Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PERFECT DARK ZERO CRASH TEST.

Οι δημοσιογράφοι του 1UP ξεσκόνησαν για τα καλά τόσο το single player όσο και το coop του παιχνιδιού και τα συμπεράσματά τους είναι θετικά.

Προσωπικά (από όσα έχω διαβάσει και δει μέχρι σήμερα ) πιστεύω ότι το παιχνίδι πέρα από τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά φαίνεται να έχει ένα από τα μεγαλύτερα replaybility που έχουμε δει σε shooter. Οι πίστες είναι τεράστιες και η ελευθερία που έχει κάποιος να κινηθεί είναι καθολική.

Ακόμα και εάν παίξεις ένα map 20 φορές μπορείς να ακολουθήσεις 20 διαφορετικές διαδρομές και εάν αυτό το συνδιάσεις με ένα καλό συνεταίρο στο coop πραγματικά οι δυνατότητες του gameplay θα είναι ανεξάντλητες σε τακτικές.

First the good news: Rare's big-budget shooter Perfect Dark Zero is all set to debut alongside the Xbox 360 on day one of its launch, November 22. Then, the even better news: We finally got our hands on Zero for some single-player and co-op game time, and it's looking good -- both literally and figuratively.

So yeah, as you can probably tell, we're excited for PDZ. We knew it would have a robust multiplayer game, but coupled with a single player experience this ambitious Rare has a potential launch-day must-buy on their hands. Anyway, don't take our word for it -- download the video we captured from the show floor and see for yourself.

Αλλά το άρθρο τους λέει πολύ περισσότερα για την εμπειρία που είχαν από το παιχνίδι καλύτερα να το διαβάσετε μόνοι σας.

http://www.1up.com/do/previewPage?cId=3144354&did=1

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νεα Screens απο Oblivion

http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1041/The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion/p1

The Elder Scrolls IV:Oblivion Hands On

http://xbox360.ign.com/articles/655/655880p1.html

"Overall the game was so far everything we hoped it could be. The environment was incredibly detailed, the voices were great, graphics smooth and believable, and the game felt much smoother and easier to control. This is one title we absolutely cannot wait to get more hands on time with. In the meantime, keep checking IGN for new media and information."

Δημοσ.
otan eida to too human nomiza pos o privateer enoouse pos ta grafika eine poly alithina :D arketa kalo video, mesa sto game omos pos eine? eine kalo i eine perfect dark zero? :D :D

E gameplay isos na einai noris akoma, ontos to video poly kalo, an kai moy bromaei na einai pre-rendered sta 60fps me to engine toy paixnidioy, giati den mporo na exhghso allios to gegonos oti to Gears of war poy einai me to idio engine , kai malista apo thn etairia poy to ftiaxnei, na einai sta 30fps maximum (mallon ta 30fps tha einai to standard toy 360) kai ayto na phgainei karasmoythata sta 60, sto idio mhxanhma.

Katebazo kai merika akoma videakia, kai tha grapso apopsh argotera.

P.S. Exo kai pali amesh eidopoihsh.

Δημοσ.

PGR3 Hands-On

http://xbox360.ign.com/articles/655/655920p1.html

"In short, Project Gotham Racing 3 is a better looking game than its predecessor, but not just by 0.5 times; It's by five or six times. Aside from the team's dedication to polished, realistic roads, cars, and a sense of speed, the game offers gamers a newly implemented physics system with slightly weightier cars and more variations of drivable cars, too. The best part about PGR3, however, is not measured in the 80,000 polygons for each car, or the 30,000 people who can watch a spectator mode, it's how the game drives, feels, and rests in your racing-driving heart. Do you want to play this game? Do you wake up committed to earning more kudos or dream at night of beating your friends online? After 30 minutes of hands-on time, I can say Bizarre is ready to make you dream at night like never before"

Δημοσ.

DOA4 Hands-On

http://xbox360.ign.com/articles/655/655866p1.html

"In all seriousness, Dead or Alive 4 plays very much like Dead Or Alive Ultimate, but it's about 10 times prettier. The game runs at a blazing 60 fps, and the characters all move with incredibly agility, animations, and instant reactions. The lighting is especially gorgeous. In the open street level, skyscrapers, trains, the blinding lens flare sunlight, reflections off glass, and so many other things showed how illuminated and brilliant looking the game is."

