Προς το περιεχόμενο

The Official PS3 topic

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακριβως γι'αυτο ειναι τα forum και γι'αυτο ειπα την αποψη μου συμφωνα με αυτο που βλεπουν καθημερινα τα ματακια μου..

Gia na katalaboyme tora dhladh, giati kapoy exasa thn mpala, ti yposthrizeis telika? mas rotas poy xerete oti ta paixnidia exoyn aliasing, soy kano post screenshots apo 4 diaforetika paixnidia poy ola exoyn aliasing, esy ti les?

a) Ta screenshots einai pseytika?

B) Yparxei aliasing alla esy den to blepeis?

c) Yparxei aliasing, to blepeis , alla den einai enoxlhtiko?

Apanthse se ayto gia na synexisoyme thn koybenta.

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το "σκαλοπάτια" αυτά φαίνονται κυρίως στης μικρής γωνίας ακμές αντικειμένων ως προς τις πλευρές της οθόνης ή κάνω λάθος (λιγότερο στις 45 μοίρες πχ); Δεξί πεζούλι του τελευταίου screenshot;;;

Δημοσ.
Το "σκαλοπάτια" αυτά φαίνονται κυρίως στης μικρής γωνίας ακμές αντικειμένων ως προς τις πλευρές της οθόνης ή κάνω λάθος (λιγότερο στις 45 μοίρες πχ); Δεξί πεζούλι του τελευταίου screenshot;;;

Otan blepeis meros ths geometrias toy antikeimenoy ypo klish, kai to fainomeno ginetai entono otan yparxei megalh antithesh me to background.

Δημοσ.

1)sxetika me to kameo.epeidi to exw den exei pesei stin antilipsei mou kati...

2)to pgr3.epeidi toxw tis foto pou bgazeis slay egw proswpika den ta xw dei.to mono problima sta grafika tou einai,oti exei periorismeno pop-up,k mono stin antithesei asprou-maurou,dld anoixto se xrwma amaksi,me ton mauro dromo k otan pernas konta apo ton fraxti tote parousiazei ena tetoi prob.tpt parapanw.

as eimaste epeiikeis oute prwtis genias games den einai...launch games..thimamai to prwto mou game sto jp ps2 mou k fritwww..typing emotion driving s an to thimamai kala..opws k alla launch margaritaria

makari na to allaksei to ps3 auto.alla me periorismena devs kits k toso distropo pounai tha nai ekpliksei gia mena na iparxoun grafikes epanastaseis sta launch

Δημοσ.

as eimaste epeiikeis oute prwtis genias games den einai...launch

H koybenta htan peri arxitektonikhs, kai pos to "free antialias" telika apodeixthke oti den einai katholoy free, aloste eimai sigoyros oti se mia HD thleorash apo ta 4-5 metra den mporeis na deis ta jaggies oytos h allos (den to exo dei ypotheto), an to syndeseis me monitor tha fainontai alla ayto einai allo thema.

Δημοσ.
H koybenta htan peri arxitektonikhs, kai pos to "free antialias" telika apodeixthke oti den einai katholoy free, aloste eimai sigoyros oti se mia HD thleorash apo ta 4-5 metra den mporeis na deis ta jaggies oytos h allos

Ακριβώς έτσι είναι...Δεν νομίζω πως ούτε εγώ ούτε ο Slay είπαμε ποτέ οτι το

360 έχει χάλια ποιότητα εικόνας, πως θα μπορούσε άλωστε, αφού ακόμα και

χωρίς FSAA η ανάλυση 1280x720(ή 1280x600 ;))είναι αρκετά μεγάλη και τα πολύ μικρά pixel

της ανάλυσης αυτής δεν φαίνονται στην TV που είναι σχετικά μακριά.

Ούτε είπαμε ποτέ ότι δεν έχει εντυπωσιακά γραφικά, εγώ μάλιστα απο όσα έχω

δεί πιστεύω ότι είναι στην κορυφή σε θέμα γραφικών αυτή τη στιγμή....

Τώρα το τι θα κάνει το PS3 μπορούμε μόνο να το εκτιμήσουμε προς το παρόν...

Δημοσ.
Ακριβώς έτσι είναι...Δεν νομίζω πως ούτε εγώ ούτε ο Slay είπαμε ποτέ οτι το

360 έχει χάλια ποιότητα εικόνας' date=' πως θα μπορούσε άλωστε, αφού ακόμα και

χωρίς FSAA η ανάλυση 1280x720(ή 1280x600 ;))είναι αρκετά μεγάλη και τα πολύ μικρά pixel

της ανάλυσης αυτής δεν φαίνονται στην TV που είναι σχετικά μακριά.

Ούτε είπαμε ποτέ ότι δεν έχει εντυπωσιακά γραφικά, εγώ μάλιστα απο όσα έχω

δεί πιστεύω ότι είναι στην κορυφή σε θέμα γραφικών αυτή τη στιγμή....

Τώρα το τι θα κάνει το PS3 μπορούμε μόνο να το εκτιμήσουμε προς το παρόν...[/quote']

Αυτο το "αποδειχτηκε" μπορειτε να το εξηγησετε λιγακι ??

Εντωμεταξυ την TV δεν την εχουν ολοι πολυ μακρια ......;-) οπως επισης δεν υπαρχει alaising ουτε σε απλες τηλεορασεις , αλλα ουτε και σε tft monitors ..

Επισης στα 4 παιχνιδια που εχω μεχρι στιγμης δεν εχω δει η κινηση ειναι ομαλοτατη , φυσικοτατη και ειδικα στο PGR3 ....ΤΑΧΥΤΑΤΗ !!

