Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτον και όσον αφορά το καλύτερο hardware, δεν ξέρω από που κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα. Ο RSX, σε καμία σύγκριση, από όσες (σε θεωρητικό επίπεδο πάντα) έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν αναδεικνύεται ισχυρότερος ή ανώτερος σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Αντίθετα για το Xenos και τη unified αρχιτεκτονική του έχουν ακουστεί αρκετά θετικά σχόλια. Θεωρώ δε ως την πλέον εμπεριστατωμένη και αντικειμενική σύγκριση αυτή που έκανε το Anandtech. Oποιος ενδιαφέρεται ας μου ζητήσει να την παραθέσω.

Ο δε Cell, ενώ φαίνεται πολύ ισχυρός (πολλοί περιφερειακοί πυρήνες γαρ), μένει ακόμη να αποδειχθεί κατα πόσον αυτή η ισχύς του θα είναι προσιτή στους προγραμματιστές. Κι από την άλλη το triple-core PowerPC του 360 μόνο ελλιπές σε ισχύ δε θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις.

Δεύτερον - καλύτερο software; Για ποιον; Για τους Ιάπωνες; Η για τους Αμερικανούς και τους Ευρωπαίους; Θεωρώ το software του PS2 (όπως και του PS1) άριστο σε ποσότητα, μέτριοτατο δε σε ποιότητα κατα μέσο όρο. Συνολικά - για μένα - προτιμότερη είναι μια συμμαζεμένη και προσεγμένη συλλογή games όπως αυτή του XBOX. Και το 360 δείχνει να αποκτάει μια τέτοια συλλογή και μάλιστα αρκετά πλουσιότερη από του πρώτου XBOX. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με το PS3. Αλλωστε το XBOX τις προσωπικές μου προτιμήσεις σε console games τις κάλυψε μια χαρά.

Τρίτον - το PS2 προηγήθηκε χρονικά σε σημαντικό βαθμό κι αυτό ότι κι αν λέμε έπαιξε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο στην εδραίωση του. Επαιζε χωρίς αντίπαλο και μάλιστα για καιρό. Αυτό όχι μόνο δε θα συμβεί αυτή τη φορά αλλά το 360 θα έχει ήδη μια σημαντική βάση χρηστών μέχρι την κυκλοφορια του PS3 στην Ιαπωνία και μια ακόμα μεγαλύτερη μέχρι την κυκλοφορία του σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Για μένα αυτά είναι αρκετά για να πιστέψω πως δεν είναι εφικτή μια κυριαρχία του PS3 σε όλα τα επίπεδα, αλλά μια ισορροπία δυνάμεων που θα τείνει στην ισοπαλία.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα πράγματα είναι πολύ πιο ευχάριστα για τη MS αυτή τη

φορά και προσωπική μου εκτίμηση - ο χρόνος θα με επιβεβαιώσει ή θα με

διαψεύσει - είναι πως στο τέλος της ζωής αυτής της γενιάς ο συσχετισμός θα

είναι από 1 προς 1 έως και 1 προς 1.5 (υπέρ του PS3) σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βέβαια είναι μακριά ακόμα εκείνη η εποχή' date=' αλλά και οι προβλεψεις μες στο

προγραμμα είναι...[/quote']

Bασικά η κάθε γνώμη είναι εξίσου σεβαστη και ισχυρή, εφ' όσον μιλάμε για

εκτίμηση του μέλλοντος...Δεν ξέρουμε τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν στο

PS3 αλλά και τι games μπορεί να βγούν στο 360 και και και...

Η δίκη μου εκτίμηση είναι οτι η διαφορά θα είναι περίπου στα ίδια επίπεδα που

είναι και σήμερα μεταξύ xbox και PS2...O λόγος είναι οτι δεν μπορώ να σκεφτώ

γιατί ένα τόσο μεγάλο ποσοστό κατόχων playstation να στραφούν αποκλειστικά

στο 360...δεν νομίζω οτι υπάρχει τόσο μεγάλο κλίμα δυσαρεσκειας για να γίνει

κάτι τέτοιο...Επίσης αφού απο ότι φαίνετα ούτε το 360 θα μπορέσει να εισέλθει

στην ιαπωνική αγορά, αμέσως έχουμε ένα 20-25% πλεονέκτημα για το PS3...

