Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσυ γιατι βγαζεις τη κακια σου πανω σε μια κονσολα που αφορα ενα σεβαστο καταναλωτικο κοινο στην Ελλαδα?

Να μην ξαπλώνεις αγκαλιά με την κονσόλα σου , να μην την θεωρείς επέκταση του μικρού εαυτού σου, να μην κομπλεξάρεσαι και προσβάλεσαι αν πούμε κάτι εναντίων της, και μετά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με αυτά που λέω.

Μέχρι τότε απλά κάνε μου την χάρη και μην το συνεχίζεις, γιατί να φάω Ban εξαιτίας σου είναι ότι πιο γελοίο μπορώ να φανταστώ.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα να κάνω την πρόταση να ανοίξουμε ένα post που να λέει τα αρνητικά του xbox και να μην συζητιούνται εδώ. Είναι γεγονός ότι το thread αυτό αποτελεί πηγή ενημέρωσης για πολλούς επισκέπτες που ούτε καν γράφουν εδώ. Είναι από τα μεγαλύτερα ελληνικά threads για το xbox και είναι κρίμα να το χαλάμε έτσι. Ας βάλετε τα αρνητικά σε ένα ξεχωριστό και ας γίνει εκεί η συζήτηση. Στο κάτω κάτω τα αρνητικά τα είπατε μια φορά. Δεν είναι ανάγκη να καθόμαστε να συζητάμε όλη την ώρα αν ισχύουν ή όχι. Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την άποψή του.

Φιλικά,

Γιάννης

Δημοσ.

Συνεχιζεις να μην απαντας σε ολα τα παραπανω...

Και εχω ξαναπει σε αλλο post,οτι τις εχω ολες τι κονσολες,και καμμια δεν ειναι ουτε επεκταση,ουτε κομπλεξας ειμαι.

Εσυ νομιζεις οτι αυτα που γραφω αποτελουν προσωπικη μου αποψη.Εδω ειναι που κανεις το μεγαλο "λαθος",καθως τα λεγομενα μου ειναι η αποψη του 90% που διαβαζουν το thread αυτο,εκτος του epote και του slay.

Το αλλο μεγαλο σου λαθος ειναι οτι δεν απαντας σε αυτα τα απλα ερωτηματα που εχουμε ολοι εδω μεσα.

Με αυτα που γραφεις δυσχαιρενεις τη θεση σου,και το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει ειναι το ban απο το insomnia....

Κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα πλεον billako....

Δημοσ.
Εγώ θα ήθελα να κάνω την πρόταση να ανοίξουμε ένα post που να λέει τα αρνητικά του xbox και να μην συζητιούνται εδώ. Είναι γεγονός ότι το thread αυτό αποτελεί πηγή ενημέρωσης για πολλούς επισκέπτες που ούτε καν γράφουν εδώ. Είναι από τα μεγαλύτερα ελληνικά threads για το xbox και είναι κρίμα να το χαλάμε έτσι. Ας βάλετε τα αρνητικά σε ένα ξεχωριστό και ας γίνει εκεί η συζήτηση. Στο κάτω κάτω τα αρνητικά τα είπατε μια φορά. Δεν είναι ανάγκη να καθόμαστε να συζητάμε όλη την ώρα αν ισχύουν ή όχι. Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την άποψή του.

Φιλικά' date='

Γιάννης[/quote']

Αν υπάρχουν τόσο πολλοί τελικά που θέλουν ένα topic για να "φτιάχνονται", ας κάνουμε ένα σαν διαφήμιση της κάθε κονσόλας που θα γράφονται μόνο τα χαρούμενα .

Δεν είμαι υπέρ βέβαια, αλλά είναι μια "τίμια" και ξεκάθαρη άποψη για να γίνει το topic όπως "πρέπει".

Και όχι η προσπάθεια να το κάνουν έτσι με το ζόρι και μέσο γελοιοτήτων σαν αυτές που είδαμε και θα βλέπουμε και στο μέλλον από μερικούς.

Δημοσ.

