Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θέλω να πάρεις κάτι πίσω φίλε BlizardBill.Η άποψή σου πάνω στο θέμα ζέστης του 360, είναι σεβαστή, κατανοητή, λογική και τεκμηριωμένη.Απλά ήθελα λιγάκι να σου τονίσω πως δεν αρκεί να έχει κάποιος μία διαφορετική άποψη από τη δική σου, για να παίρνεις το δικαίωμα να τον χαρακτηρίζεις ως άτομο, έστω και έμμεσα.Γιατί έτσι είναι οι κανόνες των forum στο internet.Και φυσικά δεν παραξηγήθηκα, γιατί σου είπα ότι τον εαυτό μου, εγώ ο ίδιος πρώτος απ' όλους, δεν τον κατατάσσω στους σοβαρούς, με αλληγορική σημασία βέβαια.Κάποιος όμως που έχει την γνώμη ότι είναι και καλά σοβαρό άτομο, ίσως σε παρεξηγούσε!Sorry κι από μένα λοιπόν, που το τράβηξα εν είδει νοητικού παιχνιδιού, λιγάκι παραπάνω.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καταναλώνουν ενέργεια, βγάζουν ζέστη, και έχουν ανεμιστήρες και τρύπες για να την σπρώχνουν έξω.
ehm oi anemhsthres den einai gia na sprwxoun e3w thn zesth einai kyriws gia na eisagwgoun aera sto mhxanhma wste na boh8oun tis psyxtres sthn epagwgh 8ermothtos, opws epishs mesa se ena mhxanhma 8es na zestenete o aeras kai meta na feygei kai oxi na ton petas katey8eian e3w.

Δεν είπε ότι είναι ίσα , αλλά ότι μπορεί να βγάλει εκεί το MGS…

Maybe some nuance or a small details here and there might be different

I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

Δημοσ.
ehm oi anemhsthres den einai gia na sprwxoun e3w thn zesth einai kyriws gia na eisagwgoun aera sto mhxanhma

Είχα την εντύπωση πως αν ήταν έτσι θα κινδύνευε με υπερθέρμανση όλο το μικρό κουτί, αλλά και ότι η δυνατή έξοδος αέρα είναι μια (πίσω) για να τον διώχνει όσο γίνεται πιο μακριά, ενώ οι είσοδοι πολλές και με μικρότερη σημασία.

Κοίτα το και πές μου από περιέργεια.

ΥΓ

Οι "μικρές διαφορές" μπορεί να είναι όσες στο wreckless πχ ανάμεσα σε ps2 και xbox... δες τι συγκρίνει εξάλλου και πόσο γενικά μιλάει βάζοντας καιτο PC έτσι απλά.

Βέβαια και έχουν μεγάλη διαφορά με το Revo που δεν δείχνει καν hdtv, και σχετικά μικρή μεταξύ τους, χωρίς αυτό όμως να λέει και τίποτα πέραν του ότι θα έχει νόημα να αγοράσει κάποιος τα παιχνίδια του και σε αυτά.

Δημοσ.
Είχα την εντύπωση πως αν ήταν έτσι θα κινδύνευε με υπερθέρμανση όλο το μικρό κουτί, αλλά και ότι η δυνατή έξοδος αέρα είναι μια (πίσω) για να τον διώχνει όσο γίνεται πιο μακριά, ενώ οι είσοδοι πολλές και με μικρότερη σημασία.

Κοίτα το και πές μου από περιέργεια.

apo pisw den diwxnei aera blizzard roufaei opws ola ta anemhsthrakia pou katalhgoun se psyxtra, kane ena search sto gogle gia ventilation system for pc's and how it works gia na katalabeis pws douleyei to olo systhma pou sthrhzete sthn epagwgh 8ermothtos.
Δημοσ.
ehm oi anemhsthres den einai gia na sprwxoun e3w thn zesth einai kyriws gia na eisagwgoun aera sto mhxanhma wste na boh8oun tis psyxtres sthn epagwgh 8ermothtos, opws epishs mesa se ena mhxanhma 8es na zestenete o aeras kai meta na feygei kai oxi na ton petas katey8eian e3w.

