Slay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 "Na se rothso kati' date=' mias kai exeis avatar to logo ths sega tha xereis, o Peter Moore ths M$ einai o idios Peter Moore poy htan ypeythynos kai gia to Dreamcast?" Θελεις να πεις οτι ο Moore ηταν ο υπαιτιος της αποτυχιας του DC;[/quote'] Bgale oti symperasma theleis, ta gegonota milan apo mona toys, o marketing manager mias konsolas poy apetyxe, exei analabei tora to marketing toy 360, kai h M$ mono tis entyposeis den exei klepsei me thn mexri tora poreia toy 360, epishs opos eides apo to link poy edosa einai kai o ypeyuynos gia to fiasko toy MTV show, ti na soy po, ego den tha eniotha kai poly aneta ;-) Diabase kai ayto, http://www.eidolons-inn.net/segabase/index-segadchistory2.html tha to breis poly endiaferon.
ababapanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 re slay mas eheis kourasei.... den pas alou na pexeis? prospathw se auto to topic na vrw plirofories gia to 360 kai to miso ine gemato me tis antidikies sou me tous ipolipous... ELEOS! YG1: egw tha parw kai tis 2 konsoles.... etsi kialios ,opos ekana mehri twra pou ehw kai tis 3 .... kai san antikimenikos hristis kai twn 3wn lew pos to xbox me diaskedase kai me kratise konta tou kai idietera me to XBOX LIVE oso kamia ali apo tis ales 2 konsoles... kai tin theorw tin kaliteri tis perasmenis genias. YG2: kai to oti mia konsola ehei perisoteres poliseis den simenei aparetita oti ine kai i kaliteri...opos koftese sineheia na vasizese stis poliseis tou kathe mihanimatos gia na vgazeis simperasmata. den katalava diladi kai i HYNDAI ehei perisoteres poliseis apo tin mercedes ti simenei oti ehei kalitera autokinita?
Wolfidis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 GordonFreeman Έχεις δίκιο ότι χάνονται τα previews εδώ περισσότερο εξαιτίας του FanSpaming που γίνεται με αμέτρητα μυνηματάκια να γράφουν πόσο σούπερ γουάου είναι η μία κονσόλα και πως θα πατήσει την άλλη κάτω (η οποία παρεπιμπτώντος δεν αξίζει τίποτα).Πάντως να μετακινήσω αυτά που ήδη έχω γράψει το βλέπω λίγο χλωμό. Απλά άμα γράψω κάτι καινούργιο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου και θα το γράψω σε ξεχωριστό post. Ρε συ αυτά τα παιχνίδια σηκώνουν πολύ σχολιασμό... φτιάξε 2 καινούργια πόστ να μην πάει χαμένος ο κόπος σου. GordonFreeman Για να λες ότι δεν ξέρεις πόσο καλύτερα γραφικά θα έχει το CoD2 σημαίνει πως δεν έχεις δει το βίντεο που λίνκαρα.Εαν έχεις adsl αξίζει να το κατεβάσεις. (Συνήθως τόσο μεγάλα αρχεία τα αφήνω να κατεβαίνουν όταν φεύγω για κάποια δουλειά ή το βράδυ με την επιλογή να σβήσει μόνος του ο υπολογιστής μετά από 2-3 ώρες). Εγώ το είδα και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Αν και νομίζω ότι στο χαμηλότερης ανάλυσης δεν θα φαίνεται τόσο καλά όσο στο clip 1024Χ768. Γενικά στα γραφικά και στον ήχο η διαφορά είναι η ημέρα με την νύχτα. Τώρα στο gameplay (και για εμένα αυτό ήταν το πιο δυνατό στοιχείο του) νομίζω ότι θα βελτιωθεί κάπως , κυρίως λόγο των γραφικών αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει μεγάλες αλλαγές. Περισσότερο το βλέπω να έχει τις διαφορές που είχε το Counter strike 1.6 με το source. Τα γραφικά είναι όντος πολύ καλά, (ωστόσο δεν με χαλάνε καθόλου αυτά που έχει το 1) αλλά κυρίως αυτό που έλειπε από τον CoD ήταν η αίσθηση μιας κάποιας φυσικής συμπεριφοράς των αντικειμένων, παικτών κτλ, που όπως φαίνεται στο 2 υπάρχει και με το παραπάνω... GordonFreeman Για το battlefield 2 έχω ακούσει πολλά καλά λόγια.... Αυτό που φτιάξανε στο B2 δεν έχει