jimbrav Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 ο ανταπτορας για ασυρματη δικτυωση δουλευει αψογα οπως και το VGA CABLE που το εχω συνδεσει στιν 19 TFT LG 1915!
GordonFreeman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Osoi exete to PGR3' date='pigainete sto garage ( kai afou pathete plaka me to poso omorfa montela autokinitwn exoun ftiaksei ) pigainte me tin kamera pisw aristera opou tha deite 2 coinups!! Paixte to geometry wars2 , poly kalo! [/quote'] Στο Garage του Λονδίνου εννοείς ? :-P Το Geometry wars είναι το καλύτερο Arcade του Live. Όποιος θέλει να δει REVIEW εδώ : http://www.gamespot.com/xbox360/action/geometrywarsretroevolved/review.html?sid=6140318 Το μηχάνημα δεν το βρήκα , Ελπίζω από εβδομάδα μαζί με την Samsung :grin: Πάντως η λίστα με τα GameTags που δώσατε πρέπει να είναι από το απλό xbox γιατί βλέπω και τον Wolfidi μέσα :-P
Blackjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Στο Garage του Λονδίνου εννοείς ? :-P Το Geometry wars είναι το καλύτερο Arcade του Live. Όποιος θέλει να δει REVIEW εδώ : http://www.gamespot.com/xbox360/action/geometrywarsretroevolved/review.html?sid=6140318 Ena den einai to garage? :S To diko mou to garage einai alliws pantws Tis fwto pou vgazw sto PGR3 de nomizw na mporw na tis metaferw sto PC , etsi?
GordonFreeman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα δεν το έχω το μηχάνημα ακόμα αλλά γιατί να μην μπορείς ? Αφού μπορείς να το συνδέσεις με το PC δεν έχεις δοκιμάσει να ανταλάξεις αρχεία ανάμεσα στους δύο σκληρούς (Να πάρεις δηλαδή αρχεία από τον σκληρό του PC η να μεταφέρεις σε αυτόν τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει στο PGR) ? Ας πει κάπιος που έχει δοκιμάσει.
Wolfidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Πάντως η λίστα με τα GameTags που δώσατε πρέπει να είναι από το απλό xbox γιατί βλέπω και τον Wolfidi μέσα :-P H λίστα είναι από το 1 αλλά ισχύει εφόσον οι πιο πολλοί κάποια στιγμή θα πάνε στο 360 με το ίδιο γκειμταγκ... Σχετικά με το βίντεο που δείχνει το 360 να καταστρέφει το δισκάκι, είδατε ποιό παιχνίδι βάλανε για την δοκιμή? Το Quake4... χαχαχα... μόνο για τέτοια δουλειά είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι.... . . . . Είναι για πέταμα!!!!
deus Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δείτε γραφικά απο nba2k6 παιδιά ένας απο τους λόγους που έχω κολλήσει με το παιχνίδι τρελά πέρα απο το κορυφαίο gameplay ever είναι και τα γραφικά του.
Blackjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα δεν το έχω το μηχάνημα ακόμα αλλά γιατί να μην μπορείς ? Αφού μπορείς να το συνδέσεις με το PC δεν έχεις δοκιμάσει να ανταλάξεις αρχεία ανάμεσα στους δύο σκληρούς (Να πάρεις δηλαδή αρχεία από τον σκληρό του PC η να μεταφέρεις σε αυτόν τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει στο PGR) ? Ας πει κάπιος που έχει δοκιμάσει. apla me to router to syndesa. Apo to dashobard mono kati gia syndesi me win media PC leei. Dld gia stream video/music kai ta resta. An kapoios kanei kati parapanw me to PC as mas to pei. Δείτε γραφικά απο nba2k6 παιδιά ένας απο τους λόγους που έχω κολλήσει με το παιχνίδι τρελά πέρα απο το κορυφαίο gameplay ever είναι και τα γραφικά του. Sou lew eida to trailer stin athlia crt mou kai epatha. Mono pou to fantazomai se HDTV ... aaa! Oi faneles na kouniountai toso fysika , oi fwtismoi apsogoi , na vlepeis idrwta na kylaei sta ksyrismena kefalia twn niggas... ti na leme ! :P Mono ena prama mporw na perimenw twra. To PES6 me analoga grafika... kai 100E tha to agoraza.
