nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Αυτό με τα "ανάξια λόγου" παιχνίδια στο PC κι εμένα περίεργο μου ακούστηκε, προσωπικά πιστεύω ότι τουλάχιστον ένα 70% των συνολικών παιχνιδιών που βγαίνουν αξίζουν μόνο για PC. Πάντα είχα την εντύπωση ότι ο κόσμος αναβαθμίζει τα PC του κυρίως για να παίζει τα νέα παιχνίδια και αν τύχει να έχουν και μια κονσόλα, είναι για λίγους δυνατούς τίτλους που βγαίνουν μόνο εκεί. Αυτό όμως είναι δική μου άποψη, με βάση τα είδη παιχνιδιών που προτιμώ. Π.χ. εφόσον τα beat'em ups δεν με συγκινούν καθόλου, δεν έχω την παραμικρή περιέργεια να παίξω κατ'εξοχήν κονσολοειδή παιχνίδια του στυλ Dead or Alive ή τα wrestling του PS2, οπότε θεωρώ ότι την κονσόλα μου την έχω για 15-20 καλά παιχνίδια (άλλο αν έχω 100+) και το PC για τον κύριο όγκο του gaming. (βλέπε Manager!) Στις περιπτώσεις conversions νομίζω είναι θέμα είδους του παιχνιδιού για το αν θα πιάσει στις κονσόλες. Πχ. δε νομίζω ότι ένα Counterstrike, ένα Far Cry ή ένα World of warcraft θα είχε ποτέ μέλλον στις κονσόλες, σε σύγκριση με το χαμό που γίνεται στα PC. Όπως και ένα ραλάκι που βγαίνει πρώτα σε PC και μετά σε κονσόλες (ή και το ανάποδο) είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει πολύ περισσότερο κόσμο στις δεύτερες.
BlizardBill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Βρε παιδιά, απλά ο Slay είπε ότι το Pc δεν είναι η "μάνα όλων" στον τομέα παιχνιδιών, και όταν άρχισαν να βγαίνουν εκεί άξια λόγου παιχνίδια είχαν προηγηθεί διαμάντια αλλού. Από Atari-commodore-Amiga-Nes-Playstation και άλλα παράλληλα, πάντα είχαμε παιχνίδια πέρα της "μάνας όλων". Βασικά δεν είναι καν ιδανικά για games τα Pc, (και με τα windows δεν θα έπρεπε να είναι κανονικά ιδανικά για τίποτα)... διάφορες συνθήκες απλά έσπρωξαν τα πράγματα προς τα εκεί . Τα Pc έχουν αρχίσει να χάνουν έδαφος τώρα, και νομίζω θα συνεχιστεί αυτό.
xrest Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 katse mathame kati kainourgio edw.patwse o xbox?!mporei na min xei kanei 90m pwliseis alla oxi k patwse...o predatorkill rwta pou ipirxan diafores anamesa sto xbox k ps2.i diafora tous?megali texnologika.giati de fanike?ama ola ta multi games sxediazontai panw sto ps2 k meta ginontai ports pws to cube k xbox tha deiksoun ti kanoun?alla an thes ti mporei na kanei to xikouto des ta halo,ninja gaiden k panzer dragon orta ante k ta splinter cell,anteeeeeee k doom 3,far cry(paroti ta 2 teleutaia ta thewrw grafikes moufes otan ta eida sto xbox,alla itan katorthwma pou bgikan). mana ton games fisika k den einnai to pc.apla to pc to mono pou kanei einai na sprwxnei ta specs twn konsolwn.dioti an ekmetalleuontousan to pc tha ipirxe problima..gia mena mana itan to colleconvision,atari 2600,master system,mega drive,snk.auta
epote Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 colleconvision,atari 2600,master system,mega drive,snk.auta] basika tis sigxrones konsoles tis orise to NES, h nitendo moni tis ebgale to console gaming apo ta tartara sta opoia eixe pesei meta thn atari kai to 2600. blizard: baaaaaa, einai deiloi re
The_Edge Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 σε ικετευω, σε εκλιπαρω, πες το "αγορι μου" μπροστα μου , αληθεια , απλα πες μου που και ποτε , δεν μπορει ΕΝΑΣ απο εσας θα μου κατσει τι διαολο! Σιγά μην το έγραψε ο epote! Δεν είναι το στυλ του!! :razz: :razz: Άσε που δεν έχει ούτε ένα ορθογραφικό λάθος!! :razz: :razz:
theobabis Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 ...Άσε που δεν έχει ούτε ένα ορθογραφικό λάθος!! :razz: :razz: εγραψες... Eχω λιωσει στα γελια.... Kατι μου λεει οτι θα αρχιζω να διαβαζω συστηματικα αυτο το τοπικ για να μου αρχιζει η μερα καλα...
