Daredevil Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 aman re blizzard, akoma ta idia kai ta idia
Exoskeletor Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 mou fenete poly periergo ayto to "lathos apo biasynh" tous pou kanane. de mporo na to xonepso pos ginonte tetoia lathoi sths meres mas. gia na to balan etsi mporei kapoio logo na eixan, as perimenoume na doume ti tha pei h microsoft giayto kai th tha ginei sths epomenes ekdoseis
Wolfidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 BlizardBillGiati den bazeis stin ypografisou ta sxetika me iper8ernansi toy 360 na min ta grafeis 3ana k 3ana? Enta3ei ipe8ermenete to 360 stin Ameriki kai sigkekrimena mono stous mayrous gamers. Profanws i m$ ta kanonise etsi giati den xwnauei tous arapides, wste na dinoyn ta elatwmatika stoys mayroys enw ta normal stous leykoys.....
grjohn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά πάντως εγώ το xbox το έφερα στο σπίτι κατά τις 14:00 και μέχρι τις 5:30 το πρωί δεν έκλεισε καθόλου με το call of duty 2 να παίζει συνέχεια και δεν κόλησε καθόλου. Πάντως κάνει πολύ θόρυβο αν και αυτό ακόμα είναι υποκειμενικό (για εμένα είναι πολύς για κάποιον άλλον ίσως να θεωρείτε λίγος). Γενικά η κονσόλα δεν ζεστάθηκε πολύ. Καλά Χριστούγεννα!
Tetix Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Καλά ρε xrest έλεος!! Σε πόσα thread θα μας ευχηθείς δλδ;
fabiawrc Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 grjohn το καλωδιο που πηρες ειναι λογικα component!αυτο ειναι συνδεση με 3 rca κοκινο πρασινο μπλε.λογικα η τηλεοραση σου ειναι lcd oi περισοτερες εχουν component.προσεξε αυτη η συνδεση δινει κανονικα hd εικονα αλλα ειναι αναλογικη αλλα δεινι καλα αποτελεσματα! κοιτα λοιπον πισω απο την τηλεοραση σου για component(θα δεις 3 rca) :wink:
grjohn Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 fabiawrc, Όπως τα λες είναι αλλά δυστυχώς εκεί η τηλεόραση υποστηρίζει μόνο 576i σήμα. Αν γυρίσω τον διακόπτη του καλωδίου στο HDTV τότε δεν τα δείχνει η τηλεόραση. Το αποτέλεσμα δεν είναι πολύ καλό και σίγουρα απέχει πολύ από το HDTV μιας και η ανάλυση είναι πολύ μικρότερη. Το κακό είναι ότι το VGA δεν υπάρχει πουθενά. Έχω ρωτήσει παντού!!
nzeppos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ πάντως δεν έχω ευχηθεί σε άλλο thread, άρα θα ευχηθώ εδώ. Καλά Χριστούγεννα με υγεία και ζεστασιά (με το 360 το δεύτερο είναι σίγουρο ).
DIMERR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Xronia polla ki apo mena se olous!Euxomai to 2006 na einai mia porwtiki xronia gia emas tous gamers kai na doume oso to dinato kalitera/piotikotera games!Eytixismeno to 2006!!
privateer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 x360 stolen caught on tape http://www.youtube.com/watch.php?v=KOhCu3_vtho
scorer Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 paidia kseret gia kapoio programma na pairnas olo to game ston skliro??
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2005 x360 stolen caught on tapehttp://www.youtube.com/watch.php?v=KOhCu3_vtho It's a set up!The guy with the camera,the guy who dropped it and the guy who ran with it.I've seen their other videos on Compfused.com.Sorry to ruin the party!
DIMERR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 scorer an milas gia to 360 tote oxi den iparxei tipota akoma.
telegamesvg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2005 Επειδή δεν βρήκα κάποιο στοιχείο που να λέει ότι διορθώθηκε εδώ' date=' καλύτερα πρόσεξε λίγο τι έχουμε μέχρι τώρα.. Υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία από όλο τον κόσμο που επιβεβαιώνουν το πρόβλημα, αλλά νομίζω αυτά είναι αρκετά για να τελειώνουμε. ΥΓ Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδια...[/quote'] Αμαν ρε Blizardbill ...τοσα ατομα εδω μεσα Δεν εχουν προβλημα και εσυ επιμενεις το αντιθετο και χωρις να εχεις και το μηχανημα στα χερια σου ...!! Ολα αυτα που γραφει το αρθρο για την υπερθερμανση αφορουν την αμερικανικη εκδοση και τα υπολοιπα που αναφερει ως διαπιστωσεις ο αρθρογραφος ειναι προσωπικες του επιθυμιες και συμπερασματα... Μην σας εντυπωσιαζει ενας βαρυγδουπος τιτλος ... Παντως εγω αν θελεις κερναω καφε και σου επιτρεπω να του κανεις οσα burnout test θελεις....για να τελειωνουμε με αυτη τη αστηρικτη φημολογια ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.