Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας....

Μόλις μπήκα και εγώ στο club του XBOX 360 :)

Έκανα και σύνδεση στο xbox live (να κατεβάσω κάνα demo).

Έχω όμως μια απορία....:

Αν κάνει κάποιος σύνδεση στο xbox live τπυ ενεργοποιεί αυτόματα το xbox live gold που είναι trial για ένα μήνα υποχρεωτικά;Δεν υπάρχει η δυνατότητα να το ενερογοοιήσει όποτε θέλει;Διότι σε έμενα το εκανε αυτόματα :(

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
lipon pedia to videaki ine apla apistefto.... den ehw xana dei tetio pragma... ta grafika den ehoun na zilepsoun tipota apo auta tou mgs4 ine akrivos efamila... opios thelei na to diapistosei as to katevasei o idios na to dei kai meta dika tou ta matia!

Πράγματι είναι άψογα, ούτε εγώ έχω δει ποτέ μου κάτι τέτοιο.... και είναι όλα ιn game!!!! Τι να πει κανεις για αυτό το παιχνίδι....

εκτός απο κορυφαία γραφικά, έχει και εφέ που δεν τα έχουμε ξαναδεί πχ το νερό της βροχής που κυλάει πάνω στους κορμούς των δέντρων,

το πως τα αντικήμενα αποδίδουν και αντανακλούν τα χρώματα του περιβάλλοντος,

επίσης το πως οι επιφάνειες έχουν χρωματιστεί για να αντανακλούν το φως και δείχνουν ρεαλιστικές και με όγκο,

επίσης εφέ φωτιάς, καπνού, σκόνη, σπινθήρες κτλ....

Και όλα αυτά με τρομερές σκιάσεις στις επιφάνειες και μαλιστα χωρίς να κόβει τίποτα απο frames καθώς αυτές αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τη σχετική θέση και τις μετακινήσεις του ήρωα......

Πραγματικά Next Gen καταστάσεις...

Όταν το έβλεπα μου ήρθε στο μυαλό το Halo που και τότε έβλεπα τα βιντεακια και δεν το πίστευα....

Αν όντως έχει και gameplay που σκοτώνει (και μοιάζει να έχει) έχω χτυπήσει με την μια το 360 μόλις βγεί....

ΕDIT

:-P :-P :-P

Δημοσ.

The Elder Scrolls IV: Oblivion

One of our readers sent us some new screens for the much anticipated Elder Scrolls IV: Oblivion RPG. The screens show a few new scenes, and they still look as pretty as ever. Now if Bethesda would just hurry up and release this game already. Click on the news title for the screens. Note: Even though the reader claimed these were from the Xbox360 version, we think they are from the PC version.

http://www.gamersreports.com/news/593/

gr.image.jpg

gr.image.jpg

gr.image.jpg

Δημοσ.
loipon ematha gia to chipaki.ontws iparxei apla apoti katalaba einai ligo epikindino.to bazei me diki mas euthini,alla to thema einai allou.simfwna me ta legomena tou tha bgei nea version tou 360,ws konsola,oi opoia den thaxei problimata k ta oloklirwmena chipakia tha douleuoun mono stin kainourgia version oxi stin palia.auta

Μαλιστα, αν καταλαβα καλα ....δηλαδη εχει ενα chipaki που βασικα σου λεει να μην το βαλεις ...

Αλλα και αν επιμενεις να το βαλεις και παει κατι "στραβα" τοτε δεν εχει αυτος την ευθυνη ...!!!!

Ασε που ξερει οτι θα βγει και νεα version του xbox 360 και το κυριωτερο , χωρις να εχει βγει ακομη αυτη η version ,ξερει οτι το chip Θα δουλευει χωρις προβληματα !!!!!

Χμμμ.....λογικα δεν ακουγονται ολα αυτα...!!!!!!!!!???

