Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν πρόκειται να αφεθώ στον ενθουσιασμό μου.

Θα περιμένω λίγο να κυκλοφορήσει στην αγορά, να δούμε πιό αναλυτικά reviews.

Κρίμα που δεν βγαίνουν και οι 3 κονσόλες μαζί. Το Revo πάντως θα το αγοράσω σίγουρα.

Τώρα για το XBOX360, επειδή όποιος βιάζεται σκοντάφτει, κάτσε να δούμε μήπως σπάσει ο διάολος το ποδάρι του, και πάνω στη φούρια τους να φτιάξουν όσο το δυνατόν περισσότερα μηχανήματα βγάλουν καμιά "περίεργη" παρτίδα...

Δημοσ.
Gordon' date=' μου έκανες πλήση εγκεφάλου. Θα με κάνεις να προπαραγγείλω το μηχάνημα της χαζο-Μ$.

Πάρα πολύ ωραίες οι photo του FullAuto, αλλά το antialliasing πήγε περίπατο. Πολύ jagging ρε παιδί μου.[/quote']

panther , το έχω ψάξει αρκετά αυτό το παιχνίδι γιατί μου αρέσουν τα arcade racing games.

Καλά τα σούπερ γραφικά και ο ρεαλισμός στο PGR3 αλλά αυτός ο τύπος παιχνιδιού που απλά οδηγάς γρήγορα μία πίστα και προσπερνάς άλλα αυτοκίνητα δεν είναι το καλύτερό μου.

Προτιμάω Need4Speed MW ή αυτό εδώ.

Πάντως η SEGA έδειξε για άλλη μία φορά ότι στην arcade δράση δεν πιάνεται.

Ήρθε στην Ε3 με το FullAuto χωρίς να φαίνεται ότι θα είναι κάτι φοβερό από πριν.

Οι περισσότεροι από τα screenshots που είχαν δει , πίστευαν ότι θα είναι ένα παιχνίδι σαν το burnout 3 με καλύτερα γραφικά και κάποια προσθήκη όπλων πάνω στα αυτοκίνητα.

Τελικά όσοι το είδαν από κοντά και το έπαιξαν έστω και στο αρχικό beta στάδιο που βρισκόταν ,έπαθαν την πλάκα τους.

Τα πλέον καταστρεφόμενα περιβάλοντα και πρωτοποριακά physics που είχαν δει σε racing παιχνίδι σε συνδιασμό με τις φοβερές εκρήξεις και κάμποσα άλλα χρήσιμα εφέ (όπως αυτό που σε γυρνάει μερικά δευτερόλεπτα πίσω στον χρόνο και σου δίνει την δυνατότητα να διορθώσεις κάποια μαμακία που έχεις κάνει ) το έκαναν πολύ εθιστικό.

Έτσι από εκεί που δεν το περίμεναν τα τσάκωσε τα βραβεία του στην E3:

GameSpot: Best Xbox 360 Game

GameSpy: Editor's Choice Award

Stuff Magazine: Best Xbox 360 Preview (game)

Ενώ το EGM στο preview του έγραψε ότι κάνει το burnout 3 με τις θεαματικές συγκρούσεις να μοιάζει σαν ειδική έκδοση με παιδικά συγκρουόμενα Matchbox αυτοκινητάκια :grin:

Και στην X05 η SEGA πάλι ήρθε σαν outsider με το CONDEMNED.

Ένα στυνομικό θρίλερ πρώτου προσώπου στο οποίο η λεπτομέρεια των χαρακτήρων δεν είναι τόσο καλή όπως στο Oblivion.

Πάραταύτα δημιουργεί μία πολύ τρομακτική ατμόσφαιρα (σε μεγαλύτερο βαθμό από το DOOM3 και ας μην έχει μεταφυσικά στοιχεία μέσα ) που σε κάνει να τινάζεσαι πάνω κάθε λίγο και λιγάκι ακόμα και με φώτα αναμένα και κόσμο να βρίσκεται δίπλα σου. Έτσι τουλάχιστον είπαν όσοι το έπαιξαν ότι ήταν πολύ τρομακτικό και εθιστικό.

Από εκεί που δεν το περίμεναν για κάτι φοβερό δηλαδή , πάλι η sega μάζεψε όλα τα λεφτά από το τραπέζι :smile:

Δημοσ.

Η Epic έβγαλε την απαιτούμενη άδεια για να χρησιμοποιεί η μηχανή UNREAL 3 το software FaceFX για την δημιουργία κινηματογραφικών facial animations.

To πρόγραμμα θα χρησιμοποιηθεί καταρχήν για τα animations των προσώπων στο Gears of War.

http://www.xbox360news.com/Blogs/News/hqs/blr_775.aspx

Δημοσ.

Eγώ πάντως δεν θα το πάρω, τουλάχιστον τους πρώτους μήνες. Δεν με ενθουσίασε κάποιο παιχνίδι τόσο πολύ ώστε να αγοράσω την κονσόλα. Καλύτερα να κρατήσω τα λεφτά για αναβάθμιση στο PC ή αργότερα που θα έχει περισσότερους τίτλους που να με ενδιαφέρουν....

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πότε θα βγούν τσιπάκια. Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω απήραχτο!!!!! Και επίσης θέλω να ακούσω πως είναι το καινούργιο Live....

Μόνο τo ghost recon 3 θα μπορούσε να με κάνει να το πάρω αμέσως αλλά από όσα έχω δει μου φαίνεται ότι το 2 είναι, τολμώ να πω, καλύτερο απο το επερχόμενο 3....άσε που θα βγει και στο PC κάποια στιγμή....

