Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 oreo epixeirhma pos to phres gia next gen gaming.. diladi gia opoiadipote allh douleia an kolaei den peirazei e? Ego den eipa pos eine kai kala tromero zhthma to oti kolaei se ena aplo game alla ti na kanoume, eine gegonos kolaei. ayrio methayrio mporei na exei diorthothei kai kaneis na mhn to thimate. oute kai emena tha mou kegotan karfh an mou kolouse to tablh alla de nomizo na exo ksanadei se konsola game pou na kolaei. Exei gousto na arxizoun na bgenoun kai patches gia ta paixnidia sths konsoles tora
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 oreo epixeirhma pos to phres gia next gen gaming.. diladi gia opoiadipote allh douleia an kolaei den peirazei e? Ego den eipa pos eine kai kala tromero zhthma to oti kolaei se ena aplo game alla ti na kanoume, eine gegonos kolaei. ayrio methayrio mporei na exei diorthothei kai kaneis na mhn to thimate. oute kai emena tha mou kegotan karfh an mou kolouse to tablh alla de nomizo na exo ksanadei se konsola game pou na kolaei.[/b'] Exei gousto na arxizoun na bgenoun kai patches gia ta paixnidia sths konsoles tora κοιτα να δεις... αμα θες να μιλαμε σωστα, να μιλαμε. αμα θες να λεμε χαζαμαρες, να μην συμμετεχω. εσυ που (υποθετω) θα περιμενεις το ps3, τι θα το περιμενεις? για να βλεπεις ταινιες ή για να παιζεις τα παιχνιδια του ps1? τι? τιποτα απο τα δυο?? περιεργο. με αυτα που γραφεις νομιζα οτι θα σε ενδιεφερε να παιζεις προϊστορικα παιχνιδια με την ολοκαινουργια και ακριβη κονσολα σου... οσο για το live και τις τρομερες και ενσωματωμενες δυνατοτητες που δινει στην κονσολα, τοσο σε επιπεδο online multiplayer gaming, σε επιπεδο επικοινωνιας, σε επιπεδο demo downloading (και αργοτερα full game downloading με λιγα $$), σε επιπεδο addon stuff για τα αγαπημενα σου games, marketplace κλπ κλπ καλυτερα μην το θιγεις καθολου.. η γιαγια μου ελεγε "στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σκινι"
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ego mporei na eime apo ta liga atoma sto kosmo pou exoun ps1 me 40 50 games kai DEN exo balei tsipaki. kai to ps3 to thelo gia na pezo kai ta games tou 1 opote lathos ipetheses.. Ksanaleo pali. to thema den eine to oti den pezo tetoiou idous paixnidia. to thema eine oti kolaei se ena apo ayta. oute ego prokeite na pekso tetoio game alla giati na kolaei omos? me anisizi ayto ligo. Oso gia to xbox live, kaneis den sou ethikse to xbox sou den xriazete kathe fora na les poso kalo eine to xbox live, kai ego to goustaro poly to xbox live. Na se rotiso kai kati allo, to live esy to xrhsimopoieis mia xara? exeis katebasei pote kana demo? giati enas filos mou den mporouse tou kolousan
nestorn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 ...εσυ που (υποθετω) θα περιμενεις το ps3, τι θα το περιμενεις? για να βλεπεις ταινιες ή για να παιζεις τα παιχνιδια του ps1? Καλά ρε p3tran ο άνθρωπος είπε μια άποψη...Εξάλλου μπορεί αυτόν να τον ενδιαφέρει να παίζει και τάβλι και να βλέπει ταινίες στην καινούρια του κονσόλα. Δεν μπορεί να τον υποτιμάμε(είπαμε μη φανατιζόμαστε )....Aσε που είναι μεγάλο ξενέρωμα να βλέπεις το καινούριο σου super duper Πολυ-multimedia μηχάνημα να κολάει...Πιο σωστή απάντηση νομίζω θα ήταν να πείς οτι απλά τα προβλήματα εμφανίζονται σε ένα μικρό ποσοστό 360 (αν ισχύει κάτι τέτοιο) οσο για το live και τις τρομερες και ενσωματωμενες δυνατοτητες που δινει στην κονσολα.....καλυτερα μην το θιγεις καθολου.. Αυτό είναι πολύ μεγάλο θέμα και το έχουμε θίξει πολλές φορές εδω μέσα... Πάντως δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη με σένα πάνω σε αυτό
