epote Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 @ epote βλέπω κάνεις την αυτοκριτική σου αγόρι μου dude, den ikseres oti 1.75 einai isodinamo me to 75% kalitero, let it go man, seriusly. Το xbox 360 ειχε καποια προβληματα στην πρωτη παρτιδα που πηγε στις HΠΑ ,αλλα οπως φαινεται δεν υπαρχουν καθολου τετοια προβληματα στις Ευρωπαικες κονσολες .... θαρω πως το ολο νοημα του world launch αντικειται σε αυτο που λες, regardless μια γεωγραφικη κατανομη των σφαλμενων κονσολων θα βοηθουσε, χωρις πλακα! (ασχετο, καταφερε η σονυ να βγαλει σωστα lazer στα ps2 της? Τελικα ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ οι φουρνοι!)
telegamesvg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 θαρω πως το ολο νοημα του world launch αντικειται σε αυτο που λες' date=' regardless μια γεωγραφικη κατανομη των σφαλμενων κονσολων θα βοηθουσε, χωρις πλακα! (ασχετο, καταφερε η σονυ να βγαλει σωστα lazer στα ps2 της? Τελικα ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ οι φουρνοι!)[/quote'] Δεν εχει καμια σχεση το world launch .....Δεν ειναι οι ιδιες κονσολες σε ολο τον κοσμο ...Στην Ευρωπη και ειδικα στην Ελλαδα δεν εχω δει πουθενα σε κανενα site παραπονα....ουτε στην Ιαπωνια μεχρι στιγμης νομιζω ...
GordonFreeman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 dude, den ikseres oti 1.75 einai isodinamo me to 75% kalitero, let it go man, seriusly. όχι man μην επιμένεις να απομονώνεις ότι σε συμφέρει. Από αυτό που είπα ένα συμπεράσματα βγαίνει: ότι ακόμα σύμφωνα και με την λογική που χρησιμοποιήτε κατά καιρούς οι sony fans , το ps3 δεν είναι πραγματικά ισχυρότερο από το χβοχ360. Η sony έχει την συνήθεια να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο τύπο στο hype της ο οποίος συνοψίζεται στα εξής: ps3_Βulls.hype = xbox360_Βulls.Ηype x 2. Για παράδειγμα βγαίνει H Μs και λέει ότι το μηχάνημα έχει δύναμη 1TFlop και αυτομάτως βγαίνει η sony , εφαρμόζει τον τύπο και βγάζει ότι το ps3 έχει δύναμη 2TF. Tώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση για την οποία μιλάμε φαίνεται ότι τα θαλλάσωσε. Αφού η ms είπε ότι το χβοχ360 είναι 20 φορές ισχυρότερο από το xbox1 H sony έπρεπε να είχε υποστηρίξει ότι το ps3 είναι τουλάχιστον 65-70 φορές ισχυρότερο από το ps2 για να συντηρίσει την πολιτική του 2Χ . Ποιός ξέρει γιατί δεν το έκανε ίσως φοβήθηκε να μην την πάρουν με τις πέτρες αυτήν την φορά :grin:
BlizardBill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Aυτή τι φορά μιλάει το hardware και τα games, οπότε δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Όλες τις εξυπνάδες του στυλ "έχουμε πιο ισορροπημένο σύστημα, έχουμε βρει το μυστικό για να επαναπροσδιορίσουμε το gaming , θα πουλήσουμε ένα δις , πλήρης σειρά lunch games, έχουμε ξεπουλήσει , δεν παίζουν ρόλο τα specs ,έλα στην παρέα μας " και δεν θα τελειώσω αν δεν το κόψω εδώ....τις έχει αναλάβει τώρα η Microsoft.
GordonFreeman Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ο βλακέντιος του φόρουμ -epote- (τον οποίο δεν γνωρίζω προσωπικά πέρα από τα post στα οποία έχει απευθυνθεί ο ένας στον άλλο) μου έστειλε πριν από λίγο το συγκεκριμένο μύνημα στο pm: σε ικετευω, σε εκλιπαρω, πες το "αγορι μου" μπροστα μου , αληθεια , απλα πες μου που και ποτε , δεν μπορει ΕΝΑΣ απο εσας θα μου κατσει τι διαολο! Επειδή έχω ακούσει ότι κάνει τα ίδια και με άλλους από αυτό το φόρουμ , το βάζω εδώ για να το δουν όλοι και ας το σβήσει ο admin η ας κάνει ότι θέλει. Αυτό που θέλω να σε ρωτήσω ρε φίλε είναι : ΠΟΣΟ EPOTE ΕΙΣΑΙ ? ΠΟΣΟ? ΠΕΣΜΟΥ ΠΟΣΟ?
