Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Apo ayta ta noumera einai adiko na bgazeis symberasmata mias kai to xbox kykloforhse tis 8 teleutaies meres tou noembriou (kai ousiastika gia mia hmera).

Tha htan adiko, an to 360 den htan sold out, tha exoyme bebaia kai ton epomeno mhna oloklhro kai tha bgaloyme kalytera symperasmata, alla problepo akoma xamhlotera noymera gia to 360 ton dekembrh.

Δημοσ.

"Apo ayta ta noumera einai adiko na bgazeis symberasmata mias kai to xbox kykloforhse tis 8 teleutaies meres tou noembriou (kai ousiastika gia mia hmera)''

Το καλο για την MS ειναι οτι οσα εβγαλε στην αγορα, τα πουλησε.Το μηχανημα εχει μεγαλη ζητηση.Το θεμα ειναι σε ποια ποσοτητα και με τι ρυθμο μπορει να τα παραξει.Παντως οι φημες περι τεχνιτης ελλειψης κλπ φαινεται να εχουν την ιδια βαρυτητα με τις ιστοριες για υπερθερμανσεις,κολληματα και αλλα παραμυθια...

Τα πρωτα Game ISOs για 360...

http://www.xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo1338.nfo

Δημοσ.

Φιλοσοφίες δικές μου...

Με όλες τις προβλέψεις να μιλάνε για 2 με 2,500,000 πωλήσεις μέσα στις γιορτές(1,5 στο Αμέρικα και 1 στην Ευρώπη), είναι αστείο να λέμε ότι οι υπόλοιπες παιχνιδομηχανές μπορούν να χτυπήσουν το 360, ακόμα κι αν πέσει η τιμή του PS2 όπως ακούγεται. Οι -πλέον- αισιόδοξες προβλέψεις μιλάνε για 2.75 με 3 εκατομμύρια μηχανάκια μέσα στις επόμενες 60-70 μέρες. Το θέμα πλέον φαίνεται να είναι αν μπορεί η Microsoft να καλύψει τη ζήτηση (η οποια είναι προφανώς τεράστια), ακούγεται ήδη ότι θα αποσύρει τις κονσόλες που ήθελε να πουλήσει στην Ασία και θα τις μεταφέρει πρωτίστως σε U.S. και μετά σε Ευρώπη.

(Αύριο Σάβατο δεν υποτίθεται κάνει πρεμιέρα στην Ιαπωνία?)

Το οποιο μου λέει ότι:

- Οι συμπαθείς "σχιστομάτηδες" θα πάρουν τις πρώτες μαζικές παρτίδες 360 από Μάρτιο. (προσωπικά ιδιαίτερα συμπαθείς μού είναι μόνο οι Ιάπωνες, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, μην αρχίζετε να φωνάζετε).

-Μέχρι το καλοκαίρι πιστεύεται ότι θα έχουν πουληθεί εκεί 1,000,000 κομμάτια. Άντε να φτάσουν τα 2 μέχρι το τέλος του 2006.

- Θα τα εκτιμήσουν όσο εκτιμούμε εμείς το ρομπότ-σκύλο της Sony (AIBO δεν τον λένε? ΟΚ, ΟΚ, μπορεί πολλοί από εσάς να τον έχετε, δεν θέλω να σας τον προσβάλω, με γεια σας να τον χαίρεστε).

- Ναι, είναι ικανοί να αγοράζουν περισσότερα PS2 από 360 μέχρι να βγει το PS3 (για λόγους που ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και το ότι πουλήθηκαν λιγότερα από 500,000 ΧΒΟΧ 1 εκεί).

- Τολμώ να πω ότι θα ήταν ικανοί να συνέχιζαν να αγοράζουν PS2 μέχρι το 2010 αν υποθέταμε ότι έβγαζε συνεχώς νέα κομμάτια η Sony (αυτή η εντύπωση μου έχει δωθεί, επαναλαμβάνω ότι δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει κάποιος PS2, ειδικά εν έτει 2006. Είναι όμως προσωπική μου άποψη και δεν θέλω να θίξω ούτε την κονσόλα, ούτε τους εκατομμύρια εκατομμυρίων χρήστες του, την επιλογή των οποιων σέβομαι).

- Συμπέρασμα, φέρτε τα 360 προς τα μέρη μας κι αφήστε τους αυτούς στην ησυχία τους.

Δημοσ.

This is a message put out by NPD

It has come to our attention that the November 2005 Video Games data released today contained overstated information. Please do not use the information in your PowerView databases and/or Snapshot Reports released earlier today. NPD will remove the most recent data from the NPD Funworld website beginning 7:30pm EST.

NPD Games will review the reasons behind the overstated numbers immediately and will have an update to you by tomorrow, Friday 12pm EST. We are not clear when the new data will be reissued. However, we are making every effort to ensure the issue is resolved before re-releasing the Video Games Data.

We apologize for this inconvenience

Δημοσ.
Φιλοσοφίες δικές μου...

