BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δεν πάμε καλά χειμωνιάτικα ... ο κόσμος παντού κρυώνει και εσάς με το 360 σας έχει πειράξει η πολύ ζέστη μου φαίνεται και πάτε να μας τρελάνετε !!!! Το ότι ζεσταίνεται και κολλάει από αυτό είναι γεγονός, το ότι δεν χρειάζεται να παίρνουμε όλοι τα πάντα επειδή είναι κορυφή για 3 μήνες είναι γεγονός, που έχετε κωλύσει τώρα και τι ακριβώς λέτε, δεν μπορώ να καταλάβω …
GordonFreeman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δεν μπορείς να τα παίρνεις και όλα φίλε... πρέπει να κάνεις και κάποιες επιλογές να αφήσεις κανένα' date=' όπως έγινε και με το dreamcast που δεν το πήραν όλοι. Δεν δίνεις τόσα λεφτά για το Ps3 που σε λίγο θα είναι σκιά του εαυτού του , είναι μεγάλο λάθος για κάποιον που δεν του αρέσει να τα σκορπάει .[/quote'] Εντάξει διορθώθηκε... Τώρα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου :grin: dhladh se ena xrono tha to poylhseis? ooo apokalypseis. Ξέρεις κανέναν την σημερινή εποχή να πουλάει το ρολόι για να πάρει κομπολόι ? :-P
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Μάλλον φταίει η πολύ ζέστη από το xbox360 σε συνδυασμό με το συνεχόμενο θόρυβο ... δεν βγάζουν νόημα αυτά που λες , πρέπει να το έχεις πολύ κοντά ΥΓ Λιγο πλάκα κάνω , έτσι ? δεν έχω ιδέα τι φταίει Αλλά και εσύ ρε φίλε ζωγραφίζεις ...το ps3 να είναι η σκιά του εαυτού του από τα πολλά λεφτά που έπεσαν για την ανάπτυξή του αυτή τη φορά ???? !!!!!!! Και θεωρείς το xbox και καλύτερο από πάνω !!!!!! ε, δεν παίζεσαι .
NeithaN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 re paidia apo pou to exete parei den to vriskw pou8ena na to parw .... ti a8lia dia8esimothta einai afti
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 ΣταCarrefour έχουν και 20% έκπτωση (με την καρτούλα τους) και για σήμερα Κυριακή .
BlizardBill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εδώ ένας πολύ απλός τρόπος για να μην καταστρέφει τα δισκάκια το xbox360 ... βάζουν απλά μερικά "pads" . http://www.llamma.com/xbox360/repair/Refurbishing-the-HL-Xbox-360-DVD-Drive.htm
NeithaN Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 ΣταCarrefour έχουν και 20% έκπτωση (με την καρτούλα τους) και για σήμερα Κυριακή . poia kartoula ??
jimbrav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Εδώ ένας πολύ απλός τρόπος για να μην καταστρέφει τα δισκάκια το xbox360 ... βάζουν απλά μερικά "pads" .http://www.llamma.com/xbox360/repair/Refurbishing-the-HL-Xbox-360-DVD-Drive.htm γνωστο ηδη!!
jimbrav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Kαλα ' date=' γιατι δεν πας να δεις απο κοντα ενα Xbox 360 και να δεις απο μονος σου αν "βγαζει ζεστη" η οχι ....?? μηπως και σχηματισεις δικη σου αποψη ??Εμεις που το εχουμε σου λεμε οτι ΔΕΝ βγαζει ....εσυ και ολοι οι συν αυτω μπορειτε να λεγε οτι θελετε ... Επισης ειναι κριμα να λες τετοιες κουβεντες επειδη δεν μπορεις και εσυ να εχεις και τις δυο κονσολες (xbox 360 κ PS3 οταν θα βγει)....οπως πολλοι απο εδω,επειδη θελουν κ μπορουν να τα εχουν ολα και βλεπουν χωρις παροπιδες θα πραξουν ... ΥΓ ...τι εγινε ρε παιδια η SONY μετα απο 5+ χρονια καταφερε να φτιαξει κανενα laser της προκοπης για το PS2??? ή μηπως αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα....??[/quote'] γιατι τα καμμενα pixel στα psp που τα πατε????