Και βέβαια μην ξεχνάμε και το μπαλαντέρ που λέγεται Revolution, το οποίο δεν

μπορώ να εκτιμήσω τι θα κάνει....

Δημοσ.
Ο RSX' date=' σε καμία σύγκριση, από όσες (σε θεωρητικό επίπεδο πάντα) έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν αναδεικνύεται ισχυρότερος ή ανώτερος σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Αντίθετα για το Xenos και τη unified αρχιτεκτονική του έχουν ακουστεί αρκετά θετικά σχόλια....

Ο δε Cell, ενώ φαίνεται πολύ ισχυρός (πολλοί περιφερειακοί πυρήνες γαρ), μένει ακόμη να αποδειχθεί κατα πόσον αυτή η ισχύς του θα είναι προσιτή στους προγραμματιστές. Κι από την άλλη το triple-core PowerPC του 360 μόνο ελλιπές σε ισχύ δε θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις.[/quote']

Bασικά πρίν πω τη γνώμη μου να σου ξαναπώ οτι πιστεύω οτι το software κάνει

τη διαφορά, για να μην νομίσεις οτι υποστηρίζω τυφλά την κάθε $ony...Όλες

εταιρίες είναι και ξέρω οτι μας βλέπουν σαν κινητά ευρώ :D :D

Όσον αφορά τώρα τον RSX, νομίζω οτι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή

δεν έχω διαβάσει πουθενά ούτε ένα τομέα όπου να υπερισχύει η gpu του 360.

Απο το fillrate, polygon count, ταχύτητα μνήμης (όχι eRAM βέβαια) και bandwidth κ.α.

Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος....Δεν λέω οτι η διαφορά είναι τεράστια αλλά είναι

υπαρκτή πάντως...Το μόνο που έχω διαβάσει είναι οτι ορισμένοι devs βρίσκουν

την unified αρχιτεκτονική της 360 gpu αρκετά flexible.

Σε θέμα επεξεργαστή δεν νομίζω οτι υπάρχει αμφιβολία για το ποιός είναι

καλύτερος σε graphics heavy εφαρμογές αλλά αυτή η σύγκριση όπως έχουμε

γράψει και παλιότερα μάλλον δεν παίζει και τόσο ρόλο στην περίπτωση του PS3.

Aυτό γιατί στο PS3 η cpu και η gpu επικοινωνούν μέσω ενός διάυλου με τεράστιο

bandwidth προκειμένου να μπορούν να μοιράζονται κάποιες απο τις εργασίες

με τρόπο αρκετά διαφορετικό απο αυτά που έχουμε συνηθίσει ως τώρα..

Έτσι η απόδωση της gpu (μόνη της) στα γραφικά δεν λέει τίποτα αφού μπορεί

να έχουμε κατακόρυφη αύξηση στις δυνατότητες όταν ένα μέρος της δουλειάς

γίνεται απο τον cell....

Δημοσ.

Ασφαλώς το έχουμε ξαναναφέρει πως δε θα πουλήσει η ισχύς του hardware τα συστήματα αυτά. Γι’αυτό και δε βλέπω λόγο να εμπλεκόμαστε σε τέτοια συζήτηση. Αφού το ανέφερε όμως ο Slay, θεώρησα σωστό να απαντήσω εξηγώντας πως καταλήγω σε αυτές τις απόψεις.

Αυτό το flexible που αναφέρεις είναι το μεγαλυτερό "συν" που διαβάζω για την πλευρά του Xenos. Mια ευέλικτη GPU με πλήρως επιλέξιμο από τον developer προγραμματισμό των shaders είναι ενα δυνατό σημείο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα πουλήσει 360 η unified αρχιτεκτονική, όπως δεν πιστεύω ότι θα πουλήσει PS3 ο Cell.

