Blackjim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 diladi se grafika ine kalitero to PGR3 apo to NFS gia esena e? den milw mono gia amaxia genika gia ta perivalonta tis pistes klp... apla iha tin entiposi oti ta grafika tou PGR3 ine kala mes ala miazoun cartoonistika! nai , to pgr3 exei ena poly aplo perivallon.Dld me tis mparieres exei kathara mono tin pista gia na trexeis. Alla oi fwtismoi ktl einai poly anwteroi tou NFS. Etsi nomizw toulaxiston. Oso gia ta montela twn amaksiwn, symfwneis oti tou pgr3 einai apla TROMERA! ( ase pou exei poly perissotera amaksia apo to NFS . Ferrari Testarossa kai Lambo Countach... )
BlizardBill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 opos les i poio fun GIA NA POROSOYN TOYS YPOLIPOYS alla kai osoys den to kseroyn!!!px egw poy den to exw alla exw "prosbasi" sto 360 gia 4-5 wres ti mera exw porosi pano apo 10 atoma gia na to paroyn!!!! Ναι βρε αυτό είναι το κόλπο... το παίρνουν μόνο λίγοι, αυτοί που είναι fan των παιχνιδιών και παίρνουν αμέσως ότι βγει χωρίς κλάψες και παράπονα, που έχουν Hdtv κλπ. Βάλε και εσένα που το είδες λίγο, αυτούς που νιώθουν τυχεροί που το πέτυχαν, συν τους φανατικούς xboxakides, έτσι γίνεται η διαφήμιση. (ενώ έχει τόσα ελαττώματα σε σχέση με το Ps3, και τόσες ελλείψεις για πραγματικά nextgen media center , δεν περνάνε τόσο ακόμα ) ΥΓ Εμείς έχουμε 2συνδέσεις 1024/256 (δυο διπλανά διαμερίσματα) και μόλις μου έβαλαν packet per second limit από τον ΟΤΕ στην μία από τις δυο !!! Σε αυτή που μοιραζόμασταν από παλιά μέσο awmn με κάτι γείτονες δηλαδή, και πραγματικά σέρνετε τώρα ... απλά απαράδεκτο .
Blackjim Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ναι βρε αυτό είναι το κόλπο... το παίρνουν μόνο λίγοι' date=' αυτοί που είναι fan των παιχνιδιών και παίρνουν αμέσως ότι βγει χωρίς κλάψες και παράπονα, που έχουν Hdtv κλπ.Βάλε και εσένα που το είδες λίγο, αυτούς που νιώθουν τυχεροί που το πέτυχαν, συν τους φανατικούς xboxakides, έτσι γίνεται η διαφήμιση. (ενώ έχει τόσα ελαττώματα σε σχέση με το Ps3, και τόσες ελλείψεις για πραγματικά nextgen media center , δεν περνάνε τόσο ακόμα )[/quote'] poia diafimisi?!?! Sou leme kati pou einai alliws stin pragmatikotita? Oti entypwseis exoume tis leme. Pragmatika de me noiazei katholou ma katholou an tha to agorasoun ki alloi to xbox360. Oso gia to allo me tin sigkrisi , exeis PS3 kai to exeis dei!?!? As vgei mia fora kai meta sigkrineis kiolas. PS sto katw katw , kai tin M$ kai ta xazoWin tis de ta eixa pote se megali ektimisi. Apla eipa oti tha parw kai tis 2 konsoles fetos kai auto kanw.
BlizardBill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είπα ότι λέτε ψέματα βρε παιδιά, αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας ... το αγοράσατε και βλέπετε και χαίρεστε τα θετικά του... αλίμονο αν ήταν σαν το xbox1 δηλαδή, και όχι καλύτερο. Απλά λογικό είναι αυτό , δεν είπα κάτι ιδιαίτερο ούτε σας κατηγόρησα . Και έχει ελαττώματα ακόμα και αν δεν είδαμε το Ps3, όπως το 1080p που ενώ έχει μόνιτορ o φίλος δεν το εκμεταλλεύεται το xbox , ούτε για παιχνίδια, ούτε σαν media center.
Lord Aeon Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Ο χειρισμος του PDZ ειναι ευκολος?? Αν και χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε πλήκτρο του gamepad, έχει φτιαχτεί να χρησιμοποιείται με αρκετά έξυπνο τρόπο, πράγμα που το κάνει χορταστικό. Μέσα σε μια μέρα το control μου έχει γίνει ήδη τυφλοσούρτης. Στο Live δεν μπορώ να κατεβάζω με τίποτα demo και trailers. Όλο με πετάει ο server και μου λέει να ξανασυνδεθώ αργότερα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Ευχαριστώ Predatorkill για το link. Έχω ήδη εγγραφεί στο Live σαν Lord Aeon. Όποιος θέλει μπορεί να με κάνει add.
ababapanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 prin milaga me ton Thiyzas kai mou ipe oti ihe to idio provlima otan paei na katevasei demo... ti na pw isos na ehoun provlima oi servers simera giati egw htes pou dokimasa na katevasw katevaze kanonika, kai prin apo ligo pou katevasa treiler pali kanonika katevike!