Δημοσ.

telegamesvg, yparxei ena chipaki pou eine beta kai pezei merika games kai eine risko na to baleis tora, alla ean kapoios den mporei na perimenei as to baly me thn dikh tou eythnh. Ayto pou leei meta enoei pos molis bgei nea ekdosh toi xbox360 tote tha bgei nea ekdosh tou cheap pou (logika) tha eine kalyterh. poio kommati den sou akougete logiko?

Δημοσ.

φιλε exoskeletor ,ολα οσα λεει ο τυπος δεν μου φαινονται και πολυ αληθεια ...γιατι

αλλωστε ακομα και απο τα γραφομενα σου βγαινει στην ουσια το συμπερασμα οτι ΔΕΝ υπαρχει chipaki ...

Τι chip ειναι αυτο που....

1. Δεν υπαρχει καμια πληροφορια πουθενα στο Internet

2. Ακομη και ο ιδιος σου λεει με τροπο να ΜΗΝ το βαλεις γιατι.. α)παιζει κααααποια παιχνιδια β)ειναι επικινδυνη η τοποθετηση του γ)Δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη δ)ΘΑ βγει συντομα νεα εκδοση xbox360 που τα chip που ΘΑ βγουν για αυτη ΘΑ δουλευουν χωρις προβληματα ...

Mετα απο ολα αυτα υπαρχει καποιος που θα ενδιαφερθει για αυτο το "chip" ???

Ps ...οσοι θελετε κανονιζουμε αυριο να παμε να δουμε απο κοντα αυτο το περιφημο xbox360 που παιζει backup .....

Δημοσ.

e afou akoma eine se beta ekdosh ti thes na sou pei o anthropos re palikari?? na sou pei pos eine ok na sou parei ta lefta kai na sto balh kai meta na exeis problhmata. esy mou fenete kai na to deis na pezei antigrafa pali den tha to pistepsis. To palikar pantos sto xbox1 ta tsipakia ta ebaze mprosta sou, elpizo na kanei to idio kai me to xbox360

Toubano to Oblivion e?

Δημοσ.

Φιλε exoskeletor, ασχοληθηκα επαγγελματικα(καταστηματα) με τα video games απο το 1994 εως το 2004.

Οπως ηδη εχω πει τοποθετουσα τσιπακια και εκανα κ service σε PS1 , PS2 και ΧΒΟΧ ...και μαλιστα αρκετα απο αυτα τα chip τα τοποθετουσα μπροστα σε πελατες ((οταν τα καλωδια ηταν λιγα(τα πρωτα του PS2 κ του XBOX) ...η ακομα καλυτερα οταν δεν ειχαν κανενα καλωδιο(καποια του XBOX) :wink: ))..και εχω ζησει απο κοντα ολες τις διαφορες κατα καιρους φημες ...

Επισης καταλαβα ποιο μαγαζι λες ....και αν θελεις παμε και μαζι να δουμε αν εχει chipaρισμενο xbox ..

Δεν προσπαθω να σου αλλαξω την γνωμη , απλα σου λεω να εισαι λιγο επιφυλακτικος σε οτι ακους ....

Μακαρι να εχω λαθος σε οσα λεω και πιστεψε οτι εαν το δω οχι μονο θα το πιστεψω , αλλα θα ειμαι και απο τους πρωτους πελατες.....

Ακομα και η beta εκδοση να ειναι ....μακαρι να υπαρχει γιατι θα εχει γινει ενα ΜΕΓΑΛΟ βημα προς τον στοχο και μαλιστα σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα ..

Απο την αλλη ομως ,ενταξει εγω εχω τις επιφυλαξεις μου ...

Εσυ ομως ?? μηπως εισαι λιγο ευκολοπιστος ?? δεν σε προβληματιζει τιποτα απο οσα λεει ο τυπος ?

Δημοσ.

Ego ematha giayton apo ena filo mou pou eine kolitos me ayton pou exei to magazh kai den tha ton koroideye pote. Giayto eime toso sigouros, ton kserei xronia. An mou to elege emena den tha to pisteya giati tha perimena prota na akoustei apo edo

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...