BlizardBill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Αγαπητέ BlizardBill' date=' εάν ΕΧΕΙΣ το 360 και σου ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασίατότε 80% έχεις παρaiσθήσεις, 17% λες ψέματα και 3% έχεις πέσει σε ελαττωματικό μηχάνημα, όπου μπορείς να τα αντικαταστήσεις στην Microsoft ή να έρθεις να σου δώσω εγώ ένα καινούριο. Εαν τώρα ΔΕΝ έχεις το 360 και επιμένεις ότι ζεσταίνεται, τότε λες βλακείες....[/quote'] Εάν έχεις το xbox360 και δεν σου ζεσταίνετε καθόλου τότε κατά 99.9% είναι λόγο του χειμώνα. Αν υποθέτεις ότι δεν ζεσταίνετε ποτέ και σε κανένα , ή ότι δεν είναι η πιο ζεστή κονσόλα που έχει βγει μέχρι τώρα είσαι πλήρως ανενημέρωτος. Το ότι θεωρείς βλακεία να επιμένω για κάτι χωρίς να έχω το xbox360, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν δίνεις σημασία σε τίποτα πέραν αυτού που βλέπεις, οπότε το σωστό θα ήταν να πεις : «το δικό μου xbox360 δεν ζεσταίνετε στο σπίτι μου» . Μην το πας παραπάνω γιατί είναι φανερό ότι δεν μπορείς με τέτοιο τρόπο σκέψης , και μην επιμένεις γιατί μόνο βλακεία και παραπληροφόρηση θα είναι αν γενικεύεις τις εντυπώσεις σου
Merlin_o_magos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Ρε blizardbill γιατί περιπλέκεις τα πράγματα...Το θέμα είναι να σταματήσετε να μασάτε την καραμέλα ζεσταίνετε το xbox...Εντάξη το καταλάβαμε οτι είναι ζεστό μηχάνημα και ότι σε μερικές περιπτώσεις προκαλεί πρόβλημα...ΑΛΛΑ η microsoft έτσι και αλλιώς τα αλλάζει... Γιατι το συνεχίζουμε δεν καταλαβαίνω...Κάτι νέο έχεις να μας πείς? Επαναλανβάνω...ΚΑΤΙ ΝΕΟ... P.S Τώρα που το θυμήθηκα...Ξέρεις στα πόσα Pixel αλλάζει τα PSP η SONY? Για να μιλάμε στα ίσια στο ρωτάο...
PeterGR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Μπορούμε να συνδέσουμε στο 360 έναν εξωτερικό δίσκο 160GB φορμαρισμένο σε NTFS και να τον δει το 360? Κι αν τον δει, μπορούμε να αποθηκεύουμε εκει τα saves απο τα παιχνίδια?
Daredevil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 nomizwaoti prepeio nanai formarismenos se fat32, kai fysika einai mono gia eikones kai mousikh saves mono se memory cards kai sklhro pros to parwn
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 και για να προλαβω τις ανοησιες που ηδη εχεις αρχισει να σκεφτεσαι. Το δειγμα μας μεσα στο φορουμ ειναι 6-7 ατομα που εχουν παρει το 360' date=' οχι τα 10.000 σε ολη την ελλαδα.[/quote'] Epote δεν συνηθιζω να λεω ανοητους τους συνομιλητες μου ,αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση και θα πω οτι ........ Ε pote μου δεν εχω συναντησει καποιον τοσο ανοητο σαν και σενα..... Απο εδω και περα θεωρω οτι η γνωμη σου δεν εχει καμια βαρυτητα και δεν θα την σχολιαζω ... ΥΓ....Ζητω συγγνωμη απο τα υπολοιπα παιδια του forum για αυτο μου το μυνημα , αλλα τετοιες κακοηθειες οπως η παραπανω πρεπει να απαντουνται δημοσια ..
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 file mou de katalabes kati.den einai diko mou to chipaki gia na to iperaspistw.sra @@ mou an den ginetai pisteuto.egw apla eipa ti egine.oute to bala egw.an kapoios exei na mou pei ti mporei naxei i konsola mou,anti na leei @@,tha to dextw.egw eipa akribws ti mouxei kanei. 1)Εσυ απο μονος σου ειπες για το chip και για το οτι ενας φιλος σου θα το βαλει και θα μας πεις νεωτερα ... και επειδη "αργησες" να μας πεις εντυπωσεις -για κατι που ολοι ενδιαφερομαστε- σε ρωτησα σε προηγουμενο μου μυνημα.. 2)Απλα επισημανα την συμπτωση του οτι απ'ολους οσους ξερω με xbox 360 μονο το δικο σου παρουσιασε προβλημα....και αυτο δεν θα ηταν αξιο λογου , αν αυτο δεν συνεβαινε σε σενα, που εισαι ενας απο αυτους που επιμενεις για την υπερθερμανση ... 3) Ο καλυτερο τροπος για να γινεται καποιος πιστευτος ειναι να λεει την αληθεια ... apo kei k pera xairomai gia tin amesi eksipirtisei apo tin ms.isa isa pou tharthoun spiti mou na to paroun k na mou afisoun to kainourgio.simbainoun auta se mixanimata prwtis partidas k se 6 meres thaxw kainourgio,afou prwta tha mou stiloun adio kouti gia na balw mesa to xikoution mou.ligo talaipwria alla ammesi antikatastasi.i germanida mou pe oti ontws mallon iperthermenete to diko mou,afou ksafnika kleinei k to koumpi mprosta anabosbini kokkino.eseis ti lete? Αληθεια για πληροφορηση ολων των κατοχων xbox εδω μεσα ποια ειναι η ακριβη διαδικασια για την αντικατασταση του ?? Ποιο απο τα δυο που λες γινεται ??Ερχονται και το παιρνουν απο το σπιτι η το στελνεις εσυ ? Με το καταστημα που το αγορασες επικοινωνησες ? τι σου ειπαν ? Kαι μιας και ρωτας για το τι λεμε εμεις ....Σου αναβει κοκκινο ολο το κουμπι??
