Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...tha mas lene gia to Live Arcade ' date=' xereis ekeinh thn yphresia poy

plhroneis gia na paizeis palia arcade paixndia sto 360...[/quote']

Aν και εγώ την γνώμη μου για το xbox live την έχω εκφράσει πολλές φορές

μέσα σε αυτά τα forum να σου πω ότι για το Live Arcade μάλλον κάνεις λάθος...

Και αυτό γιατί πέρα απο κάποια remake παλιών games, το Live Arcade δίνει

θεωρητικά τουλάχιστον την ευκαιρία σε low budget αλλα ενδεχομένως ταλαντούχους

developers να κυκλοφορήσουν τα games τους χωρίς να πρέπει να περάσουν απο

το γολγοθά των publishers, της γραμμής παραγωγής κτλ...

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή (το Live Arcade) και μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί

στην πράξη η M$ με την κίνησή της αυτή...

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΞΑΝΑΛΕΩ οτι το αστειο δεν ειναι το ps3' date=' αλλα πως μερικοι κανουνε voodoo στους εαυτους τους για να πειστουνε οτι το 360 δεν αξιζει, και οτι το ps3 που θα βγει 1 χρονο μετα (αλλα με γνωστη απο πριν τεχνολογια) θα ειναι τοσο καλυτερο που θα αξιζει η 12μηνη αναμονη και τα παραπανω φραγκα.

αυτα ειναι!! :lol:[/quote']

;)

τι να κανω ρε συ Exo.. μου φαινεται πολυ αστεια η ολη φαση... 'σχωρα με :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

εσεις αμα δειτε οτι παιξατε 360 στον υπνο σας το λετε στανταρ ...εφιαλτη!! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Den moy dineis kapoion logo giati tha prepei na allaxoyn thn apofash toys ayth' date=' einai kati poy den xreiazetai kan na to baloyn, to exoyn hdh , apla prepei na afhsoyn toys developers na to yposthrixoyn, ayto giati pisteyeis oti tha allaxei?

[/quote']

Γιατι ισως αναθεωρησουν την αποφαση τους για πολλους λογους ...

π.χ αν το υποστηριξει ο ανταγωνισμος , αν το ζητανε οι gamers κ.λ.π

Δεν ειναι δα και κανενα θεσφατο ....

Εδω η $ony μπορει να φτιαξει 10 υπηρεσιες σαν το Live , αλλα δεν θελει και η Μ$ δεν μπορει να κανει το ιδιο με ενα keyboard/mouse οταν θελησει ??

Kai tote giati les synexeia, ego paizo tora eseis perimenete, sto exo xanapei polys kosmos eite den exei ta lefta, eite apla sixainetai thn M$ kai den thelei na parei diko ths proion oytos h allos, esy giati to koyrazeis?

Εγω και οσοι εχουν xbox 360 παιζουν τωρα ενω εσεις θα περιμενετε κανεναν χρονο ακομη για το PS3...που ειναι το κακο που ειπα ??? ετσι δεν συμβαινει ???

Ειπα εγω οτι ειναι κακο να μην θελει να παρει καποιος κατι ??? το αντιθετο μαλιστα .... στο κατω κατω οποιος περιμενει ειναι επιλογη του και καλα κανει ..

Το ποιος το κουραζει φιλε Slay ειναι τουλαχιστον σχετικο ...,

γιατι και εσυ απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολεισαι με το να προσπαθεις να αποδειξεις την ανωτεροτητα του PS3 σε ολα τα σημεια,και το ποσο αποτυχημενο θα ειναι το xbox 360 ,λες και αν τελικα ειναι ανωτερο το PS3 , λυσαμε ολα μας τα προβληματα ....

Να σε ρωτησω και εγω λοιπον τωρα "γιατι το κουραζεις"...??

Αλλα με το οτι "σιχαινεστε" τα προιοντα της M$ δειχνει πλεον οτι η κριση σας ειναι εκ των προτερων αρνητικη σε ολα τα προιοντα της και ας βγαλει ο καθενας μας τα συμπερασματα του...