Exoskeletor Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 kai ti tha kerdisoun oloi pou tha to doun? toxoume paramamisi ayto to topic, ta misa post milane gia to xbox360 kai ta alla misa eine asxeta, tha to kleidosoun sto telos na isixasoume
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ας βρεθει ενας κατοχος και των δυο κονσολών να μου πει τις διαφορες που ειδε σε διαφορα games αναμεσα στο Xbox1 και στο PS2.... Για μενα το Xbox1 και το PS2 ειναι ακριβως οι ιδιες κονσολες στα γραφικα τους,και μιλαω παντα για συμβατικες τηλεορασεις,οχι LCD,Plasma,(που χρειαζονται Component καλωδιο για να δειξουν HD,καμμια σχεση με το απλο scart καρφωμενο στη plasma) καθως ο πιο πολυς κοσμος εχει συμβατικες και οχι HD τηλεορασεις. Και μη μου αρχισετε οτι το Xbox1 εχει περισσοτερα πολυγωνα,ειναι πιο ισχυρο κτλ κτλ κτλ. Θελω τεκμηριωμενα παραδειγματα και φωτογραφιες in game απο τις δυο κονσολες για να δω διαφορες! Τα παιχνιδια που θα βρειτε διαφορες θα ειναι 10-15 το πολυ.Ολα τα αλλα ειναι τα ΙΔΙΑ!Μονο ο ηχος αλλαζει καθως στο Xbox1 βγαινει με 5.1 καναλια. Ε,κατι τετοιο θα γινει και με την ελευση του PS3...Θα δειτε ελαχιστες διαφορες,σε ολα τα επιπεδα.Και τα παιχνιδια του 360 σιγουρα θα εχουν "ωριμασει" εως τοτε,σιγουρα θα ειναι καλυτερα,οποτε στην αρχη παλι δεν θα μπορουμε να συγκρινουμε τα πρωτα παιχνιδια του PS3 με αυτα του Xbox360. O χρονος θα δειξει,οτι και να γραφουμε εδω περι συγκρισης ειναι σαν να κυνηγαμε μια ουτοπια,καθως ΔΕΝ εχουμε ΙΔΕΑ πως θα ειναι το PS3 σε σχεση με το Xbox360. Kαλα θα κανουν οι οποιοι ισχυρογνωμονες και τρελαμενοι με μια κονσολα που ουτε καν εχουν ιδεα πως θα "παιζει" να συμεριστουν με σεβασμο και οχι flames τις εμπειριες των κατοχων του 360 και να μην ερχονται σε αντιπαλοτητα με θεματα τα οποια ΔΕΝ εχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ βαση εως τωρα. Ειμαι κατοχος του Xbox1(και του site http://www.xbox-live.gr ),Xbox360 και PS2,σιγουρα και του PS3 οποτε μη με βαφτισετε "Xbox fan".Παντα αγοραζα οτι καινουριο βγει στην αγορα που εχει σχεση με games,μονο στο PC δεν εχω παιξει ποτε τα τελευταια 3 χρονια καθως το θεωρω χασιμο χρηματων και ας ειναι ανωτερη η ποιοτητα εκει. Δηλαδη το Condemned για παραδειγμα,ποσο πιο τελειο μπορει να γινει? Το Ghost Recon 3(θα κυκλοφορησει το Μαρτιο τελικα) ποσο πιο τελειο μπορει να γινει?Δειτε ενα νεο trailer να παθετε πλακα με τα γραφικα του,θα χρειαστειτε Quicktime για να το δειτε: ftp://ftp.futurenet.com/pub/dailyradar/xbox360/Ghost_Recon_aw_4_Xbox360.mov Φιλικα...
BlizardBill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Ακόμα και η μικρή διαφορά που είχε στην αρχή το xbox με το ps2 είχε μεγάλη σημασία και μην την υποτιμάς... αν δεν ήταν και αυτό, θα είχε πατώσει ακόμα περισσότερο το xbox. (ποτέ δεν είναι αργά βέβαια, δεν αποκλείετε να το κάνει τώρα ) Ο καθένας θα δει αν αξίζει να φυλάξει κάποια ευρώ και να τα επενδύσει αργότερα σε καλύτερο monitor για το ps3 , ή αν θα αγοράσει τώρα και το xbox360 .... δεν υποχρεώνουμε κανένα. ΥΓ Αμαν βρε epote, αν πας γυρεύοντας καμιά φορά θα βρεις κάποιον να θέλει να "παίξει" μαζί σου , και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα σε σώσει το koung fou.