Απο τιμια topic και φορουμ,ασε με να το γνωριζω καλυτερα απο εσενα.

Εχεις πιαστει απο 3 πραγματα και τα ανακυκλωνεις:

1ον.Θερμοκρασια του 360 (γυρω στα 10 ατομα λενε οτι ολα ειναι οκ,δεν εχουν κανενα προβλημα)

2ον.Το PS3 ειναι πολυ καλυτερο απο το Xbox360 βασει των οσων διαβαζεις στο ιντερνετ χωρις να εχει κανενας πιασει τη κονσολα στα χερια του παγκοσμιως,εκτος απο μερικους που οντως την εχουν αλλα δε μιλανε.)

3ον.Προτρεπεις ολο το κοσμο να μην αγορασει τη κονσολα επειδη δεν σου αρεσει ΕΣΕΝΑ,αλλα ΑΡΕΣΕΙ σε 500 ατομα εδω μεσα!

Τελειωνω τα flames εδω,δεν υπαρχει λογος συνεχειας,τα ποστ αυτα ισως σβηστουν,ή θα χαθουν στο χρονο.

Οι εντυπωσεις εχουν πλεον σχηματιστει....

Σε κανενα φορουμ σε ολο το ιντερνετ δεν γινεται τιποτα με το ζορι.Ο καθενας αφομιωνει τις εντυπωσεις του καθενος,και σχηματιζει τη δικη του αποψη.

Οι αποψεις ειναι ολες εναντιον σου,γι αυτο θα ηταν καλυτερο ή να αγορασεις το 360 αν εχεις τα λεφτα για να δεις οτι οντως δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα,ή να μας πεις κατι καινουριο,εμπεριστατομενα και με αποδειξεις!Οχι οτι γραφει ο καθε πικραμενος σε διαφορα φορουμ που πας και βρισκεις!

Δημοσ.

Εχεις πιαστει απο 3 πραγματα και τα ανακυκλωνεις:

1ον.Θερμοκρασια του 360 (γυρω στα 10 ατομα λενε οτι ολα ειναι οκ' date='δεν εχουν κανενα προβλημα)

2ον.Το PS3 ειναι πολυ καλυτερο απο το Xbox360 βασει των οσων διαβαζεις στο ιντερνετ χωρις να εχει κανενας πιασει τη κονσολα στα χερια του παγκοσμιως,εκτος απο μερικους που οντως την εχουν αλλα δε μιλανε.)

3ον.Προτρεπεις ολο το κοσμο να μην αγορασει τη κονσολα επειδη δεν σου αρεσει ΕΣΕΝΑ,αλλα ΑΡΕΣΕΙ σε 500 ατομα εδω μεσα![/quote']

1)Δεν αμφέβαλα ότι τα παιδιά λένε αλήθεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα... εκτός του ότι είναι καταχείμωνο σε όλη την Ευρώπη, έχει βουήξει και ο τόπος από σοβαρά κείμενα που το επιβεβαιώνουν, αλλά όσο βάζω και άλλα τόσο γκαρίζετε .

2)Μέχρι να βγει το ps3 πρέπει να αρκεστούμε σε ότι στοιχεία έχουμε ... όποιος δεν ενδιαφέρετε για αυτά δεν είναι υποχρεωμένος να τους δώσει σημασία.

3)Προτείνω στο κόσμο να μην αγοράσει πάντα με αιτιολογία ... ποτέ επειδή δεν μου αρέσει εμένα.

Οι εντυπωσεις εχουν πλεον σχηματιστει....

Είμαι σίγουρος ότι αυτός ήταν ο σκοπός σου , και κάθε βλακώδους κακοπροαίρετης προσωπικής επίθεσης και δεν μπορώ να κάνω δυστυχώς τίποτα.

Όποιος δεν έχει πολύ μυαλό για χάλασμα πιστεύει τις μπούρδες που λες εναντίων μου, όποιος έχει διαβάζει τι γράφω και κρίνει μόνος του .

Δημοσ.

Bill,πρεπει να καταλαβεις κατι!