Ειλικρινα τωρα ..πες μου σε παρακαλω ολοι εσεις που σιχαινεστε τα προιοντα της M$ , δεν εχετε κανενα τετοιο προιον στο σπιτι σας ??

Δημοσ.

Καλα λεει ο Exoskeletor ....(και ας συνεχιζει να μου επιτιθεται...)

Ας ασχοληθουμε σε αυτο το thread μονο με το PS3 , αλλα και στο αντιστοιχο του xbox360 μονο με το Xbox ....;-)

Δημοσ.

ΞΑΝΑΛΕΩ οτι το αστειο δεν ειναι το ps3' date=' αλλα πως μερικοι κανουνε voodoo στους εαυτους τους για να πειστουνε οτι το 360 δεν αξιζει,[/quote']

Oxi otan yparxei to PS3 ston orizonta to 360 den axizei mia, to Ps3 ta kanei ola kalytera , kai tha exei kai kalytera games opote ti syzhtame? na paroyme 360 gia paixoyme ena kalo (optika) racing kai ena metrio fps? ase kalytera....

και οτι το ps3 που θα βγει 1 χρονο μετα (αλλα με γνωστη απο πριν τεχνολογια)

To gnosth tora ti akribos shmainei? thn kanei ligotero isxyrh?

θα ειναι τοσο καλυτερο που θα αξιζει η 12μηνη αναμονη και τα παραπανω φραγκα.

Ta parapano fraga esy to ypotheteis, ore kai bgo alithinos kai bgei sta 400 eyro ti gelia exo na rixo den legetai.

Δημοσ.
Aν και εγώ την γνώμη μου για το xbox live την έχω εκφράσει πολλές φορές

μέσα σε αυτά τα forum να σου πω ότι για το Live Arcade μάλλον κάνεις λάθος...

Και αυτό γιατί πέρα απο κάποια remake παλιών games' date=' το Live Arcade δίνει

θεωρητικά τουλάχιστον την ευκαιρία σε low budget αλλα ενδεχομένως ταλαντούχους

developers να κυκλοφορήσουν τα games τους χωρίς να πρέπει να περάσουν απο

το γολγοθά των publishers, της γραμμής παραγωγής κτλ...

Σαν ιδέα είναι πολύ καλή (το Live Arcade) και μένει να δούμε αν θα δικαιωθεί

στην πράξη η M$ με την κίνησή της αυτή...[/quote']

ετσι ακριβως ειναι..

η m$ φροντισε να εχει τις δομες ετοιμες, και να στειλει το μοτερ στην αγορα..

στην αρχη δεν ειναι ολα ενεργοποιημενα.

στην πορεια πολλα πραγματα θα ανοιξουνε, και πολλες νεες λειτουργιες θα ενεργοποιηθουν,

η καθε μια στον καιρο της.

ο λογος ειναι οτι θελουνε να κανουνε τα beta και τα final tests με την ησυχια τους, και οχι στον αγωνα που ειχανε για να βαλουνε την κονσολα στην αγορα..

ενα απλο τετοιο πραγμα που αλλαζει, ειναι στα downloads:

μεχρι τωρα οταν εκανες d/l επρεπε να καθεσαι εκει και να κοιτας την οθονη που κατεβαζε. (δηλ. ουσιαστικα να μην ασχολεισαι με το 360)

ομως τελειωνουνε λεει το τεστινγκ και πλεον ειναι ετοιμος να ανεβει στο live ο νεος κωδικας με τον οποιο θα μπορεις σε πρωτη φαση να κανεις οτι αλλο θες στην κονσολα εκτος απο dvd game, και σε δευτερη φαση (μολις τελειωσει ο κωδικας και το τεστινγκ) ακομα και να παιζεις dvd games την ωρα που κατεβαζεις..

και ποιος ειναι ο λογος που τα ανοιγουνε λιγα-λιγα??

