Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητέ BlizardBill, εάν ΕΧΕΙΣ το 360 και σου ανεβάζει υπερβολική θερμοκρασία

τότε 80% έχεις παρaiσθήσεις, 17% λες ψέματα και 3% έχεις πέσει σε ελαττωματικό μηχάνημα, όπου μπορείς να τα αντικαταστήσεις στην Microsoft ή να έρθεις να σου δώσω εγώ ένα καινούριο.

Εαν τώρα ΔΕΝ έχεις το 360 και επιμένεις ότι ζεσταίνεται, τότε λες βλακείες....

Το μηχάνημα λειτουργεί άψογα, όπως ο προκάτοχός του το Xbox,

και δεν έχει καμία σχέση με το πίο ελαττωματικό και προβληματικό μηχάνημα

που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και δεν είναι άλλο από το Playstation2 / PStwo...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

blizardbill το playstation2 βαράει κεφαλές....Δεν έχω διαβάσει πουθενά να λές να μην το αγοράσουνε...Γιατί άραγε? Το έχω ξαναπεί...Θα πρέπει κάποιοι να προσπαθήσετε να κρύψετε την αντιπάθεια σας προς ένα μηχάνημα λίγο καλύτερα...

Δημοσ.
Την ειπες παλι την εξυπναδα .......epote...

αν ο xrest λεει την αληθεια (δεν εχουμε λογο να μην τον πιστεψουμε οχι περισοτερο η λιγοτερο απο σενα) τοτε ειναι ενας στους 5 που εχει παρει ελατωματικο 360, οι αλλοι 5 ειναι αυτοι απο τουτο το φορουμ που εχουν 360, δεν θυμαμαι ποιοι ειναι, αλλα τοσοι μου δημιουργιθηκε η εντυποση οτι ειναι.

και για να προλαβω τις ανοησιες που ηδη εχεις αρχισει να σκεφτεσαι. Το δειγμα μας μεσα στο φορουμ ειναι 6-7 ατομα που εχουν παρει το 360, οχι τα 10.000 σε ολη την ελλαδα.

Δημοσ.

to premium exw.egw eipa akribws ti mou xei kanei 4 fores,k akribws ti ginetai an pareis til to customer service..

k gia to chipaki ainte des to na poume.ti thes twra na sou feroume k apodeiksei egkatastaseis tou chipakiou..episkepsou to magazi na to deis.

to problima mou einai.4 FORES EXEI SBISEI K TO KOUMPI MPROSTA ANABOSBINI KOKKINO.exei kaneis na mou pei ti mporei nanai?apo to service i gkomena moupe oti pithanon exei problima iperthermansis.se 6 meres tha antikatastathei me kainourgio,efoson mou dwsan enan arithmo antikatastasis klp.pounai to problima dld?k to manual pou xei noumero gia ellada einai @@.emena germania me petakse

Δημοσ.
αν ο xrest λεει την αληθεια (δεν εχουμε λογο να μην τον πιστεψουμε οχι περισοτερο η λιγοτερο απο σενα) τοτε ειναι ενας στους 5 που εχει παρει ελατωματικο 360' date=' οι αλλοι 5 ειναι αυτοι απο τουτο το φορουμ που εχουν 360, δεν θυμαμαι ποιοι ειναι, αλλα τοσοι μου δημιουργιθηκε η εντυποση οτι ειναι.

και για να προλαβω τις ανοησιες που ηδη εχεις αρχισει να σκεφτεσαι. Το δειγμα μας μεσα στο φορουμ ειναι 6-7 ατομα που εχουν παρει το 360, οχι τα 10.000 σε ολη την ελλαδα.[/quote']

Καλά, μας έχεις κουφάνει.

1) Πιστεύεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε συμφέρει (γιατί για κάποιον περίεργο λόγο είσαι αρνητικά προκατειλημένος απέναντι στο 360). Δεν σε κατηγορώ, στο μυαλό σου έχεις διαμορφώσει άποψη και δεν αλλάζει με τίποτα. Πχ, δεν πιστεύεις όταν σου λένε όλοι ότι δεν έχουν πρόβλημα (γιατί στον εγκέφαλο σου τους επεξεργάζεσαι ως άτομα που έχουν συμφέρονται από το 360 και είναι πορωμένοι εναντίον του ps3!). Αλλά όταν εμφανίζεται ένας που όντως έχει πρόβλημα τον πιστεύεις (!) και κάνεις και διάγνωση περί υπερθέρμανσης. Μήπως να περιμένεις την επίσημη απάντηση? Εσύ δεν έχεις πάρει ποτέ συσκευή ελλατωματική? Ό,τι πήρες και ήταν ελλατωματικό οφειλόταν σε ολόκληρη παρτίδα με πρόβλημα? Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να ήταν απλά ένα κομμάτι που έτυχε να είναι προβληματικό?

2) Αυτά που γράφω παρακάτω δεν θα τα έγραφα υπό κανονικές συνθήκες. Αλλά επειδή πρόκειται για σένα που είσαι ειδικός στο να προσβάλεις άλλα μέλη, θα το κάνω. Σε αυτό το thread δεν ήταν που γέλασες με κάποιον για τις μαθηματικές του γνώσεις?

dude, den ikseres oti 1.75 einai isodinamo me to 75% kalitero, let it go man, seriusly.
Για πες μας λοιπόν epote, έστω ότι έχουμε έναν που έχει ένα πορτοκάλι που είναι χαλασμένο, και 5 που έχουν ένα πορτοκάλι που δεν είναι χαλασμένο. Αυτός είναι 1 στους 5? Γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι 1 στους 6. Ντιουντ, λετ ιτ γκόου μαν, δεν ήξερες ότι 1+5 κάνει 6!!!
Δημοσ.

ΕΙΜΑΙ Ο EORPTOL ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ XBOX 360 ΠΟΥ ΕΧΩ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ(ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΕΝΕΤΑΙ)..............:))))

οσοι εχουν xbox 360 πρεπει καθε μερα να το φωναζουν ισως πεισουμε

και τους απιστους θωμαδες οτι δεν εχει προβλημα το μηχανημα.........

Δημοσ.

k gia to chipaki ainte des to na poume.ti thes twra na sou feroume k apodeiksei egkatastaseis tou chipakiou..episkepsou to magazi na to deis.

ftiaxe ena videaki poy tha bazeis ena antigrameno dvd sto drive toy 360 kai tha paizei to paixnidi, sigoyra meta apo ayto kaneis den tha exei amfibolia.

Δημοσ.

file mou de katalabes kati.den einai diko mou to chipaki gia na to iperaspistw.sra @@ mou an den ginetai pisteuto.egw apla eipa ti egine.oute to bala egw.an kapoios exei na mou pei ti mporei naxei i konsola mou,anti na leei @@,tha to dextw.egw eipa akribws ti mouxei kanei.apo kei k pera xairomai gia tin amesi eksipirtisei apo tin ms.isa isa pou tharthoun spiti mou na to paroun k na mou afisoun to kainourgio.simbainoun auta se mixanimata prwtis partidas

Δημοσ.

toxw panw se epiplo,xwris kammia pigi thermotitas dipla tou.einai se jet simeio.afou tis eipa autis oti apo pisw einai to parathiro tou dwmatiou mou.na sou pw kati.entaksei etixe alla miden talaipwria.eilikrina.auti kategrapse ti tis eipa mou pe ti mporei naxei,k se 6 meres thaxw kainourgio.mporei na mou meinei k to xeiristirio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...