Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
apoti exoume dei kai sto parelthon yparxoun idi...

akoma den exoun teliopiithi omos.

Κανενα νεο απο το φιλαρακι σου ???

Ενταξει το τσιπακι .....προβληματα??

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αμαν ρε Blizardbill ...τοσα ατομα εδω μεσα Δεν εχουν προβλημα και εσυ επιμενεις το αντιθετο και χωρις να εχεις και το μηχανημα στα χερια σου ...!!

Φίλε δεν συζητώ για το τι κάνουν τα δικά σας xbox360 , αλλά ούτε για το αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα, αφού είναι δεδομένο .

Απλά προσθέτω κάποια πράγματα που δείχνουν πιθανόν από που προέρχεται το πρόβλημα , για να ξέρουνε τι γίνεται αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν.

Δημοσ.
Φίλε δεν συζητώ για το τι κάνουν τα δικά σας xbox360 ' date=' αλλά ούτε για το αν υπάρχει ή όχι πρόβλημα, αφού είναι δεδομένο .

Απλά προσθέτω κάποια πράγματα που δείχνουν πιθανόν από που προέρχεται το πρόβλημα , για να ξέρουνε τι γίνεται αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν.[/quote']

Δεδομενο ειναι οτι ολες οι συσκευες ενδεχεται να εχουν καποια προβληματα και το xbox 360 σιγουρα δεν αποτελει εξαιρεση ...

Υπερβολικες κ αδικαιολογητες ειναι οι διαστασεις που προσπαθουν να δωσουν καποιοι σε ολη αυτη την ιστορια ....

Ριξε μια ματια στον συνδεσμο που εχω στο προηγουμενο μου μυνημα να δεις τι λενε οι ιδιοι οι χρηστες στην Αμερικη ...

Αφου ομως εσυ το θεωρεις δεδομενο και δεν το συζητας καθολου, πες μου σε παρακαλω το ποσοστο των προβληματικων μηχανηματων να δουμε εαν ειναι αξιο λογου και στο κατω κατω της γραφης ποσο ..δεδομενο ειναι ...

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στον συνδεσμο που εχω στο προηγουμενο μου μυνημα να δεις τι λενε οι ιδιοι οι χρηστες στην Αμερικη ...

Αφου ομως εσυ το θεωρεις δεδομενο και δεν το συζητας καθολου' date=' πες μου σε παρακαλω το ποσοστο των προβληματικων μηχανηματων να δουμε εαν ειναι αξιο λογου και στο κατω κατω της γραφης ποσο ..δεδομενο ειναι ...[/quote']

Αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα καταλάβεις περίπου τι συμβαίνει, γιατί βγαίνει τόσο θερμότητα, και που ίσως έκαναν το λάθος ώστε να υπερθερμαίνετε .

Δεν έχω στοιχεία για το αν έχουν αλλάξει κάτι στην Ευρωπαϊκή version για να υπολογίσω ποσοστά.

Όσο για το link που έδωσες , έχει γέλιο γιατί λένε ότι με τον καιρό γίνεται όλο και λιγότερο ζεστό το xbox360, και έχω την υποψία ότι είναι λόγο κρύου ή συνήθειας !!!

Ισως έχει λογική πως η microsoft ανεβάζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων σε όποιον μπαίνει στο live και βελτιώνεται το xbox ... αλλά πολύ αμφιβάλω.

Δημοσ.
Αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα καταλάβεις περίπου τι συμβαίνει' date=' γιατί βγαίνει τόσο θερμότητα, και που ίσως έκαναν το λάθος ώστε να υπερθερμαίνετε .

Δεν έχω στοιχεία για το αν έχουν αλλάξει κάτι στην Ευρωπαϊκή version για να υπολογίσω ποσοστά.

Όσο για το link που έδωσες , έχει γέλιο γιατί λένε ότι με τον καιρό γίνεται όλο και λιγότερο ζεστό το xbox360, και έχω την υποψία ότι είναι λόγο κρύου ή συνήθειας !!!

Ισως έχει λογική πως η microsoft ανεβάζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων σε όποιον μπαίνει στο live και βελτιώνεται το xbox ... αλλά πολύ αμφιβάλω.[/quote']

na po kati me ta liga poy ksero vre BlizardBill ?

i pasta mpoy mpainei kato apo tin cpu den apodidei kalytera meta apo kapoies

ores leitoyrgeias??

Δημοσ.
Αν διαβάσεις αυτά που γράφω θα καταλάβεις περίπου τι συμβαίνει' date=' γιατί βγαίνει τόσο θερμότητα, και που ίσως έκαναν το λάθος ώστε να υπερθερμαίνετε .