μα φυσικα, OI SLAY OΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!

αυτοι που θα βγουνε να πουνε "αααα, εκατσε μια μυγα στην οθονη ενω επαιζα, αρα μαπα ειναι το 360"

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

telegames den exo bgalei kanena katana kai DEN sou epitithome. apla eine krima na mpenei kosmos na diabasei ta nea tou ps3 kai na blepei thn fatsa mou synexeia na leei asxeta. an thes na poume kati pesto mou prive.

Oso gia to allo pou lete synexeia, pos ama doume to xbox360 ston ypno mas tha tromaksoume, pos misoume to xbox360 kai pos misoume thn microsoft.. e ti na po. den isxyei kati tetoio.

Δημοσ.
Oxi otan yparxei to PS3 ston orizonta to 360 den axizei mia, to Ps3 ta kanei ola kalytera , kai tha exei kai kalytera games opote ti syzhtame? na paroyme 360 gia paixoyme ena kalo (optika) racing kai ena metrio fps? [b']ase kalytera....[/b]

ααααααυτο ακριβως λεω λιγο πιο πανω!! μιλαμε για πολυ γέλιο!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To gnosth tora ti akribos shmainei? thn kanei ligotero isxyrh?

το "γνωστη" σημαινει του σημερα, ιδια με του 360. δεν θα βγει του χρονου γιατι θα εχει τεχλογια απο του χρονου. αυτο λεω!!

πχ σε ενα χρονο απο τωρα, QuadSLI θα παιζει αβερτα στο pc. (αναγκαστικα, αλλιως ποιος θα παιζει εκει περα??)

ομως το ps3 δεν θα παρει τεχνολογια απο του χρονου.. την εχει παρει ηδη..

Ta parapano fraga esy to ypotheteis, ore kai bgo alithinos kai bgei sta 400 eyro ti gelia exo na rixo den legetai.

αμφιβαλλεις οτι ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ που θα κυκλοφορησει το ps3, ο βρωμο-gates θα βγαλει μια ΤΕΛΕΙΑ προσφορα για 360, με χαμηλοτερη τιμη και τιποτα παιχνιδαρες μεσα?

εγω παντως, το'χω σιγουρο..

οποτε, ακομα και για αυτον που σκεφτεται με τα λεφτα του (επειδη δεν του περισσευουν, ΠΑΛΙ το xbox θα ειναι για αυτον καλυτερη περιπτωση ;) )

για να μην μιλησουμε για κοπιες...

:-D

Δημοσ.
Γιατι ισως αναθεωρησουν την αποφαση τους για πολλους λογους ...

π.χ αν το υποστηριξει ο ανταγωνισμος ' date=' αν το ζητανε οι gamers κ.λ.π

Δεν ειναι δα και κανενα θεσφατο ....

Εδω η $ony μπορει να φτιαξει 10 υπηρεσιες σαν το Live , αλλα δεν θελει και η Μ$ δεν μπορει να κανει το ιδιο με ενα keyboard/mouse οταν θελησει ??[/quote']

O antagonismos eixe kanei gnosto oti tha yposthrizei mouse/keyboard sta paixnidia toy (opoios developer thelei) prin kan kykloforhsei to 360 sthn agora, oi gamers sigoyra to theloyn, giati na mhn theloyn kati poy oytos h allos einai proeretiko (den toys anagkazei kaneis na paixoyn me M/kB) kai opos eipame kai prin den leme oti h M$ den mporei na kanei to idio apla den thelei.

γιατι και εσυ απο το πρωι μεχρι το βραδυ ασχολεισαι με το να προσπαθεις να αποδειξεις την ανωτεροτητα του PS3 σε ολα τα σημεια' date='και το ποσο αποτυχημενο θα ειναι το xbox 360 ,λες και αν τελικα ειναι ανωτερο το PS3 , λυσαμε ολα μας τα προβληματα ....

