Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ligo paraxeno afto me to trofodotiko giati an deis tis pisw photos tou

360 dixnei na exei tripoliko visma trofodotikou san afto pou exoun ta pc

se tetia periptosh sigoura to trofodotiko einai mesa sto kouti tou xbox360

Nai exeis dikio kai mena arxika moy ekane entyposh ayto, kai mias kai to aneferes to epsaxa ligo kai eida oti aytes oi fotos gia tis opoies milas htan apo mockup konsoles poy eixame dei sto parelthon (aytes poy piso toys ekryban ena Mac gia na trexei to paixnidi) ta teleytaia devkits poy fotos toys diereysan sto dyktio, kai poy exoyn akribos to idio trofodotiko, exoyn san bysma reymatos ena poy exo dei proth fora me 6 ypodoxes, opote mallon den milame gia to klasiko dipolo syn geiosh.

Δημοσ.
gia aneferthw kai egw sto thema "mpaoulo" xbox kai smikrinsh sto neo 360 den nomizw na htan diskolo. apla evgalan ton disko exo se ekdosh 2.5 pleon kai pithanos exoun pia dvd mikroterou megethous.

Oxi to dvd rom tha einai kanonikou megethous.

Δημοσ.
Ρε Gordon για δες αυτο και πες μου

http://news.teamxbox.com/xbox/9516/ViewSonic-Announces-New-LCD-TV/

Εγώ αυτή την οθόνη την βλέπω καθαρά σαν μία λύση γραφείου.

Δηλαδή δεν είναι η οθόνη που θα βάλεις στο καθιστικό σου η που θα κάτσεις στον καναπέ 4 μέτρα μακρυά για να παίξεις παιχνίδια.

Πάντως τα χαρακτηριστικά της με εντυπωσίασαν. Δεν έχω δει άλλη 20αρα wide που να έχει όλα αυτά μαζεμένα.

Εάν την έπερνα θα την έβαζα στην θέση της TFT και θα την χρησιμοποιούσα για όλες τις δουλειές.

Σαν οθόνη υπολογιστή , σαν οθόνη για να παίζω XBOX (αλλά από κοντά).

Επίσης σαν τv και dvd monitor για το δωμάτιό μου τώρα και σαν HD-TV και HD-DVD αργότερα.

Αλλά όλα αυτά με την προυπόθεση ότι θα την έβρισκα στην τιμή που την πουλάνε τα sites του εξωτερικού σε $ , στα αντίστοιχα ευρώ(γύρω στα 550).

Γιατί εάν πάμε στην τιμή των 700 που δίνει η ViewSonic δεν την βρίσκω και τόσο συμφέρουσα.

Εάν την έβρισκα με αυτές τις προυποθέσεις κοντά στις γιορτές , θα σκότωνα την 19αρα μου και θα την έπερνα , γνωρίζοντας όμως από την αρχή ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την αίσθηση που θα είχα από μία 32αρα σε παιχνίδια και ταινίες.

Δημοσ.

Gordon, μου έκανες πλήση εγκεφάλου. Θα με κάνεις να προπαραγγείλω το μηχάνημα της χαζο-Μ$.

Πάρα πολύ ωραίες οι photo του FullAuto, αλλά το antialliasing πήγε περίπατο. Πολύ jagging ρε παιδί μου.

Δημοσ.
υπάρχει κάποιο άρθρο όπου αναλύει γενικότερα για το Xbox 360 δηλαδή τα χαρακτηριστικά του, τα περιφερειακά, τις δυνατότητες του ;

Ψάξε στο google για XBOX360 specs και θα βρείς εκατοντάδες άρθρα. Αλλά και σε αυτό εδώ το topic, αν πάς πίσω στα πρώτα posts θα βρείς όλες τις πληροφορίες που θές.

Πάντως είναι ένα πάρα πολύ δυνατό μηχάνημα. Σκέψου το σαν PC με 3 διπλούς επεξεργαστές + μιά πάρα πολύ δυνατή ATI κάρτα γραφικών. Και το PS3 επίσης είναι εξαιρετικά δυνατό. Θα αργήσει πολύ να βγεί υπολογιστής που να έχει την επεξεργαστική ισχύ των νέων αυτών κονσόλων.

Το μόνο που με χαλάει είναι η RAM, όπου κολλήσαν με τα 512ΜΒ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...