Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσχετο τι είναι το post, τελικά όντος εσείς διαφωνείτε ουσιαστικά με όσα λέει ?

Γιατί αυτά λέει όλος ο κόσμος φίλε , οι μετρήσεις και η απλή λογική.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι θα έλεγα αν "νόμιζα ότι κάποιος μου είπε πως οι γάιδαροι πετάνε";.Θα προσπαθούσα να του αποδείξω πως οι γάιδαροι δεν πετάνε.Κι αυτό το έκανες κι εσύ, παραθέτοντας τα links σου, τα test σου, την άποψή σου.Μεχρι εδώ όλα σεβαστά!

ΌΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΓΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΜΗ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΑ.ΚΑΙ ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΟΒΑΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ;ΟΣΟ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ, ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ, ΣΕ ΕΝΑ FORUM ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ;ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ;ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΗ;ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ;

Δημοσ.

Σου επαναλαμβάνω, είπα ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν υποστηρίζει ότι οι γάιδαροι πετάνε ,και κανένας σοβαρός δεν είπε ότι το xbox360 δεν βγάζει πολύ ζέστη.

(θα ήταν και τελειως παράλογο δηλαδή... οι γαιδαροι δεν έχουν φτερά, και το xbox360 είναι ένα pc σε μικρό κουτί με δυνατούς ανεμηστήρες για να βγάζουν ζέστη).

Αυτά είναι γνωστά γεγονότα και όχι χαρακτηρισμοί .

Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι επιμένουν και αν έχουμε κάποια παρανόηση, αν θέλετε να πείτε κάτι διαφορετικό, ή αν κάνετε πλάκα !!!

Δημοσ.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα 1UP, ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, Hideo Kojima, αναφέρθηκε στην πιθανότητα εμφάνισης του επερχόμενου Metal Gear Solid 4 στη νέα κονσόλα της Microsoft. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Kojima-san, ο θρυλικός σχεδιαστής επιθυμεί να είναι πάντα πρώτος σε αυτό που κάνει. Έτσι, όταν τελείωσε το Metal Gear Solid 3, το PlayStation 3 έφτασε πρώτο στα γραφεία των Kojima Productions, με συνέπεια να ξεκινήσει πρώτα στο μηχάνημα της Sony την ανάπτυξη του νέου τίτλου. "Οι Kojima Productions θέλουν να είναι πρώτες, σε ό,τι έχει να κάνει με τη νέα τεχνολογία. Όταν τελειώσαμε το MGS3, η επιλογή μας ήταν να δουλέψουμε επάνω στο PS3 ώστε να δοκιμάσουμε όλη τη διαθέσιμη νέα τεχνολογία. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό, είναι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να φτάσει πρώτος στο φεγγάρι και όχι να μάθω πως είναι το φεγγάρι από κάποιον που έχει ήδη φτάσει εκεί", είπε ο Kojima στη συνέντευξή του. Όταν ρωτήθηκε αν το Xbox 360 θα είναι ικανό να τρέξει το MGS4, ο Kojima απάντησε πως τεχνικά είναι εφικτό, καθώς δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των PS3, Xbox 360 και PC, αλλά πως μόνο το Revolution είναι "εντελώς διαφορετικό".

Δημοσ.
Σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα 1UP, ο δημιουργός της σειράς Metal Gear Solid, Hideo Kojima, αναφέρθηκε στην πιθανότητα εμφάνισης του επερχόμενου Metal Gear Solid 4 στη νέα κονσόλα της Microsoft. Όπως προκύπτει από τα λεγόμενα του Kojima-san, ο θρυλικός σχεδιαστής επιθυμεί να είναι πάντα πρώτος σε αυτό που κάνει. Έτσι, όταν τελείωσε το Metal Gear Solid 3, το PlayStation 3 έφτασε πρώτο στα γραφεία των Kojima Productions, με συνέπεια να ξεκινήσει πρώτα στο μηχάνημα της Sony την ανάπτυξη του νέου τίτλου. "Οι Kojima Productions θέλουν να είναι πρώτες, σε ό,τι έχει να κάνει με τη νέα τεχνολογία. Όταν τελειώσαμε το MGS3, η επιλογή μας ήταν να δουλέψουμε επάνω στο PS3 ώστε να δοκιμάσουμε όλη τη διαθέσιμη νέα τεχνολογία. Ο μόνος λόγος που έγινε αυτό, είναι γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να φτάσει πρώτος στο φεγγάρι και όχι να μάθω πως είναι το φεγγάρι από κάποιον που έχει ήδη φτάσει εκεί", είπε ο Kojima στη συνέντευξή του. Όταν ρωτήθηκε αν το Xbox 360 θα είναι ικανό να τρέξει το MGS4, ο Kojima απάντησε πως τεχνικά είναι εφικτό, καθώς δεν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των PS3, Xbox 360 και PC, αλλά πως μόνο το Revolution είναι "εντελώς διαφορετικό".

ti lete gia to parapanw sony-fans???