προηγούμενο. Το πως αλληλοσυνεργάζονται οι διάφορες ομάδες αλλά και το πως μπορείς να ενημερώσεις την παράταξη σου για διάφορους εχθρούς, την ακριβή τους θέση στον χάρτη, με το πάτημα ενός πλήκτρου και πολλά άλλα!!!!! - ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ . Είναι πολλές οι καινοτομίες του!!! Στο CoD από ότι είδα στο βιντεάκι (εχω δει κάνα δυο βιντεακια ακόμα) δεν είδα κάτι που δεν εχω ξαναδει όσον αφορά το Gameplay απο το πρώτο.... δεν είδα δηλαδή κατι τόσο διαφορετικό όπως την απίστευτη διαφορά που έκανε το B2 σε σχέση με τα προηγούμενα της σειράς... (Το B2 αν βαρύ και ασήκωτο αν μπορεί να στο σηκώσει το Pc σου, έστω και με Low τα settings, δες το οπωσδήποτε... κατέβασε demo..... δεν υπάρχει τίποτα που να το πλησιάζει.... )
epote Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Θελεις να πεις οτι ο Moore ηταν ο υπαιτιος της αποτυχιας του DC; οχι, η σονυ ηταν υπευθυνη που εκανε πλυση εγγεφαλου στους ανρωπους και τους επεισε με μεσα φαυλα και ομιχλωδη να αγορασουν 80.000.000 ps2. το οτι προσεφερε καλυτερα παιχνιδια ηταν τελειως ασχετο. το DC απετυχε ως γνωστον λογο των υπογηηνων (τα στελεχη της sony) μα καλα, λιακοπουλο δεν βλεπεις? YG2: kai to oti mia konsola ehei perisoteres poliseis den simenei aparetita oti ine kai i kaliteri...opos koftese sineheia na vasizese stis poliseis tou kathe mihanimatos gia na vgazeis simperasmata. den katalava diladi kai i HYNDAI ehei perisoteres poliseis apo tin mercedes ti simenei oti ehei kalitera autokinita? σοβαρα τωρα, πραγματικα το πιστευεις αυτο που λες? Οχι οχι, να το θεσω ως εξις, μεσα στο μυαλο σου αυτο που λες ειναι σωστη αναλογια? κατσε να σε βοηθησω λιγο 1)αν οι mercedes κοστιζαν οσο τα hundai, ποια θα πουλουσαν περισοτερο? 2)το γεγονος οτι το Ps2 ειναι ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ απο το xbox παραυτα εχει πουλησει τετραπλασια (δηλαδη σαν η μερσεντες να πουλουσε τα τετραπλασια μοντελα απο την χιουνται) σου λεει κατι? 3)το οτι πρακτικα ολος ο δυτικος κοσμος και ακομα περισοτερο οι γιαπονεζοι μπορουν να δωσουν 300 ευρω χωρις να το σκεφτουν υπερβολικα, ενω ελαχιστοι ανθρωποι μπορουν να δωσουν 30.000 ευρω δεν σε κανει να αναθεωρεις την αναλογια σου? για το ονομα του θεου, αν ειναι να πητε κατι, σκεφτητε το δυο φορες πρωτα. YG1: egw tha parw kai tis 2 konsoles.... etsi kialios ,opos ekana mehri twra pou ehw kai tis 3 .... kai san antikimenikos hristis kai twn 3wn lew pos to xbox me diaskedase kai me kratise konta tou kai idietera me to XBOX LIVE oso kamia ali apo tis ales 2 konsoles...kai tin theorw tin kaliteri tis perasmenis genias. περι ορεξεος κολοκυθοπιτα, εγω εχω xbox και ps2 στο xbox δεν εχω παιξει κανενα παιχνιδι ενω στο ps2 παιζω τωρα GT4. και το gamecube ειχε φανταστικα παιχνιδια....τα pc ports του xbox δεν με ενθουσιασας, και ειχα την ατυχια (η την τυχη) να παρω xbox αφου ειχε βγει το halo για pc
Merlin_o_magos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Όπως και να το κάνουμε το playstation είναι μια συνήθεια...Ίσως σαυτό να οφείλονται οι πολλές πωλήσεις...Η λέξη κονσόλα στα λεξικά απο δίπλα τις έχει την λέξει playstation....δεν έχει σίγουρα την λέξει xbox,sega dreamcast.Είναι κάτι σαν την φάση Intel,Amd. Παραπλήσιες οι τιμές ,πολλαπλάσιες οι πωλήσεις των intel cpu παρόλη την ανωτερότητα της AMD.Όλα αυτά που ανέφερα φυσικά ίσως να είναι ένας λόγος για αυτά που συμβαίνουν....ϊσως να είναι και μπούρδες... Κατέβασα πάντως το video το μεγάλο του Cod..Δεν θα έλεγα οτι με ενθουσίασε...Τα γραφικά μου φάνηκαν απλά ωραία...