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 απο demos εχω κατεβασει: fifa06 nbalive06 fight night 3 kameo need for speed quake 4 τα υπολοιπα που υπαρχουν και δεν τα εχω κατεβασει, ειναι γιατι εχω τα games. εχω κατεβασει επισης 4-5 xbox live arcade trials, και δοκιμαζοντας τα αποφασισα οτι ειναι κατι που δεν με ενδιαφερει. νομιζω κανεναν δεν πρεπει να ενδιαφερουνε αυτα (sorry m$), ειδικα αφου ειναι πληρωτα.. ακου εκει... gauntlet! ισως καποια στιγμη να βγει τιποτα στα μετρα μου στο arcade. αν και οπως ειπα ειναι δευτερευουσας σημασιας (και βαλε) για μενα. το να λεμε για προβληματα, ειναι απο ενα σημειο και μετα.. εκνευριστικο. εγω πηρα την κονσολα την πρωτη μερα που κυκλοφορησε. εχοντας διαβασει τις μαλ@κειες για υπερθερμανση, αντι να ειμαι φουλ ανετος, την πρωτη βδομαδα ημουνα καπως... σκεπτικος. δεν το εκλεισα κι ολας το μηχανημα καθολυ τα πρωτα 7 24ωρα. ε, τελικα ειναι παπ@ριες αυτα που λεγονται. διασταυρωμενο και απο αλλους.. ετσι λοιπον, αντιστοιχα, ειναι το ιδιο παπ@ρια να λεει καποιος (που μαλιστα ΔΕΝ εχει 360 και προφανως δεν θελει να παρει κιολας) οτι εχει το ενα προβλημα, το αλλο προβλημα κλπ κλπ. φιλε μου, ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με το gotham, το condemned, το pdz και το cod! αυτο κρατηστε απο τη νεα κονσολα, και οχι αν σε καποιο μενου της υπο-υπο-υπηρεσιας, που ετσι κι αλλιως ειναι μονο σε ηλεκτρονικη μορφη, καποιο χαζο-game δεν το βγαλανε σωστο και το διορθωσανε.. μα ΤΑΒΛΙ ρε παιδια??? για ταβλια θα μιλαμε??
nestorn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 φιλε μου, ΤΙΠΟΤΑ δεν συγκρινεται με το gotham, το condemned, το pdz και το cod! Mα πόσες φορές πρέπει να το πούμε? Τα games που αρέσουν στον καθένα είναι υποκειμενικά και δεν μπορούμε να βάλουμε όλους τους gamers στο ίδιο καλούπι!! Π.χ. απο αυτά που αναφέρεις εμένα κανένα δεν με συγκινεί και δεν μιλάω απο πλευράς γραφικών αλλά απο πλευράς ατμόσφαιρας και gameplay.... Έτσι την είχα πατήσει πρίν μερικά χρόνια με το dreamcast το οποίο πήρα μόλις κυκλοφόρησε. Αν και αποδείχθηκε φοβερό μηχάνημα στην πορεία, στην αρχή της κυκλοφορίας του πήγαινα και αγόραζα κάτι house of the dead και κάτι nba showtime μόνο και μόνο επειδή ήταν next-gen σε γραφικά, παρόλο που το gameplay ήταν εντελώς έξω απο τα γούστα μου (ειδικά το House of the Dead).... Δεν την έχω ξαναπατήσει πάλι απο τότε, αγοράζω μία κονσόλα ΜΟΝΟ όταν έχει software που με ενδιαφέρει...
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 δηλαδη netstorm τι games σου αρεσουνε εσενα?
nestorn Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 δηλαδη netstorm τι games σου αρεσουνε εσενα? 1) RPG (κατα προτίμηση ιαπωνικά) βλέπε. Ζelda, Final Fantasy, Dragon Quest, Fable κτλ 2) Action/Adventure βλέπε. Resident Evil, Prince of Persia, ICO, Onimusha, Devil May Cry κτλ 3) Riding (oχι driving) Simulators (λόγω κολήματος με τις μοτοσυκλέτες) βλέπε Riding Spirits, Superbike 4) NBA αλλά εδώ περιμένω κάποια καινοτομία γιατί τα περισσότερα είναι τα ίδια και τα ίδια... 5) Action/Stealth βλέπε. Metal Gear, Tenchu Kατα καιρούς βέβαια (ειδικά με φίλους) παίζω και κανα racing ή FPS ή κανα warcraft αλλά γενικά αυτά τα βαριέμαι φρικτά... Να σου πώ όμως ότι δεν σημαίνει πως αν ένα game ανήκει σε μια απο τις παραπάνω κατηγορίες, θα το παίξω...Δεν είναι όλα ίδια παίζει μεγάλο ρόλο και η ατμόσφαιρα όπως είπα...Δυστυχώς απο τα games του 360 που έχουν κυκλοφορήσει ή ανακοινωθεί μόνο το Oblivion με τραβάει αν και έχω τραυματικές :D εμπειρίες απο το (επίσης εντυπωσιακό τότε) Morrorwind της Bethesda.....