Με όλες τις προβλέψεις να μιλάνε για 2 με 2' date='500,000 πωλήσεις μέσα στις γιορτές(1,5 στο Αμέρικα και 1 στην Ευρώπη), είναι αστείο να λέμε ότι οι υπόλοιπες παιχνιδομηχανές μπορούν να χτυπήσουν το 360, [/quote']

gia kane tis praxeis soy kai exhghse moy, pos me 3 mhnes paragogh kataferan kai poylhsan sthn amerikh 332.000 konsoles, kai me ena mhna paragogh tha kataferoyn na dosoyn alles 1,200.000?

Δημοσ.

Το καλο για την MS ειναι οτι οσα εβγαλε στην αγορα' date=' τα πουλησε.Το μηχανημα εχει μεγαλη ζητηση.[/quote']

To κακό είναι ότι έβγαλε ελάχιστα ... το gamecube όταν είχε βγεί τέτοια εποχή μαζί με το xbox (18 Νοεμβρίου 2001), είχε πουλήσει 600.000 κονσόλες μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου , και άλλα τόσο υποθέτω το xbox1.

Ακόμα και το dreamcast πούλησε 375.000 στις 4 πρώτες μέρες στην Αμερική , παρόλα τα προβλήματά του .

Δεν είναι και ένδειξη μεγάλης ζήτησης που κατάφεραν να εξαντληθούν οι 332.000 xbox360, μετά από τόσους μήνες προετοιμασίας και διαφήμισης... αν ΔΕΝ το έκαναν θα μιλούσαμε για φιάσκο άνευ προηγουμένου.

Τώρα απλά μιλάμε για διαφημιστικά κόλπα, ή μάλλον άνευ προηγουμένου κακό χειρισμό.

Δημοσ.
gia kane tis praxeis soy kai exhghse moy, pos me 3 mhnes paragogh kataferan kai poylhsan sthn amerikh 332.000 konsoles, kai me ena mhna paragogh tha kataferoyn na dosoyn alles 1,200.000?

Ως γνωστόν η παραγωγή ξεκίνησε Αύγουστο με ρυθμό 100,000 κονσόλες την εβδομάδα. Τώρα -υποτίθεται- ότι έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 150,000/βδομάδα (ας υποθέσουμε 600,000 μέχρι το τέλος του μήνα και 1,000,000 μέχρι το τέλος των εορτών). Αν τα νούμερα που έχω είναι λάθος, πάω πάσο, υπολογίζω βάση των προβλέψεων που ανακοινώνονται στα διάφορα δελτία τύπου, δεν έχω τη δυνατότητα, το χρόνο ή τη διάθεση να ψάχνω όλο το internet για να βρω επακριβώς το που και πως και το γιατί. Για λόγους που αναφέρω στο τέλος του παρόντος post.

Όπως έγραψα και στο προηγούμενο post μου, διατηρώ αμφιβολίες για το αν θα φτάσουν τελικά τις πωλήσεις που προβλέφθηκαν. Αν όχι θα μιλάμε για πραγματικά κακό management, όπως είπε ο BlizardBill.

Για μένα όμως η διαφωνία μας δεν έχει ιδιαίτερο νόημα πέραν του "λόγος να γίνεται", γιατί 360 θα πάρω ούτως ή άλλως, όσο και να πουλήσει, ενώ PS3 μάλλον όχι. Δεν προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός στο συγκεκριμένο θέμα και το παραδέχομαι ευθέως.

Καλή σας νύχτα κύριοι, να'στε καλά.

Δημοσ.
Ως γνωστόν η παραγωγή ξεκίνησε Αύγουστο με ρυθμό 100,000 κονσόλες την εβδομάδα. Τώρα -υποτίθεται- ότι έχει αυξηθεί σε τουλάχιστον 150,000/βδομάδα (ας υποθέσουμε 600,000 μέχρι το τέλος του μήνα και 1,000,000 μέχρι το τέλος των εορτών).

Ego soy eipa na kaneis tis praxeis soy alla esy den to ekanes, an ta noymera gia thn paragogh poy dineis htan akribh (poy ego pisteyo pos oxi) ayto tha shmaine oti apo ton aygoysto mexri ton neombrh me 100.000 thn ebdomada, kai bgazontas exo tis dyo teleytaies ebdomades toy noembrioy h MS eprepe na eixe kataskeyasei 1.400.000 konsoles, xeroyme oti poylhse 332.000 sthn amerikh, kai exoyme kai dhlosh toy Xbox UK boss poy elege oti mallon tha steiloyn 300.000 gia thn eyroph (poy kai ayto mallon mikrotero einai to noymero alla as to dextoyme) , opote apo ton logariasmo soy leipoyn 770.000 konsoles, ektos kai an pisteyeis oti tis exei fylaxei gia to Iaponiko launch (kata thn gnomh moy pano apo 100.000 den exei steilei sthn iaponia oyte me sfaires)

Δημοσ.