Να σε ρωτησω και εγω λοιπον τωρα "γιατι το κουραζεις"...??[/quote']

Einai aplo to exo pei kai paliotera alla esy den to eixes dei tote mallon,

Osoys xero poy phran xbox to phran gia enan apo toys dyo logoys

A) Htan h poio dynath konsola

B) Gia media center

H kai gia ta dyo, kai se ayth th genia kai gia toys dyo aytoys logoys symferei to PS3, poy pera apo ayta (poy den einai kai ta shmantika) an h istoria epanalhfthei (kai tha epanalifthei) tha exei thn megalyterh kai kalyterh bibliothikh paixnidion.

Ειλικρινα τωρα ..πες μου σε παρακαλω ολοι εσεις που σιχαινεστε τα προιοντα της M$ , δεν εχετε κανενα τετοιο προιον στο σπιτι σας ??

Epeidh exoyme ena kai to xrhsimopoioyme anagkastika, prepei na fortothoyme kai deytero? otan yparxei sto orizonta poly kalyterh protash apo ton antagonismo?

Δημοσ.

το "γνωστη" σημαινει του σημερα' date=' ιδια με του 360. δεν θα βγει του χρονου γιατι θα εχει τεχλογια απο του χρονου. αυτο λεω!![/quote']

Mpa exei mhpos blu-ray to 360? giati oxi? kai ayth "gnosth texnologia" einai, opos loipon den exei ayto, exei kai xeiroterh CPU kai GPU apo to ps3, kai as einai "gnosta"

πχ σε ενα χρονο απο τωρα, QuadSLI θα παιζει αβερτα στο pc.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sygnomhs alla....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

αμφιβαλλεις οτι ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ που θα κυκλοφορησει το ps3, ο βρωμο-gates θα βγαλει μια ΤΕΛΕΙΑ προσφορα για 360, με χαμηλοτερη τιμη και τιποτα παιχνιδαρες μεσα?

To ekane, kai to kanei akoma kai tora to GameCube, gia pes moy ti akribos katafere?

Δημοσ.
telegames den exo bgalei kanena katana kai DEN sou epitithome. apla eine krima na mpenei kosmos na diabasei ta nea tou ps3 kai na blepei thn fatsa mou synexeia na leei asxeta. an thes na poume kati pesto mou prive.

λοιπον, για να μην γινεται αυτο συνεχεια, (μιας και υπαρχει ψωμι :) ) ανοιξα καινουργιο τοπικ (VS)

οποτε ας μεινουνε "καθαρα" απο διαμαχες στο εξης, ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΠΙΚΣ! (ps3/xbox360)

οσο για τον exosceletor, που με λεει ιεροσυλο ==> :mrgreen:

Δημοσ.
το "γνωστη" σημαινει του σημερα' date=' ιδια με του 360. δεν θα βγει του χρονου γιατι θα εχει τεχλογια απο του χρονου. αυτο λεω!!

πχ σε ενα χρονο απο τωρα, QuadSLI θα παιζει αβερτα στο pc. (αναγκαστικα, αλλιως ποιος θα παιζει εκει περα??)

ομως το ps3 δεν θα παρει τεχνολογια απο του χρονου.. την εχει παρει ηδη..[/quote']

Σε αυτό κάνεις λάθος κατα τη γνώμη μου...Δηλαδή όποια τεχνολογία έχει ανακοινωθεί

σημαίνει οτι είναι του σήμερα? Να σου πω ότι οι οθόνες tft π.χ. απο όσο ξέρω έχουν

ανακοινωθεί (ώς ύπαρξη) πρίν το 1990...Αυτό σημαίνει οτι το 1995 ήταν "γνωστή"

και κατ' επέκταση τετριμένη τεχνολογία? Δεν το νομίζω....

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το PS3...Ούτε ούτε το blue-ray, ούτε ο επεξεργαστής,

ούτε ο τρόπος επικοινωνίας του με την gpu και ενδεχομένως ούτε η ίδια η gpu

δεν είναι προϊόντα του "σήμερα" και "ιδια με του 360" αφού δεν χρησιμοποιούνται

πουθενά αλλού...Το τί τεχνολογίες ανακοινώνονται απο τα εργαστήρια είναι

εντελώς διαφορετικό απο τι μπορούμε να αγοράσουμε στα μαγαζιά...

