Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nzeppo amiga sou aresoun ayta ta nea fighting san to dead or alive 4? uperbolika grhgora den eine? kouniounte oi maxhtes poli antirealistika re pedi mou. den thimizi mortal kombat 1 kai 2 (:D) h esto ante to tromero tekken 3 sto psx. Exei bgei kanena neo fighting pou na eine san ta games pou eipa? na mhn klotsai me thn taxythta tou fotos bre aderfe

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα το ξαναπώ και θα το τονίσω.Η δική μου εμπειρία από το μηχάνημα καταδεικνύει ότι ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ.Δηλαδή' date=' αρνούμαι το απλό γεγονός που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος πουθενά στον κόσμο.Όμως θα σε ρωτήσω κάτι.Γνωριζόμαστε;Εγώ μπορεί να μην είμαι σοβαρός άνθρωπος, αλλά εσύ με γνωρίζεις;Κι αν δεν είμαι σοβαρός άνθρωπος, τότε τι θεωρείς ότι είμαι;Γελοίος, α-σόβαρος, κάτι άλλο;Και όντως θα παραδεχθώ ότι είμαι ο λιγότερο σοβαρός όλων, ο πιο γελοίος αν το θες, όμως εσύ από που παίρνεις το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις ,το λιγότερο, ως μη σοβαρό;

Και από την άλλη, τι είναι αυτό που καθιστά αυτούς στα ξένα forum σοβαρούς;Αυτούς τους γνωρίζεις προσωπικά;Τι καθιστά κάποιον σοβαρό;Μας έβαλες όλους στο "σοβαρόμετρο" κι εμείς την είχαμε μικρότερη - τη σοβαρότητα- ;

Δηλώνω, λοιπόν, ότι είμαι το αντίθετο του σοβαρού ανθρώπου, αλλά δεν εκχωρώ σε σένα το δικαίωμα να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς.Αν στα πλαίσια αυτού του topic είναι επιτρεπτό να χαρακτηρίζουμε τους άλλους ανθρώπους, τότε δε χρειάζεσαι φυσικά, την εκχώρηση από εμένα του δικαιώματος να με χαρακτηρίζεις.Έτσι όμως, μπαίνω κι εγώ αυτόματα στο παιχνίδι και εκτός από μη σοβαρός που είμαι, είμαι και πολύ ευφάνταστος στους χαρακτηρισμούς που μπορώ να απευθύνω προς τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων των συγγενικών τους προσώπων.[/quote']

αφου ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τι καθεσε και ασχολησε.......

μας λεει και α-σοβαρους........εχουμε το μηχανημα του λεμε οτι

δεν υπερθερμενεται αλλα αυτος τον χαβα του ........τι να πω .........:))))))

Δημοσ.
αφου ο ανθρωπος δεν καταλαβαινει τι καθεσε και ασχολησε.......

μας λεει και α-σοβαρους........εχουμε το μηχανημα του λεμε οτι

δεν υπερθερμενεται αλλα αυτος τον χαβα του ........τι να πω .........)))))

den eipe kanenas oti tha parei fotia. Eipame oti einai zesto kai se thermokrasia domatiou (=25-28 vathmoi kelsiou) h epifania tou kaiei.

an arniste ayto, eite a)ksodepsate ola ta lefta tou mpampa sto xbox kai tora den exete gia reyma/petreleo b)exete aisthitiriaka provlimata sta xeria h tespa ayta ta pragmata poy kremontai apo tous omous sas me ta opoia paizete paixnidia

Δημοσ.

Η επιφάνειά του δεν καίει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ούτε καν ζεσταίνεται ελαφρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το αν έχω αισθητηριακά προβλήματα "στα πράγματα που κρέμονται από τους ώμους μου", επίτρεψέ μου να σου πω ότι μπορεί να φανεί από μία απλή φυσική νευρολογική εξέταση, και η πιο πρόσφατη που έκανα δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα.

