Προς το περιεχόμενο

The Official XBOX360 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλα βρε epote πρέπει να νικήσει και να χάσει κάποιος όσοι γουστάρουν xbox360 ας το πάρουν όσοι γουστάρουν ps3 μεγια τους με χαρά τους εσύ γιατί γράφεις σε post του xbox360 δεν το καταλαβαίνω.

1. φυσικά και το έκανε για λόγους marketing απλά είναι μια χαζή πληροφορία χωρίς νόημα θα μπορούσαν να το βάλουν στο βήμα της κυριακης στο θέμα με τις άχρηστες πληροφορίες της εβδομάδος

2. Φυσικά και πιστεύω ότι δεν υπάρχει ps3 έχει δεί demo ΟΧΙ θες να σου ζωγραφίσω στο photoshop το PS5000 ? κορυφαίο μηχάνημα φτιάχνει και καφέ.

ενω το xbox360 υπάρχει.

Δημοσ.

meta apo 3 wres periplaniseis stous dromous tis athinas, apira tilefona se katastimata plaisio ,kotsovolous, germanous klp.... vrika ena telefteo sto plaisio metamorfosis,meta apo pola parakalia me ton ipalilo katafera kai ton ekana na mou to dosei.... eftihos ine i full ekdosi. mou ipe pou ton rotisa oti mono sto plaisio metamorfosis ihan 12 komatia kai efigan ola mesa se 2 wres....

imoun pragmatika tiheros... paw na anixw to kouti twra ta leme....!

Δημοσ.

Ααχαχααχχα deus :lol:

αντιθετα με το 360 που ανταγωνιζεται το Ps2;)
Α εγώ νόμιζα ότι μιλάγαμε για δυνατότητες και για τον ανταγωνισμό μεταξύ δύο "next-gen" κατασκευασμάτων. Εσύ μιλάς για εγκατεστημένη βάση; Νομίζω ότι το ασπρόμαυρο game boy, μη σου πω η stand-alone-συσκευή-tetris τους έχουν πάρει τα σώβρακα!!
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το post του daredevil ... οι διαφορές ανάμεσα στο xbox1 και το xbox360 δεν είναι μεγάλες σε όλα σχεδόν τα κοινά παιχνίδια , αφού ακόμα δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις δυνατότητές του.

Λίγο υπομονή λοιπόν, μέχρι να δώσουν κάποιες σοβαρές ποσότητες στην αγορά και να σταματήσει η τεχνίτη έλλειψη … δεν χρειάζεται να πέσετε με τα μούτρα.

Εκτός του ότι θα έχουν διορθώσει τα όποια προβλήματα, θα κάνουν λογικά και μεγάλες "προσφορές", αν θέλουν πραγματικά να πουλήσουν περισσότερο από το xbox1 .

Δημοσ.

Καλά οι άνθρωποι δεν παίζονται στο gamesfirst.com. Έχουν υποπέσει σε δύο τραγικά λάθη, τουλάχιστον το πρώτο το αναφέρουν:

1. Two notes before we begin:

* 1.) These images were not pulled in high definition. This short-changes the Xbox 360. There's no debating that. This is due to our hardware limitations, which are still set up to capture video from the old consoles. (τραγικό, αυτό σημαίνει ότι *μάλλον* το συνδέσανε με... composite σε κανένα tv-tuner) However, it's also fair to point out that high definition is also dependent on your TV; without a high definition TV, these screenshots are fairly representative of both the Xbox and Xbox 360's performance. Since non-high definition TVs are still more common, there's still value in seeing the difference.

2. Τις εικόνες της σύγκρισης της έχουν σε τόσο μικρή ανάλυση που ακόμα και το SuperNES επανάσταση θα φαινόταν. Αλλά άμα το έχουν συνδέσει με composite ή οτιδήποτε άλλο μη-HD, στην ανάλυση της φωτογραφίας θα τα χάλασουμε;...

Φοβερή σύγκριση:

Συγκρίναν ό,τι καλύτερο μπορεί να δώσει το παλιό Xbox με ότι χειρότερο μπορεί να δώσει το 360! :D Στο επόμενο review θα βάλουν το 360 σε ασπρόμαυρη τηλεόραση και θα διαμαρτύρονται για τα χρώματα. Anyway, you got my point.