gk1 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δεν σε κατάλαβα...εδώ δεν σβήστηκε κάτι πάντως . Για δες πάλι' date=' ίσως μπερδεύτηκες με τον χαμό. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ... είδαμε και media box που να κόβει σχεδόν τα mp3 !!!! Τουλάχιστον η λύση(crack) είναι σχετικά απλή, όπως λέει το link του ababapanos .[/quote'] file esbisan 3 post! 2 dika moy kai allo ena poy ebrize ligo!!!!:(:(:( pedia meta apo 12 wres perfect dark to mixanima exei kanonikes thermokrasies!!!!!
Wolfidis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 deus Δείτε γραφικά απο nba2k6 παιδιά ένας απο τους λόγους που έχω κολλήσει με το παιχνίδι τρελά πέρα απο το κορυφαίο gameplay ever είναι και τα γραφικά του. To συγκεκριμένο θα το πάρω σίγουρα!!! Έχει πολύ καλό gameplay όχι όπως κάτι nba live.... Φοβάμαι όμως μήπως το πάιζουν μόνο αμερικάνοι και εδώ δεν βρίσκεις άτομα να πάιξεις live.... Πάντως δεν πιστεύω να μην υποστηρίζει Live η Pal έκδοση.... όπως την είχα πατήσει με το nba street 3 που το πήρα Original (απο το Play.com) γιατί το γούσταρα πολύ το 2 αλλά δεν έπαιζε στο Live !!!!!!!!!!!!!!! Εγώ είχα διαβάσει για τρομερες μάχες κάτω από τα καλάθια μέσω Live στο Gamespot αλλά η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ LIVE !!!! Αυτό δεν νομίζω να έχει συμβεί με άλλο παιχνίδι!!!!! Πάλι καλά που το αντάλαξα με ένα άλλο αλλά πλήρωσα κιόλας γιατί το άλλο ήταν κλειστό
parisb Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Paidia sth fthini ekdosh tou Xbox360 o sklhros syndeetai eswterika?
digitalsoul Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 oxi kanonika apla agwrazeis to hdd ths m$ pou topothetite apo panw plaisio 99 euro giafto den axizei h core akdwsh mias kai an valeis ta alla ....
Blackjim Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Κοίτα δεν το έχω το μηχάνημα ακόμα αλλά γιατί να μην μπορείς ? Αφού μπορείς να το συνδέσεις με το PC δεν έχεις δοκιμάσει να ανταλάξεις αρχεία ανάμεσα στους δύο σκληρούς (Να πάρεις δηλαδή αρχεία από τον σκληρό του PC η να μεταφέρεις σε αυτόν τις φωτογραφίες που έχεις βγάλει στο PGR) ? Ας πει κάπιος που έχει δοκιμάσει. http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=406958 http://download.microsoft.com/download/9/e/5/9e5dee3c-4338-4094-9823-592938dd058a/wmcsetup.exe tha to dokimasw argotera na dw ti kanei....
telegamesvg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Παιδια ας αρχισουμε μια νεα λιστα με GAMETAGS οσων ειναι στο XBOX LIVE με το 360 Aς προσθετει ο καθενας το ονομα του προσπαθωντας να κραταει αλφαβητικη σειρα .... Ξεκιναω με το δικο μου φυσικα...... ------------------------------------------------------------------------ ΧΒΟΧ 360 LIVE HELLENIC Gametag list..... TLG
ababapanos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 PanosGR kai mia diefkrinisi... den ehei simasia an to gamertarg to grapsete me kefalea i mikra... diladi to diko mou ite to grapsete panosgr , ite PANOSGR , ite PanosGR pou emfanizete sto LIVE to sustima tha to katahorisei kanonika!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.