Slay Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Tι ειγνε ρε παιδια...δεν θα σχολιασει κανεις τα παραπανω?? Isos den ta sxoliazei kaneis giati blepoyn thn prospatheia soy na pas thn koybenta alloy, kaneis den isxyristhke oti oi konsoles ths sony den eixan pote problhmata, kaneis den isxyristhke oti kai to ps3 otan tha bgei einai pithano na exei problhmata, ayto den kanei omos to 360 na MHN exei problhmata epishs.
Exoskeletor Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 jimbrav entelos filika alla ean se prizoun merikoi edo mesa tote mi soseis kai ksanampeis, den eise anagasmenos na ta diabazeis man.
jimbrav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 jimbrav entelos filika alla ean se prizoun merikoi edo mesa tote mi soseis kai ksanampeis, den eise anagasmenos na ta diabazeis man. kalo...... ala to mi soseis kai ksanampeis alloy !!!!
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως έχει πλάκα το ότι μερικοί αρνήστε απλά γεγονότα που δεν αμφισβητεί κανένας σοβαρός άνθρωπος πουθενά στο κόσμο !!!! Έχω διαβάσει πολλά ξένα forum , και πουθενά δεν γίνεται κάτι ανάλογο... το ότι βγάζει πολύ ζέστη το μηχάνημα είναι κοινή γνώση. Τεσπα, ας υποθέσουμε πως απλά φταίει το ακριβό πετρέλαιο και ο χειμώνας, που δεν μπορείτε να δειτε τις θερμαντικές ικανότητες του κουτιού . poia kartoula ?? Την εκπτωτική ' date=' από αυτές που σου ζητάνε πριν πληρώσεις ... να την έχεις μαζί γιατί αν δεν την δώσεις στην αρχή δεν έχει έκπτωση , και γίνετε χαμός για να προλάβεις να βγάλεις άλλη. γνωστο ηδη!! Και εμένα πως μου ξέφυγε ??? τεσπα, ένας ακόμα λόγος να περιμένετε όσοι ενδιαφέρεστε για xbox360 να διορθωθούν τέτοια χοντροκομμένα λάθη στην κατασκευή του μηχανήματος... φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά τελικά και η επόμενη έκδοση θα είναι σίγουρα καλύτερη .
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Το μόνο που ξέρω να θολώνει τα μυαλά είναι το Hype της sony. :wink: Τα λεφτά που έπεσαν για την ανάπτυξή του είναι αυτά που σου έχουν μείνει εσένα στην μνήμη ? Γιατί εμένα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι μιλούσαν αρχικά για ένα μηχάνημα 1000 φορές δυνατότερο από το ps2!!! Μπορείς να πας στο topic του ps3 για λεπτομέριες, ώστε να ενημερωθείς και να ξέρεις τι γίνετε. Στα γρήγορα θα σου πω περιληπτικά για τα λεφτά που έπεσαν στο cell , στο blueray, και τις βοήθειες που είχε από άλλες εταιρίες αυτή τι φορά στην κατασκευή του Ps3. Εγώ πάντως δεν μασούσα ποτέ από τα hype που κάνουν όλοι, και πάντα έλεγα ότι θα είναι 2-3 φορές καλύτερο από τον ανταγωνισμό και όχι 1000 φορές από το ps2. Αυτό είναι το λογικό, και φαίνεται να δικαιώθηκα... να τα βλέπεις και εσύ έτσι, και όχι σε σχέση με ότι άσχετο λένε. (γιατί και η Microsoft είπε ότι θα πουλήσει 1 δις.... που με τέτοιους ρυθμούς θα τις πάρει 200 χρόνια !!!)