telegamesvg Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 ΥΓ ...τι εγινε ρε παιδια η SONY μετα απο 5+ χρονια καταφερε να φτιαξει κανενα laser της προκοπης για το PS2??? ή μηπως αυτο δεν ειναι σοβαρο προβλημα....?? γιατι τα καμμενα pixel στα psp που τα πατε???? Tι ειγνε ρε παιδια...δεν θα σχολιασει κανεις τα παραπανω?? Παντως εκτος των αλλων αισθηση προκαλουν οι εμπεριστατομενες δηλωσεις σας ,για την ανωτεροτητα του PS3, την στιγμη που ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ακομη.....μαλλον θα προκειται για καποιο κληρονομικο χαρισμα ....:wink: "Μην καλυπτετε τις οπές εξαερισμού.Για τον αερισμό της συσκευής αφηστε χώρο τουλάχιστον 10cm γύρω απο κάθε πλευρά της συσκευής. Μην τοποθετείτε ποτέ την συσκευή κοντα σεε θερμά σημεία . Μην καλύπτετε τις οπές του εξαεριμού της συσκευής με υλικά όπως κουρτίνες,εφημερίδες κ.λ.π " Τα παραπάνω αναφέρονται στο βιβλίο οδηγιών της τηλεόρασης SONY KV-21FX30E ... Λετε να ειναι κατασκευαστικό λάθος ?? Αν ναι το σκάνδαλο ειναι μεγάλο , γιατι τα ίδια σχεδόν αναφέρονται στα βιβλια οδηγιων του συνολου των ηλεκρικων συσκευων που υπαρχουν σε καθε σπίτι ....!!! Νικολαααααακκκκηηηηηη.......!! (Ευαγγελατος) υγ...Δεν ισχυριζομαι οτι το xbox360 ειναι ντε και καλα ανωτερο του PS3 , αλλα οτι θα καλο θα ειναι να συγκρινουμε πραγματα υπαρκτα ....και το PS3 δυστυχώς -γιατι θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το αγορασουν - Δεν υπαρχει , και τουλαχιστον η κυκλοφορια του στην Ευρωπη αργει ακομη πολύ....μαλλον Χριστουγεννα 2006 ή αρχες 2007 ..
nfs11 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Τι ψάχνεις να βρεις μωρέ και εσύ. Το hype τους έχει θολώσει το μυαλό. Εδώ προσπαθούνε να μας πείσουν ότι τα xbox360 υπερθερμαίνονται χωρίς να τα έχουν δεί. Απλά διάβασαν μερικά posts για μερικές κονσόλες που είχαν όντως πρόβλημα και η ετυμηγορία βγήκε. Προσωπικά έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω απ'το να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας και να απαντώ σε υβριστικά pm από φευγάτους τύπους που όμως μου προσφέρουν γέλιο και μου λείπουν τώρα
jimbrav Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Tι ειγνε ρε παιδια...δεν θα σχολιασει κανεις τα παραπανω?? Παντως εκτος των αλλων αισθηση προκαλουν οι εμπεριστατομενες δηλωσεις σας ' date='για την ανωτεροτητα του PS3, την στιγμη που ΔΕΝ εχει κυκλοφορησει ακομη.....μαλλον θα προκειται για καποιο κληρονομικο χαρισμα ....:wink: "Μην καλυπτετε τις οπές εξαερισμού.Για τον αερισμό της συσκευής αφηστε χώρο τουλάχιστον 10cm γύρω απο κάθε πλευρά της συσκευής. Μην τοποθετείτε ποτέ την συσκευή κοντα σεε θερμά σημεία . Μην καλύπτετε τις οπές του εξαεριμού της συσκευής με υλικά όπως κουρτίνες,εφημερίδες κ.λ.π " Τα παραπάνω αναφέρονται στο βιβλίο οδηγιών της τηλεόρασης SONY KV-21FX30E ... Λετε να ειναι κατασκευαστικό λάθος ?? Αν ναι το σκάνδαλο ειναι μεγάλο , γιατι τα ίδια σχεδόν αναφέρονται στα βιβλια οδηγιων του συνολου των ηλεκρικων συσκευων που υπαρχουν σε καθε σπίτι ....!!! Νικολαααααακκκκηηηηηη.......!! (Ευαγγελατος) υγ...Δεν ισχυριζομαι οτι το xbox360 ειναι ντε και καλα ανωτερο του PS3 , αλλα οτι θα καλο θα ειναι να συγκρινουμε πραγματα υπαρκτα ....και το PS3 δυστυχώς -γιατι θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το αγορασουν - Δεν υπαρχει , και τουλαχιστον η κυκλοφορια του στην Ευρωπη αργει ακομη πολύ....μαλλον Χριστουγεννα 2006 ή αρχες 2007 ..[/quote'] file moy den exoyn na asxolithoyn me tipota allo!! parakalao na vgei to ps3 gia na mas afisoyn ligo isixoys alla tha argisei ligo!!!!!!!!pantos ti zori travane merikoi edo mesa den legetai!!
GordonFreeman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2005 Αλλά και εσύ ρε φίλε ζωγραφίζεις ...το ps3 να είναι η σκιά του εαυτού του από τα πολλά λεφτά που έπεσαν για την ανάπτυξή του αυτή τη φορά ???? !!!!!!! Και θεωρείς το xbox και καλύτερο από πάνω !!!!!! ε' date=' δεν παίζεσαι .[/quote'] Το μόνο που ξέρω να θολώνει τα μυαλά είναι το Hype της sony. :wink: Τα λεφτά που έπεσαν για την ανάπτυξή του είναι αυτά που σου έχουν μείνει εσένα στην μνήμη ? Γιατί εμένα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι μιλούσαν αρχικά για ένα μηχάνημα 1000 φορές δυνατότερο από το ps2!!! Στην πορεία είπαν για να ένα μηχάνημα 100 φορές δυνατότερο από το ps2! Τώρα που έχουν το τελικό hardware στα χέρια τους λένε ότι είναι 35 φορές ισχυρότερο από το ps2... Φαίνεται ότι αυτό οφείλεται στα πολλά λεφτά που χαλάσανε για να το αναπτύξουνε :grin:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.