Δημοσ.

exw na pw pws an to ps3 8a einai san pc oso kai to xbox360 .. tin katsate .. dioti to mono pou eleipe apo to playstation itan i pc arxitektoniki wste na mporoun oloi na ftiaxnoun homebrew eukola ... i sony to katalave kai 3efuge apo tin logiki "konsola einai mono kati gia na paizoun ta paidia stin tv" ... auto fainetai kai me to psp pou einai ftiagmeno akrivws wste na mporei na einai to kati parapanw apo apli paixnidomixani ... dn 3erw an katalavainetai pou to paw .. padws to oti to mgs4 mporei na min einai ps3 exclusive ti peirazei ?? isa isa pou ean ftia3oun 2 diaforetikes ekdoseis .. pi8anws na doume kai tis dunatotites twn 2 konsolwn kai na sugrinoume .. opws egine allwste kai sto parel8on me to metal gear 1 kai 2 .. vasika pote kai kanena metal gear dn itan exclusive mias konsolas me e3airesi auto gia to gameboy ...

Δημοσ.
padws to oti to mgs4 mporei na min einai ps3 exclusive ti peirazei ?? isa isa pou ean ftia3oun 2 diaforetikes ekdoseis ..

Den katalabes kala, eipe oti THA mporoyse na to ftiaxei kai gia to 360, alla DEN tha to ftiaxei gia to 360, einai Ps3 exclusive.

Δημοσ.

sto vomo toy xrimatos ola ginontai!!

Δημοσ.

Να σου εξηγήσω λοιπόν.Υπάρχουν δύο κομμάτια στην υπόθεση.Το ένα κομμάτι είναι το κατά πόσο ζεσταίνεται το 360.Κι εγώ που το κρατάω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, λέω ότι δε ζεσταίνεται, εσύ ότι ζεσταίνεται και κάποιος έχει δίκιο και ο άλλος άδικο, ή κάποιος εν μέρει δίκιο και ο άλλος εν μέρει άδικο.Σε αυτό το κομμάτι δεν κολλάω καθόλου.Λέω την άποψή μου, λες τη δικιά σου και όλα ωραία και καλά.Εσύ παραθέτεις τα επιχειρήματά σου, τα links σου, τις λογικές απόψεις σου, το τι λένε πολλοί άλλοι χρήστες του 360 στο εξωτερικό.Εγώ παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία, αυτό που βιώνω, αυτό που λαμβάνουν οι αισθήσεις μου και συγκεκριμένα αυτή της αφής.Μπορεί να είναι "πλανεμένη" αυτή μου η αίσθηση.Μπορεί να τυχαίνει το δικό μου 360 μόνο, να μη ζεσταίνεται.΄Μπορεί να φταίει που είναι χειμώνας όπως λες και τώρα δεν καταλαβαίνουμε τη ζέστη, που προεξοφλείς ότι θα την καταλάβουμε το καλοκαίρι.Να τα δεχτώ όλα αυτά και να προχωρήσω στο δεύτερο κομμάτι της υπόθεσης.

Στην προηγούμενή σου απάντηση γράφεις:

Σου επαναλαμβάνω' date=' είπα ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν υποστηρίζει ότι οι γάιδαροι πετάνε ,και κανένας σοβαρός δεν είπε ότι το xbox360 δεν βγάζει πολύ ζέστη.

[/quote']

Αυτό το "και κανένας σοβαρός δεν είπε ότι το xbox360 δεν βγάζει πολύ ζέστη", αν εφαρμόσουμε τους κανόνες της "λογικής άλγεβρας" μεταφράζεται ως εξής:

Α:κανένας σοβαρός δεν είπε ότι το 360 δε βγάζει πολύ ζέστη

Β:ο verrasod είπε ότι το 360 δε βγάζει πολύ ζέστη

Άρα ο verrasod δεν ανήκει στο υποσύνολο "σοβαρός".

Φυσικά τα παραπάνω ισχύουν από τη στιγμή που δεχόμαστε αξιωματικά το Α.Αυτό παίζεται.Αλλά αν σου κάνω τη χάρη και το δεχτώ, αυτόματα γίνομαι δέκτης ενός χαρακτηρισμού , που για ορισμένους μπορεί να είναι ακόμη και προσβλητικός.

Βέβαια, προσωπικά, περιποιούμαι τιμής, όταν δε με τοποθετούν στα σοβαρά άτομα.Αλλά το ζήτημά μας είναι άλλο.

1ον:Γιατί χαρακτηρίζεις κάποιον, που δεν τον ξέρεις ως ολότητα;

2ον:Τα forum τεχνολογίας αποτελούν χώρους ελεύθερου χαρακτηρισμού άλλων ατόμων;

Δημοσ.

kai to aytoysio keimeno

1UP: With your debut of the Tokyo Game Show Metal Gear Solid 4 trailer, which has seen wide distribution in both Japanese magazines, online, and in the U.S. Official PlayStation Magazine recently, it really heralded the dawn of the next-generation. Everything else has been polished and nice, but this was so powerful, so compelling you even had to do a real-time demonstration at TGS to prove it was running on PS3 hardware. That said, it makes you wonder how much of a gap there is between the Xbox 360 and the PlayStation 3. Do you think you could create MGS4, technically, on 360 if you wanted to?