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 "Bgale oti symperasma theleis, ta gegonota milan apo mona toys, o marketing manager mias konsolas poy apetyxe, exei analabei tora to marketing toy 360, kai h M$ mono tis entyposeis den exei klepsei me thn mexri tora poreia toy 360, epishs opos eides apo to link poy edosa einai kai o ypeyuynos gia to fiasko toy MTV show, ti na soy po, ego den tha eniotha kai poly aneta Diabase kai ayto, http://www.eidolons-inn.net/segabas...dchistory2.html tha to breis poly endiaferon." "οχι, η σονυ ηταν υπευθυνη που εκανε πλυση εγγεφαλου στους ανρωπους και τους επεισε με μεσα φαυλα και ομιχλωδη να αγορασουν 80.000.000 ps2. το οτι προσεφερε καλυτερα παιχνιδια ηταν τελειως ασχετο. το DC απετυχε ως γνωστον λογο των υπογηηνων (τα στελεχη της sony) μα καλα, λιακοπουλο δεν βλεπεις?" Δηλαδη το συμπερασμα σας ειναι οτι αν ηταν καποιος αλλος στη θεση του Moore το DC θα επιτυγχανε... Καλο το link σου, αλλα το συγκεκριμενο το εχω διαβασει εδω και χρονια και θα σου προτεινα να διαβασεις ολοκληρο το αφιερωμα (http://www.eidolons-inn.net/segabase/ κοιτα δεξια) ,τουλαχιστον απο το κεφαλαιο μετα το Genesis.Εκει θα δεις οτι η Sega κυκλοφορωντας τα διαφορα upgrades για το Genesis (χωρις υποστηριξη απο αντιστοιχο software) και το "δυσκολο" Saturn (στο οποιο δεν κυκλοφορησε ποτε "καθαρο" Sonic !!),εκανε το κοινο να μην εμπιστευεται πλεον τη Sega. To DC ηταν φοβερο μηχανημα ,με το καλυτερο launch και την καλυτερη αναλογια παιχνιδιων/σαβουρες σε σχεση με ολες τις υπολοιπες κονσολες της γενιας της. Φυσικα βοηθησε και η Sony με τα φοβερα realtime (λεμε τωρα - καποια ομοιοτητα με τωρα ισως;...θα δειξει) videos και το hype της για Jurassic Park και πυραυλους απο το Αφγανισταν... Το DC ηταν ενα κορυφαιο μηχανημα, το οποιο ηταν δυστυχως καταδικασμενο σε αποτυχια εξ αρχης. Προτεινω απο το να σπαταλατε ολοκληρο τον online χρονο σας ψαχνοντας για κανα ασχημο review ή screenshot του 360, να αφιερωσετε ενα μικρο κομματι διασταυρωνοντας γεγονοτα πριν κανετε τοσο εξυπνες αναλυσεις...
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 "Παραπλήσιες οι τιμές ,πολλαπλάσιες οι πωλήσεις των intel cpu παρόλη την ανωτερότητα της AMD" Πολυ επιτυχημενο το παραδειγμα σου Merlin...