Δημοσ.

Παιδιά, το πήρα!!!Την έκδοση με το σκληρό δίσκο.Το συνέδεσα με την plasma 42'' (HDTV) και έμεινα άφωνος με το PGR3 και το COD 2.Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που είδα.Είναι σίγουρα ανώτερης κλάσης από τις σημερινές κονσόλες.Επίσης το ασύρματο χειριστήριο είναι φοβερά εργονομικό , τουλάχιστον για τα χέρια μου.Α, και μη το ματιάσω, το έχω 4 ώρες συνέχεια ανοιχτό και κανένα πρόβλημα, ούτε καίει ούτε κολλήματα!!!

Δημοσ.
Α εγώ νόμιζα ότι μιλάγαμε για δυνατότητες και για τον ανταγωνισμό μεταξύ δύο "next-gen" κατασκευασμάτων. Εσύ μιλάς για εγκατεστημένη βάση;

milao gia poliseis, den einai toso diskolo na to katalaveis...oxi gia poliseis pou exoun IDI ginei, gia poliseis pou THA ginoun, kai sti parousa fasi to 360 antagonizete to ps2

Δημοσ.
Παιδιά, το πήρα!!!Την έκδοση με το σκληρό δίσκο.Το συνέδεσα με την plasma 42'' (HDTV) και έμεινα άφωνος με το PGR3 και το COD 2.Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό που είδα.Είναι σίγουρα ανώτερης κλάσης από τις σημερινές κονσόλες.Επίσης το ασύρματο χειριστήριο είναι φοβερά εργονομικό , τουλάχιστον για τα χέρια μου.Α, και μη το ματιάσω, το έχω 4 ώρες συνέχεια ανοιχτό και κανένα πρόβλημα, ούτε καίει ούτε κολλήματα!!!

meta apo kamposes wres psaksimo se oli tin athina kataferame me ton admin moy na broyme ena komati elefthero!!! 470 me to pgr3! exoyme ro pdz!!!

se crt othoni me to vga boc (official xbox 360 35 euro) se 19'...

emina m#@$@s oxi apo ta games (poy ta eixa dei apo tin ekthesi!!!) alla apo to menu!!!! kani ta panta! trela them, syndesame 160gb eksoteriko hd kai to diase se xrono 0! ta mp3 me optiki ina se 5,1 z680 den perigrafete i katharotita! to tilekontrol apisteyto! ta akoystika best of! meta apo 4 wres pexnidioy (pgr3 kirios) to mixanima eixai mia kanoniki thermokrasia mono pano apo tin cpu toy eno dipla apo to skliro itan pagaki! kai to kalitero? opoios exi to halo 2 na to bali sto 360, tha mini afonos opos kai emeis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai to brady opois theli tha ta poyme sto xbox live!!!

Δημοσ.

Και γω το πηρα το πρωι, μαζι με PGR3 και PDZ.Το μηχανημα ειναι ολα τα λεφτα.Ακομα και στην τιμια αλλα ξεπερασμενη 29αρα CRT WEGA μου...

Εκτος των εντυπωσεων (που ειναι κοινες οπως βλεπω απο ολους τους σημερινους αγοραστες) ηθελα να σταθω λιγο στο θεμα θερμοκρασια.Το μηχανημα ,παρολο που ολες αυτες τις ημερες ακουγα οτι ψηνεις καφε,θερμαστρες κλπ ,δεν ζεσταινεται ιδιαιτερα.Ναι μεν βγαζει ζεστο αερα απο τα ανεμηστηρακια (πολυ λιγοτερο απο το PC μου) αλλα στην αφη δεν καταλαβαινεις τιποτα ιδιαιτερο, ενω το τροφοδοτικο ειναι ακομα λιγοτερο ζεστο.Το μηχανημα ειναι ανοικτο απο τις 10 σημερα το πρωι.

Προφανως οι ιστοριες και οι διαφορες "θεωριες" που ακουστηκαν ηταν τριχες κατσαρες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...