Φυσικά όπως κάθε υποψιασμένος gamer (και θεωρώ πως ο Slay είναι κατ' εξοχήν τέτοιος), και ιδιαίτερα μετά από το παραφουσκωμένο ως εκεί που δεν πάει hype για τους επεξεργαστές του PS2 στα τέλη της δεκαετίας του ’90, είμαι πολύ καχύποπτος προς κάθε επίδοξο super-duper επεξεργαστή της νέας

supercomputer-κονσόλας (και έτσι βλέπω το Cell αυτή τη στιγμή - το marketing της Sony μου θυμίζει μία από τα ίδια ξαναζεσταμένα).

Για να συνοψίσω την άποψη μου για το hardware: ασχέτως του αν υπερέχει στο Χ σημείο λίγο η Α κονσόλα και λίγο περισσότερο στο Ψ σημείο η Β κονσόλα, δεν περιμένω σπουδαίες διαφορές σε ισχύ μεταξύ των δύο συστημάτων. Και παιχνίδια που θα κυκλοφορούν την ίδια εποχή και στα δύο συστήματα (Halo 3 και MGS4 ίσως...) πιστεύω πως θα είναι στήθος με στήθος σε γραφικό επίπεδο.

Περαιτέρω επιχειρηματολογία υπέρ της ισχύος της μιας ή της άλλης κονσόλας - όσο κι αν έχει θεωρητικό ενδιαφέρον, κι εμένα άλλωστε με τραβάνε αυτές οι συζητήσεις - δε θεωρώ ότι θα μας βγάλει πουθενά αλλά ούτε και θα αποδείξει τίποτα για τις πωλήσεις που κάνουν/θα κάνουν τα δύο συστήματα.

Δημοσ.
Πρώτον και όσον αφορά το καλύτερο hardware, δεν ξέρω από που κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα. Ο RSX, σε καμία σύγκριση, από όσες (σε θεωρητικό επίπεδο πάντα) έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν αναδεικνύεται ισχυρότερος ή ανώτερος σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα.

RSX

Shader ops per cycle 136

Fillrate 8.8 Gpixels

Xenos

Shader ops per cycle 96

fillrate 4.0 Gpixels

Ο δε Cell, ενώ φαίνεται πολύ ισχυρός (πολλοί περιφερειακοί πυρήνες γαρ), μένει ακόμη να αποδειχθεί κατα πόσον αυτή η ισχύς του θα είναι προσιτή στους προγραμματιστές. Κι από την άλλη το triple-core PowerPC του 360 μόνο ελλιπές σε ισχύ δε θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις.

O Cell sto Linpack benchmark ebgale 155 gflops se single persicion, 40 Gflops parapano apo to theoritiko maximum toy 3 core toy 360, shmantikotath diafora isxyos tha elega.

Τρίτον - το PS2 προηγήθηκε χρονικά σε σημαντικό βαθμό κι αυτό ότι κι αν λέμε έπαιξε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρόλο στην εδραίωση του.

Oloi ithelhmena mallon xehnate to Dreamcast, poy htan isxyros antipalos epishs, (den eixe tis pathetic polhseis toy xbox sthn Iaponia) kai poy eixe bgei 1 xrono + prin apo to ps2.

το 360 θα έχει ήδη μια σημαντική βάση χρηστών μέχρι την κυκλοφορια του PS3 στην Ιαπωνία και μια ακόμα μεγαλύτερη μέχρι την κυκλοφορία του σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Kala epeidh den mporo na soy fero mallon peistiko epixeirhma edo, perimene ligo kairo kai tha deis poy tha paei to "probadisma" toy 360, eidika sthn Iaponia einai thema oron gia to PS3 na perasei to 360 se synolikh bash.

Δημοσ.

re seis dn 8umaste ti ginotan iapwnia me to ps2 ?? vdomades prin kataskinwnan e3w apo ta magazia ... akousate na ginetai pou8ena tpt tetoio me xbox ?

einai sigouro oti oloi oi iapwnes 8a speusoun na paroun kai to ps3 ...

Δημοσ.

In an interview with pop culture site Buzzscope, id co-founder John Carmack

reveals a preference for the Xbox 360 over the PS3

The short interview revealed once again Carmack's preference for the Xbox 360,

but also a respect for the PS3's power.

"They are both powerful systems that are going to make excellent game

platforms, but I have a bit of a preference for the 360ʼs symmetric CPU

architecture and excellent development tools," he said. "The PS3 will have a bit

more peak power, but it will be easier to exploit the available power on the 360.