Πάντως, αν κρίνω από τα pm που στέλνουν κάποιοι, φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα "στα πράγματα που κρέμονται ανάμεσα στα πόδια τους".Γι' αυτό υπάρχουν οι γιατροί.Κλέφτες θα γίνουν;

Δημοσ.
....από που παίρνεις το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις ,το λιγότερο, ως μη σοβαρό;

Δεν χαρακτήρισα εσένα, είπα ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν έχει ισχυριστεί πράγματα όπως ότι πετάει ο γάιδαρος, ή ότι το 360 δεν βγάζει πολύ ζέστη .

Εξήγησα ότι τώρα είναι χειμώνας, και πολύ ζέστη δεν βγάζουν ούτε κανονικά αερόθερμα 200W, γιαυτό και νομίζετε ότι όλα είναι ΟΚ.

Εντάξει τώρα ? ελπίζω να λύθηκε η παρεξήγηση , να μπούμε σε σωστό πλαίσιο και να μην δίνουμε λάθος εντυπώσεις .

Δημοσ.

re seis , afou autoi pou DEN EXOUN KAN tin konsola exoun kai apopsi gia to an zestenete poly i ligo , ti katheste kai asxoleiste?

To fysiologiko einai na doulevei swsta. Mesa sto kouti as kanei kai 200 C' date=' arkei na doulevei swsta. To exw afisei kai 15 wres anoixto kai den eida to paramikro kollima.

Thoryvo kanei mono to DVD drive. An paizeis kati apo ton skliro einai poly isixo.

Otan koroidevame tous Preshot , to kaname giati otan xtypousan 80C + se full load , se petagan kai eksw apo tin opoia efarmogi ekanes ekeini tin wra. To xbox360 mexri twra emena de mou parousiase kanena provlima.[/quote']

auti i apantisi profanws de sas ftanei...

Twra pws mporei na einai meionektima to oti einai "zesto", mono eseis oi experts kserete...

PS , kati akougetai pws to PS3 tha thelei eidiki thermastra apo gyrw giati tha exei peripou -25 C sto eswteriko tou kai tha pagwnei ta panta se aktina ~2m. :D

re den pame kala...

Δημοσ.

guys osoi lene pos gia ora de zestenete ktl ti leitourgia tou kanoume? giati ean to afinoun sto xbox liv kai den kanoun tipota.. e fisiko eine na mhn zestenete. varrasod poses ores sinexomena exeis peksh paixnhdh sto xbox360?

Δημοσ.
Επομένως εγώ που ισχυρίζομαι πράγματα όπως ότι το 360 δε βγάζει πολύ ζέστη, τι είμαι;

Είπαμε, τώρα είναι χειμώνας, και είναι πολύ δύσκολο να πάθει ένα μηχάνημα υπερθέρμανση, πόσο μάλλον να βγάζει θερμότητα για να σας εντυπωσιάσει (και να σας ζεστάνει).

Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα... σε νορμάλ θερμοκρασίες και με full χρήση dvd όχι μόνο βγάζει τρομερή θερμότητα, αλλά έχουν παρουσιαστεί πάρα πολλά κωλύματα εξαιτίας αυτής, τουλάχιστον στα Αμερικάνικα μοντέλα.

Δημοσ.
guys osoi lene pos gia ora de zestenete ktl ti leitourgia tou kanoume? giati ean to afinoun sto xbox liv kai den kanoun tipota.. e fisiko eine na mhn zestenete. varrasod poses ores sinexomena exeis peksh paixnhdh sto xbox360?
Eixa paiksei kana 2wro PGR3 kai meta to afisa ektos tou menu , opou arxizei kai paizei demo agwna. Pali sto full den trexei?
Δημοσ.
Δεν χαρακτήρισα εσένα, είπα ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν έχει ισχυριστεί πράγματα όπως ότι πετάει ο γάιδαρος, ή ότι το 360 δεν βγάζει πολύ ζέστη .

