Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν η ζήτηση είναι παρανοϊκή' date=' αν η Micro$oft κάνει κόλπα marketing ή απλά δεν πρόλαβε να βγάλει στην αγορά πολλά κομμάτια, αλλά είναι πιο εύκολο να βρεις αλβανό αστροναύτη παρά Xbox 360 διαθέσιμο στο Κέντρο της Αθήνας.

Παρήγγειλα το δικό μου από Γερμανό χθες με την προοπτική ότι θα έρθει την επόμενη εβδομάδα (μου έδωσαν τον μικρότερο χρόνο αναμονής από όλους - αν ισχύσει είναι άλλη ιστορία).

[/quote']

Ειναι Μ@λακες ολοι τους στο Γερμανο να τους πεις .....Δεν ξερουν τι τους γινεται ....

Το πρωι υπηρχαν αδιαθετα κομματια σε καταστηματα τους .....Το ειδα με τα ματακια μου ....και οχι μονο στο Γερμανο , αλλα και σε αλλες μεγαλες αλυσιδες ....Οχι μεγαλες ποσοτητες , 1-2 κομματια , αλλα υπηρχαν ...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοίτα γκαντεμία να έχω τη κονσόλα σπίτι μου και να μην έχω παιχνίδια@#$@#

αύριο μάλλον θα έχουν λένε....άντε να δούμε άσπρη μέρα. Τουλάχιστον ήρθε νωρίς ο Άγιος Βασίλης φέτος να μη παραπονιέμαι αφου πολλοί δεν βρήκαν καν τη κονσόλα sorry παιδιά.

Δημοσ.

egw mporesa na sindethw sto live giati ime gold member... 42 euro to hrono... oi ipolipoi moroun na mpenoun doresn ta savatokiriaka opote osoi den iste meloi tou LIVE mporite to vradi meta tis 12 na mpite kai eseis logika

Δημοσ.

Aφου Αν βαλεις Ελληνικη διευθυνση δε στην αναγνωριζει ....!!

Αλλωστε εχει 1 μηνα GOLD membership Free!!!

Τι μα@μακια κανω γ@μωτο !!!

Δημοσ.

ρε παιδια συνδεω το 360 με το router το us9106 με καλωδιο στιν ethernet θυρα 2 και ενεργοποιω το DHCP SERVER αλλα τιποτα !! κανω test αλλα δεν γινετε τιποτα.καμια βοηθεια??

Δημοσ.

re pedia min pnigeste se mia koutalia nero... fisika kai den dehete elada... otan tha pate na ftiaxete ton logariasmo tha valete Aglias , Amerikis, i ipiadipote alis hwras thelete kai tha mpite kanonika opos vlepw ekane o filos telegamesvg

Δημοσ.

Μόλις με πληροφόρησε ένας φίλος ότι μόλις τώρα φέραν 2 κομμάτια στον Γερμανό στην Αμφιθέας (στο ύψος της Συγγρού κοντά). Το λέω για τους φίλους που φάγαν τον κόσμο σήμερα και δε το βρίσκαν, μη θεωρηθεί διαφήμιση :)

Δημοσ.

EΠισης ξεχασα να αναφερω , οτι μου εφυγε η ψυχη μολις αντικρυσα την πρωτη(κοκκινη) εικονα απο το PGR3 ...!! if you know what i mean !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...