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 p3tran ta demos katebeikan kateytian? den xrhastike diladi na kaneis resume kapoio? oso gia to tipota den sigrinete me ayta ta super duper games (prospathisa na kratitho alla de mporesa) amiga exeis peksh pote?
eorptol Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 p3tran ta demos katebeikan kateytian? den xrhastike diladi na kaneis resume kapoio? oso gia to tipota den sigrinete me ayta ta super duper games (prospathisa na kratitho alla de mporesa) amiga exeis peksh pote? ποτε δεν χρειαστηκε να κανω resume και κατεβασα ολα τα demo ..... kai amiga 500 ειχα φυσικα οπως και spectrum 48k ........η amiga ηταν κορυφη το specrtum ανοιξε τον δρομο την εποχη που βγηκε..............αφησε ιστορια ................
telegamesvg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 p3tran ta demos katebeikan kateytian? den xrhastike diladi na kaneis resume kapoio? oso gia to tipota den sigrinete me ayta ta super duper games (prospathisa na kratitho alla de mporesa) amiga exeis peksh pote? Kαι εγω εχω κατεβασει αρκετα demos και μαλιστα κατεβαινουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ !!! Σε κανα 2-3 απο αυτα χρειαστηκε να κανω resume και συνεχισε να κατεβαζει απο εκει που ειχε σταματησει ... Το μεμπτο που ειναι ?? Επισης τι σχεση εχει η Amiga με αυτα που συζηταμε ??? Σχεδον ολοι παραδεχομαστε την AMIGA και το οτι ηταν ενα μηχανημα πολυ μπροστα απο την εποχη της , αλλα περαν τουτου ουδεν .... (ειχα ....amiga 500 , amiga 1200, amiga 2000-3000 k.l.p οπως επισης εκανα και service σε amiga ...) .... Tην καινουργια κονσολα την περνεις για να παιζεις ΝΕΑ παιχνιδια ....αν θες να παιζεις τα παλια μπορεις καλιστα να κρατησεις την παλια .. Εδω το PS2 slim δεν παιζει καποια παιχνιδια του PS2 ..ΔΕΝ σε ανησυχει αυτο??(οπως εσυ εθεσες το ερωτημα πριν ) ..Επισης υπηρχαν PS2(ξε-τσιπωτα ;-) ) που δεν επαιζαν για ανεξηγητους λογους καποια original games !!!! Ολα αυτα δυστυχως συμβαινουν .....το ζουμι ομως βρισκεται στα παιχνιδια που ερχονται !!!!
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 p3tran ta demos katebeikan kateytian? den xrhastike diladi na kaneis resume kapoio? oso gia to tipota den sigrinete me ayta ta super duper games (prospathisa na kratitho alla de mporesa) amiga exeis peksh pote? ολα τα demos κατεβηκανε χωρις κανενα προβλημα. και μαλιστα για τον ογκο που υποτιθεται οτι ειναι, πολυ γρηγορα. ειχα (εχω ακομα) και amiga και amstrad και spectrum και atari και texas instruments και διαφορα αλλα για παλιους.... οσο για το live και τις δυνατοτητες του, και αν μετραει ή οχι.. σκεφτειτε οτι ξαφνικα σας κοβουνε το internet απο το pc. ε καπως ετσι ειναι το live για το xbox. τωρα για το αν οι εταιρειες θα βρουνε την ευκολη λυση να πετανε στην αγορα ενα τιτλο (οπως αναφερετε) και μετα να τον διορθωνουνε μεσω Live, ας μην ξεχναμε οτι οι εταιρειες που παραγουνε για το 360, ελεγχονται και καθοδηγουνται αυστηρα απο την m$, και τετοιες πρακτικες δεν νομιζω να περνανε. επισης καλο ειναι να εχει κανεις στο μυαλο του οτι α) δεν εχουνε ουτε οι μισοι κατοχοι του 360 ευρυζωνικη συνδεση και xbox live, και β) το xbox live για διαδικασιες updating, patching κλπ, υπηρχε διαθεσιμο ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ XBOX, και ομως ποτε δεν συνεβη αυτο που φοβαστε μερικοι οτι θα συμβει τωρα. οι παραγωγοι ειναι ελεγχομενοι και με καποια στανταρντς.
Slay Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 τωρα για το αν οι εταιρειες θα βρουνε την ευκολη λυση να πετανε στην αγορα ενα τιτλο (οπως αναφερετε) και μετα να τον διορθωνουνε μεσω Live' date=' ας μην ξεχναμε οτι οι εταιρειες που παραγουνε για το 360, ελεγχονται και [b']καθοδηγουνται αυστηρα απο την m$, και τετοιες πρακτικες δεν νομιζω να περνανε.[/b] :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sygnomh alla den mporo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p3tran Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 αφου δεν ξερεις τι ειναι τα coding standards και η αυστηρα οργανωμενη διαδικασια παραγωγης, γελα οσο θελεις. FYI, μεχρι και στα release dates των 3rd parties βαζει εγκριση η m$ (ετσι εχουνε παραδεχτει μεχρι στιγμης ολοι, αν αυτο αλλαξει στην πορεια, θα στο πω)
Exoskeletor Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 me ta matia sou to exeis dei? an oxi simfona me ton telegames den eise aksiopistos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.