Δημοσ.

akouw polous pou lete perimenoume na vgoun ta tsipakia... re seis to XBOX LIVE to ehete akousta? an valete tsipaki paei teliose i doulia.... to melon sta video games ine To online gaming... diladi na halasoume lefta na paroume konsola neas genias kai na min mporoume na pexoume online PES5, HALO 3 , OBILIVION klp klp toses pehnidares pou tha vgoun? twra gia autous pou den ehoun ADSL, entaxi den to sizitaw

Δημοσ.
Καλύτερα να κρατήσω τα λεφτά για αναβάθμιση στο PC ή αργότερα που θα έχει περισσότερους τίτλους που να με ενδιαφέρουν....

Κάνε υπομονή και κράτα τα λεφτά σου. Αλλά σε συμβουλεύω να την αφήσεις την αναβάθμιση κατά μέρος. Πεταμένα λεφτά θα είναι, μιάς και το σύστημα που θα φτιάξεις θα είναι top performance για κάνα 6-μηνο. Και αυτό στο λέω γιατί από τα λεγόμενά σου δεν μου φαίνεσαι για πλουσιόπαιδο ώστε να πετάς τα λεφτά σου δεξιά και αριστερά χωρίς δεύτερη σκέψη.

Τα λεφτά των διαδοχικών αναβαθμίσεων που αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάθε τρεις και λίγο, φτάνουν όχι για μιά, αλλά για δυό κονσόλες και αγοράζοντας μόνο αυθεντικά παιχνίδια.

Δημοσ.
The four key owners of id Software were on G4tv last night, and they had some interesting quotes that I thought I’d highlight in case you missed them:

John Carmack: “Xbox 360 has far and away the best development tools”

John Carmack: “[talks about software development support]…and the hardware is comparable”

Geoff: “So you don’t think PS3 is going to more powerful [than Xbox 360]?”

John Carmack: “PS3 is probably marginally more powerful, in terms of raw flops and graphic operations, but that’s not really the best way to look at things. When you look at these development cycles that stretch over years and years, being 20% easier to develop on is much more important than being 20% more powerful.”

John Carmack: “I make little nitpicky decisions about say, well, I prefer the symmetric approach that MS has over the asymmetric Cell approach, but you can do great games on either one of them, and I make fundamental decisions based on development tools and depth of documentation, which Microsoft has been superior on.”

http://www.majornelson.com/2005/10/18/id-software-comments-on-the-xbox-360/

Δημοσ.

ababapanos

akouw polous pou lete perimenoume na vgoun ta tsipakia... re seis to XBOX LIVE to ehete akousta? an valete tsipaki paei teliose i doulia....

Περίεργο γιατί το xbox μου εγώ το έχω τσιπάρει, αλλά παιζω κανονικά και LIVE!!!!!

;-) ;-) ;-)

Άμα θες όλα γίνοντε!!!!

Δημοσ.
Περίεργο γιατί το xbox μου εγώ το έχω τσιπάρει, αλλά παιζω κανονικά και LIVE!!!!!

Άμα θες όλα γίνοντε!!!!

looool safws alla den ginontai ola.

pantws me tis prwths genias tsipakia den 8a se symbouleya na to tsipareis,egw thn idia mamakia na to tsiparw me prwths genias tsipakh en thn 3anakanw, ase pou 8a sou piasoun oxi mono ton.... 8a kanei kai ta misa pragmata pou 8es.

Δημοσ.

Daredevil

pantws me tis prwths genias tsipakia den 8a se symbouleya na to tsipareis....

Έχεις δίκιο! Ακόμα είναι πιθανό να υπάρχει και ασυμβατότητα με κάποια games και να μην τρέχουν καν...αλλά αυτό έιναι σπάνιο αλλά όχι απίθανο.... (έχει συμβεί)

Daredevil

ase pou 8a sou piasoun oxi mono ton.... 8a kanei kai ta misa pragmata pou 8es.

Αν κάποιος αποφασίσει να τσιπάρει με το που θα βγούν τα τσιπακια να υπολογίζει πάνω κάτω στα 100-120 ευρώ τουλαχιστον....

Δημοσ.

Analyst Wallace Lowers Xbox 360 Predictions

Following numerous hints from Xbox executives that stock of its next-gen hardware may initially be limited, UBS Securities analysts Mike Wallace has downgraded his estimate of how many Xbox 360 consoles will be available in stores worldwide in 2005 from 2.5 million units to 1.5 million.

Wallace’s new estimates by region are for 350,000 to 400,000 consoles sales on the North American launch date of November 22nd, with a total of 800,000 to 1 million units available by the end of the year. Around 400,000 to 500,000 are expected to be available for the European launch on December 2nd, with no significant second wave of deliveries in 2005. Japan is also expected to get only one batch of stock, with no more than 100,000 to 200,000 units being delivered for its launch on December 10th.

Wallace himself has been keen to point that “This is not surprising, nor out of the ordinary", adding: “Hardware launches are always tough and usually come in below initial expectations." In fact, his memo even goes so far as to paint the lower number of available units as positive news, suggesting that current hardware formats will benefit, and that so too will Microsoft’s profit margins, since the company is thought to lose $65 to $90 on every Xbox 360 sold.

Wallace predicts that an additional 500,000 consoles will be made available for the North American market in the first quarter of 2006. He also estimated that with an assumed tie ratio of 2:1, around 2 million Xbox 360 games will be sold in 2005, generating $120 million in retail sales.

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=6887

Δημοσ.
Έχεις δίκιο! Ακόμα είναι πιθανό να υπάρχει και ασυμβατότητα με κάποια games και να μην τρέχουν καν...αλλά αυτό έιναι σπάνιο αλλά όχι απίθανο.... (έχει συμβεί)

nai me to enigmah sto box den mou trexe px to fifa 2004,euro 2004 kai to lockdown.

akakakakakkakakaka super onoma gia site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...