Our next major title is being focused towards simultaneous release on 360, PS3,

and PC."

Δημοσ.

To sygkekrimeno arthro den exei sxesh me to PS3 alla me HDTV, kai sygkekrimena tis SED ths Toshiba. Epeidh mallon arketoi tha thelhsoyn na paroyn kai HDTV kai PS3, kalo einai na xeroyn ti mas epifylasei h xronia ayth, kai na mhn kanoyn biastikes agores, elpizo na doyme syntoma ayth thn texnologia kai se monitor gia ypologistes, pera apo tis thleoraseis.

CES 2006: Toshiba's Plasma/LCD Killer

Whoa! Imagine a flat-panel TV that one-ups CRT in all-around quality. SED is here and there's no going back.

January 5, 2006 - We use plasma sets and we use LCDs. We like them. They're stylish. And their respective picture qualities have gotten better and better over the years. Not quite up to the black levels or the response times of standard CRT setups, sure, but nevertheless pretty damned good. The new plasmas from Pioneer and Panasonic are particularly impressive. And yet, a new technology from Toshiba promises to do the unthinkable and combine the best of CRT with the best of flat-panel displays. If we hadn't seen this impressive new tech for ourselves at CES 2006, we'd be quick to shrug it off, but having beheld it, we're here to confidently state that plasma and LCD better watch out.

Toshiba is planning to release this new line of unbelievably accurate flat-panel sets in late 2006. The technology is called "Surface-conduction Electron-emitter Display" (yes, that's a mouthful) or SED for short. The electronics maker showcased prototype SED sets at CES and every IGN editor on-hand was in agreement: nothing else compares.

So how does it all work? SED sets use 6,220,800 electron emitters - or one for each color per pixel, to be precise - which cause red, blue and green phosphors to glow. That may not mean much to most, but the results will definitely matter. Toshiba's CES 2006 SED sets featured the deepest black levels we have ever seen on any television, including CRT - and these televisions are as flat as any plasma! Consider this: the typical plasma set sports a contrast ratio of 3000:1, but Toshiba's prototype SEDs offer a whopping 10,000:1 contrast ratio for truly unparalleled color and accuracy.

ces-2006-toshibas-plasmalcd-killer-20060105074351658.jpg

Toshiba took us into a dark demo room with three 42" SEDs inside. The sets displayed a variety of video, from a boat moving along the ocean at night to a woman examining a pretty artifact. We were continually amazed by how rich and deep the blacks were in these pictures, and always without sacrificing image detail. The graying effect commonly associated with low contrast ratios was not only missing from these videos, but the 16x9 "letterbox bars" were so deeply black that the pictures looked to be coming out of the nearby wall and not displayed on a television at all.

It gets better. The prototype SEDs on-hand at CES 2006 are far from finished, according to company spokespersons. The sets we viewed were running in 720p and not the standard 1080p that SEDs will accommodate later this year. Meanwhile, the 42" SEDs we saw will be axed in favor of a base size that begins at 55", Toshiba promises. The SEDs will also deliver a 1 millisecond response time, which guarantees that blurring or refresh issues will be a thing of the past. And get this - craziest of all, the final SEDs will ship with a contrast ratio of 100,000:1 to one. Yes, we wrote that correctly -- one-hundred thousand to one.

ces-2006-toshibas-plasmalcd-killer-20060105074410657.jpg

Toshiba reps are confident of SED, calling these sets the "new standard." And having seen them in motion, we agree. These babies are beautiful and nothing else that we've seen even comes close.

Unfortunately, the electronics maker was hush-hush on pricing for SEDs and would not even venture to give us a ballpark figure for these televisions. That noted, previous reports on the technology state that it can be mass-produced on a cheaper scale than competing plasma or LCD televisions.

We've grabbed a couple of images of the SED presentation we attended. Unfortunately, these dark shots do not do the sets justice so for now you'll just have to take our word that this tech is going to deliver big in 2006.

http://gear.ign.com/articles/679/679235p1.html

Δημοσ.