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 6 νεα screens απο Gears of War http://screenshots.teamxbox.com/gallery/1167/Gears-of-War/p1
epote Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 "Παραπλήσιες οι τιμές ,πολλαπλάσιες οι πωλήσεις των intel cpu παρόλη την ανωτερότητα της AMD" 1)παραδοση (κατι που ισχυει με το ps2 προφανως 2)το οτι η AMD ειναι καλυτερη ειναι debatable, το γεογονος οτι η dell δεν προτιμα την ΑΜD κατι λεει, οχι αναφορικα με την ποιοτητα του πρωιοντος της, (τωρα οι αμδ ειναι σαφως καλυτεροι) αλλα αναφωρικα με την αξιοπιστια της σε ενα περιβαλον buisness, ως γνωνστων η amd κανει τη μια marketing μαλακια μετα την αλλη 3)οι επεξεργαστες δεν ειναι stand alone κατασκευασματα, χρειαζονται και αλλα πραγματα λειτουργικο πχ και η ms δειχνει σαφη προτιμηση στην ιντελ, η εδειχνε τεσπα. 4)καλυτερο μαρκετινγκ, ναι καλυτερο μαρκετινγκ συμβαινει καμια φορα και αυτο... Δηλαδη το συμπερασμα σας ειναι οτι αν ηταν καποιος αλλος στη θεση του Moore το DC θα επιτυγχανε... οχι, αυτο ειναι δικη σου αυθαιρεσια, το συμπερασμα μου ειναι οτι ειχε και αυτος οπως και ολη η σεγκα μεριδιο ευθηνης για το DC και οτι το hype της σονυ δεν ειχε ιδιαιτερη επιπτοση, για τον ιδιο λογο που δεν ειχε επι του DC. btw εχεις δει τα demo του ps2? το 90% των παιχνιδιων για ps2 τωρα ειναι καλυτερα. κατι λεει αυτο ρεαλιστικα αυτο που πιθανολογω να συμβει ειναι μια κατασταση "mega drive - snes" με το ps3 να βρισκεται λιγο μπροστα, μπορει να κανω και λαθος ομως, θα δουμε, εδω θα ειμαστε και σε μερικους μηνες να τα λεμε...
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 "οχι, αυτο ειναι δικη σου αυθαιρεσια, το συμπερασμα μου ειναι οτι ειχε και αυτος οπως και ολη η σεγκα μεριδιο ευθηνης για το DC και οτι το hype της σονυ δεν ειχε ιδιαιτερη επιπτοση, για τον ιδιο λογο που δεν ειχε επι του DC." H ερωτηση μου, την οποια παραθεσες και πριν, ηταν συγκεκριμενη. Αν ο Moore ευθυνεται για την αποτυχια του DC. Ας απαντουσες χωρις Λιακοπουλους και εξυπναδες, ωστε να μην αφηνες περιθωριο σε δικες μου "αυθαιρεσιες"...
ababapanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 entaxi vre epote , an den saresei to paradigma mou me tin mercedes kai tin hyndai, thes na to kanoume pegeout kai hyndai? min kolas eki? egw to ipa aplos gia na pw oti den simenei oti perisoteres poliseis simenei aparetita kai kalitero mihanima!
Stormwatch Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 "1)παραδοση (κατι που ισχυει με το ps2 προφανως 2)το οτι η AMD ειναι καλυτερη ειναι debatable, το γεογονος οτι η dell δεν προτιμα την ΑΜD κατι λεει, οχι αναφορικα με την ποιοτητα του πρωιοντος της, (τωρα οι αμδ ειναι σαφως καλυτεροι) αλλα αναφωρικα με την αξιοπιστια της σε ενα περιβαλον buisness, ως γνωνστων η amd κανει τη μια marketing μαλακια μετα την αλλη 3)οι επεξεργαστες δεν ειναι stand alone κατασκευασματα, χρειαζονται και αλλα πραγματα λειτουργικο πχ και η ms δειχνει σαφη προτιμηση στην ιντελ, η εδειχνε τεσπα. 4)καλυτερο μαρκετινγκ, ναι καλυτερο μαρκετινγκ συμβαινει καμια φορα και αυτο..." Αναφερεις δυο φορες το θεμα marketing και μια φορα την παραδοση στα τεσσερα σημεια στα οποια στεκεσαι... Τελικα, προσπαθεις να αμφισβητησεις ή να επιβεβαιωσεις το επιχειρημα του Merlin; Μαλλον το δευτερο καταφερες...
