Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
me ta matia sou to exeis dei? an oxi simfona me ton telegames den eise aksiopistos

καλα, για αυτο με το τσιπ μην επιμενεις. δεν υπαρχει τιποτα ακομα!

λες να μην το ξεραμε? ;)

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αφου δεν ξερεις τι ειναι τα coding standards και η αυστηρα οργανωμενη διαδικασια παραγωγης' date=' γελα οσο θελεις. :mrgreen:

FYI, μεχρι και στα release dates των 3rd parties βαζει εγκριση η m$ (ετσι εχουνε παραδεχτει μεχρι στιγμης ολοι, αν αυτο αλλαξει στην πορεια, θα στο πω)[/quote']

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To thema einai oti aytes tis praktikes poy les oti den tha afhsei h MS na perasoyn tis efarmozei h idia sta proionta ths me prota kai kalytera ta windows, ta bgazei sthn agora kai meta, patch kai patch kai xana patch kai paei legontas, ekei einai to geleio toy pragmatos.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Oι πρώτες SED της Toshiba θα διατίθενται απο αυτό το Μάρτιο' date=' αλλά μάλλον απο

το 2007 θα μπορεί κανείς να "σκεφτεί να τις αγοράσει"...

Εγώ όπως και να έχει θα χρησιμοποιήσω PC monitor όπως κάνω και τώρα με

τις κονσόλες που έχω...nice, cheap and easy... ;)[/quote']

Pos kaneis to PC monitor gia console? to eixa dokimasei me TV Card alla i piotita itan xali.Xrisimopoiis kapoiou idous converter?

Δημοσ.
Pos kaneis to PC monitor gia console? to eixa dokimasei me TV Card alla i piotita itan xali.Xrisimopoiis kapoiou idous converter?

Αναλόγως με την κονσόλα χρησιμοποιώ και διαφορετικό τρόπο...

Ένας απο αυτούς είναι και μέσω tv κάρτας όπου όμως πράγματι η ποιότητα είναι

ελαφρώς χάλι....To gamecube το έχω συνδέσει με αυτό τον τρόπο...

Για PS2 (και xbox) κυκλοφορούν vga adaptors οι οποίοι ανάλογα με τον τρόπο

που δουλέυουν (και την τιμή εννοείται) έχουν διαφορετική ποιότητα, αλλά

πολύ καλύτερη απο το να συνδέσεις την κονσόλα μέσω tv card....O adaptor που

χρησιμοποιώ εγώ δεν ήταν πολύ ακριβός και έχει μέτρια ποιότητα εικόνας

(κάνει απλή μετατροπή του σήματος σε vga) αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος...

Για το dreamcast τέλος έχω βρεί το σχεδιάγραμμα και έχω φτιάξει μόνος μου

vga adaptor και επειδή το υποστηρίζει το hardware έχω κανονική 640x480 ανάλυση...

Αν ενδιαφέρεσαι για PS2 μόνο, νομίζω οτι την καλύτερη ποιότητα θα την έχεις

με τον vga adapter που είχε κυκλοφορήσει με το linux kit της Sony...Mόνο που

ίσως να είναι λίγο δύσκολο να τον βρείς...Mια άλλη καλή λύση ίσως για PS2 ή xbox θα ήταν

να το συνδέσεις μέσω tv card αλλά με καλώδιο S-Video (αν και δεν το έχω δοκιμάσει).

Τέλος επειδή εγώ ότι έχω κάνει το έχω κάνει εδώ και αρκετά χρόνια καλό θα

ήταν να κάνεις ένα γρήγορο ψαξιμο sto internet να δείς τι παίζει τώρα...

Δημοσ.
μην μπλεκεις την λουτσα με την βουρτσα.

αλλο πραγμα τα windows' date=' αλλο πραγμα το 360.[/quote']

A nai? kai ta patches poy kykloforoyn synexeia apo thn MS sto live gia to backwards compatibility ti einai?

Den einai h idia logikh kai edo? dhladh bgazei h MS ena proion (to 360) kai meta me patches diorthonei tis eleipseis toy.

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρεσαι για PS2 μόνο' date=' νομίζω οτι την καλύτερη ποιότητα θα την έχεις

με τον vga adapter που είχε κυκλοφορήσει με το linux kit της Sony...[/quote']

Den than adaptor, kalodio htan, kai pera toy gegonotos oti prepei na exeis monitor poy na yposthrizei sync to green, to sygkekrimeno kalodio doyleyei mono gia tis progressive analyseis, kai ta perissotera paixnidia den tis yposthrizoyn.

Δημοσ.

Μάλιστα...Για το ότι το monitor πρέπει να υποστηρίζει sync το green το ήξερα αλλά δεν είχα διαβάσει πουθενά

οτι υποστηρίζει μόνο progressive αναλύσεις...Εσύ Slay με ποιό τρόπο έχεις συνδέσει το PS2 σε monitor?

Δημοσ.
Μάλιστα...Για το ότι το monitor πρέπει να υποστηρίζει sync το green το ήξερα αλλά δεν είχα διαβάσει πουθενά

οτι υποστηρίζει μόνο progressive αναλύσεις...Εσύ Slay με ποιό τρόπο έχεις συνδέσει το PS2 σε monitor?

Ta VGA monitors exoyn katotero orio sto horizontal ta 31Khz, ta paixnidia poy einai progressive bgazoyn tetoio shma, ta interlaced omos paixnidia doyleyoyn sta 15,5Khz, opos kai oi thleoraseis dhladh, to diko moy to exo syndesei me TV card kai gia na to blepo xrhsimopoio to Dscaler, an thes argotera poy tha eimai spiti tha soy steilo kanena screenshot na deis, basika to Dscaler exei gamisteroys de-interlace algorythmoys.

Δημοσ.
Sure...όποτε μπορείς στείλε...

Θα το ψάξω λίγο και εγώ...Τη σύνδεση με την tv card με το απλό AV cable

την κάνεις?

Me Composite, dystixos h karta moy den exei S-Video eisodo.

Δημοσ.
me ta matia sou to exeis dei? an oxi simfona me ton telegames den eise aksiopistos

Καλη η προσπαθεια για χιουμορ , αλλα δεν ειπα αυτο ....

Εγω ειπα οτι οταν λεμε κατι ,πρεπει καπου να το στηριζουμε και εσυ το στηριξες σε κατι που σου ειπαν που τους ειπε καποιος .....!!!

Τελος παντων ...αστο ..

υγ.......μεχρι και ο Slay σου ειπε οτι δεν υπαρχει τσιπ.....σκεψου να δεις δηλαδη !! :-) :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...