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 εγραψες... Eχω λιωσει στα γελια.... Kατι μου λεει οτι θα αρχιζω να διαβαζω συστηματικα αυτο το τοπικ για να μου αρχιζει η μερα καλα... Ακόμη ένα off-topic έφτασε στο τέλος του. Κάθε μέρα πάμε και καλύτερα κύριοι' date=' γι'αυτό δεν μας έχουν κλειδώσει ακόμα, γίνεται τρελό σόου![/quote'] Καλή σας μέρα κύριοι! Να δούμε με τι θα αρπαχτούμε σήμερα. Για την τοποθέτηση του Slay περί "PC: Η μάνα των παιχνιδιών?", ξαναδιάβασα αυτό που έγραψε και όντως έχει δίκιο, συμφωνώ μαζί του, το κατάλαβα λάθος χθες βράδυ. Να και κάτι ενδιαφέρον που βρήκα και sorry για το on-topic: Kojima: "really no differences [between Xbox 360, PC & PS3]" In an interview with 1up.com, Hideo Kojima (the creator of the popular Metal Gear Solid series) mentioned that it was technically possible for Metal Gear Solid 4 to run on Xbox 360 hardware. He also stated that they chose the Playstation 3 hardware to run the MGS4 trailer was merely because it was 'newer' and they wanted to try it out first. Kojima also said that there weren't any real differences between PS3, PC and Xbox 360. Από http://www.xbox365.com/news.cgi?id=GGPriPLuLd12160521 και http://www.1up.com/do/minisite?cId=3146425.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Κοιτάξτε κι άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα που θήγει ο Kojima (πίνω νερό στην υγεία του για τα 2 MGS), από την παραπάνω συνέντευξη: In the past when it was KCEJ or Konami Corporation or another division' date=' if you said you wanted to create MGS arcade game, you'd have to do all this paperwork and that kind of thing because each were individually listed companies, so you couldn't go beyond your section easily. But now since we're all in together, we have more liberty to do what we want. Once the project kicks off, it can go much faster that what was possible in the past, without interference. [b']Another funny example is that Mr. Yamauchi of Polyphony Digital who creates Gran Turismo. If he was just a creator within Sony, he wouldn't be able to produce games for Xbox 360 or Nintendo GameCube games. However, he could if he went independent. Then he'd have the liberty to Xbox 360 or Nintendo hardware platform games.[/b] So that's just a funny example, but it explains the image I'm trying to give you. So, if I create a new concept for a new franchise, first it always had to be a game, then if it became a hit it could go on to anime or toys. But now it's different, I can plan something from the start. I can plan the anime, or the toys in the planning stage. Και τα λοιπά και τα λοιπά. Ωραίος ο τύπος, έφτιαξε δική του εταιρία πλέον και τα λέει έξω από τα δόντια. Άντε να βγει το MGS3 επιτέλους.