HK: Yes, that's technically possible. I want to express, first of all, it's not that I don't like Xbox or 360. It's just that last year, our hands were really tied to MGS3, so the other Konami developers were able to get their hands on the 360 tools and hardware earlier. But we simply didn't have time to do that last year. So, meaning that we were behind the other developers in terms of 360 development. Kojima Productions has this philosophy that we want to be the first in everything regarding new technology. So after we finished MGS3, the option was to work on the PS3 to try all the new things for Metal Gear Solid 4. The only reason for this is I'm the kind of person who wants to be the first person on the moon, and don't want to be asking "what the moon was like?" from other people. So that's the real story behind selecting PS3.

1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.

HK: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

http://www.1up.com/do/minisite?pager.offset=3&cId=3146425

H aisthish poy moy afhnei, kai me toys logoys poy edose gia thn epilogh toy ps3, kai gia tis leptomereies poy tha htan diaforetikes sto 360, einai oti apla prospathei na mhn kakologhsei to 360.

Δημοσ.
Να σου εξηγήσω λοιπόν.Υπάρχουν δύο κομμάτια στην υπόθεση.Το ένα κομμάτι είναι το κατά πόσο ζεσταίνεται το 360.Κι εγώ που το κρατάω στα χέρια μου αυτή τη στιγμή, λέω ότι δε ζεσταίνεται, εσύ ότι ζεσταίνεται και κάποιος έχει δίκιο και ο άλλος άδικο, ή κάποιος εν μέρει δίκιο και ο άλλος εν μέρει άδικο.

H periptosh kapoia na zestainontai kai kapoia alla oxi soy perase apo to myalo?

Δημοσ.

Μου πέρασε, γι' αυτό και είπα:"Μπορεί να τυχαίνει το δικό μου 360 μόνο, να μη ζεσταίνεται.". Όμως δεν κολλάω σ' αυτό το ζήτημα.Το ζήτημα μου δεν είναι αν ζεσταίνεται το 360 ή όχι , αλλά γιατί με αφορμή την έκφραση άποψης εκ μέρους , κάποιοι να παίρνουν το δικαίωμα να με χαρακτηρίζουν ως άτομο σ' ένα forum τεχνολογίας.

Δημοσ.
αλλά γιατί με αφορμή την έκφραση άποψης εκ μέρους , κάποιοι να παίρνουν το δικαίωμα να με χαρακτηρίζουν ως άτομο σ' ένα forum τεχνολογίας.

entaxei se ayto den mporo na soy doso adiko, file Blizardbill to parakanes ligaki nomizo, ante doste ta xeria :grin:

Δημοσ.
ti lete gia to parapanw sony-fans???

Δεν είπε ότι είναι ίσα , αλλά ότι μπορεί να βγάλει εκεί το MGS… απόλυτα λογικό, αφού αν έλεγε ότι το τάδε μηχάνημα είναι ανίκανο και πολύ πίσω, δεν θα είχε ελπίδα πλέον να πουλήσει κάποια ίσως μελλοντική version ,σε αυτό.

Να τι είπε.

1UP: Everything else has been polished and nice, but this was so powerful, so compelling you even had to do a real-time demonstration at TGS to prove it was running on PS3 hardware. That said, it makes you wonder how much of a gap there is between the Xbox 360 and the PlayStation 3. Do you think you could create MGS4, technically, on 360 if you wanted to?

HK: Yes, that's technically possible...

1UP: It's interesting that you think you could do this on 360, though.

HK: Maybe some nuance or a small details here and there might be different, but I feel that hardware is no longer a matter. I'm just talking about PS3, 360 and PC. Revolution is totally different, but there are really no differences among the other three.

Μπορεί να φταίει που είναι χειμώνας όπως λες και τώρα δεν καταλαβαίνουμε τη ζέστη, που προεξοφλείς ότι θα την καταλάβουμε το καλοκαίρι.

Σου εξήγησα βρε φίλε... το προεξοφλάω γιατί έτσι δουλεύουν τα συστήματα υπολογιστών , και δεν διαφέρει το xbox360.

Καταναλώνουν ενέργεια, βγάζουν ζέστη, και έχουν ανεμιστήρες και τρύπες για να την σπρώχνουν έξω.

Γνωστά πράγματα που τα θεωρώ δεδομένα, και δεν είχα παρατηρήσει κανένα σοβαρό άτομο να τα αμφισβητεί.

Αν και είμαι 1000% σίγουρος ότι θα την καταλάβεις και εσύ και μάλιστα έντονα το καλοκαίρι,αφου επιμένεις θα το πάρω πίσω.

Ίσως κάνω λάθος, και θα υπάρχουν σοβαρά άτομα που ισχυρίζονται ότι δεν βγάζει ζέστη το xbox360.... δεν έπρεπε να εκφράσω την άποψή μου χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος ότι όλοι οι σοβαροί συμφωνούν με εμένα.

Εκανα το σφάλμα γιατί δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι θα διαφωνούσε πραγματικά και ουσιαστικά κάποιος, ώστε μετά να παρεξηγηθεί που είπα ότι δεν το κάνουν αυτό οι σοβαροί.

Sorry.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...