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Αληθεια,γιατι "πατωσε" το Xbox1 ?? Κακο marketing?Μπορει. Χαλια παιχνιδια?Σιγουρα οχι. Χαλια γραφικα?Σιγουρα οχι. Χαλια ηχος?Σιγουρα οχι. Χαλια χειρηστηρια ωστε να ειναι "αβολα" για τους PS fans?Μπορει. Τι παραπανω μπορει να δωσει ενα PS2 απο ενα Xbox?Για μενα απολυτως τιποτα.Ειναι εφαμιλλα.Ειναι θεμα συνηθειας και παιδειας το θεμα. Βαζω στοιχημα,οτι ελαχιστοι γονεις ξερουν το Xbox.To PS2 σιγουρα το ξερουν. Το μεγαλο βημα το εκανε η Microsoft για να προλαβει τους Γιαπωνεζους ως γνωστον,σιγουρα εκανε κακο στον εαυτο της καθως θα μπορουσε να περιμενει κι αλλο. Ενα τελευταιο θα πω οσον αφορα το πολεμο αυτο.Ο Bill Gates δεν ειναι μαλ..ας,εις βαρον ολων μας και φυσικα της τσεπης μας.Παιζεται τρελο παιχνιδι παιδες πισω απο τη πλατη μας,και τα επομενα Χριστουγεννα θα ξοδευομαστε παλι οπως τωρα.Θα με θυμηθειτε.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Είναι λίγο άσχετο με το θέμα του thread (αλλά και τι είναι σχετικό πλέον!) αλλά έχω μια παρατήρηση για τη σύγκριση γραφικών σε ΧΒΟΧ1 και PS2. Από όσες συγκρίσεις έχω διαβάσει σε διάφορα reviews (προσωπικά δεν το έχω δει με τα μάτια μου) σε όσα παιχνίδια υπάρχουν και στα δύο formats, δεν νομίζω ότι υπερέχει σε κάποιο το PS2. Είτε από άποψης γραφικών, είτε ομαλότητας κίνησης κλπ. Κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό, εφόσον το PS2 είναι παλαιότερης τεχνολογίας. Ωστόσο οι διαφορές είναι μικρές, πολύ μικρές σε βαθμό που να μην απασχολούν ιδιαίτερα τον τελικό χρήστη. Άντε το πολύ πολύ να παρατηρήσουμε ότι σε ΧΒΟΧ1 φορτώνει πιο γρήγορα λόγω του HDD. Και πιστεύω ότι οι μικρές διαφορές οφείλονται περισσότερο στο γεγονός ότι οι εταιρίες δεν είναι διατεθιμένες να δαπανούν υπερβολικά ποσά όταν κάνουν conversions από format σε format (γιατί σίγουρα από κάποιο format πρέπει να ξεκινήσουν και να αναπτύξουν εκεί το παιχνίδι). Οπότε το τελικό αποτέλεσμα είναι μέσες άκρες το ίδιο. Αυτή η εντύπωση μου έχει δωθεί για τα περισσότερα κοινά παιχνίδια, όπου τα γραφικά π.χ. ενώ αγγίζουν τα όρια του PS2, φαίνονται απλώς καλά για το ΧΒΟΧ1 σε σχέση με τους exclusive τίτλους του. Ακόμη ένα off-topic έφτασε στο τέλος του. Κάθε μέρα πάμε και καλύτερα κύριοι, γι'αυτό δεν μας έχουν κλειδώσει ακόμα, γίνεται τρελό σόου! editΤο τελευταίο post του Predatorkill με καλύπτει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ήταν σωστά αυτά που είπε.