clairvoyant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Χμμμ δεν γνωρίζω αν η Sony θα λειτουργήσει απέναντι στη Microsoft όπως η Intel απέναντι στην AMD. Αν γνωρίζετε κάτι πείτε το, διαφορετικά οι παραλληλισμοί αυτοί είναι ατυχείς: ο λόγος που η Dell δεν χρησιμοποιεί AMD επεξεργαστές, όπως και άλλες εταιρίες (που χρησιμοποιούν αλλά σε πολύ μικρή κλίμακα), είναι ίδιος με το λόγο που η MS προτιμά Intel και ίδιος με το λόγο που AMD και Intel βρίσκονται στα δικαστήρια: Η Intel χρησιμοποιεί αντιμονοπωλιακές τακτικές και απειλές για να κρατήσει το μερίδιο της στην αγορά. (Αυτό έχει αποδειχθεί δικαστικά, τουλάχιστον στην Ιαπωνία - Στην Ευρώπη ακόμη διεξάγονται έρευνες...). Τέλος πάντων, ας μη βγούμε off topic. Τι κάθεστε και σκάτε... 2 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το Xbox360, οπότε θα δούμε από 1ο χέρι κατά πόσο αξίζει και τι θα έχει να συναγωνιστεί το PS3.
epote Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 H ερωτηση μου, την οποια παραθεσες και πριν, ηταν συγκεκριμενη. Αν ο Moore ευθυνεται για την αποτυχια του DC.Ας απαντουσες χωρις Λιακοπουλους και εξυπναδες, ωστε να μην αφηνες περιθωριο σε δικες μου "αυθαιρεσιες"... οκ θα το ξερω, απο την επομενη φορα να μιλαω ετσι ωστε να σε κατευθηνω, μην σκεφτεσε καθολου και κουραζεσαι Αναφερεις δυο φορες το θεμα marketing και μια φορα την παραδοση στα τεσσερα σημεια στα οποια στεκεσαι... Τελικα, προσπαθεις να αμφισβητησεις ή να επιβεβαιωσεις το επιχειρημα του Merlin; Μαλλον το δευτερο καταφερες... τιποτα απο τα δυο, απλα ερμηνευω
BlizardBill Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 re slay mas eheis kourasei.... den pas alou na pexeis?prospathw se auto to topic na vrw plirofories gia to 360 kai to miso ine gemato me tis antidikies sou me tous ipolipous... Ψάχνεις πραγματικά για πληροφορίες' date=' ακούγοντας και τα καλά και τα κακά, ή μόνο για χαζοχαρούμενα διαφημιστικά σχολιάκια εταιριών ? Αν ψάχνεις το πρώτο, καλύτερα να διαβάζεις όσα γράφει ο Slay, και να μην ξαναρχίσεις "αντιδικία" χωρίς λόγω... έχεις δίκιο ότι δεν το χρειαζόμαστε αυτό. kai to oti mia konsola ehei perisoteres poliseis den simenei aparetita oti ine kai i kaliteri... Σημαίνει όμως πως την διάλεξε ο περισσότερος κόσμος, και έσκασε τα λεφτά του για να την αγοράσει. Αυτό αξίζει διερεύνησης... πχ με το Dreamcast , είναι σαφές ότι κάτι πήγε στραβά και στο Marketing για να πατώσει τόσο... δεν το άξιζε η κονσόλα. Και τώρα βλέπω το Xbox360 να ακολουθεί τα βήματα του DC. Mε τον ίδιο άνθρωπο στο Marketing, με επίσης μικρό προβάδισμα στην κυκλοφορία, με φτηνότερο και λίγο χειρότερο μοντέλο από τα ερχόμενα της Sony , και με αρκετά λάθη μέχρι τώρα . Σωστά είπε ο Slay, θα την χρειαστεί πραγματικά την τύχη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.