Exoskeletor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 H alithia eine ayth pou exoun pei poly guys, pos para ths diafores pou exoun an exoun th shmasia exei an h poio dynath konsola den exei orea games? analoga me ta gousta tou kathenos se allon arese to xbox epeidh exei "kalitera games" se allon to ps2 (ego eime poromnos me ut allos me halo, den eine epeidei theoro kalitero to u apla me ayto eime poromenos),, to mono pou me basanize emena htan to an bgazei games olon ton eidon (thimame to nintendo 64 pou mou espage ta neyra, les kai epezes hlektronika htan) pou tora poia den tithete thema. Pantos apo tin kontra ayth guys mono kerdismenoi bgenoume. as eine kala h microsoft pou ebgale to xbox kai arxise ayth h kontra h trelh kai epeftan times ktl ktl (by the way: tin magia pou exoume zisi ego kai oloi osoi eixame amiga den thn exo ksanazhsh pote kai oute nomizo tha ksanaginei th konsoles pc kai @@ries. rotiste kapoion pou eixe amiga palia kai ean den sas pei pos ta tote paixnidia ton diaskedazan oso tipota allo tha sas agoraso apo olous ena xbox360)
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Pantos apo tin kontra ayth guys mono kerdismenoi bgenoume. as eine kala h microsoft pou ebgale to xbox kai arxise ayth h kontra h trelh kai epeftan times ktl ktl (by the way: tin magia pou exoume zisi ego kai oloi osoi eixame amiga den thn exo ksanazhsh pote kai oute nomizo tha ksanaginei th konsoles pc kai @@ries. rotiste kapoion pou eixe amiga palia kai ean den sas pei pos ta tote paixnidia ton diaskedazan oso tipota allo tha sas agoraso apo olous ena xbox360) Πολύ σωστό το πρώτο' date=' το ΧΒΟΧ ήρθε για να καλύψει ένα κενό της αγοράς και τα κατάφερε. Τα περί "πατώσεως" οφείλονται στις -κλασικές επιθετικές- δηλώσεις της Microsoft περί πώλησης εκατοντάδων εκατομμυρίων κονσολών κλπ. που φυσικά δεν της βγήκαν καθόλου. Κατ'εμέ ένα μεγάλο πρόβλημα του ΧΒΟΧ1 είναι ότι δεν έχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών (σε σχέση με το PS2, αν δεν υπήρχε το PS2 να συγκρίνουμε θα μας φαινόντουσαν μια χαρά τα παιχνίδια του ΧΒΟΧ γιατί τότε θα λέγαμε ότι έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία). Ελπίζω με το 360 να αλλάξει αυτό, γιατί είναι γνωστό σε όλους το ζήτημα. Κάτι κινήσεις όμως "manager σε 360" δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχουν. Όσο για το δεύτερο, φίλε, η καρδιά μου και η τσέπη μου το ξέρουν πόσο θέλω ένα 360 (πόσο μάλλον να μου το πάρεις και δώρο!) αλλά ψέματα δεν μπορώ να πω, σαν την Amiga (ειδικά την 500άρα) δεν υπήρξε άλλο μηχάνημα, δεν υπάρχει παιχνίδι στην Amiga που να έχω παίξει και να μην το θυμάμαι. Τυχεροί όσοι την προλάβαμε.[/color']
Slay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Βρε παιδιά' date=' απλά ο Slay είπε ότι το Pc δεν είναι η "μάνα όλων" στον τομέα παιχνιδιών, και όταν άρχισαν να βγαίνουν εκεί άξια λόγου παιχνίδια είχαν προηγηθεί διαμάντια αλλού.Από Atari-commodore-Amiga-Nes-Playstation και άλλα παράλληλα, πάντα είχαμε παιχνίδια πέρα της "μάνας όλων".[/quote'] Akribos ayto ennooysa Predatorkill kai nzepos eiste ektos thematos :grin: Edit: nzepos meta thn dieykrinish soy, kai ta sxolia soy gia thn Amiga pragmatika exileothikes :-P +100 points apo mena.