Εξήγησα ότι τώρα είναι χειμώνας, και πολύ ζέστη δεν βγάζουν ούτε αερόθερμα 300W, γιαυτό και νομίζετε ότι όλα είναι ΟΚ.

hahaha re blizard to xeis dei? dld eipame bgazei zesth alla oxi kai etsi hmarton dld bgazei aplws pio poly zesth apo ta alla na sou dwsw na katalabeis oso enas p4 laptop katastash, to kako me sena einai oti diabazeis pragmata kai 8es toso na ta pistepseis wste ta pisteyeis kai ta akneis kai allo toso
Δημοσ.

Τι σημαίνει είναι χειμώνας;Μέσα στο σπίτι μου παίζω και η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 25 και 26 βαθμών Κελσίου (λόγω καλοριφέρ).Το καλοκαίρι η θερμοκρασία είναι στους 27 με 28 λόγω air-condition.Αλλά και έτσι όπως τα λες να είναι, γιατί ένας σοβαρός άνθρωπος δε μπορεί να λέει ότι το 360 δε ζεσταίνεται.Και γιατί εσύ απλά δε λες ότι :"παιδιά, το 360 ζεσταίνεται", αλλά το προχωράς και προσάπτεις επιθετικούς προσδιορισμούς, που υποδηλώνουν ποιότητα προσωπικότητας, στη λέξη άνθρωπος.

Δημοσ.

1) Λοιπον να κανονισουμε μια συναντηση σε καποιο μαγαζι που εχει xbox360, να δουμε ολοι αν ζεσταινεται η οχι ....να τελειωνουμε με αυτο το θεμα...

2) Ο Xrest ειχε πει οτι εστειλε καποιον φιλο του προχτες να βαλει chip στο xbox 360 ...Κανενα νεο ???

Δημοσ.
.Και γιατί εσύ απλά δε λες ότι :"παιδιά, το 360 ζεσταίνεται", αλλά το προχωράς και προσάπτεις επιθετικούς προσδιορισμούς, που υποδηλώνουν ποιότητα προσωπικότητας, στη λέξη άνθρωπος.

Εσύ τι θα έκανες αν νόμισες πως κάποιος σου έλεγε πως οι γάιδαροι πετάνε ?

Δεν θα του έλεγες ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν συμφωνεί μαζί του, και η εντύπωση που έχει οφείλετε σε κάποιο πιθανό λάθος ?

Έτσι και εγώ, είχα την εντύπωση πως που έλεγαν ότι το xbox δεν βγάζει ζέστη , και τους εξήγησα .

Τεσπα, για να τελειώνουμε, εγώ είχα βάλει και ένα link με κάποιο test που το μέτρησαν, και όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουν κάνει κανένα μαγικό με την cpu-gpu ώστε να μην βγάζει θερμότητα.

Αυτό παρακάτω λέει ο μέσος χρήστης xbox360, και εφόσον συμφωνείτε και εσείς είμαι ΟΚ, ακόμα και αν στο σπίτι σας για κάποιο λόγο φέρετε διαφορετικά.

"I all ways get surprised when people who never own and xbox360 have comments on what it is like to have one.. I own on .. a proud launch day owner. And i do owna a home theater and 51 inch HDTV and 5.1 home theater. and loving every momment. Please if you have never touched or owned one how could you speak of glitches. 360 has no more glitches than any other console and the fact it is WAY more powerful than any thing on the market will also make it that more preone to heat. And don't compare a 360 in heat to a PC.. It will always be more. It's got more CPU and more GPU than any pc available and is squeezed into such a small form factor..."

Δημοσ.

re blizzard katalabe omws oti ayto pou les einai kati san to eipe o mpamphs o sougias, kai mena to diko mou post mporei na to parei po ka8enas kai na to xrhshmopoihsei den shmainei oti einai swsto egw sou lew to exw kai sou lew ti blepw, epishs exw kalorifer kai tzaki sto spiti den menw se igloo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...