SeXBOX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia... i core kai h full version tou xbox 360 exoune playable demos?
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia... i core kai h full version tou xbox 360 exoune playable demos? οχι ..καμια
neXTgen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Παιδιά γειά χαρά παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες το παρόν topic, και επειδή είμαι στη διαδικασία σκέψης για αγορά του 360 (να το πάρω -αν το βρω- , να μήν το πάρω) , μου γεννήθηκε η εξής προφανής απορία : πόσοι από σας εδώ μέσα (θεωρώ το insomnia αξιόλογη προσπάθεια με πολύ κόσμο , για τα ελληνικά δεδομένα) έχετε ήδη την κονσόλα (δε με ενδιαφέρει η έκδοση) ? 10-20-40 άνθρωποι ? και απ΄όλους σας σε πόσους έχει βγει προβληματική ? (έστω και απλά κολλήματα..) ... neXTgen
SeXBOX Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 gmt.... dld angkastika prepei na agoraseis kai game gia na thn dokimaseis otan thn agoraseis....
xrest Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 1)olo to koumpi anabosbine kokkino 2)tharthoun na to paroun apo to spiti mou,afou prwta stalei ena adio kouti gia na to paketaro k na grapsw panw tou ton kwdiko pou mou dwsan 3)den eimai ipermaxos tis ideas oti iperthermenetai.na deis to ifos ton posts mou.isa isa pou den eprepe kan na to pw edw 4)o tropos gia na gineis pisteutos stirizetai k se poion ta les,k poies einai oi apopseis tou.. 5)de to girnas sto magazi,afou den anefera oti mou xalase teleiws.egw pira to 00800-44-12-8732 na anaferw to problima mou, k auti moupe oti tha antikatastathi logw problimatos,mallon,iperthermansis. einai apla auta pou anefera.bebaia skeftomenos tis stigmes pou kollise ipopsiazomai oti mporei na mi ftaiei to 360.opws anefera pio panw apo pisw einai to parathiro tou dwmatiou mou.to parathiro itan anoixto.lete epeidi fisage na esprwxne to zesto aera mesa?lete?alla einai krios o aeras apeksw.de kserw apla thelw namai sigouros
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 1)olo to koumpi anabosbine kokkino2)tharthoun na to paroun apo to spiti mou' date='afou prwta stalei ena adio kouti gia na to paketaro k na grapsw panw tou ton kwdiko pou mou dwsan 3)den eimai ipermaxos tis ideas oti iperthermenetai.na deis to ifos ton posts mou.isa isa pou den eprepe kan na to pw edw 4)o tropos gia na gineis pisteutos stirizetai k se poion ta les,k poies einai oi apopseis tou.. 5)de to girnas sto magazi,afou den anefera oti mou xalase teleiws.egw pira to 00800-44-12-8732 na anaferw to problima mou, k auti moupe oti tha antikatastathi logw problimatos,mallon,iperthermansis. einai apla auta pou anefera.bebaia skeftomenos tis stigmes pou kollise ipopsiazomai oti mporei na mi ftaiei to 360.opws anefera pio panw apo pisw einai to parathiro tou dwmatiou mou.to parathiro itan anoixto.lete epeidi fisage na esprwxne to zesto aera mesa?lete?alla einai krios o aeras apeksw.de kserw apla thelw namai sigouros[/quote'] Φιλε Xrest επειδη κατανοω το προβλημα σου και θελω να βοηθησω, ανοιξε το manual και στην σελιδα 168 θα δεις οτι λεει καταλεξη τα παρακατω : " Τεσσερις λυχνιες της κονσολας αναβοσβηνουν με κοκκινο χρωμα:Eλεγξτε το καλωδιο AV" "-)
telegamesvg Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 gmt.... dld angkastika prepei na agoraseis kai game gia na thn dokimaseis otan thn agoraseis.... Oh yes ...αλλωστε γι'αυτο δε θα την αγορασεις ?!!! αν και θα συμφωνησω οτι θα επρεπε να ειχε καποιο dvd με playable demos ....
Hal9000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2005 Oh yes ...αλλωστε γι'αυτο δε θα την αγορασεις ?!!! αν και θα συμφωνησω οτι θα επρεπε να ειχε καποιο dvd με playable demos .... Δεν είναι πρόβλημα αυτό όπως έχουμε πει. Δίνει δώρο 1 μήνα xbox live gold. Οπότε συνδέεσαι και κατεβάζεις 4-5 demos playable που έχουν βγεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.