Δεν έχω στοιχεία για το αν έχουν αλλάξει κάτι στην Ευρωπαϊκή version για να υπολογίσω ποσοστά..[/quote']

Αυτα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που θα αντιληφθεις και εσυ εαν κανεις τον κοπο να ακουμπησεις εστω την κονσολα , ή το dvd οταν το βγαζεις απο το xbox 360...

Eιναι και τα δυο ....κρυα !!!

Ως αναφορα τωρα τα ποσοστα προβληματικων μηχανηματων , δεν μπορει,για καποιο τοσο σοβαρο ελλατωμα , καποιο site εστω και στην Αμερικη ,που υποτιθεται οτι ειναι ποιο εντονο ,κατι θα αναφερει ....

Δεν θα βοηθησει ολους μας να βγαλουμε τα συμπερασμα μας βασιζομενοι σε καποια στοιχεια και οχι σε απλες φημες ?

Δημοσ.
Ισως έχει λογική πως η microsoft ανεβάζει την ταχύτητα των ανεμιστήρων σε όποιον μπαίνει στο live και βελτιώνεται το xbox ... αλλά πολύ αμφιβάλω.

Εγώ πιστεύω πως στον σάκο του Αϊ Βασίλη έχει φυτέψει δυο καλικάτζαρους η Microsoft και την πρωτοχρονιά, όπου βλέπουν 360, θα βγαίνουν για να ρυθμίσουν το βολτάζ των ανεμιστήρων αλλά και να φάνε μερικά γρανάζια απ'το dvdrom για να γυρνάει πιο σιγά και να μη κάνει θόρυβο. Ως δια μαγείας από 1/1 δεν θα έχει κάνείς πρόβλημα με το xbox του και επειδή όλο και κάποια κάμερα ασφαλείας θα αποθανατίσει την "βρωμοδουλειά" του καλικάτζαρου, κάθώς και κάποια δαγκωμένα μελομακάρονα, θα έχετε και αποδείξεις για τις ύπουλες πράξεις της MS να μας τις ποστάρετε μη πάει στραβά το 2006!

Εντάξει, ΤΟ'ΠΑΜΕ, μερικά εξμποξ είχανε πρόβλημα, τα γυρνάς πίσω και σου δινουν μπραντ νιου. ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν φταίει η περίφημη, υποψήφια για νόμπελ, "θεωρία Σλέι" αφού αν ΊΣΧΥΕ θα αποδεικνυόταν κάθε στιγμή και κάθε λεπτό σε κάθε κονσόλα σε κάθε σπίτι σε όλο τον πλανήτη.

υγ. το δικό μου 360 δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Φίλε telegamesvg, δεν πρόκειται για φήμη, πράγματι μια παρτίδα 360 παρουσίαζε το πρόβλημα που αναφέρουν τα παιδιά και απλά την επιστρέφεις πίσω.

Δημοσ.

Re paidia min kolate toso me tin iperthermansi.Entaksei orismena mixanimata zestainontai parapanw kai kollane.Osoi exoun ayto to provlima(pisteyw ligoi se sxesi me to sinolo) as kanoun ayto pou prepei na alaxtei i konsola apo tin m$ tsampe!As milisoume gia to live kai gia ta alla xaraktiristika tou mixanimatos(games,high definition output,live) pou to kanoun na ksexwrizei apo tis alles konsoles tis agoras mexri simera

Δημοσ.

paidia na rotiso kati?eseis ti asxoleiste me auto to thema toso?antimetopizete paromoio proble?pos tha to katalabo an ipertghenmenete??bazo to xeri mou apo piso apo to xbox360 ee entaksei bgainei mia logiki zesti ti allo..

Δημοσ.

Να 'σαι καλά φίλε NeTeD με τους καλικάντζαρους, γέλασα πολύ...!!!

Τελικά να το πάρω του γιου μου που με 'χει τρελάνει ή όχι;;; μια σοβαρή άποψη με επιχειρήματα plzzzzzzzz... :D

Δημοσ.
Φίλε telegamesvg, δεν πρόκειται για φήμη, πράγματι μια παρτίδα 360 παρουσίαζε το πρόβλημα που αναφέρουν τα παιδιά και απλά την επιστρέφεις πίσω.

Αυτο ακριβως λεω και εγω τουλαχιστον 2 εβδομαδες τωρα ......

Αστηρικτη φημη ειναι η διασταση που προσπαθουν να δωσουν στο θεμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...