GordonFreeman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 MOTO GP 2006 Μοντέλο μοτοσυκλέτας Vs Πραγματική μοτοσυκλέτα :razz:
ababapanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 lipon pedia o filos poromenos ihe dikio telika me ta carrefour! ehei ekptosi se ola ta games kai konsoles 20% !!!! apo ekei girisa twra!ta xbox 360 ta poulaei 319 euro apo 400 euro kai tin core version 239 apo 299...kai ta games 52 euro apo 65!!! pragmatika megali efkeria gia opion thelei twra na apoktiseie to 360! egw pira ena deutero wirelles control kai to pgr3!!!
GordonFreeman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ρε συ Πάνος πόσο έκανε το δεύτερο wirelles control ?
Slay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 MOTO GP 2006 Μοντέλο μοτοσυκλέτας Vs Πραγματική μοτοσυκλέτα :razz: poia einai poia xehases na mas peis, einai me thn seira poy mas grafeis? dhladh to model epano h real photo kato?
GordonFreeman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε Slay έτσι είναι , αλλά νομίζω ότι φαίνεται και με το μάτι ποια είναι ποια ;-) @ avavapanos , thanks για την πληροφορία. Θα αγοράσω έναν δεύτερο controller μάλον. Τα άλλα τα έχω παραγγείλει και θα έρθουν μεχρι την τετάρτη.
Slay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Ναι ρε Slay έτσι είναι , αλλά νομίζω ότι φαίνεται και με το μάτι ποια είναι ποια ;-) koita me to mati fenetai oti h deyterh fotografia exei ginei flip, kamia apo tis dyo den einai real photo, gia kakh soy tyxh, asxoloymai kai me mhxanes kai motogp :grin: :grin:
poromenos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 paidia ektos apo to super neo pou sas efera gia ta carefour{oxi den eimai psonio :lol}sas lew oti KAI avrio tha inai anoixta ta carefour mexri tis 8 to vradi.i ekptosi tha isxiei mexri avrio!giafto prolavete!!
GordonFreeman Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 koita me to mati fenetai oti h deyterh fotografia exei ginei flip, kamia apo tis dyo den einai real photo, Εγώ μία χαρά φωτογραφία την βλέπω μήπως μπορείς να έξηγήσεις λιγάκι τι εννοείς ότι έχει γίνει flip ? gia kakh soy tyxh, asxoloymai kai me mhxanes kai motogp :grin: :grin: Για κακή σου τύχη δεν πρέπει να ασχολήσαι με MOTO GP γιατί σε περασμένο post για το ίδιο παιχνίδι έκανες μία άκυρη σύγκριση MOTO GP με ένα άλλο παιχνίδι για ps2. Αν πάντως έλεγες αλήθεια και όντως ασχολήσε με MOTOGP τότε η σύγκριση (για να μαθαίνεις) γίνεται έτσι : MOTOGP 4 (2006) FOR PS2 MOTOGP 3 (SUMMER 2005) FOR PC MOTOGP 2006 FOR XBOX360 Όπως βλέπεις (για κακή σου τύχη) η πραγματικότητα εναι τελείως διαφορετική από αυτό που προσπάθησες να παρουσιάσεις , αλλά (για καλή σου τύχη αυτή την φορά) προλαβαίνεις να πεταχτείς μέχρι τo carefour και να αγοράσεις ένα xbox360 (επαναλαμβάνω , εάν έλεγες αλήθεια ότι ασχολήσαι με MOTOGP). :grin:
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ μία χαρά φωτογραφία την βλέπω μήπως μπορείς να έξηγήσεις λιγάκι τι εννοείς ότι έχει γίνει flip ? Είναι σαν να την βλέπεις μέσα απο καθρέφτη για αυτό έιναι αναποδα γράμματα και αριθμοί, το κάνανε για να ταιριάζει στην φορά που είχε η πάνω φώτο...
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 paidia ektos apo to super neo pou sas efera gia ta carefour{oxi den eimai psonio :lol}sas lew oti KAI avrio tha inai anoixta ta carefour mexri tis 8 to vradi.i ekptosi tha isxiei mexri avrio!giafto prolavete!! Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάνα κομμάτι? Φέρανε κομμάτια ή είναι κράχτης και πας εκεί και έχει μόνο καλώδια χειριστήρια και κάνα παιχνίδι???? Αν μπορέι κάποιος ας απαντήσει γιατί είναι καλή προσφορά....
ababapanos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 nai .... egw pou piga sta carrefour stin leoforo athinwn ipirhan 3 full kai ena core sta rafia
Slay Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Εγώ μία χαρά φωτογραφία την βλέπω μήπως μπορείς να έξηγήσεις λιγάκι τι εννοείς ότι έχει γίνει flip ? Για κακή σου τύχη δεν πρέπει να ασχολήσαι με MOTO GP γιατί σε περασμένο post για το ίδιο παιχνίδι έκανες μία άκυρη σύγκριση MOTO GP με ένα άλλο παιχνίδι για ps2. Otan leo oti asxoloymai me mhxanes ennoo ayto Kai otan leo oti asxoloymai me MotoGP ennoo toys agones toy opoioys kai parakoloytho, oso gia thn sygkrish poy les oti ekana htan me to Tourist Trophy. Pare kai mia pragmatikh foto toy Makoto Tamada gia na kaneis thn sygkrish soy.
Wolfidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Χμμ... καλά εαν έχει μείνει κάνα μέχρι αύριο (lol) εδώ κοντά, μπορεί να το χτυπήσω.... δεν ξέρω...
iSpO_fAcTo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2005 mou fenete kali prosfora...dorean thermansi sto domatio...den ksero...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.