Δημοσ.

Θυμάστε που σας έλεγα ότι τα γραφικά που μας δείχνουν οι καινούργιες κονσόλες, που υποτίθεται είναι next-gen, θα τα δούμε πολύ σύντομα στους υπολογιστές?

Μου φαίνεται θα τα δούμε πολύ πιό γρήγορα από ότι φανταζόμουν.

Ρίξτε μιά ματιά στα Παιχνίδια->Elder Scrolls III ( Oblivion). Για δείτε τις screenshots που είναι ΟΛΕΣ in-game.

Αυτό το παιχνίδι βγαίνει τώρα. Φανταστείτε σε κάνα 6-μηνο τί θα βγαίνει για PC.

Γι'αυτό σας λέω, αφήστε τα γραφικά λίγο στην άκρη να δούμε πιό σφαιρικά τους τίτλους που θα μας προσφέρουν οι κονσόλες. Γιατί τα γραφικά τους τελικά δεν τα βλέπω να είναι και τόσο next-gen.

Δημοσ.

απευθείας links για 2 βιντεάκια από το PD0 η εικόνα είναι καθαρότερη από το χθεσινό του xboxbyde.

Είναι και αυτά co-op από το Hong-Kong αλλά με διαφορετικό τρόπο.

http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2564/Perfect-Dark-Zero-X05-Gameplay-1/

http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2565/Perfect-Dark-Zero-X05-Gameplay-2/

Δημοσ.
Θυμάστε που σας έλεγα ότι τα γραφικά που μας δείχνουν οι καινούργιες κονσόλες' date=' που υποτίθεται είναι next-gen, θα τα δούμε πολύ σύντομα στους υπολογιστές?

Μου φαίνεται θα τα δούμε πολύ πιό γρήγορα από ότι φανταζόμουν.

Ρίξτε μιά ματιά στα Παιχνίδια->Elder Scrolls III ( Oblivion). Για δείτε τις screenshots που είναι ΟΛΕΣ in-game.

Αυτό το παιχνίδι βγαίνει τώρα. Φανταστείτε σε κάνα 6-μηνο τί θα βγαίνει για PC.

Γι'αυτό σας λέω, αφήστε τα γραφικά λίγο στην άκρη να δούμε πιό σφαιρικά τους τίτλους που θα μας προσφέρουν οι κονσόλες. Γιατί τα γραφικά τους τελικά δεν τα βλέπω να είναι και τόσο next-gen.[/quote']

Panther ναι τα γραφικά του oblivion στο pc είναι πολύ καλά , αλλά στο xbox360 είναι εμφανώς ανώτερα.

Αν θέλεις να τσεκάρεις μόνος σου κατέβασε το 20λεπτο βιντεάκι gameplay από εδώ: http://xboxyde.com/leech_1719_en.html

To frame rate και τα animations είναι ακόμη χαμηλά στο στάδιο που βρίσκεται το παιχνίδι.

Πάντως ακόμα και έτσι όπως είναι στο pc , για να το παίξω χρειάζομαι 1650 ευρώ αναβάθμιση :grin:

Δημοσ.

Gordon, συμφωνώ μαζί σου.

Άλλο ήθελα να τονίσω.

Ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι βλέπουμε στους υπολογιστές ήδη να βγαίνουν παιχνίδια όπως το προαναφερόμενο, με γραφικά που πλησιάζουν αυτά των καινούργιων κονσολών.

Τί σημαίνει αυτό? Ότι του χρόνου τέτοιο καιρό τα γραφικά των παιχνιδιών στο PC θα είναι έτη φωτός πιό μπροστά.

Με λίγα λόγια, θέλω να πώ ότι στις κονσόλες τα γραφικά δεν είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας κάνει να τις προσέξουμε. Τα γραφικά τους θα μας εκπλήξουν μόνο το πρώτο καιρό, μετά θα γίνουν σιγά σιγά ξεπερασμένα.

Και αυτό εννοείται, διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε μια κονσόλα των 300 και 400 Ευρώ με έναν υπολογιστή των 2000.

Ακριβώς και για αυτό το λόγο θέλω να αγοράσω μιά από τις καινούργιες κονσόλες. Γιατί βαρέθηκα τις συνεχόμενα αυξανόμενες απαιτήσεις των παιχνιδιών για PC.

Αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δώ την ποικιλία και την ποιότητα των τίτλων τους και κυρίως το gameplay.

Και αν καταφέρει η M$ να βγάλει παιχνίδια του βελινεκούς και της ποικιλίας των PC, τότε ίσως να αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να το αγοράσω.

Δημοσ.

Από τις screenshots που είδα στο ακόλουθο site:

Τα γραφικά μου φάνηκαν πανομοιότυπα μεταξύ PC και XBOX360.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε διαφορά εγώ δεν την βλέπω.

Τελικά πείθομαι όλο και περισσότερο ότι τα γραφικά των νέων κονσολών δεν είναι και τόσο next-gen.

Πάντως το ότι το παιχνίδι κυκλοφορεί καί για XBOX360 είναι πολύ καλό.

Δημοσ.
Από τις screenshots που είδα στο ακόλουθο site:

Τα γραφικά μου φάνηκαν πανομοιότυπα μεταξύ PC και XBOX360.

To idio tha elega kai gia to COD2, tipota syntaraktiko poy den yparxei hdh se PC, gia to PGR3, kala grafika, oraia periballonta kai ta loipa, alla kai pali ta zoa moy arga, gia to God of War, epishs poly kala grafika (kalytero apo to COD2) alla pasxei akoma apo framerate, kai exei kai to problhma poy eixes pei gia to NBA 2k6, dhladh tis ekfraseis sta prosopa, eilikrina moy fanhke poly gelio na pyrobolaei o allos mia ora me sto stoma orthanoixto :grin: , ti alllo eida ti allo eida? a nai Kameo, ta grafika omorfa alla kai pali tipota to syntaraktiko, apo framerate paei kala, apo fantasia epishs kalo to ekopsa, kai basika ap'osa exo dei mexri tora sto 360 moy fenetai makran to poio endiaferon san gameplay, kai telos DOA4, omorfa backrounds, kala fps, alla toso ta montela, oso kai h allhlepidrash toys (xtypas ton antipalo kai den allazei to paramikro epano toy) einai sthn kalyterh ton periptoseon metria, kai gia to PDZ ti na po, tha mporoyse xalara na ebgaine sto Xbox1.

Δημοσ.

"Ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι βλέπουμε στους υπολογιστές ήδη να βγαίνουν παιχνίδια όπως το προαναφερόμενο, με γραφικά που πλησιάζουν αυτά των καινούργιων κονσολών."

Δεν διαφωνει κανενας οτι με τον ρυθμο που κυκλοφορουν τα καινουρια τσιπακια γραφικων ,καποια στιγμη ,οχι πολυ μακρια, τα PC θα ειναι σε θεση να προσφερουν ανωτερο οπτικο αποτελεσμα.Ας μην ξεχναμε οτι το RSX ,το τσιπακι γραφικων του PS3 ,θα ειναι μια λιγο υψηλοτερα χρονισμενη εκδοση του τελευταιου τσιπ της Nvidia που κυκλοφορει εδω και δυο μηνες στην αγορα (GF7800)...

Για μενα, το θεμα ειναι τι θα εχεις να παιξεις στα PC σε δυο χρονια.Εχω εγκαταλειψει το

pc gaming περιπου την εποχη που εκλεισε η 3dfx.Παρολα αυτα εχω την εντυπωση οτι εξασθενει συνεχως.Θυμαμαι πριν 5-6 χρονια που μου ερχονταν με το τσουβαλι τα παιχνιδια καθε εβδομαδα.Τωρα η ποσοτητα εχει μειωθει κατα πολυ μεγαλο βαθμο.Δεν ειμαι φυσικα αναγκαστικα υπερ της ποσοτητας (ετσι κι αλλιως λιγα ειναι τα παιχνιδια με τα οποια θα ασχοληθεις πραγματικα) αλλα αυτο δειχνει οτι οι εταιρειες απομακρυνονται σιγα σιγα απο των χωρο των PC.

Επαναλαμβανω οτι εχω χασει πολλα επεισοδια στα PC (τα τελευταια 2 χρονια ασχοληθηκα μονο με το HL2), αλλα αυτη η εντυπωση μου εχει δημιουργηθει.

Anyway, ας γυρισουμε στο 360...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...