Slay θέλω πηγές για τo fill rate του RSX που αναφέρεις. (εκτός αν χρησιμοποιείς την 7800GTX 512 για να το εξάγεις, οπότε ξέχνα I asked)

Για τις CPU - άλλο το Linpack και άλλο το πως θα λειτουργήσει σε gaming πλατφόρμα ο Cell. To νούμερο που αναφέρεις είναι λιγότερο σημαντικό ακόμη κι απο τα 3DMarks για τη σύγκριση καρτών γραφικών.

Το Dreamcast ήταν pathetic αντίπαλος για το PS2. Στην Ιαπωνία γρήγορα ξεπεράστηκε από το PS2 και στη Δύση πάτωσε από νωρίς. Ηταν το λεγόμενο hardcore system - για τους λίγους μερακλήδες. Δεν το ανέφερα γιατί είναι ανάξιο λόγου στην προκείμενη σύγκριση.

Κι εγώ υπομονή θα συνιστούσα για να δούμε το προβάδισμα που θα δημιουργήσει το 360.

Δημοσ.
In an interview with pop culture site Buzzscope' date=' id co-founder John Carmack

reveals a preference for the Xbox 360 over the PS3[/b']

The short interview revealed once again Carmack's preference for the Xbox 360,

but also a respect for the PS3's power.

"They are both powerful systems that are going to make excellent game

platforms, but I have a bit of a preference for the 360’s symmetric CPU

architecture and excellent development tools," he said. "The PS3 will have a bit

more peak power, but it will be easier to exploit the available power on the 360.

Our next major title is being focused towards simultaneous release on 360, PS3,

and PC."

Κατα βάσην αυτή είναι η ιδέα που έχω αποκομίσει κι εγώ από όσες αναλύσεις εχω διαβάσει. Λίγο ισχυρότερο το PS3, ευκολότερη στην αξιοποίηση της ισχύος του το 360, και βρίσκονται στα ίδια επίπεδα τελικά.

Δημοσ.

1.to dc itan mia konsolara pou ligoi ektimisan,mias k epiase girw sta 10m konsoles pagkosmiws.basika to dc itan polli pio isxiros antipalos gia to ps2 stin iapwnia apoti oi konsoles tis ms.

2.basika i diafora dinamis metaksi 360 k ps3 tin perimenw nanai sta epipeda gamecube-xbox k poli einai.

3.basi xristwn to xikouto thaxei.egine k auto ena onoma pleon.xbox to kseroun pia arketoi.kammia sxesi bebaia me to ps3.k ontws einai zitima wrwn na kseperastoun oi sinolikes pwliseis tou 360 apto ps3 mono stin jp.mexri tote omws tha exoun kseperastei ta problimata pouxei twra.

4.Kati poli simantiko.osoi exoun xbox-toulaxiston oi perissoteroi-exoun k ps2.opote perimenw to 70-80% twn 360 xristwn tha paroun k to ps3.se antithesi me tou ps fans pou to 30-40% tha parei to 360.i basi tou playstation tha kataliksei mena ps3 dioti exei eidi diamorfwsei koino apo tin ps1 epoxi se antithesi me to xbox pou trabikse kosmo apo dw k apo kei k prospathei na dimiourgisei hardcore koino.

en katakleidi to 360 de pisteuw na perasei ta 35m konsoles pagkosmiws.mporei naxei meinei to onoma xbox alla polloi tin thewroun k san ipokatastato tou ps oso k an fainetai xalia,opou k den einai mias k exei ta dika tis pleon games pou tin xaraktirizoun.omws oso k an sas fainetai parakseno to xbox onoma kribei oti i konsola tis ms panta texnologika thanai pio dinati.dioti den einai oloi sxetikoi me to athlima specs k tous exei meinei i megali diafora dinamikotitas tou xbox me to ps2.allwste tote i ms mono auto eixe na diafimisei.otan tote to ps2 eixe orgasmo apo games(mgs2,ff10,devil may cry klp)to xbox den eixe kati na antiparataksei pera tou thrilikou halo.auta

Δημοσ.
Slay θέλω πηγές για τo fill rate του RSX που αναφέρεις. (εκτός αν χρησιμοποιείς την 7800GTX 512 για να το εξάγεις, οπότε ξέχνα I asked)

afoy xereis pos ta bgazo giati me rotas kathe fora? :-D

Για τις CPU - άλλο το Linpack και άλλο το πως θα λειτουργήσει σε gaming πλατφόρμα ο Cell. To νούμερο που αναφέρεις είναι λιγότερο σημαντικό ακόμη κι απο τα 3DMarks για τη σύγκριση καρτών γραφικών.

