο gamespot κανένα από αυτά δεν πήρε 10 στο gameplay) Αυτό που έκανε τότε το Halo1 έγραψε ιστορία. Το Halo προσφερει εθισμο και gameplay προτογνωρο για fps. Το παιχνιδι, που με κρατησε μπροστα σε κονσολα πιο πολυ απο οτι κανενα άλλο. (σε SP) To έχω τερματίσει ίσω πάνω από δέκα φορές σε coop και πάντα έβγαζε γέλιο επειδή οι εχθροί λόγω της ανεβασμένης ΑΙ έβρισκαν τρόπο να μας εντυπωσιάσουν. Το Halo2 δεν σου αφήνει αυτό το κάτι ρε παιδί μου που άφηνε το πρώτο. Δεν ξέρω. Ίσως επειδή βάλανε πολύ σενάριο. Ίσως επειδή μας είχαν προϊδεάσει για κάτι άλλο. Η "μεγάλη προχειρότητα" των πιστών σε σχέση με το 1? Δεν ξέρω. Μάλλον θα μείνει στην σκιά του 1. Αυτό που το σώζει έιναι το ΜP (αν και δεν είναι του στυλ μου) Έχει και καλά σημεία. πχ στο Halo 2 μπορούν να παίζουν live μέχρι και 4 άτομα ταυτόχρονα από το ίδιο xbox εναντίων 4άρων άλλων παικτών. Πρωτοποριακό!!! Και γέλιο πολύ.... (παρολα αυτά 5-6 φορές το έχω παίξει στο Live όλες κι όλες)
Merlin_o_magos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Ego pali to Halo1 to ksilosa se 10 lepta paixnidiou...Pragmatika me aidiase tote otan protovgike kai eixa kai mixanima kalo kai to epeza tzami...Prosopika pisteyo oti yparxoun apiros kalytera fps opos painkiller,serious sam,halflife2, ktl ktl ktl...TO ti leei to gamespot kai kathe gamespot ligo me niazi...Alla to oti ta far cry kai halflife2 den ftanoun to halo mou prokali mono gelio ayti h kouventa...Tha mou peis ta paixnidia ayta einai pio kainourgia...Alla tha sou thimiso to soldier of fortune 1...Ti paixnidi kai ayto...Oses fores na to pekso me poroni opos tin proti fora pou to epeksa...Ti halo kai hali
DIMERR Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Paidia to halo 1 otan eixe bgei itan oti korifaio ipirxe tote-ekpliktika grafika,ixos,istoria to olo pragma edene poli kala.Thimamai eimoun apo tous prwtous pou eixa parei to xbox kai eixa parei kai to halo gia prwto game kai me eixe porwsei agria..Tin prwti mera eixa xtipisei 10wro sinexomeno brosta stin tv. To halo 2 den me enthousiase kai poli itan kalitero apo to 1 sta grafika ktl ala apo senario den elege.Episis mexri tote eixan idi bgei kai kalitera fps sto pc.
Pytzamarama Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Sigrisi Halo me serious Sam kai Soldier of Fortune. Ti allo tha akousoume....... aaa min to ksexasw to topic legetai The Official XBOX360 topic.
GordonFreeman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν για να επανέλθουμε στα games του XBOX360. Πρίν λίγες ημέρες το GAMESPOT έβαλε 6 καινούργια βιντεάκια από το CONDEMNED. Όταν η Sega και η Monolith (FEAR) ενώνονται για να φτιάξουν ένα action-adventure τρόμου για ενήλικες τότε τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! Ενώ αρχικά δεν είχα ασχοληθεί με αυτό το παιχνίδι τώρα πλεόν με όλα αυτά που έχω διαβάσει και έχω δει , φιγουράρει στα φαβορί για το πορτοφόλι μου. Η ειρωνία είναι ότι πήγα στο console gaming για λόγους οικονομίας και τελικά βλέπω να ξηλώνομαι μέχρι τελευταίας δεκάρας :? Τα κλιπάκια βρίσκονται στο τέλος της σελίδας με ημερομηνία oct 20,2005 http://www.gamespot.com/xbox360/adventure/condemned/media.html
Pytzamarama Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Elpizw o tipos pou voutikse ta 15 dev kit na mas diefkolinei ligo oikonomika sto kontino mellon.. Ontws to Condemned (kai to 99 Nights) fainontai diamantakia kai irthan apo to pouthena .
GordonFreeman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Elpizw o tipos pou voutikse ta 15 dev kit na mas diefkolinei ligo oikonomika sto kontino mellon.. Ontws to Condemned (kai to 99 Nights) fainontai diamantakia kai irthan apo to pouthena . lol Pytzamarama , εγώ έχω τσεκάρει για τους επόμενους μήνες 7 παιχνιδιά που μου αρέσουν (μαζί με αυτά τα 2) αλλά όπως καταλαβαίνεις θα αναγκαστώ να συμβιβαστώ με λιγότερα από τα μισά. Το μόνο που θα με διευκόλυνε σοβαρά οικονομικά , θα ήταν να βγεί το 360 τσιπαρισμένο κατευθείαν από την μάνα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.