Αν η MS Japan έχει πει ότι θέλει να πουλήσει 3 εκατομμύρια κονσόλες στην Ιαπωνία μέχρι το Μάρτιο (που εγώ εκτιμώ ότι ούτε τις μισές δεν θα πουλήσει εκεί) θα μου φαινόταν παράξενο να έστελναν 100,000 μόνο για πρεμιέρα.

Προσοχή, κάνω μία σκέψη, δεν παραθέτω σαφή στοιχεία.

Και επαναλαμβάνω:

Τα νούμερα που δίνω είναι εκτιμήσεις αναλυτών που έχω βρει σε διάφορα sites, μαθηματικά ξέρω να κάνω, το πόσο έγκυροι και ακριβείς είναι αυτοί και ποιους σκοπούς εξυπηρετούν δεν μπορώ να το ξέρω, έχω πει ότι επιφυλάσσομαι για την ορθότητα των συμπερασμάτων μου αφού τα νούμερα είναι σχετικά ασαφή και εν πάσει περιπτώση για τελευταία φορά λέω ότι δεν πρόκειται να μπω σε καμία αντιπαράθεση περί αριθμών κλπ. γιατί το 360 θα το πάρω ούτως ή άλλως και το PS3 δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει τελικά.

Ούτε αισθάνομαι την ανάγκη να υπερασπιστώ την επιλογή μου, ούτε να δώσω λόγο, ούτε να "θάψω" το Playstation, ούτε να προσβάλω κανέναν. Απλώς μοιράζομαι κάποιες σκέψεις, αν διαφωνείτε έχει καλώς, αν συμφωνείτε, πάλι έχει καλώς.

Αν είμαι Ολυμπιακός και έχω τα προβλήματά μου, δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι κάνουν οι Παναθηναϊκοί. Γι'αυτό το λόγο δεν θυμάμαι να έχω ασχοληθεί ποτέ με το thread του PS3, παρ'ότι σωρεία μηνυμάτων εκεί δεν κάνουν άλλη δουλειά από το να προσβάλουν το 360 (όσο μπορεί να προσβληθεί μια κονσόλα) και μέσω αυτού τους χρήστες του.

Αν "τσακωνόμαστε" για μία ομάδα, γιατί όχι και για μια κονσόλα? (προσωπικά προτιμώ να ασχολούμαι με τη δεύτερη)

Δεν επιθυμώ να γίνω εριστικός και σταματώ το θέμα έδω, θα συνεχίσω να συνεισφέρω στο thread με όποιες πληροφορίες -κυρίως τεχνολογικές- βρίσκω περί 360.

Δημοσ.

Ante kai kali arxi!!

Team PI Coder releases Xbox 360 ISOs and Game Dump Extractor v1.0 --

The 'PI' group released Xbox 360 game ISOs today. Note that downloading such releases is illegal and you can't do anything with them yet (they will not boot on your Xbox 360). You can find the NFO of one of their releases here[Condemned - nforce.nl].

They also released an open-source tool to extract these releases (basicly it's an 'x360-ISO extractor') so you can check out the files in the image. It will NOT work on original discs as a PC DVD-ROM can't read those. Just like the original Xbox (xdvdfs) the 360 does not use the ISO9660 or UDF filesystem for the content on game DVDs. This tools allows you to extract the files from an image in the 'Xbox 360 DVD file system', it does NOT bypass the protection that prevents you from reading an original Xbox 360 disc on your PC.

From readme/nfo:

So you've seen all our raw dumps? but what can you use them for?

Nothing in their current form, yet! - But here we go with a nice extractor tool so that you can extract the dumps and check out the files, we even decided to release the source code, so that you can figure out the filesystem and make even nicer tools and clean up our horrible looking code, cause we are lazy and old!

Usage: extract360.exe gamename.360 [wildcard]...

For example: extract360.exe pi-nfsmw.360

Sit back and relax, and enjoy, these xbox360 games are quite large!

And a note to the tech guys: Yes, once you get past the protections and down to the raw bits on the disc, its just the standard xboxdvdfs, however the offset and layer breakpoint are different!

Official Site: n/a, Team PI Coder

News-Source/Full Nfo: xbins.org

Δημοσ.

Βασικά μου φαίνεται λίγο νωρίς να βγήκε απο τώρα chip για το XBOX360.

Η ασφάλειες που έχει βάλει η Μ$ βρίσκονται μέσα στην CPU. Δεν είναι εύκολο πράγμα να τις παρακάμψεις ή να τις σπάσεις.

Βέβαια τα σαίνια που βρίσκονται εκεί έξω είναι ικανά για πράματα και θάματα, αλλά πρέπει να το δώ με τα μάτια μου για να το πιστέψω.

Πάντως αν βγήκε chip από τώρα, αυτό είναι ένα πάρα πολύ ηχυρό χαστούκι στην Μ$.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...