Slay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ας μην ξεχναμε οτι το RSX ' date='το τσιπακι γραφικων του PS3 ,θα ειναι μια λιγο υψηλοτερα χρονισμενη εκδοση του τελευταιου τσιπ της Nvidia που κυκλοφορει εδω και δυο μηνες στην αγορα (GF7800)...[/quote'] Paroti ta specs toy RSX den einai akoma gnosta, as ypothesoyme gia xarh ths koybentas oti exeis dikio, alla apo ta 430mhz sta 550 den tha to elega ligo parapano, xontrika einai gyro sto 30% parapano. Για μενα' date=' το θεμα ειναι τι θα εχεις να παιξεις στα PC σε δυο χρονια.Εχω εγκαταλειψει το pc gaming περιπου την εποχη που εκλεισε η 3dfx.Παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι εξασθενει συνεχως.Θυμαμαι πριν 5-6 χρονια που μου ερχονταν με το τσουβαλι τα παιχνιδια καθε εβδομαδα.Τωρα η ποσοτητα εχει μειωθει κατα πολυ μεγαλο βαθμο.Δεν ειμαι φυσικα αναγκαστικα υπερ της ποσοτητας (ετσι κι αλλιως λιγα ειναι τα παιχνιδια με τα οποια θα ασχοληθεις πραγματικα) αλλα αυτο δειχνει οτι οι εταιρειες απομακρυνονται σιγα σιγα απο των χωρο των PC. Επαναλαμβανω οτι εχω χασει πολλα επεισοδια στα PC (τα τελευταια 2 χρονια ασχοληθηκα μονο με το HL2), αλλα αυτη η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.[/quote'] se ayto tha symfonhso apolyta mazi soy!!!! (den xanagine ayto) Anyway, ας γυρισουμε στο 360... Na gyrisoyme, tis dikes soy entyposeis den mas tis eipes apo ta kainoyrgia pragmata poy eidame.
digitalsoul Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Slay........................................ 57 kai shmera!!!!!!!!!!!!! ante gia
Stormwatch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 "Paroti ta specs toy RSX den einai akoma gnosta" Ο κοσμος το χει τουμπανο, και συ κρυφο καμαρι.Αν ειχε κατι πιο εντυπωσιακο η Sony θα το ειχε ηδη ανακοινωσει.Με τον Cell μας τα εκανε τσουρεκια.... "Na gyrisoyme, tis dikes soy entyposeis den mas tis eipes apo ta kainoyrgia pragmata poy eidame." Δεν μπορω - δεν μπορω - να περιμενω...
Slay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδια' date=' ας μην το συνεχισουμε εδω...Σε καποιο αλλο thread ευχαριστως.[/quote'] ante na soy kanoyme to xathri, pare kai ena doraki, gameplay video apo ghost recon 3 http://rapidshare.de/files/5906969/ghostrecon3_100505_1_wmvhighwide.wmv.html basika tha proteina sthn M$ na stamathsei na deixnei videos, alla pos na to kanoyme 57 meinane eipame etsi?
panther_512 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Είδα και εγώ το βιντεάκι του Elder Scrolls Oblivion. Έπαθα τη πλάκα μου! Μου φαίνεται θα αγοράσω το XBOX360 μόνο και μονο για αυτό το παιχνίδι (από το να αγοράζω καινούργιο υπολογιστή). Στο προηγούμενο της σειράς, το Morrowind είχα κυριολεκτικά λιώσει στον υπολογιστή.
Stormwatch Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 "basika tha proteina sthn M$ na stamathsei na deixnei videos" Εχεις αγχωθει πολυ.Ηρεμησε...