Εγω δεν εχω σκοπο να σε μειωσω!Εχω σκοπο να σε κανω να καταλαβεις οτι ολοι μας ξερουμε οτι εισαι fan του PS2 και σιγουρα του PS3 και οτι εχουμε κουραστει με ολα αυτα που γραφεις!

Εχω διαβασει αλλα posts σου σε αλλα thread και ξερω αν εχεις μυαλο ή οχι.Δεν ειναι στοχος μου να σε πω βλακα,ασχετο,κομπλεξικο ή ηλιθιο!Αυτο που θελουν ολοι ειναι να σταματησει αυτος ο ανελεητος πολεμος εναντια στο 360,που σιγουρα αν δεν ειχες τη "ταμπελα" PS2 fan μπορει και να περνουσε απαρατηρητος,κακα τα ψεματα!

Οταν σου ειπα σε αλλο ποστ να ερθεις σπιτι μου να δεις το 360 απο κοντα σε ενα καλο συνολο που σου δινει τη δυνατοτητα να δεις πως πραγματικα παιζει το 360,δεν εκανα πλακα.Η προσκληση ισχυει ακομα!

Ναι,οντως ειναι χειμωνας,οντως θα ζεστενεται παραπανω το 360 το καλοκαιρι,αλλα μη ξεχνας οτι τα κολληματα που τρωει εως τωρα και εχουν δηλωθει απο ορισμενους ναι μεν ειναι απο τη θερμοκρασια,αλλα δε μας λενε πως το εχουν στημενο,αν περνει καλα αερα το μηχανημα,κτλ κτλ κτλ.

Το εχω ξαναπει,οτι το μελλον θα δειξει.

Ετυχε να ειμαι εγω αυτος που σου κυρηξε "πολεμο",θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε.

Δημοσ.
Συνεχιζεις να μην απαντας σε ολα τα παραπανω...

Και εχω ξαναπει σε αλλο post' date='οτι τις εχω ολες τι κονσολες,και καμμια δεν ειναι ουτε επεκταση,ουτε κομπλεξας ειμαι.

Εσυ νομιζεις οτι αυτα που γραφω αποτελουν προσωπικη μου αποψη.Εδω ειναι που κανεις το μεγαλο "λαθος",καθως τα λεγομενα μου ειναι η αποψη του 90% που διαβαζουν το thread αυτο,εκτος του epote και του slay.

Το αλλο μεγαλο σου λαθος ειναι οτι δεν απαντας σε αυτα τα απλα ερωτηματα που εχουμε ολοι εδω μεσα.

Με αυτα που γραφεις δυσχαιρενεις τη θεση σου,και το τελευταιο που θα πρεπε να σε απασχολει ειναι το ban απο το insomnia....

Κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα πλεον billako....[/quote']

re φιλε αστον ο ανθρωπος πλεον καταντησε γραφικος .........γεμιζουμε

σελιδες επι σελιδων ανουσιων post........ολοι πλεον ξερουν τον τροπο

που γραφει........οποιος θελει να ενημερωθει σιγουρα δεν θα δωσει

βαση σε αυτα που γραφει αν διαβασεις ενα post toy ειναι σαν να τα διαβασες

ολα..............

τωρα θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας αν το DOA 4 ειναι region free

και ποτε θα κυκλοφορησει στην ευρωπη ?

Δημοσ.

Εγώ δεν έχω τίποτα με το φίλο BlizardBill, ίσα ίσα που, όπως είχα πει σε προηγούμενο post, χάρη σ'αυτόν και στον Slay χρωστάμε μεγάλο μέρος της ενημέρωσής μας σχετικά με το 360.

Όμως να παρατηρήσω ότι όταν κάποιος μιλάει συνέχεια για τα αρνητικά χαρακτηριστικά μιας κονσόλας (ή γενικά ενός ανθρώπου, αντικειμένου ή ιδεολογίας) και είναι δηλωμένος fan του -όποιου- αντίπαλου δέους, δεν μπορεί να περιμένει να γίνει αρεστός (ή ακόμα και πιστευτός) στους άλλους.

