Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχουν αντιγραφές στο XBOX360????????

Απ'οτι εχουμε δει και στο παρελθον , αργα η γρηγορα θα υπαρξουν ...

Αλλωστε απ'οτι μαθαινουμε ολοι , τα πρωτα βηματα εχουν γινει και μαλλον ειναι θεμα χρονου ..

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά χτύπησα την απλή έκδοση +pgr3 +call of duty 2 +2ο χειριστήριο +HD καλώδιο που εδώ έκανα τη βλακεία. Με μπέρδεψαν στο κατάστημα και δεν είχα πάει και πολύ καλά διαβασμένος. Ήθελα το VGA - HD cable και τελικά πήρα το HD cable που βγάζει σε 6 RCA. Αν το χρειάζεται κανείς και τον ενδιαφέρει ή θέλει να το ανταλλάξει με το άλλο στείλτε μου ένα μήνυμα γιατί εμένα μου είναι άχρηστο τώρα (η τηλεόραση έχει μόνο HDMI και όχι RCA για HD). Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει adaptoras που να το μετατρέπει σε HDMI για να μην παίρνω το άλλο?

Επίσης σε 480p δεν λένε και φοβερά τα γραφικά του. Λογικά μόλις βάλω το καινούριο καλώδιο θα αλλάξουν τα πράγματα. Το έχω σε μία LG 32' LCD.

Δημοσ.
Ήθελα το VGA - HD cable και τελικά πήρα το HD cable που βγάζει σε 6 RCA. Αν το χρειάζεται κανείς και τον ενδιαφέρει ή θέλει να το ανταλλάξει με το άλλο στείλτε μου ένα μήνυμα γιατί εμένα μου είναι άχρηστο τώρα (η τηλεόραση έχει μόνο HDMI και όχι RCA για HD). Ξέρει κανείς μήπως υπάρχει adaptoras που να το μετατρέπει σε HDMI για να μην παίρνω το άλλο?

To 360 den exei oyte HDMI exodo , oyte kalodio pros to paron, pithana tha bgei HDMI converter , den tha exeis thn poiothta poy tha eixes an to 360 eixe apeytheias HDMI exodo, alla toylaxiston tha mporeis na to syndeseis sthn TV soy, pantos an h TV exei VGA eisodo (oxi DVI) pare to VGA kalodio, to poio pithano einai na exeis kalyterh poiothta eikonas apo to na xrhsimopoioyses kapoion HDMI converter.

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει αν ζεστένεται και λίγο εεε... δεν έγινε και τίποτα. Αλλά αυτός ο θόρυβος που κάνει... έλεος πιά, ούτε το PC μου που έχει 5 ανεμηστηράκια δεν κάνει τόσο θόρυβο. Έλεος Μικροθορυβσοφτ...

Δημοσ.
Αφου ειπαμε ρε παιδια ...στα αμερικανικα υπηρχε το προβλημα ....

Επειδή δεν βρήκα κάποιο στοιχείο που να λέει ότι διορθώθηκε εδώ, καλύτερα πρόσεξε λίγο τι έχουμε μέχρι τώρα.

http://www.firingsquad.com/hardware/xbox_360_mistakes/default.asp

Mistake #1: Overheating:

Anyone could have seen this one coming. With today's high performance GPUs and multi-core CPUs…

After making a modification to my console to boost the flow of air to the exhaust fans, the system has been exceptionally stable…

These system crashes are prevalent and I have yet to encounter a single Xbox 360 owner living in a temperate climate who has not experienced at least one system crash.

In an effort to keep the system quiet, Microsoft is overly aggressive with running the fans slowly. ….. An enterprising entrepreneur could probably make a small fortune selling an added exhaust fan for the Xbox 360 powered by the rear USB port. The Xbox 360 just needs a little extra boost, that's all.

http://www.llamma.com/xbox360/360_window_mod_hard_drive.htm

Και από το παραπάνω…

Another area addressed in this mod is the heat issues that people have been reporting. When I first powered on my 360 it sounded all quiet at first. Then I put a game in and all of the sudden it got louder by ten fold.

At first I thought it was a combination of fan speed increase and DVD drive. Metering things inside the box I found that the fan speed is not dynamic based on when a game is playing or not.. and more notably a overwhelming majority of the noise was from the DVD drive.

I am sure Microsoft had an entire team working to determine the optimal fan voltage based on airflow / noise. What I am unsure of is if they actually had a game to play in their testing box. If they did they might have came to the same conclusion as I that there was a little more room for a higher fan speed without getting to much louder.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=956240&highlight=%E2%EB%DD%F0%EF%F5%EC%E5+%F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%DF%E1+%E5%F3%F9%F4%E5%F1%E9%EA%EF%FD+XBOX360#post956240

Και εδώ είναι η “θεωρεία slay” που έχει εικόνες του xbox360 ώστε όλοι να δούμε το πιθανό λάθος που έκαναν από βιασύνη εκεί με την θέση του dvd, και ίσως την θερμοτητα που βγάζει σε συνεχή λειτουργεία.

Υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία από όλο τον κόσμο που επιβεβαιώνουν το πρόβλημα, αλλά νομίζω αυτά είναι αρκετά για να τελειώνουμε.

ΥΓ

Καλά Χριστούγεννα σε όλους παιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...