To Linpack exei ftiaxtei gia na metra thn apodosh supercomputers kai clusters, einai apo ta pleon axiopista benchmarks, alla afoy den soy kanei h gramikh algebra, ti exeis na peis gia ta 1500 Mvtx/sec sto Transform & Lighting benchmark?

Δημοσ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Sony έχει δει τον αντίπαλο πολύ καιρό, και θα φροντίσει με κάθε κόστος η κονσόλα της να είναι ισχυρότερη από το xbox360.

Aυτό έχει τεράστια σημασία, γιατί αν τα κοινά παιχνίδια σε βάθος χρόνου έχουν έστω και μικρό προβάδισμα στο ps3, θα βγάλει πολλά λεφτά από όσους τα πάρουν σε format της sony.

Δεν πιστευω να καταφέρει να τα κάνει σαλάτα... πίεση δεν δέχετε ακόμα και όλα είναι υπέρ της.

Και για το online gaming, εγώ θεωρώ ότι το κλασικό σύστημα των PC είναι μια χαρά...

Θα μπορεί να είναι δωρεάν, θα μπορείς να παίζεις εναντίων pc users ,να φτιάχνεις τοπικούς server ακόμα και στο awmn (καλά, μάλλον όχι αυτό) , και γενικά η ελευθερία δεν έβλαψε κανένα.

Στην Αμερική και Ιαπωνία εξάλλου είναι πολύ απλό να υποστηριχθούν severs για όλα τα καλά παιχνίδια … στην Ευρώπη και αλλού όντος θα έχει προβάδισμα το live αρχικά .

Δημοσ.
Και για το online gaming' date=' εγώ θεωρώ ότι το κλασικό σύστημα των PC είναι μια χαρά...

Θα μπορεί να είναι δωρεάν, θα μπορείς να παίζεις εναντίων pc users ,να φτιάχνεις τοπικούς server ακόμα και στο awmn (καλά, μάλλον όχι αυτό) , και γενικά η ελευθερία δεν έβλαψε κανένα.

Στην Αμερική και Ιαπωνία εξάλλου είναι πολύ απλό να υποστηριχθούν severs για όλα τα καλά παιχνίδια … στην Ευρώπη και αλλού όντος θα έχει προβάδισμα το live αρχικά .[/quote']

Το PC μάλλον θα προηγείται στο θέμα του online gaming για ένα εύλογο χρονικό διάστημα ακόμα και κυρίως λόγω των MMORPG. Ομως κι αυτό θα αλλάξει με τον καιρό, όταν αρχίσουν να δημιουργούνται σοβαρές υποδομές για τις κονσόλες. Η Blizzard είχε πριν καιρό ανακοινώσει ότι φτιάχνεται μια εκδοση του WoW για 360 και είμαι σίγουρος ότι αντίστοιχες προσπάθειες θα υπάρξουν και για το PS3.

Εντάξει, μπορεί οι DSL να μην είναι ψωμοτύρι ακόμα, αλλά σκεφτείτε πόσοι είχαν broadband πριν 2 χρόνια στην Ευρώπη και σκεφτείτε τώρα πόσοι θα έχουν σε 2 χρόνια απο τώρα. Η διαφορά είναι τεράστια. Ακόμα και στην Ελλάδα βλέπουμε τη διαφορά. Πλέον πολλοί από τους θαμώνες του insomnia έχουν DSL κι απ' αυτούς που δεν έχουν οι περισσότεροι δε μπορούν να βάλουν λόγω μη διαθεσιμότητας πραγμα που από μήνα σε μήνα αλλάζει.

Γι'αυτό θεωρώ αυτή τη γενιά κονσόλων ως την γενιά εκείνη που θα γιγαντώσει το οnline console gaming. To ΧBOX live ηταν απλώς demo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...