Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ma giati na petaxo ta lefta moy sto X-koyti, otan mporo na ta fylaxo gia na paro mia nea thelorash gia paradeigma , HD ready bebaia oxi HDTV ;-), an kai edo poy ta leme kai gia TV tha perimeno tis SED, tis TFT tis sixainomai, oi Plasma einai enas kalo symbibasmos, alla oi SED einai allo pragma.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...an kai edo poy ta leme kai gia TV tha perimeno tis SED....

Oι πρώτες SED της Toshiba θα διατίθενται απο αυτό το Μάρτιο, αλλά μάλλον απο

το 2007 θα μπορεί κανείς να "σκεφτεί να τις αγοράσει"...

Εγώ όπως και να έχει θα χρησιμοποιήσω PC monitor όπως κάνω και τώρα με

τις κονσόλες που έχω...nice, cheap and easy... ;)

Δημοσ.

Kai ego to idio kano, kai tha kano sthn arxh toylaxiston, oso gia tis SED ego xero telh 2006 oti tha bgoyn, h Toshiba eipe malista oti mexri 32" tha bgazei kai TFT apo ekei kai pano mono SED.

Δημοσ.
Ma giati na petaxo ta lefta moy sto X-koyti, otan mporo na ta fylaxo gia na paro mia nea thelorash gia paradeigma , HD ready bebaia oxi HDTV ;-), an kai edo poy ta leme kai gia TV tha perimeno tis SED, tis TFT tis sixainomai, oi Plasma einai enas kalo symbibasmos, alla oi SED einai allo pragma.

ok, αλλα μην πεις ποτε οτι δεν στο ειπα οτι αξιζει να πας να παρεις ενα xbox!! :-D

metalgearsolid400909uu.jpg

lol!!:-D :-D

αυτος o δεξιος στη φωτο, ασπρα μαλλια θα'χει βγαλει μεχρι να βγει το game και να φτασει στα χερια σου.. mark my words.. :-D :-D

bananalama.gif

Δημοσ.
ok, αλλα μην πεις ποτε οτι δεν στο ειπα οτι αξιζει να πας να παρεις ενα xbox!! :-D

Mhn xaneis ta logia soy xbox den exo kanena apolytos logo gia na paro.

@Privateer

Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις πέντε (5) γραμμές. Φωτογραφίες στις υπογραφές δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε διαστάσεις τα 400 pixels σε πλάτος και τα 90 pixels σε ύψος.

http://www.insomnia.gr/vb3/announcement.php?f=51&a=11

Δημοσ.
slay ειναι οκ να βαλω την πρωην υπογραφη σου στην υπογραφη μου?:mrgreen:

Koita afoy ekfrazesai thetika gia to 360, nai den yparxei problhma, den tha sthn sbhsoyn opos emena, genika an ekfrazesai thetika gia to X-koyti tyxaineis megalyterhs eyneias edo mesa, kai kapoioi kanones den efarmozontai aysthra.

Δημοσ.

thank you!

παντως το ολο θεμα με τις παιχνιδομηχανες και τις κονσολες και ολα αυτα τα @@,

ειναι να περναμε καλα και να διασκεδαζουμε.

δεν υπαρχει λογος να ξεφευγει κανεις. σε τετοια περιπτωση απλα εχει χασει το νοημα. ;)

Δημοσ.
thank you!

παντως το ολο θεμα με τις παιχνιδομηχανες και τις κονσολες και ολα αυτα τα @@' date='

ειναι να περναμε καλα και να διασκεδαζουμε.

δεν υπαρχει λογος να ξεφευγει κανεις. σε τετοια περιπτωση απλα εχει χασει το νοημα. ;)[/quote']

Δυστυχως ο Slay φανατιζεται τοσο πολυ με τη $ony που χανει την διασκεδαση ...

Εκτος αν αυτη η αντιπαραθεση , ειναι η διασκεδαση γι'αυτον ..;-)

Δημοσ.
Δυστυχως ο Slay φανατιζεται τοσο πολυ με τη $ony που χανει την διασκεδαση ...

Εκτος αν αυτη η αντιπαραθεση ' date=' ειναι η διασκεδαση γι'αυτον ..;-)[/quote']

Proton den fanatizomai me thn Sony, alla me to Playstation, kai deyteron theoro an oxi diaskedastikh, sigoyra eyxaristh, mia antiparathesh me epixeirhmata.

Δημοσ.

ε, εγω παντως το ειπα γενικα.

και pcακηδες ξερω κολλημενους, και xboxακηδες, και psάκηδες :mrgreen:

η ουσια ειναι, -οπως εχω ξαναγραψει- οτι το 360 ειναι στην αγορα και ειναι καλο!

αμα το αλλο ps3 κανει 1 χρονο να ερθει εδω, τοτε οτι και να λεμε, στην ουσια το xbox της βρωμο-m$ ειναι μονοδρομος για ολους τους gamers που σεβονται τον εαυτο τους.

μακαρι -και αυτο το εχω ξαναπει- του χρονου που θα βγει το ps3 να ειναι τοσο καλο, που να πεταξω στα σκουπιδια και pc και κονσολες.

ομως ενας χρονος no-next-gen ειναι ..πολυς

...και για να επανελθω και στον φιλο μου τον slayer, πιστευω οτι αμα εξακολουθησει με την ιδια πορωση θα πεσει πολυ γελιο! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

it'll be worth the wait !! :-D :-D :-D ;)

Δημοσ.
οτι και να λεμε, στην ουσια το xbox της βρωμο-m$ ειναι μονοδρομος για ολους τους gamers που σεβονται τον εαυτο τους.

Dhaldh otan bgei kai to PS3, to PS3 tha einai monodromos gia kathe gamer poy sebetai ton eyato toy?

it'll be worth the wait !! :-D :-D :-D ;)

Ayto einai to mono sigoyro :mrgreen:

Δημοσ.
slay απαντα!! this is ps3 topic!! :)

Tha kano ligo ypomonh mexri to Playstation Festival ton allo mhna, tote tha afhso thn eikona na milhsei, kai na kleisei (kata thn gnomh moy) ta stomata olon.

P.S. Bebaia yparxei panta kai h pithanothta na meinoyn me ta stomata anoixta kai to sagoni sto patoma :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...