Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι πρόβλημα αυτό όπως έχουμε πει. Δίνει δώρο 1 μήνα xbox live gold. Οπότε συνδέεσαι και κατεβάζεις 4-5 demos playable που έχουν βγεί.

nai omos prepei na exeis router gia na mpeis ki egw den exw... (h kanw lathos?).

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανεις κανένα site που να δείχνει φωτογραφίες το hardware μέρος του ΧΒΟΧ360. Δηλαδή την μητρική, το CPU κτλπ.;

Δημοσ.

(Japan) Wrestle Kingdom Pulled From Retail

>> Yesterday we finally got a bit of good news for the Xbox 360 in Japan, but today it goes ugly again. From xbox360.ign.com:

The Xbox 360's first wrestling title, Wrestle Kingdom, arrived at Japanese retail early Thursday morning. Within a couple of hours, the game had disappeared from shelves. A sudden burst of popularity in Xbox 360 software? No, just a case of bad testing.

Apparently, the game in its current form has trouble properly determining the amount of free space on the Xbox 360 hard disk, keeping some players from saving. The problem isn't actually a 100% thing, and if you have been able to successfully save, you'll be able to play using the save file without problem. In addition, if you chose to use a Memory Unit, you won't have any trouble with saving.

http://xbox360.ign.com/articles/678/678011p1.html

http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEFVkZFAAydxaodpmq.php

Δημοσ.

Έπρεπε να φτάσουμε στο κατώφλι του 2006 για να δούμε εσωτερική κάμερα σε τέτοιο παιχνίδι, είχαμε βαρεθεί να παίζουμε από το καπό (στην καλύτερη), από το...δρόμο ή βλέποντας το αμάξι από ελικόπτερο. Εδώ το πρώτο test drive σε amiga/pc κλπ. έπαιζε από μέσα και μετά απ'αυτό το χάος.

Το είδα κι εγώ το PGR3 και είναι πραγματικά αλλού, άλλη μια τιμονιέρα κι ένα 360 θέλω τώρα!

Δημοσ.

1128450102.jpg

Πρέπει να δείτε την κίνηση της κάμερας όμως, εκεί είναι όλα τα λεφτά, τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδει σε ραλάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...