privateer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ta offtopic posts diagrafhkan Elpizw na mhn xreiastei na xanaginei kati tetoio :roll:
epote Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Αν ειχε κατι πιο εντυπωσιακο η Sony θα το ειχε ηδη ανακοινωσει. οχι απαραιτητα, καθοτι το ps2 πουλαει ακομα και η sony δεν ειναι διατεθημενη να το "καψει" οπως η ms το xbox
Slay Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 "basika tha proteina sthn M$ na stamathsei na deixnei videos" Εχεις αγχωθει πολυ.Ηρεμησε... The biggest question for anyone who's followed Ghost Recon: Advance Warfighter since its unveiling on Xbox 360 is: Does the actual game look anywhere near as good as the mindblowing trailer Ubisoft showed just before E3 this year? Well, disappointingly, no -- the next-gen dream is over, my friends. http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3144362&did=1
GordonFreeman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 X05: Perfect Dark Zero: Hands-On Joanna is looking very good Perfect Dark Zero was looking very impressive from what we got to play Μετά τα θετικά σχόλια του 1up , και το IGN δοκίμασε σήμερα το παιχνίδι τόσο το single mode όσο και το multiplayer και ta σχόλια είναι εξίσου θετικά. Μία ανάλυση όλων των στοιχείων που τράβηξαν το ενδιαφέρον τους. http://xbox360.ign.com/articles/655/655871p1.html
GordonFreeman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν panther512 το έψαξα το θέμα και έχεις δίκιο. Τα screenshots όχι απλά δείχνουν ίδια αλλά είναι σαν να είναι παρμένα από το ίδιο μηχάνημα. Οι ίδιοι από ότι διάβασα σε κάποια forums αποφεύγουν να δηλώσουν αν η έκδοση στο xbox360 θα είναι ανώτερη. Προφανώς γιατί και οι δύο είναι ίδιες. Από ότι λένε και στην παρουσίαση το δουλεύουνε για 3 χρονιά το παιχνίδι , αλλά σε εμένα φαίνεται σαν να είναι μεταφορά του pc στο xbox360. Για το αντίστοιχο call of duty 2 που παλι δουλευόταν και για τις δύο κονσόλες οι devlps είχαν ξεκαθαρίσει ότι θα έχει κάποια ανώτερα χαρακτηριστικά η έκδοση για PC. Δηλαδή 60 f/s αντί για τα 30 του pc , ελαφρά πιο λεπτομερή textures και λίγο καλύτερο draw-distances. Αντίθετα ετούτοι δεν λένε τίποτα... Μάλον ενώ στο cod2 είχαν σαν πρωτεραιότητα το 360 εδώ το φτιάξανε πρώτα από όλα για το pc. Πάντως όταν γίνουν τα πρώτα crash-tests νομίζω ότι οι εκπρόσωποι των περιοδικών δεν θα αντέξουν και θα τις κάνουν τις συγρίσεις
papatrexas! Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδια κατεβασα ενα video απο το ign που μπορεις να το κατεβασεις μονο αν εισαι insider.Moλις το ειδα ξενερωσα πολυ ασχημα!Θυμαστε οταν κυκλοφορισε το Halo2 και πριν γινει το απαραιτητο update τα γραφικα 'χτιζονταν' εκεινη την στιγμη;Το ιδιο ακριβως πραγμα συμβαινει και εδω στα κτηρια την ωρα που τρεχει.Υποτιθεται οτι αυτο δεν επρεπε να συμβαινει σε μια next gen κονσολα και ειδικα σε ενα παιχνιδι που θα κυκλοφορισει με το λανσαρισμα της.Τι το βγαζουν το συγκεκριμενο video στην δημοσιοτητα αφου αυτο το προβλημα κανει μπαμ; Για να διαπυστωσετε μονοι σας οσοι ειναι insiders:http://media.xbox360.ign.com/media/741/741362/vids_1.html
Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 the next-gen dream is over, my friends.[\quote] χα χα χα δηλαδή πως να χαρακτηρίσω μια τέτοια δήλωση;Εντάξει έχει καταντήσει αστείο...
Pytzamarama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 http://www.gamersreports.com/index.php?action=media&sid=3779&type=stories&videos=1 2:01 "The Xbox 360 is the first console that I ever worked with that actually has development tools that are better for games than what we got on the PC". -- John Carmak
Pytzamarama Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 opoios eide to videaki kai parakolouthei tis ekselikseis tha exei katalavei oti (distixws) to OpenGL pethainei me ta Windows Vista. Den itan tixaia i epilogi tis MS na paei se DX kai na anaptiksei to XNA. Oi platformes pou tha parameinoun sto openGL tha einai poli pio kostovores stin anaptiksi titlwn mias kai to XBOX360/PC tha exoun koina dev tools kai tha mporoun etsi na exoun sxedon paralili anaptiksi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.