Δημοσ.

@netstorm εγω ειπα το εξης απλο:

οταν με 299 σημερα μπορεις να παιξεις games του επιπεδου του cod,

τοτε πως η αγορα των pc θα μεινει "στασιμη" τον επομενο χρονο, δηλαδη στους ρυθμους αναπτυξης που ειχε πριν τις κονσολες της νεας γενιας?

θα πρεπει να προχωρησει με ποιο γρηγορα βηματα.. ειναι κατι που εχει συμβει και στο παρελθον..

μην ξεχνας οτι υπαρχει και αυτη η αγορα, των φανατικων pcακηδων που φτυνουνε στα μουτρα οποιαδηποτε κονσολα απο πεποιθηση..

για αυτους νομιζεις δεν θα ενδιαφερθει κανεις? ;) αν οχι για αυτους, για τα λεφτα τους?? κανεις???

τεσπα, ειναι η εκτιμηση μου αυτη. δεν ειναι κατι που γνωριζω οτι θα γινει σιγουρα.

θα δειξει.

@slay: <<To ekane, kai to kanei akoma kai tora to GameCube, gia pes moy ti akribos katafere?>>

καταφερε να μπει σε αυτη την ΕΠΙΚΕΡΔΕΣΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ $$$!

κατι που νομιζω ελαχιστες εταιρειες θα το πετυχαιναν..

οταν αποφασισε να μπει η m$, η αγορα ητανε ηδη στο φουσκωμα και μαλιστα σε φαση ανταγωνιστικης "συρικνωσης"

και ομως πηρε ενα ποσοστο!! (νομιζω 15-17%, δεν θυμαμαι)

διαβασα πως οι αναλυτες λενε οτι στο τελος αυτης της φασης που ξεκιναει τωρα, ηm$ θα εχει καταφερει να εχει περιπου το 50% (!!!!!!!!!!!!)

επισης καταφερε να την υπολογιζουνε ολοι στο χωρο. αυτο θα εχει αντικτυπο και στην ποιοτητα αλλα και την ποσοτητα των παραγομενων υπηρεσιων και προιοντων..

..αρα, ολο και κατι καταφερε ;)

Τα υπολοπα, στο >>ΧΒΟΧ 360 vs PS3 - H μαχη του μελλοντος!<< ;p

Δημοσ.

@slay: <<To ekane' date=' kai to kanei akoma kai tora to GameCube, gia pes moy ti akribos katafere?>>

καταφερε να μπει σε αυτη την ΕΠΙΚΕΡΔΕΣΤΑΤΗ ΑΓΟΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ $$$!

κατι που νομιζω ελαχιστες εταιρειες θα το πετυχαιναν..[/quote']

Nai ontos megalo katorthoma na mpeis se ayth thn agora me to kalytero hardware, kai na pareis ena penixro 15% syn 4 dis dolaria zhmia, toylaxiston h Nintedo poy phre paromoio pososto ayth thn fora ebgale kai ena sebasto kerdos, den mphke mesa.

οταν αποφασισε να μπει η m$, η αγορα ητανε ηδη στο φουσκωμα και μαλιστα σε φαση ανταγωνιστικης "συρικνωσης"

Ston ypno soy ta blepeis ayta? h agora ton konsolon apo tote poy mphke h sony sto paixnidi oxi mono megalose, diplasiasthke se megethos, thn syriknosh mono esy thn blepeis.

διαβασα πως οι αναλυτες λενε οτι στο τελος αυτης της φασης που ξεκιναει τωρα, ηm$ θα εχει καταφερει να εχει περιπου το 50% (!!!!!!!!!!!!)

Kala as kataferei na parei pali to 15% kai na bgalei kai kamia dekara, kai apo thn epomenh fora blepoyme.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...