xrest Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 blizardbill k slay afou de goustarete to 360 ti postarete edw?agorines mou grapste oti theletai sto ps3 topic.dld prospathitai na pisete tous allous oti to ps3 thanai to ipermixanima?maresei pou asxolountai k me ta posts sas.ta akira teleiws...tou allou de tou epaize ena noikiasmeno 360 game k ftaiei to 360 xwris na kserei...petaxtike
eorptol Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 blizardbill k slay afou de goustarete to 360 ti postarete edw?agorines mou grapste oti theletai sto ps3 topic.dld prospathitai na pisete tous allous oti to ps3 thanai to ipermixanima?maresei pou asxolountai k me ta posts sas.ta akira teleiws...tou allou de tou epaize ena noikiasmeno 360 game k ftaiei to 360 xwris na kserei...petaxtike ας ασχοληθουμε με ουσιαστικα πραγματα που αφορουν το xbox 360 τα παιχνιδια το live κλπ.
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δεν προσπαθώ να πείσω , είναι αυτονόητο εξάλου ... απλά αναφέρω 2-3 πραγματάκια για μερικούς που τα έχουν μπερδέψει εντελώς. Και δεν είναι κακό να ξέρει το παιδί που ρωτάει πως το 95% των περιπτώσεων με κωλύματα λίγων δευτερολέπτων είναι από την προστασία του συστήματος που κόβει όταν διαπιστώσει υπερθέρμανση. Όπως είδαμε, μπορεί βέβαια πολύ εύκολα να έχει καταστραφεί το Dvd από τo laiser του 360 , αλλά νομίζω ότι αυτό φαίνεται σχετικά άνετα αν κοιτάξεις πίσω . Εξάλλου μιλάμε για καινούργιο game, ούτε 20 μέρες δεν έχει κλείσει, και οι γραμμές αν κάποιος το κούνησε λιγάκι θα φαίνονταν έντονα .
xrest Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 dld to 360 pisteueis oti gratzounaei ta dvd?i moni periptwsi na to kanei einai ama kapoios toxei orthio,prama pou mou to xe kanei k to ps2 mou,k ante an kapoios paleuei me to xikouto.ti anafereis dld?tin iperthermansi?kati gnwsto sti sony(psone)?tin isxi tou?dld einai toso xalia to 360 k to ps3 einai toso thirio?oloi edw mesa gnwrizoun oti to ps3 thanai se genikes grammes pio dinato,oxi idiaitera omws.oi ps3 fans milane giati exoun dei tis nauarxides tis sony(mgs4)pws thanai(peripou).oi xbox fans den exoun dei tpt.exoun dei halo?oxi.ninja gaiden?oxi,ante mono to pgr3 deixnei ti mporei na kanei. panta i prwti partida twn newn mixanimatwn exei paidikes asthenies opws ola ta pramata.
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δες οπωσδήποτε τα videakia στο link με τα pads, για να καταλάβεις πως κυριολεκτικά οργώνει τα δισκάκια όταν μετακινηθεί λίγο απότομα. Δεν έχει καμιά σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα ,και καμιά σχέση με αυτό που περιγράφεις εσύ. Είναι γκάφα που δεν έλεγξαν και έβαλαν ένα φτηνό , καθαρό dvd υπολογιστή, χωρίς καμία προστασία σε μια κονσόλα - media center . Σίγουρα θα διορθωθεί στην επόμενη version μαζί με πολλά άλλα.
xrest Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 simfwno sauto to simeio.san emfanisei to 360 maresei.alla fainetai oti einai fthini kataskeuei apo to plastiko tou mono k mono.alla de mou leei kati auto.