Ακόμα και δίκιο να έχει (που εν μέρει έχει) θα υπάρχει προκατάληψη εναντίον του και θα κατηγορηθεί για έλλειψη αντικειμενικότητας. Δικαιολογημένα αυτά που έγραψε ο Predatorkill λοιπόν.

Επίσης να παρατηρήσω ότι το 360 αυτή τη στιγμή είναι το πρώτο και καλύτερο μηχάνημα. Το αν το PS3 θα είναι ακόμα καλύτερο (πράγμα πολύ πιθανό) θα το δούμε. Εμείς μιλάμε για την παρούσα στιγμή. Η Sony ακολούθησε μια πολιτική (ορθή κατ'εμέ) από την αρχή του σχεδιασμού του PS3, να λέει σε όλα "NAI". Ό,τι και να τους ρώταγαν ότι θα έχει το μηχάνημα, ακόμα κι αν ψήνει καφέ, αυτοί "ΝΑΙ" έλεγαν. Πρώτα να το δούμε όμως και μετά θα συγκρίνουμε (και ενδεχομένως θα τα αγοράσουμε και τα δύο).

Στην προηγούμενη σελίδα ο Predatorkill έθιξε ένα ενδιαφέρον -κατ'εμέ- θέμα. Το ότι :

Αληθεια ρε παιδια,υπαρχει εστω και ενας απο εμας στο Official Xbox360 Topic,που να γραφει εστω και μια κουβεντα στο Official PS3 Topic?

Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, καθώς δεν έχω παρακολουθήσει πάνω από 4-5 σελίδες απ'το εν λόγω -τεράστιο- thread (και σε άσχημο timing, λίγο πριν βγει το 360) αλλά σχεδόν ό,τι διάβασα ήταν:

1. Το πόσο καλύτερο θα είναι το PS3 απ'το 360.

2. Το πόσο μάπα είναι το 360 και τι προβλήματα θα έχει.

3. Το πόσο βλάκες και αποτυχημένοι είναι στη Microsoft.

4. Το πόσο ακόμα καλύτερο σίγουρα θα είναι το PS3 από το 360.

5. Το πόσο βλάκες είναι αυτοί που προτιμούν το XBOX (είτε το 1, είτε το 360)

(αυτό το τελευταίο το υπονοούν εμμέσως πλην σαφώς με τα λεγόμενά

τους, γι'αυτό και θίγομαι προσωπικά και κάνω τόση φασαρία)

(με πρώτο και καλύτερο να σιγοντάρει έναν γνωστό PS fan, όχι το Slay ούτε τον BlizardBill)

Αν μη τι άλλο το θέμα είναι ενδιαφέρον ψυχολογικά...

Δημοσ.

Αν τα παραπάνω που άκουσες για το xbox είχαν κάποια τεκμηρίωση και δεν πρόσβαλαν κανένα προσωπικά, πολύ καλά έκανε αυτός που τα είπε την οποιαδήποτε στιγμή.

Δεν υπάρχει κανένα δεδομένο 100%, ούτε εξασφάλιση ότι δεν κάνει γκάφες η Microsfot, δεν θα είναι μάπα το xbox360, δεν θα είναι καλύτερο το Ps3 κλπ , ούτε λόγος να μην ακούγονται σε ένα topic που δεν έχει δηλωμένο σκοπό να πουλήσει xbox360.

Αυτο που θελουν ολοι ειναι να σταματησει αυτος ο ανελεητος πολεμος εναντια στο 360,που σιγουρα αν δεν ειχες τη "ταμπελα" PS2 fan μπορει και να περνουσε απαρατηρητος,κακα τα ψεματα!

Μπορεις να κάνεις ότι θέλεις με τις ταμπέλες που βάζεις , δεν ασχολούμαι κάν όπως έχεις καταλάβει.

Αν όμως σας επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό ώστε να το εκφράζετε προς τα έξω και να με πρήζετε με κατινιές , αρχίζει το πρόβλημα .