telegamesvg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 H alithia eine ayth pou exoun pei poly guys' date=' pos para ths diafores pou exoun an exoun th shmasia exei an h poio dynath konsola den exei orea games? analoga me ta gousta tou kathenos se allon arese to xbox epeidh exei "kalitera games" se allon to ps2 (ego eime poromnos me ut allos me halo, den eine epeidei theoro kalitero to u apla me ayto eime poromenos),, to mono pou me basanize emena htan to an bgazei games olon ton eidon (thimame to nintendo 64 pou mou espage ta neyra, les kai epezes hlektronika htan) pou tora poia den tithete thema. Pantos apo tin kontra ayth guys mono kerdismenoi bgenoume. as eine kala h microsoft pou ebgale to xbox kai arxise ayth h kontra h trelh kai epeftan times ktl ktl (by the way: tin magia pou exoume zisi ego kai oloi osoi eixame amiga den thn exo ksanazhsh pote kai oute nomizo tha ksanaginei th konsoles pc kai @@ries. rotiste kapoion pou eixe amiga palia kai ean den sas pei pos ta tote paixnidia ton diaskedazan oso tipota allo tha sas agoraso apo olous ena xbox360)[/quote'] ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!!.....αυτο λεω απο την αρχη .....!!!
verrasod Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως έχει πλάκα το ότι μερικοί αρνήστε απλά γεγονότα που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος πουθενά στο κόσμο !!!!Έχω διαβάσει πολλά ξένα forum ' date=' και πουθενά δεν γίνεται κάτι ανάλογο... το ότι βγάζει πολύ ζέστη το μηχάνημα είναι κοινή γνώση. [/quote'] Θα το ξαναπώ και θα το τονίσω.Η δική μου εμπειρία από το μηχάνημα καταδεικνύει ότι ΔΕΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ.Δηλαδή, αρνούμαι το απλό γεγονός που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος πουθενά στον κόσμο.Όμως θα σε ρωτήσω κάτι.Γνωριζόμαστε;Εγώ μπορεί να μην είμαι σοβαρός άνθρωπος, αλλά εσύ με γνωρίζεις;Κι αν δεν είμαι σοβαρός άνθρωπος, τότε τι θεωρείς ότι είμαι;Γελοίος, α-σόβαρος, κάτι άλλο;Και όντως θα παραδεχθώ ότι είμαι ο λιγότερο σοβαρός όλων, ο πιο γελοίος αν το θες, όμως εσύ από που παίρνεις το δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις ,το λιγότερο, ως μη σοβαρό; Και από την άλλη, τι είναι αυτό που καθιστά αυτούς στα ξένα forum σοβαρούς;Αυτούς τους γνωρίζεις προσωπικά;Τι καθιστά κάποιον σοβαρό;Μας έβαλες όλους στο "σοβαρόμετρο" κι εμείς την είχαμε μικρότερη - τη σοβαρότητα- ; Δηλώνω, λοιπόν, ότι είμαι το αντίθετο του σοβαρού ανθρώπου, αλλά δεν εκχωρώ σε σένα το δικαίωμα να μου προσάπτεις χαρακτηρισμούς.Αν στα πλαίσια αυτού του topic είναι επιτρεπτό να χαρακτηρίζουμε τους άλλους ανθρώπους, τότε δε χρειάζεσαι φυσικά, την εκχώρηση από εμένα του δικαιώματος να με χαρακτηρίζεις.Έτσι όμως, μπαίνω κι εγώ αυτόματα στο παιχνίδι και εκτός από μη σοβαρός που είμαι, είμαι και πολύ ευφάνταστος στους χαρακτηρισμούς που μπορώ να απευθύνω προς τους άλλους, συμπεριλαμβανομένων των συγγενικών τους προσώπων.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Άντε τυχεροί, μεθαύριο βγαίνει και το DOA4, πουλήστε ό,τι έχετε και δεν έχετε για να το πάρετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.