GordonFreeman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δεν είπα ότι λέτε ψέματα βρε παιδιά' date=' αλλά δεν θα σκάσετε κιόλας ... το αγοράσατε και βλέπετε και χαίρεστε τα θετικά του... αλίμονο αν ήταν σαν το xbox1 δηλαδή, και όχι καλύτερο.Απλά λογικό είναι αυτό , δεν είπα κάτι ιδιαίτερο ούτε σας κατηγόρησα . Και έχει ελαττώματα ακόμα και αν δεν είδαμε το Ps3, όπως το 1080p που ενώ έχει μόνιτορ o φίλος δεν το εκμεταλλεύεται το xbox , ούτε για παιχνίδια, ούτε σαν media center.[/quote'] Για το HDMI καλά έκανε και δεν το έβαλε γιατί δεν λέει να το πληρώνω εγώ και ο καθένας που δεν το χρειάζεται για να το χαρεί 0.1% των gamers που έχουν 1080p TV. Έχουν πει ότι όταν πραγματικά κάνει αίσθηση θα βγάλουν καλώδιο με τον σχετικό αντάπτορα και όποιος θέλει το πέρνει για πάρτη του .
poromenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 psifiako sima mpori na ''vgalei'' to 360?xeroume?
BlizardBill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Για το HDMI καλά έκανε και δεν το έβαλε γιατί δεν λέει να το πληρώνω εγώ και ο καθένας που δεν το χρειάζεται για να το χαρεί 0.1% των gamers που έχουν 1080p TV. Άλλο αυτό , το hdmi είναι ψηφιακό σήμα ενώ το xbox έχει μόνο αναλογικό, το 1080p είναι η ανάλυση. Το Xbox360 βγάζει 1920χ1080 αλλά interlaced, και οι περισσότεροι που το έχουν δοκιμάσει στην πράξη λένε ότι ίσως είναι προτιμότερο το 1280χ720 . Ένας που έχει δηλαδή monitor 1080p μόνο με ps3 θα δει σωστά την μεγάλη HD ανάλυση. (και με υποστήριξη 2 monitor μάλιστα, αλλά δέχομαι ότι αυτό όπως και το ψηφιακό σήμα είναι όντος σχετικά περιττά)
Stormwatch Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 "Ένας που έχει δηλαδή monitor 1080p μόνο με ps3 θα δει σωστά την μεγάλη HD ανάλυση." Παντως Bill αν περιμενεις με το PS3 να παιξεις παιχνιδι στα 1080p μαλλον θα απογοητευτεις.Στην καλυτερη περιπτωση να συμβιβαστεις με κανενα ναρκαλιευτη ή καμια πασιεντζα. (Δεν περιμενω να συμφωνησεις... ,εδω θα ειμαστε οταν βγει και θα το ξαναθιξουμε το θεμα)
Predatorkill Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 1080i βγαζει το 360 οχι p. Εγω στη hitachi μου τη PD7200 στα 1024x1024 στα 1080i βγαζει ματια... Πριν απο λιγο του εβαλα να παιξει μουσικη και χαζεψα με τα visualizations που ειχε...Τι χρωματα και τι αναλυση!!Δεν το συζητω φυσικα για τα παιχνιδια!Στο Perfect Dark Zero στα 720p ειναι απλα φανταστικο. Εγω κατεβαζω το NBA Live 06 Demo κανονικοτατα απο το μεσημερι χωρις κανενα προβλημα!
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Re paidia an kapoios 8elei na pai3ei halo live meso toy xbox360 mporei?den iparxei kapoio problima?
GordonFreeman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 "Ένας που έχει δηλαδή monitor 1080p μόνο με ps3 θα δει σωστά την μεγάλη HD ανάλυση." Παντως Bill αν περιμενεις με το PS3 να παιξεις παιχνιδι στα 1080p μαλλον θα απογοητευτεις.Στην καλυτερη περιπτωση να συμβιβαστεις με κανενα ναρκαλιευτη ή καμια πασιεντζα. (Δεν περιμενω να συμφωνησεις... ' date='εδω θα ειμαστε οταν βγει και θα το ξαναθιξουμε το θεμα)[/quote'] Βασικά η standar ανάλυση στα NextGen Games θα είναι 720p. H Σονυ θα την ακολουθήσει γιατί δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εκεί που θα χρησιμεύει (κάποια στιγμή στο μέλον) το HDMI είναι όταν θα γίνουν πολλές οι HD ταινίες και το κυριότερο όταν γίνουν εφικτές για το μέσο αγοραστικό κοινό οι 1080P τηλεοράσεις. Αλλά εώς εκείνη την ημέρα έχουμε καιρό. Προς το παρόν δεν έχω καταφέρει να βρω ούτε το xbox360 , το BlueRay/HDDVD player θα σκέφτομαι ?
ababapanos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 etsi ine pedia... edw akoma den ehoun kataliuxei oi megales eteries tou holywood pio apo ta HDDVD kai blueray tha epikratisei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.