Ποιος ειπε κατι για το PS3 ??

Δημοσ.
Αυτο το "αποδειχτηκε" μπορειτε να το εξηγησετε λιγακι ??

Aν και εγώ δεν έγραψα πουθενά "αποδειχτηκε" φαντάζομαι οτι εννοείς το πιο

πάνω post του Slay...Mάλλον εννοεί αποδείχθηκε απο τις screens που παρέθεσε...

Επισης στα 4 παιχνιδια που εχω μεχρι στιγμης δεν εχω δει η κινηση ειναι ομαλοτατη , φυσικοτατη και ειδικα στο PGR3 ....ΤΑΧΥΤΑΤΗ !!

Μα δεν είπε κανείς το αντίθετο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.Δεν νομίζω οτι

είπε κανείς οτι το framerate πέφτει κάτω απο τα 25 fps...η συζήτηση είναι για την ποιότητα της εικόνας

Ποιος ειπε κατι για το PS3 ??

Απλά το λέω γιατί πρώτον το topic αφορά το PS3 :D :D :D και δεύτερον γιατί

σε προηγούμενα post όπως θα διάβασές απο εκεί ξεκίνησε η συζήτηση...

Δημοσ.
Aν και εγώ δεν έγραψα πουθενά "αποδειχτηκε" φαντάζομαι οτι εννοείς το πιο

πάνω post του Slay...Mάλλον εννοεί αποδείχθηκε απο τις screens που παρέθεσε...

Sorry ' date=' αλλα επειδη αναφερεσαι συχνα στα λεγομενα του Slay γι'αυτο και εθεσα το ερωτημα ...

Οπως ισως ειναι γνωστο εγω με το εν λογω ατομο δεν κανω διαλογο ..

Μα δεν είπε κανείς το αντίθετο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.Δεν νομίζω οτι

είπε κανείς οτι το framerate πέφτει κάτω απο τα 25 fps...η συζήτηση είναι για την ποιότητα της εικόνας

Απλά το λέω γιατί πρώτον το topic αφορά το PS3 :D :D :D και δεύτερον γιατί

σε προηγούμενα post όπως θα διάβασές απο εκεί ξεκίνησε η συζήτηση...

Η ποιοτητα της εικονας ειναι καταπληκτικη και οπως ειπες και εσυ ειναι οτι καλυτερο υπαρχει μεχρι τωρα ...

Μακαρι οταν βγει το PS3 , να ειναι ακομη καλυτερη ...αυτο θα ειναι καλο για ολους τους πραγματικους gamers ...

Εξαιρουνται τα διαφορα "fan boys" απ'οπου και αν προερχονται ... ;-)

Δημοσ.
Sorry ' date=' αλλα επειδη αναφερεσαι συχνα στα λεγομενα του Slay γι'αυτο και εθεσα το ερωτημα ...

Οπως ισως ειναι γνωστο εγω με το εν λογω ατομο δεν κανω διαλογο ..[/quote']

nai? apo pote? anyway sto erothma apo poy apodeikneietai apanthse o Nestorn, an htan free tha eixan ola ta paixnidia AA, profanos den einai free, h poio sosta einai free ypo proypotheseis.

Δημοσ.
katse na perasei ligo xronos k tha doume ti kanei to kathena.eseis bgalate to simperasma oti den einai free apo 3-4 games..etsi etsi einai

FREE shmainei oti apla to energopoieis kai den exei kamia epiptosh stis epidoseis, otan blepoyme paixnidia poy den to exoyn energopoihsei shmainei oti DEN einai free (allios tha to eixan balei) kai bebaia den prokeitai na ginei pote free osa xronia kai na perasoyn.

Δημοσ.

Rumor - Grand Theft Auto: London for PS3 in Q4 2006

According to an alleged employee of Rockstar North in Glasgow, Scotland, the next installment in the GTA series "will be titled Grand Theft Auto: London and will take place in the Great City of London in 1997."

If true, this sounds suspiciously like Rockstar trying to claim the "Great City" back from Sony's supposed usurpers to the crime-drivin' throne. Also, if you recall, there was a PC expansion to the first GTA in 1999 called Grand Theft Auto: London 1969, so this is either a bad rumor or a likely remake of old material.

We here at Joystiq hear a lot of crazy rumors about games, of course, but we sometimes wonder what to make of anonymous tipsters who claim to work for certain "developers of interest." Read on for the other details we received, and make the decision for yourself.

According to our source (who admittedly doesn't have the most perfect spelling), the "3 Island" system will be replaced by a new "North, East, South, West" system, and the main character will be an ex-gangster starting off in the "rough-and-tumble east end of London." Unlocked regions are to include the North End, South End, and West End, in order. The game is supposed to be about 60% finished, with the graphics and physics engines both completed. The focus is now mainly on the game's story component. The game is currently set to launch with the Playstation 3 in North America and Europe in Q4 2006. With about a year's work already done, the PlayStation 3's "fantastic graphical power" should provide some better horsepower under the hood of the sandbox series.

http://www.joystiq.com/2005/12/27/rumor-grand-theft-auto-london-for-ps3-in-q4-2006

Δημοσ.

Απο το PS3-live εικόνες απο το GRAND RAID OFFROAD...

To παιχνίδι αυτό απο ότι έχω καταλάβει είναι next-gen, σίγουρα και για PS3

αλλα απο εκεί και έπειτα δεν ξέρω πού αλλού θα εμφανιστεί...

Συμπαθές απο γραφικής πλευράς και ίσως μια ένδειξη του τι πρέπει να

περιμένουμε απο τα πρώτης γεννιάς 3rd party games στο PS3...

002138795rv.jpg

002138813if.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...