Ολος ο αερας του 360 βγαινει,δε μπαινει.Εχει ανεμιστηρες πανω στη ψυκτρα αρα οτι βγαινει το σπρωχνει εξω.

Εμενα με 5-6 ωρες Call of Duty με το DVD να παιζει σα τρελο σε Single Player,ζεσταινεται μεσα σε λογικα πλαισια,χωρις να με ανησυχει καθολου.Ισα ισα που το θεωρω απολυτως φυσιολογικο,αν σκεφτεις για παραδειγμα οτι εχεις ενα laptop να παιζει DVD επι 2 ωρες,το ιδιο ακριβως ζεσταινεται!

Αλλη τεχνολογια ψυξης εχει το ενα,αλλο το αλλο θα μου πειτε,αλλα σας δινω να καταλαβετε το επιπεδο θερμοτητας.

Θα ηθελα να τονισω το επιπεδο βλακειας και ασχετοσυνης των Αμερικανων αλλα και αλλων λαων.Μεσα στο manual λεει ξεκαθαρα να μην τοποθετειτε το Xbox360 πανω σε χαλια,μεσα σε ραφια επιπλων για στερεοφωνικα,να μην ειναι κοντα σε αλλες πηγες θερμοτητας,να μη μπλοκαρονται οι αεραγωγοι.Το ιδιο ισχυει και για το τροφοδοτικο!

Οι περισσοτεροι απο αυτους,ουτε που ανοιγουν το manual,το βαζουν οπου να ναι και αντε να παιξουμε 5-6 Halo,μεχρι που τους κρεμαει,και αντε γεια μετα!

Δειτε και μια φωτογραφιουλα οπως το εχω στησει:

post-18998-129062927231_thumb.jpg

Δημοσ.

Παιδιά sorry αλλά το XBOX360 που αγόρασα πριν 10 μέρες έχει ενσωματωμένη μπαταρία για να κρατάει την ώρα ή δεν έχει...;

Δημοσ.

Predatorkill

Θα ηθελα να τονισω το επιπεδο βλακειας και ασχετοσυνης των Αμερικανων αλλα και αλλων λαων.Μεσα στο manual λεει ξεκαθαρα να μην τοποθετειτε το Xbox360 πανω σε χαλια,μεσα σε ραφια επιπλων για στερεοφωνικα,να μην ειναι κοντα σε αλλες πηγες θερμοτητας,να μη μπλοκαρονται οι αεραγωγοι.Το ιδιο ισχυει και για το τροφοδοτικο!

Οι περισσοτεροι απο αυτους,ουτε που ανοιγουν το manual,το βαζουν οπου να ναι και αντε να παιξουμε 5-6 Halo,μεχρι που τους κρεμαει,και αντε γεια μετα!

Ηello Σταθης.... δεν σε φιλαω μην σε γεμίσω κραγιόν... !!!! (χαχα)

Πσσσσσσσσςςςςςςς ΑΥτΟ ΕιΝαΙ.... Άλλη αίσθηση η 42' Plasma....

Όσον αφορά το αν ζεσταίνετε και τον χώρο που πρέπει να μπει, τα ίδια λέει και για το χβοχ1 στο μανιουαλ.... εγώ πάντως το 1 το έχω μεσα σε ντουλάπι και όταν θέλω να πάιξω απλά ανοίγω τα πορτάκια και πάιζω (έχει μια μικρη τρυπα 5εκ πισω για τα καλώδια κατα τα άλλα κλειστό) και μαλιστα το έχω ξεχάσει για ώρες αναμένο με κλειστά τα πορτάκια....Όταν το κατάλαβα ζεμάταγε πραγματικά ζεμάταγε όλο το νουλαπι, το χβοχ δεν πιανότανε και μύριζε πλαστικό, αλλά άντεξε το καημένο.... οπότε δεν με τρομάζουν τέτοιες ειδήσεις για ζέστες, καλοκαίρι κτλ

Δημοσ.
.... οπότε δεν με τρομάζουν τέτοιες ειδήσεις για ζέστες, καλοκαίρι κτλ

Τι να φοβάσαι ? αφού δεν πιάνει φωτιά να σου κάψει το σπίτι, θα το πας πίσω στην Microsoft και θα πάρεις πιο καινούργιο. ;)

Παιδιά sorry αλλά το XBOX360 που αγόρασα πριν 10 μέρες έχει ενσωματωμένη μπαταρία για να κρατάει την ώρα ή δεν έχει...;

Ναι έχει κανονικά ... σε εσένα κάνει τίποτα περίεργο ?