ΥΓ

Όποιος δεν βρίσκει απόλυτα λογικά αυτά που λέω, αν αμφισβητεί τα νέα, αν έχει άλλη άποψη ας την πει με στοιχεία και θα κρίνουν όσοι διαβάζουν.

Οι προσωπικές "εκτιμήσεις" ας πηγαίνουν από εδώ και μπρος με sms στις ανάλογες εκπομπές που τους δίνουν και μεγαλύτερη σημασία.

Δημοσ.

to problhma edw blizardbill einai oti xalas to topic

o skopos tou einai gia enimerwsh mas kai oxi apo esena logo ths prokatalypshs pou exeis vasika

esy mporeis na enimerwtheis apo to ps3 topic kai ekei na grafeis oti theleis

plz blizardvill exei gemisei to topic me mpourdes kai tha ginei sto telos axristo

prepei na kinoumaste se ena swro axristes selides mhpos kai vroume kati endiaferon gia to 360

an thes na grafeis edw trava kai agwrase ena kai pes mas tis entiposeis sou

Δημοσ.

Προχθες αναβάθμισα το 360 με τη μέθοδο του CD (για συμβατότητα με τα παλιά παιχνίδια) και ως εκ θαύματος το μηχανηματάκι κάνει λιγότερο θόρυβο!!! Το DVD drive νομίζω ότι γυρίζει λιγότερο και πως δεν ζεστένεται!!! Μήπως είναι η ιδέα μου και πως το συνήθισα ή όντως κάτι πονηρό έκανε η MS... Εχω τα Kameo, PGR3, PDZ και σκέφτομαι να πάρω το Condemend. Τι λέει είναι καλό;

Δημοσ.

Παιδιά, ξαναλέω κάτι.Το 360 μπορεί να έχει χίλια δυό κακά, αλλά μόνο ένα δεν έχει!ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ!!!Μπορείτε να το βάλετε δίπλα στο καλοριφέρ σας και απλά δεν ζεσταίνεται.Παρακαλώ όποιος από τους ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ έχει αντίθετη άποψη, ας την εκφράσει.Μάλλον πρόκειται για συνομωσία της microsoft, και επειδή ήξερε ότι εμείς οι Ελληναράδες δε μασάμε, έστειλε στην Ελλάδα ειδική παρτίδα 360 που δεν ζεσταίνονται.Μόνο τα δικά μας είναι καλής κατασκευής.Στους κουτόφραγκους έστειλε τα χαλασμένα.Προσοχή, μην κάνετε καμία παραγγελία από το εξωτερικό.Μόνο από τα ντόπια μαγαζιά.Άλλωστε αν δείτε τα link που παραθέτει ο blizardbill, θα καταλάβετε πόσα προβλήματα έχουν τα 360 του εξωτερικού.Μην παρασύρεστε.Αγοράστε μόνο από την ειδική παρτίδα της Ελλάδος.Βέβαια, να ξέρετε ότι και αυτά είναι για χρήση μόνο χειμερινή.Το καλοκαίρι δε μας σώζει τίποτα, ακόμα κι εμάς.Τώρα που είναι χειμώνας και το τσαντήρι που μένω έχει γύρω στους 4 βαθμούς κελσίου, κάτι γίνεται.Το καλοκαίρι θα το αποθηκεύσω, γιατί το έχουν προεξοφλήσει κάποιοι ότι το 360 μου θα έχει πρόβλημα.Προς το παρόν μας σώζει το κρύο και η ειδική παρτίδα που μας έστειλαν.

Δημοσ.
Παιδιά, ξαναλέω κάτι.Το 360 μπορεί να έχει χίλια δυό κακά, αλλά μόνο ένα δεν έχει!ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ!!!Μπορείτε να το βάλετε δίπλα στο καλοριφέρ σας και απλά δεν ζεσταίνεται.

Εχει πάρα πολλά κακά μεν, αλλά όχι και χίλια !!!