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνω απολυτα nzeppo! Το καλυτερο ολων ειναι οτι τo format του Xbox και του Xbox360 ειναι πιο κοντα σε εκεινο του PC.Και το PC ειναι η "μανα" ολων. Δειτε αυτο το trailer απο το Lost Planet,και δειτε λιγο στο τελος(μην το σταματησετε)πως τιγκαρει η οθονη απο χιλιαδες τερατα...(24MB) ftp://ftp.futurenet.com/pub/dailyradar/xbox360/lost_planet.mov Δειτε και αυτο το trailer του "The Outfit" ,μου θυμιζει Operation Flashpoint,και λιγο Merceneries: (11MB) ftp://ftp.futurenet.com/pub/dailyradar/xbox360/The_Outfit.mov To FullAuto κανει το Burnout να κλαει: (Eχει και μια "μικρη" εκρηξουλα στο τελος ) 8MB ftp://ftp.futurenet.com/pub/dailyradar/xbox360/fullauto_360.mov To Rumble Roses XX με real time footage ειναι fighting game με πολλα μωρα και με στριγκους "δυνατους": (15ΜΒ) ftp://ftp.futurenet.com/pub/dailyradar/xbox360/rumble_roses_xx.wmv
BlizardBill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Αληθεια,γιατι "πατωσε" το Xbox1 ?? Ήθελα να πω ότι αν δεν είχε αυτό το μικρό έστω προβάδισμα στα κοινά παιχνίδια, θα πούλαγε ακόμα χειρότερα από 18% και θα πάτωνε κυριολεκτικά. Οπότε παίζει ρόλο παιδιά ποιός είναι έστω λίγο καλύτερος, μην το υποτιμάτε απλά επειδή δεν μέτρησε πολύ στην προηγούμενη γενιά. (άσε που βάση των τεράστιων προοπτικών που είχε το xbox , δεν απέχουν και πολύ από τον πάτο οι πωλήσεις του) Το καλυτερο ολων ειναι οτι τo format του Xbox και του Xbox360 ειναι πιο κοντα σε εκεινο του PC.Και το PC ειναι η "μανα" ολων. Είδαμε και την συνεργασία 3 μεγάλων του χώρου Microsoft-Intel-Nvidia συν την τεράστια οικονομική επιδότηση που είχε από την Microsoft, πως τα πήγε απέναντι στην ουσιαστικά μόνη της Sony !!! Και τώρα που η τεχνολογία γυρίζει και όλοι πάνε σε πολυεπεξεργασία το πλεονέκτημα έχει σχεδόν χαθεί , μαζί με το πλεονέκτιμα που είχε το xbox σαν mediacenter. ΥΓ Τι εννοείς ότι θα αγοράζουμε πάλι τα Χριστούγεννα ? σίγουρα πάρα πολλά παίζονται εκτός από αυτά που βλέπουμε, αλλά δεν πάει πουθενά το μυαλλό μου.
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Η Sony οντως ειναι μονη της,αλλα εχει τη τεχνογνωσια και εργατικο δυναμικο και εμπειρια στο χωρο μεγαλυτερη απο αυτη των δυτικων κολλοσων του χωρου. Αυτο πιστευω οτι τη κραταει στη κορυφη ολων.
Slay Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Το καλυτερο ολων ειναι οτι τo format του Xbox και του Xbox360 ειναι πιο κοντα σε εκεινο του PC.Και το PC ειναι η "μανα" ολων. Diabase kala ayto poy egrapses, skepsoy to, xanaskepsoy to, kai apanta moy pote arxisan na bgainoyn sto PC paixnidia axia logoy? prin to PC ti htan to xaos? exhghse moy pos ginetai to PC na einai h mana olon, kai kapoia gentres na lampoyn dia ths apoysias toys apo ayto?
Predatorkill Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2005 Diabase kala ayto poy egrapses, skepsoy to, xanaskepsoy to, kai apanta moy pote arxisan na bgainoyn sto PC paixnidia axia logoy? prin to PC ti htan to xaos? exhghse moy pos ginetai to PC na einai h mana olon, kai kapoia gentres na lampoyn dia ths apoysias toys apo ayto? Πανε ρωτα τους Game Developers και τα αποκλειστικα δικαιωματα τους.Οταν επαιζες Zaxxon και Rick Dangerous(που αμφιβαλλω αν επαιζες) τι ελεγες?Τι ωραιο που ειναι το PCακι μου...Μαλλον τωρα λες τι ωραια ειναι η κονσολιτσα μου. Και αν δεν εχουν βγει στο PC παιχνιδια αξια λογου,δεν εχεις ιδεα προφανως απο PC gaming.Μη το πεις πουθενα αυτο(αν και το ειπες μπροστα σε 100-150 μελη που διαβαζουν αυτο το φορουμ,οποτε ολοι ομοφωνα σου χαριζουμε ενα Νομπελ,οποιο θες εσυ,με ψηφους 0 κατά),θα σε παρουνε με τις πετρες.Και τα παιχνιδακια που παιζεις στις κονσολιτσες σου,απο PC βγαινουν.Τωρα ποιος ειναι η μανα,ο πατερας και ο γιος,βρες το μονος σου. Το Unreal SDK εχουν σχεδον ολα τα FPS που παιζεις,μηπως ξεχνας απο που βγηκε αυτο?Μηπως ξεχνας ποσες χιλιαδες παιχνιδια εχουν γινει port στις κονσολες? Παρακληση προς τους Moderators:Σβηστε,καψτε,διαγραψτε απο το χαρτη τα 2 τελευταια post...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.