Δημοσ.
Δειτε και μια φωτογραφιουλα οπως το εχω στησει:

Φίλε Predatorkill με αυτά τα φοβερά γραφικά του Call of Duty 2 στην tv, είναι

δύσκολο να προσέξει κανείς τη διάταξή σου... ;)

Δημοσ.

Γεια σου ρε Γιαννη!!

Μου πηγε πολλα το νεο πλασμα,ειναι το Hitachi το PD7200 42" στα 1024x1024 αλλα αξιζει μεχρι και τη τελευταια δεκαρα!Πρεπει να δειτε το Condemned σε 1080i...

Βγηκε το FIFA Road To World Cup σε downloadble demo.Ειναι γυρω στα 500MB.

Kαι μερικες φωτογραφιες ακομα: (Σε μια φαινεται η σφαιρα που σκαει στο βαρελι,το χιονι ειναι λες και ειναι αληθινο!)

post-18998-129062927234_thumb.jpg

post-18998-129062927237_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλό παιχνιδάκι ... το έπαιξα αρκετά στο pc και θα δείχνει όντος πολύ εντυπωσιακό σε full ανάλυση και μεγάλη οθόνη.

(Α, και με την παγωνιά που κάνει και παρότι το παλεύει καλά εδώ το καλοριφέρ, ούτε το pc μου ζεστάθηκε στο ελάχιστο, παρότι φτάνει στα όρια του το καλοκαίρι.

Είναι πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βγούνε συμπεράσματα τώρα ,για το αν υπάρχει ή οχι πιθανότητα υπερθέρμανσης σε ένα μηχάνημα .)

Δημοσ.
Καλό παιχνιδάκι ... το έπαιξα αρκετά στο pc και θα δείχνει όντος πολύ εντυπωσιακό σε full ανάλυση και μεγάλη οθόνη.

(Α' date=' και με την παγωνιά που κάνει και παρότι το παλεύει καλά εδώ το καλοριφέρ, ούτε το pc μου ζεστάθηκε στο ελάχιστο, παρότι φτάνει στα όρια του το καλοκαίρι.

Είναι πολύ δύσκολο μου φαίνεται να βγούνε συμπεράσματα τώρα ,για το αν υπάρχει ή οχι πιθανότητα υπερθέρμανσης σε ένα μηχάνημα .)[/quote']

Ενταξει ρε Blizard μη το συνεχιζεις....στο κατω κατω και πριν μερικες ημερες ειχε φτασει η θερμοκρασια στου 25 βαθμους.....

Οση ωρα και να εχεις το xbox 360 ανοιχτο , το μονο σημειο που "ανεβαζει" θερμοκρασια ειναι το πισω μερος , στο ανεμιστηρακι.Μετα τα 5 λεπτα λειτουργιας του μηχανηματος φθανει σε μια θερμορασια και μετα παραμενει σταθερο ....και δεν εινι λιγες οι φορες που εχω παιξει 5-6 κ 7 ωρες συνεχεια...!!

ΟΛΟ το υπολοιπο μηχανημα ειναι κρυο ...ουτε καν χλιαρο ...

Αν θελεις κερναω καφε να το δεις και απο κοντα να σου φυγει αυτη η εντυπωση μπας και "ησυχασουμε" ολοι εδω μεσα !!! ::-):

Δημοσ.

file to chipaki to paidi to bale kanonika.apla den exw paei na to dw.apo sabbato tha to dw logw diabasmatos.pantws min mou peis oti o filos mou leei psemata.alliws ti tha paw na dw...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...