Και δεν είναι παράλογο να μην ζεσταίνετε τον χειμώνα, ακόμα και κοντά στο καλοριφέρ ... η θερμοκρασία του περιβάλλοντος παίζει πολύ πιο μεγάλο ρόλο.

Αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι ιδιαίτερο, αφού ακόμα και σόμπα να παίρναμε με τα 200w δεν θα μπορούσε να βγάλει σχεδόν τίποτα τον χειμώνα … μην βγάζουμε λοιπόν χαζά συμπεράσματα που τα γενικεύουμε και τα γράφουμε όλο «εξυπνάδα» σε forum.

Ξέρει κανείς σας κάποιο σοβαρό site πχ ,που να έκανε κάποια δοκιμή σαν την δικιά σου σε πραγματικές συνθήκες παιχνιδιού και να διαπίστωσαν τα ίδια πράγματα ? Κάποιες άλλες συσκευές που δοκίμασαν και έβγαλαν το συμπεράσματα ότι το xbox360 δεν ζεσταίνετε σχεδόν με τίποτα και δεν βγάζει θερμότητα ποτέ ?

Επειδή όσα ξέρω εγώ λένε ακριβώς το αντίθετο, και φαίνεται πολύ περίεργο αυτό αν υποθέσουμε ότι πραγματικά υπάρχουν σε όλο τον κόσμο πολλά xbox το ίδιο θαυματουργά με το δικό σου.

Προχθες αναβάθμισα το 360 με τη μέθοδο του CD (για συμβατότητα με τα παλιά παιχνίδια) και ως εκ θαύματος το μηχανηματάκι κάνει λιγότερο θόρυβο!!!

Αυτό έχει μια λογική … κάτι τέτοιο έλεγαν τα παιδιά στο link που έκανα quote.

Εξηγούνται και πολλά πράγματα για την αιτία της υπερθέρμανσης όπως έχω δείξει με κάποια link, και το πιθανό λάθος της Microsoft που δεν υπολόγισε την θερμότητα του dvd σε συνδιασμό με χαμηλά και κακός ρυθμισμένα volt στα ανεμιστηράκια.

Αν και δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτό, περιμένω οπωσδήποτε την απάντηση του εξυπνάκια που άρχισε να το κοροϊδεύει και του φαινόταν εντελός παράλογο με την πρώτη , και εντυπώσεις γενικά όσων το έχουν κάνει.

to problhma edw blizardbill einai oti xalas to topic

an thes na grafeis edw trava kai agwrase ena kai pes mas tis entiposeis sou

Άνοιξε ένα νέο topic με εντυπώσεις από κατόχους xbox360 και αν θέλετε απαγορέψετε τα αρνητικά σχόλια , αλλά ΜΗΝ ξαναγράφετε εδώ αφού δεν σας αρέσει … το topic δεν είναι έτσι όπως γουστάρετε, και γιαυτό δεν χαλάει από εμένα τουλάχιστον.

Δημοσ.
.Βέβαια, να ξέρετε ότι και αυτά είναι για χρήση μόνο χειμερινή.Το καλοκαίρι δε μας σώζει τίποτα, ακόμα κι εμάς.Τώρα που είναι χειμώνας και το τσαντήρι που μένω έχει γύρω στους 4 βαθμούς κελσίου, κάτι γίνεται.Το καλοκαίρι θα το αποθηκεύσω, γιατί το έχουν προεξοφλήσει κάποιοι ότι το 360 μου θα έχει πρόβλημα.Προς το παρόν μας σώζει το κρύο και η ειδική παρτίδα που μας έστειλαν.

Μαλλον σωστα επραξε η MS γιατι ξερει οτι το καλοκαιρι οι Ελληναρες ξεχυνονται στις παραλιες και δεν παιζουν παιχνιδια....

Το χειμωνα ομως ??? και με την τιμη του πετρελαιου εχουμε 3 σε ενα ...

Παιχνιδομηχανη , θερμαστρα και ψησταρια....

Για να δουμε λοιπον την απαντηση της Sony σε αυτο ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...