nzeppos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ ρε παιδιά, αυτό που βλέπω είναι ότι οι δύο κύριοι υπέρμαχοι του PS3 σ'αυτό το thread, ο Slay, ο Blizardbill αλλά και άλλοι, μας ενημερώνουν καλύτερα κι απ'τους ΧΒΟΧ fans για τις εξελίξεις γύρω από το 360. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να λέμε να μην ποστάρουν εδώ και να γράφουν τα δικά τους στο PS3 thread, γιατί σε τελική ανάλυση ακόμα κι όταν εκφράζουν την άποψή τους περί ανωτερότητας του PS3, δεν νομίζω να το κάνουν ούτε για να μας πείσουν ντε και καλά να πάρουμε το γιαπωνέζικο μηχανάκι, ούτε ότι τα...παίρνουν από τη Sony. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και για αντίθετες απόψεις. Εγώ π.χ. μπορεί να μην ενδιαφέρομαι καθόλου για το PS3, ούτε να κοιτάω το official PS3 thread αλλά αν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα έχουν τεκμηριωμένες ενστάσεις για το 360 και μια δεύτερη άποψη θέλω πραγματικά να τη γνωρίζω, χωρίς φυσικά να αλλάξει τη γνώμη μου. Μετά από 4-5 χρόνια που η αντιπαράθεση ακόμα θα διαρκεί, τα ίδια θα λέμε. Τελικά με το τσιπάκι τι έγινε?
jimbrav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ ρε παιδιά' date=' αυτό που βλέπω είναι ότι οι δύο κύριοι υπέρμαχοι του PS3 σ'αυτό το thread, ο [b']Slay[/b], ο Blizardbill αλλά και άλλοι, μας ενημερώνουν καλύτερα κι απ'τους ΧΒΟΧ fans για τις εξελίξεις γύρω από το 360.Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να λέμε να μην ποστάρουν εδώ και να γράφουν τα δικά τους στο PS3 thread, γιατί σε τελική ανάλυση ακόμα κι όταν εκφράζουν την άποψή τους περί ανωτερότητας του PS3, δεν νομίζω να το κάνουν ούτε για να μας πείσουν ντε και καλά να πάρουμε το γιαπωνέζικο μηχανάκι, ούτε ότι τα...παίρνουν από τη Sony. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε και για αντίθετες απόψεις. Εγώ π.χ. μπορεί να μην ενδιαφέρομαι καθόλου για το PS3, ούτε να κοιτάω το official PS3 thread αλλά αν κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα έχουν τεκμηριωμένες ενστάσεις για το 360 και μια δεύτερη άποψη θέλω πραγματικά να τη γνωρίζω, χωρίς φυσικά να αλλάξει τη γνώμη μου. Μετά από 4-5 χρόνια που η αντιπαράθεση ακόμα θα διαρκεί, τα ίδια θα λέμε. Τελικά με το τσιπάκι τι έγινε? nai symfono mazi soy arkei na ginontai me omorfo kai kaloproaireto dialogo!
Daredevil Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 hehe ayto pantws to asteio einai oti milane atoma pou oute apo konta den to xoun dei, opws fysika kanoun me to ps3 pou peftoun 8yma tou hype kai kapoion post se forum(blizzard ta epixeirhmaa sou skwtonoun opws panta), anyway egw me to xkoutaki mou kai to ena kai to 2 mia xara eimai,to mono pou me enoxlei basika einai to prasino lampaki ston controller to brady mou xtypaei sto mati orismenes fores. mesa sthn bdomada bazw kai adsl opote 8a mai kai live kai mia xara otanbgei to allo to syzhtame.
deus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Συμφωνώ και εγώ να λέει ελεύθερα τις άποψη του ο καθένας αλλά ο BlizzardBill και ο Slay μου θυμίζουν ιεροκύρηκες στον Αμαζόνιο που προσπαθούν να προσυλιτίσουν τους άπιστους γιατί δε λέω πιστεύουν σε αριθμούς και σε αυτά που διαβάζουν και άποψη τους είναι ότι το ps3 θα είναι φοβερό κλπ κλπ αλλά δεν έχουν δει τίποτα ακόμα και για ένα χρόνο ακόμα θα έχουν μόνο τη πίστη τους να τρώνε ενώ οι υπόλοιποι άπιστοι θα παίζουν παιχνίδια νέας γενιάς σε μια καλή προσπάθεια που έγινε με το xbox360 που γνώμη μου είναι ότι δείχνει να είναι μια αξιόπιστη κονσόλα πολλά υποσχόμενη και κυρίως αληθινή και υπαρκτή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.